Procitao sam sve, ali odavde ću početi. Uvijek je brate ista priča u Travniku, po Travniku i oko Travnika. Travnik prod'o Saraj'vu. Ako Travnik izgubi, "đebiga prodali", ako ne, onda "joj šta smo radili divovima". Činjenica. Ne znam da je Travnik odradio ijedan trening u Turbetu, barem prije ove tekme. I hajde sad iskreno, ali najiskrenije, ono prema sebi, samo mi reci jesi li bio na tekmi na Piroti? Bilo je ekipe i raje iz Travnika koliko hoćeš, čak je i http://www.transfermarkt.co.uk/adin-lih ... ler/123069" onclick="window.open(this.href);return false; bio sa nama u kavezu.begiii je napisao/la:@breskva.o kakvim bunkerima pricas?VELEZ nas je razvalio u svakom smislu igre,igrali otvoreno protiv nas i et mi nismo dali gol?!tekma u travniku je kupljena to zna svak!sarajcic nam tusno bobe!ovo je braco istina pa koliko god boljela!ja nesmijem ni da zamislim u ovakvoj konstalaciji igre kakvu ce nam sramotu prirediti listica,zrinjski...?titula je vec zaboravljena to je i onaj konj meho rekao "ako budemo i treci dobro je"pa bokca ti ljubim sta je ovo!!???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A to je kao neko rekao?kanarinac je napisao/la:nabijem ja vas sve redom koji se pravite coravi i podrzajete nase manekene i govorite da bolje igraju iigraju sa vise zara od seljine djece
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ako kazes da me nabijes jer tvrdim da seljina djeca bolje i borbenije igraju automatski uzdizes nase manekene i branis ihMortemHz je napisao/la:A to je kao neko rekao?kanarinac je napisao/la:nabijem ja vas sve redom koji se pravite coravi i podrzajete nase manekene i govorite da bolje igraju iigraju sa vise zara od seljine djecesvasta od tebe danas
Samo Sarajevo
Steta za sinosnjim prosutim bodovima , a vidi danas opet ti sve ide od ruke sem kona sto vode e ne mogu da vjerujem. 
04.10.2009 !!
Kako nas vile nosaju ne mogu da vjerujem. Opet sami krojimo sudbinu. Utakmice protiv Sirokog i Zelje ce biti za titulu. Sretno nam pa kako god.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Zar ne misliš da ti je ovo razmišljanje ograniceno?ako kazes da me nabijes jer tvrdim da seljina djeca bolje i borbenije igraju automatski uzdizes nase manekene i branis ih
Cekaj, ako ne navijam za Inter, to onda znaci da navijam za Milan. Možda nisam dobro upratio ili dao dobar primjer, ali ispravi me ako griješim.
I njihova djeca i naša jedva cekaju da se negdje prodaju, pa makar to bio i Kazahstan, tako da ti ta prica ne pije vode. Misliš da oni njihovi ne piju, ne puše i ne kockaju? Misliš da to njihovi navijaci ne znaju, varaš se druže. Sve to ispliva nakon nekoliko kikseva, baš kao ove naše hairlije.
Puno dramiš druže, a prvi padaš u euforiju kada su neke insajderske. Skoro je bilo nešto oko stadiona ja mislim, pa sam replicirao, ali se opet ponavljaš.
Das Ist Walter
Vidi, imas gore podforum "premierliga", i odmah tik iznad ovoga ces naci forum da "podrzajes" djecu rivala koja igraju za pet stoja.kanarinac je napisao/la:nabijem ja vas sve redom koji se pravite coravi i podrzajete nase manekene i govorite da bolje igraju iigraju sa vise zara od seljine djece
A nas pusti da se patimo. Mi koji cekamu titulu, cekat cemo je jos 10 godina, al postenu titulu, sasluzenu igrama na terenu.
Anemicni smo, losi smo, i kako stvari danas stoje rezultatski, ova agonija se nastavlja jer ni drugi nisu nista bolji. Kada krenes sa prijetnjama, onda je to doista tesko zaustaviti. Dobit cete, dobit cete batine, onda malo komsija uleti sa prc prc i ti bi sacuvao ponos grupe ces izgubiti jezgro iste radi prijava nakon pocinjenog krivicnog djela i obaveze ove ali svake uprave da zastiti svoje uposlenike. Sada ce krenuti pljuvanja po Dini i Kusti, zbog prijava za krivicno djelo i po meni ovaj rat tek sad pocinje. Onoga trenutka, kad smo klub dali na upravljnje stranom vlasniku, mi smo trebali ostati samo navijaci. Navijaci koji mogu iskazati svoje nezadovoljstvo na mnoge druge nacine mimo nasilja. Kao sto se i ovdje moze primjetiti, misljenja su podijeljena. Nepodrzavam igrace, ni njihovu pickastu igru, ali mi umjesto da u miru pustimo upravu da rijesi situaciju, mi uvlacimo u rat u kojem nema pobjednika. Nadam se da je vise onih koji shvataju u kakav ambis bi uletili kad bi upravu oborili. Uprava ce morati reagovati sada. Ocekujem jos suspendovanih igraca, i pitanje je uopste kako ce tim izgledati poslije toga a mozda i ibrak ode, sve da bi se smirili duhovi. Da jos jedno napomenem, nemozemo mjenjati trenera svaka dva mjeseca.
Meho se jeste pogubio, ali miniraju igraci sa svih strana. Ja bih mu dao odrijesene ruke i menadjersku poziciju, ukinuo bih sportskog direktora. Pustio bih ga da napravi tim za evrope. Siguran sam da cemo ma kakav tim izbacili istu izboriti.
Nadati se da je vise onih koji klubu zele dobro, sretno nam.
Numquam Desistemus!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je nevjerovatno !Amca007 je napisao/la:Kako nas vile nosaju ne mogu da vjerujem. Opet sami krojimo sudbinu. Utakmice protiv Sirokog i Zelje ce biti za titulu. Sretno nam pa kako god.
4 kluba u 2 boda razlike i ja ne mogu da vjerujem da smo izgubili sve one silne bodove a blizi vrhu kao nikad prije...nevjerovatno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sad je i Evropa upitna s obzirom na pobjedu Zeljeznicara a evo i Svinjskog. Samo da ne bude opet "nada" i prica da je sve u nasim rukama zbog kiksa Sirokog. Ne mogu konkurenti kiksat koliko mi mozemo prosut bodova, nazalost.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Meho bi mogao protiv Olimpica da zavrsi svoju pricu u Sarajevu ako ne dobije
Pyro is not a crime !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Samo u zadnjoj recenici, na zalost nisi u pravuEx1t je napisao/la:Vidi, imas gore podforum "premierliga", i odmah tik iznad ovoga ces naci forum da "podrzajes" djecu rivala koja igraju za pet stoja.kanarinac je napisao/la:nabijem ja vas sve redom koji se pravite coravi i podrzajete nase manekene i govorite da bolje igraju iigraju sa vise zara od seljine djece
A nas pusti da se patimo. Mi koji cekamu titulu, cekat cemo je jos 10 godina, al postenu titulu, sasluzenu igrama na terenu.
Anemicni smo, losi smo, i kako stvari danas stoje rezultatski, ova agonija se nastavlja jer ni drugi nisu nista bolji. Kada krenes sa prijetnjama, onda je to doista tesko zaustaviti. Dobit cete, dobit cete batine, onda malo komsija uleti sa prc prc i ti bi sacuvao ponos grupe ces izgubiti jezgro iste radi prijava nakon pocinjenog krivicnog djela i obaveze ove ali svake uprave da zastiti svoje uposlenike. Sada ce krenuti pljuvanja po Dini i Kusti, zbog prijava za krivicno djelo i po meni ovaj rat tek sad pocinje. Onoga trenutka, kad smo klub dali na upravljnje stranom vlasniku, mi smo trebali ostati samo navijaci. Navijaci koji mogu iskazati svoje nezadovoljstvo na mnoge druge nacine mimo nasilja. Kao sto se i ovdje moze primjetiti, misljenja su podijeljena. Nepodrzavam igrace, ni njihovu pickastu igru, ali mi umjesto da u miru pustimo upravu da rijesi situaciju, mi uvlacimo u rat u kojem nema pobjednika. Nadam se da je vise onih koji shvataju u kakav ambis bi uletili kad bi upravu oborili. Uprava ce morati reagovati sada. Ocekujem jos suspendovanih igraca, i pitanje je uopste kako ce tim izgledati poslije toga a mozda i ibrak ode, sve da bi se smirili duhovi. Da jos jedno napomenem, nemozemo mjenjati trenera svaka dva mjeseca.
Meho se jeste pogubio, ali miniraju igraci sa svih strana. Ja bih mu dao odrijesene ruke i menadjersku poziciju, ukinuo bih sportskog direktora. Pustio bih ga da napravi tim za evrope. Siguran sam da cemo ma kakav tim izbacili istu izboriti.
Nadati se da je vise onih koji klubu zele dobro, sretno nam.
ABD! Kad tad.THEC je napisao/la:Meho bi mogao protiv Olimpica da zavrsi svoju pricu u Sarajevu ako ne dobije
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Bravo Velez
-2
-2
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Da ali sada su i Zrinjski i Željo ispred što zabrinjava jer mi sa onom igrom ne možemo više, tako da je i Evropa po meni upitna, mada sam bio veliki optimista do juče.mirzatele je napisao/la:Bravo Velez![]()
-2
- BoskoAntic
- Kontakt:
To nam ništa ne znači, tada ce nam ostali vec bježati...THEC je napisao/la:Meho bi mogao protiv Olimpica da zavrsi svoju pricu u Sarajevu ako ne dobije
U INAT SVIMA 1946
bravo obarska i nadam se da olimpik nece uzeti kup jer mi nemozemo dalje od 4 mjesta sa trenutnim vedetama u ekipi to jest fudbalskim antitalentimamirzatele je napisao/la:Bravo Velez![]()
-2
Samo Sarajevo
Kao ni Mehin odlazak, igrace dobro dva-tri kola po dolasku novog trenera i onda poceti po starom.BoskoAntic je napisao/la:To nam ništa ne znači, tada ce nam ostali vec bježati...THEC je napisao/la:Meho bi mogao protiv Olimpica da zavrsi svoju pricu u Sarajevu ako ne dobije
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
evo Velez pobjedio Siroki,svaka im cast igraju odlicno. Iako im igraci nemaju ni za kifle,bore se ,trude,igraju agresivno i eto pobjedjuju,dok se nase balerine setkaraju po terenu. Ne znam,kljucne su nam naredne dvije utakmice,ako ih dobijemo mozda i izborimo Evropu,jer o titulu nije relano pricati,nismo je ni zasluzili!
Uprava ce sacekati naredne dvije utakmice i sigurno ce adekvatno reagovati,dakle samo pobjede protiv Olimpica i Sirokog ostavljaju trenera i neke igrace u klubu,sve drugo je neuspjeh i prvi leti KODRO! Kakvu smo sansu samo prokockali,po ko zna koji put,i za sve je po meni glavni krivac Kodro pa tek onda igraci. On je taj koji pravi formaciju,taktiku,sastavlja ekipu,on je taj koji je dovodio igrace,i koji je bio prezadovoljan ovim igracima koje ime,imao je fantatsicne pripreme,ma bas sve,i za ovo skandalozno proljece je on glavni krivac,tu nema nikakve dileme! Nije kriv Dzemo-cigara, sto ne zna i ne moze,kriv je onaj koji vjeruje u njega da moze i da zna,a to je trener!
Uprava ce sacekati naredne dvije utakmice i sigurno ce adekvatno reagovati,dakle samo pobjede protiv Olimpica i Sirokog ostavljaju trenera i neke igrace u klubu,sve drugo je neuspjeh i prvi leti KODRO! Kakvu smo sansu samo prokockali,po ko zna koji put,i za sve je po meni glavni krivac Kodro pa tek onda igraci. On je taj koji pravi formaciju,taktiku,sastavlja ekipu,on je taj koji je dovodio igrace,i koji je bio prezadovoljan ovim igracima koje ime,imao je fantatsicne pripreme,ma bas sve,i za ovo skandalozno proljece je on glavni krivac,tu nema nikakve dileme! Nije kriv Dzemo-cigara, sto ne zna i ne moze,kriv je onaj koji vjeruje u njega da moze i da zna,a to je trener!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 18 apr 2015, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sljedeca utakmica sa Olimpikom je vrlo bitna, ako dobijemo imamo lijepe sanse da se borimo za titulu jer nam dolaze skoro svi konkurenti u goste. Bit ce do kraja sigurno jos kikseva i od nas ali i od njih, pa cemo vidjeti. Ja jos cvrsto vjerujem u titulu.SiouxLukavac je napisao/la:Da ali sada su i Zrinjski i Željo ispred što zabrinjava jer mi sa onom igrom ne možemo više, tako da je i Evropa po meni upitna, mada sam bio veliki optimista do juče.mirzatele je napisao/la:Bravo Velez![]()
-2