FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@sekach
generala poslije bitke?svrshavao na igrache?ne lupetaj i ne lazhi zhiv bio
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
ja navijača i qarine, 8 kola prije kraja i sa dva boda zaostatka zviždi svojim ljubimcima u 75.oj minuti, primitivci umišljeni bez prave ljubavi prema klubu
4-IN-A-ROW
Nemogu da vjerujem da smo kiksali,al sta je tu je. Gdje pise da mi moramo bit prvi ove sledece godine ili ikad. Ovo je sport. NE PODRZAVAM DA NAVIJACI LACE IGRACE 
Šta ima navijač "gradjana" ?emir_ je napisao/la:ja navijača i qarine, 8 kola prije kraja i sa dva boda zaostatka zviždi svojim ljubimcima u 75.oj minuti, primitivci umišljeni bez prave ljubavi prema klubu
Meni nije jasno kako zagovarate to da se neko prebije. Pa bolan, da li ste vi normalni? 
Sta ti imas nekoga tuci? Jednostavno ne ides vise na utakmice, ako te nerviraju. I budali bi to bilo dovoljno da treba nesto da se promijeni.
Sta ti imas nekoga tuci? Jednostavno ne ides vise na utakmice, ako te nerviraju. I budali bi to bilo dovoljno da treba nesto da se promijeni.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Možda i nisi šta sad hočeš neko zadovoljenje da ti kažemo bio si u pravu je li ?Ibraković ne igra to zapamti ovo što du HZ uradili tu si i ti i ja trebali biti a ne pametovati nama paćenicima. Raspadnuti Čeliik ne mogu dobiti ako ne valja Ibraka i Kodro igraj zbog sebe primaš dobru plaću za naše uslove je li te stid da nekog Sikiru ne možeš dobiti reprezentativče najskuplji igraču lige i ostali manekeni fujjj.I krivi Ibraka i Kodro je li oni če golove davati Benko sa metar fuli gool da ga Kodro izvede mrtve bi mu **** zato ne raspravljaj sa nama i ne drži nam pridike pun nam je lurac ovih manekena igrača mjenjali smo i trenere i direktore ali pićkice nisu nikad dobili po pićki e tu je problem a trebali su davno.nukleusmember je napisao/la:@sekach
VVVBK
Sarajevo ljubavi moja!
kodro sve ti J*** daj ostavku morone akcije u 90 min nismo napravili J*** ti ideje magarac stoka
Samo Sarajevo
ova bagra je čisti dokaz da se u ovoj zemlji ne može napraviti ništa normalno, navikli da žive u javašluku i belajuorbit je napisao/la:Šta ima navijač "gradjana" ?emir_ je napisao/la:ja navijača i qarine, 8 kola prije kraja i sa dva boda zaostatka zviždi svojim ljubimcima u 75.oj minuti, primitivci umišljeni bez prave ljubavi prema klubu![]()
4-IN-A-ROW
a ko je doveo ove igrace u klub ?sekac je napisao/la:Možda i nisi šta sad hočeš neko zadovoljenje da ti kažemo bio si u pravu je li ?Ibraković ne igra to zapamti ovo što du HZ uradili tu si i ti i ja trebali biti a ne pametovati nama paćenicima. Raspadnuti Čeliik ne mogu dobiti ako ne valja Ibraka i Kodro igraj zbog sebe primaš dobru plaću za naše uslove je li te stid da nekog Sikiru ne možeš dobiti reprezentativče najskuplji igraču lige i ostali manekeni fujjj.I krivi Ibraka i Kodro je li oni če golove davati Benko sa metar fuli gool da ga Kodro izvede mrtve bi mu **** zato ne raspravljaj sa nama i ne drži nam pridike pun nam je lurac ovih manekena igrača mjenjali smo i trenere i direktore ali pićkice nisu nikad dobili po pićki e tu je problem a trebali su davno.nukleusmember je napisao/la:@sekach
VVVBK
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Fino mi kolega kaže ''nemoj zaboraviti apaurine, trebat ce ti'', a ja se pravim lud.
Das Ist Walter
piše i avaz o tomeTHEC je napisao/la:Jel zna neko vise o desavanju u svlacionici, na infu neko prenese nezvanicno da je Cimirot najvise nastradao
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Sta je ono danas bilo
Igra nikakva, primanja lopte ko da se od beton odbija, kretanje igrača na terenu nula, presing nula, dodavanje lopti nula
Koliko losih izvedenih kornera, jel ono Stojčev ubacivao? pa lik ne moze dobaciti do 16terca, onda treba ubaciti on vraca loptu nazad?
a za Dzemala Berberovica, pa jel moguce da on i dalje igra za nas, i to u prvoj postavi? sramota
sveukupno lose, zaliboze ovih navijaca, momci su potrošili svoja grla, troše ih na svakoj utakmici
takodjer, Kodro me razocarao, ako su sve one akcije, plod nekakve njegove maste, tesko nama u buduce
Igra nikakva, primanja lopte ko da se od beton odbija, kretanje igrača na terenu nula, presing nula, dodavanje lopti nula
Koliko losih izvedenih kornera, jel ono Stojčev ubacivao? pa lik ne moze dobaciti do 16terca, onda treba ubaciti on vraca loptu nazad?
a za Dzemala Berberovica, pa jel moguce da on i dalje igra za nas, i to u prvoj postavi? sramota
sveukupno lose, zaliboze ovih navijaca, momci su potrošili svoja grla, troše ih na svakoj utakmici
takodjer, Kodro me razocarao, ako su sve one akcije, plod nekakve njegove maste, tesko nama u buduce
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Niko te nije pozdravio. Ali ja ti dugujem izvinjenje, tek sad sam shvatio da si ti znao ovo sve od samog pocetka al si nekako naisao na nerazumijevanje od strane nekih forumasa. Duboko suosjecam s tobom i divim se tvojim procjenama. Veliko zadovoljstvo je razmijeniti misljenje sa nekim poput tebe, SRDACAN POZDRAV.nukleusmember je napisao/la:bilo koju,jel me i on pozdravio?obiteljskicovjek je napisao/la:Kojunukleusmember je napisao/la:gdje su sada one "intelektualne gromade" arhimed, evander,obiteljski da nam kazhu josh koju o kodri i ibraku?
VVVBK
VVVBK
-
nukleusmember
- Kontakt:
@sekac
fera ti je rek"o sve
VVVBK
fera ti je rek"o sve
VVVBK
navijac sam sarajeva, ali ja ne podrzavam ovakvo ponasanje navijaca, ovo je cisti primitivizam, ako na pase bojkotujte tekme nemojte dolazizi gledati navijati i pustitie ljude nek igraju samo im veci pritisak i mrznju nabijate...
a na kraju krajeva ima jos 24 boda u igri prvenstvo je dalkeo od odlucenog
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ja više fakat ne znam šta da kažem. Sjeban sam, istrošen totalno, i emotivno i psihički. Kad me danas srčani nije opalio, nikad neće. Mater vam J***...
Sjever i navijači jedina svijetla tačka. Bravo za parolu.
Uprava napolje, naprava upolje... Šta da kažem, ljudi dođu, 7 miliona duga nam očiste, dovedu sponzore svjetske, i haj ti njima nešto reci i psuj... A opet, meda ne mogu u sportskom segmentu! Bez obzira na sve, mi nismo Pošta ili Vodovod pa da gledamo finansije, mi smo FUDBALSKI KLUB SARAJEVO i nama su mjerilo teren i titule a ne fan shop!
UPRAVA NAPOLJE! NAPRAVA UPOLJE! **** VAS GARMOND FAN SHOP! MEHO ODLAZI..........
Bez teksta sam, ne znam šta da napišem, koga da tjeram i šta da mislim.
IGRAJTE PICKE!
Sjever i navijači jedina svijetla tačka. Bravo za parolu.
Uprava napolje, naprava upolje... Šta da kažem, ljudi dođu, 7 miliona duga nam očiste, dovedu sponzore svjetske, i haj ti njima nešto reci i psuj... A opet, meda ne mogu u sportskom segmentu! Bez obzira na sve, mi nismo Pošta ili Vodovod pa da gledamo finansije, mi smo FUDBALSKI KLUB SARAJEVO i nama su mjerilo teren i titule a ne fan shop!
UPRAVA NAPOLJE! NAPRAVA UPOLJE! **** VAS GARMOND FAN SHOP! MEHO ODLAZI..........
IGRAJTE PICKE!
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 17 apr 2015, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Da li je tacno ovo da su neki navijaci usli u svlacionice i nekoga istukli ?
nije problem u bodovima već u igri ko preko qrca,sve neke zvjezdice akcije ne znaju sastavit.ronaldo99 je napisao/la: a na kraju krajeva ima jos 24 boda u igri prvenstvo je dalkeo od odlucenog
Haj ti objasni moronima da vise nije problem u bodovima vec u bezidejnoj igri koja se igra preko kurcazgembo89 je napisao/la:nije problem u bodovima već u igri ko preko qrca,sve neke zvjezdice akcije ne znaju sastavit.ronaldo99 je napisao/la: a na kraju krajeva ima jos 24 boda u igri prvenstvo je dalkeo od odlucenog
Samo Sarajevo
ma u limburgu vise i 24 boda i ta suplja prica, sta cemo bojkotovat, koga, one picke sto nece da igraju !!! treba ih sve prebit, pleme im njihovo, ja godinama pjevam nema veze itd itd, **** vise, sta nema veze,hocu poluditi jer obicne levate na svom terenu ne mogu da dobiju, nemaju za kifle dodju na Kosevo i poginu za bod a nasi manekeni sa noge na nogu, J*** im sve.ronaldo99 je napisao/la:navijac sam sarajeva, ali ja ne podrzavam ovakvo ponasanje navijaca, ovo je cisti primitivizam, ako na pase bojkotujte tekme nemojte dolazizi gledati navijati i pustitie ljude nek igraju samo im veci pritisak i mrznju nabijate...
obicno imam visok prag tolerancije al ne moze covjek vise da trpi, prije sam i kontao nema para,plata itd pa su i bili losi rezulati, a ovi imaju sve i kurce se !!! pobit i rastjerat bagru pa nek negdje drugo hlade muda !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, soe, Tatamata1946, teamnorth1989, TETRAPAK, ŠTA_JE i 47 gostiju.