To uvijek tako zavrsi kad vrapcicanima ponestane cinjenica,mada to nije tesko isto kao da Tyson udje u ring sa Felix Sturmom muha kategorijom.Anex je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:21Yebo ti glupan mater bezobraznu,ja tebe nisam vrijeđaoVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:20Moj glupane, samo sam napisao statistiku od kada je Ismir Mirvic dosao u klub i u koji je ulozio tolike novce a nije dobio nista. Jesam li te uvrijedio mozda istinom ili sam negdje napisao da mi je drago zbog toga ? Ocigledno ti zivis od toga kad Velez ne uspije jer ti je svaki post isti u kojem napises kako Velez nikada nije uzeo titulu. Ili si ipak samo glup pa se ne znas sluziti nijednim drugim argumentom ? Vjerovatno ovo drugo.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
E ti si bistar u pm,ne znam čemu potreba za vrijeđanjem pa kad vam neko uzvrati onda belaj19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:24Ma to Anex pise za titulu, nije on najbistriji, nemoj mu zamjeriti.Balorda je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:09Je li to ovaj što je u svakom svom postu napisao da Velež nema titulu?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:08Gledam sada u zadnjih dvadeset dana onaj degenerik me je 43 puta citirao i svaki put je uletio u moju diskusiju sa nekim drugim forumasem![]()
![]()
Kralju vidio sam svakakvih likova ali ti si za dijagnozu "sa posebnim potrebama"![]()
![]()
![]()
Luđak. Klasični.
Mosarajvosa83 je teski pacijent, a ni ovaj Kenozoik nije bas najuperniji, frajer hladno trazio tabele zadnjih 10 godina i skrinovao.
Stvarno pitari preuzimaju titulu formskih klauna, predvođeni se legenarnim Faćom aka Pitarsam.
Nas NoDi je doktor nauka za sve navedene
Hahahahahaha malo bolje pogledaj, valjda ce ti biti jasno kome je ponestalo cinjenica. Ili mozda zapravo i ti imas istu osobinu kao gore navedeni ? Moguce.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:26To uvijek tako zavrsi kad vrapcicanima ponestane cinjenica,mada to nije tesko isto kao da Tyson udje u ring sa Felix Sturmom muha kategorijom.Anex je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:21Yebo ti glupan mater bezobraznu,ja tebe nisam vrijeđaoVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:20
Moj glupane, samo sam napisao statistiku od kada je Ismir Mirvic dosao u klub i u koji je ulozio tolike novce a nije dobio nista. Jesam li te uvrijedio mozda istinom ili sam negdje napisao da mi je drago zbog toga ? Ocigledno ti zivis od toga kad Velez ne uspije jer ti je svaki post isti u kojem napises kako Velez nikada nije uzeo titulu. Ili si ipak samo glup pa se ne znas sluziti nijednim drugim argumentom ? Vjerovatno ovo drugo.
-
- Kontakt:
Meni je drago da su kod vas sve intelektualci19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:24Ma to Anex pise za titulu, nije on najbistriji, nemoj mu zamjeriti.Balorda je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:09Je li to ovaj što je u svakom svom postu napisao da Velež nema titulu?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:08Gledam sada u zadnjih dvadeset dana onaj degenerik me je 43 puta citirao i svaki put je uletio u moju diskusiju sa nekim drugim forumasem![]()
![]()
Kralju vidio sam svakakvih likova ali ti si za dijagnozu "sa posebnim potrebama"![]()
![]()
![]()
Luđak. Klasični.
Mosarajvosa83 je teski pacijent, a ni ovaj Kenozoik nije bas najuperniji, frajer hladno trazio tabele zadnjih 10 godina i skrinovao.
Stvarno pitari preuzimaju titulu formskih klauna, predvođeni se legenarnim Faćom aka Pitarsam.

Kralju vasim potezima i pricama sprdnja postajete,nemoj te se loziti na svaku naravno da ste za mene manji klub i uvijek cw te biti nisu mjerilo samo titule,ali duga je to prica neka su doba od malo prilecNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:19RadoboljaI kad hoces nekoga da podbodes, treba malo mucnuti glavom. Ne mozes ti doci i tvrditi manji ste, gledate nam u ledja, ovo-ono, a oduvijek ste iza nas po bukvalno svakom parametru i to niko racionalan ne moze osporiti. Sad eto poceo pricati o KK Bosni. Pa nemoj druze biti Virtu4l, njemu se citav forum godinama smije s razlogom. Lik 10 godina ceka da Tan povuce navodne posudbe, bukvalno meme postao. Nemoj i ti ici tim putem.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa dobro, svakome je njegov klub najveci, ali hajde da se drzimo stvarnosti po nekim pitanjima. Laku noc.Radobolja je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:29Kralju vasim potezima i pricama sprdnja postajete,nemoj te se loziti na svaku naravno da ste za mene manji klub i uvijek cw te biti nisu mjerilo samo titule,ali duga je to prica neka su doba od malo prilecNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:19RadoboljaI kad hoces nekoga da podbodes, treba malo mucnuti glavom. Ne mozes ti doci i tvrditi manji ste, gledate nam u ledja, ovo-ono, a oduvijek ste iza nas po bukvalno svakom parametru i to niko racionalan ne moze osporiti. Sad eto poceo pricati o KK Bosni. Pa nemoj druze biti Virtu4l, njemu se citav forum godinama smije s razlogom. Lik 10 godina ceka da Tan povuce navodne posudbe, bukvalno meme postao. Nemoj i ti ici tim putem.
-
- Kontakt:
Uvijek prvi pocinjete sa uvredama,to vam je zastitni znak.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:28Hahahahahaha malo bolje pogledaj, valjda ce ti biti jasno kome je ponestalo cinjenica. Ili mozda zapravo i ti imas istu osobinu kao gore navedeni ? Moguce.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:26To uvijek tako zavrsi kad vrapcicanima ponestane cinjenica,mada to nije tesko isto kao da Tyson udje u ring sa Felix Sturmom muha kategorijom.
Pa nije vrijeđanje prijatelju dragi, covjek je rekao da nisi najbistriji sto je zapravo istina i cinjenica. Znam da ti je tesko priznati ali to je tako, ne moze biti bistar lik koji pise jednu te istu stvar svaki dan i jos misli uz to da je duhovit a zapravo ispada samo...da ne govorim bojim se da ces mi se opet uvrijediti.Anex je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:28E ti si bistar u pm,ne znam čemu potreba za vrijeđanjem pa kad vam neko uzvrati onda belaj19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:24Ma to Anex pise za titulu, nije on najbistriji, nemoj mu zamjeriti.
-
- Kontakt:
Spinujes,uvrijedio si Anexa,kao i prije mene bez da je tebe neko uvrijedio,to pokazuje koji je tvoj level a koji je moj posto nisam "najbistriji".Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:31Pa nije vrijeđanje prijatelju dragi, covjek je rekao da nisi najbistriji sto je zapravo istina i cinjenica. Znam da ti je tesko priznati ali to je tako, ne moze biti bistar lik koji pise jednu te istu stvar svaki dan i jos misli uz to da je duhovit a zapravo ispada samo...da ne govorim bojim se da ces mi se opet uvrijediti.Anex je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:28E ti si bistar u pm,ne znam čemu potreba za vrijeđanjem pa kad vam neko uzvrati onda belaj19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:24
Ma to Anex pise za titulu, nije on najbistriji, nemoj mu zamjeriti.
Ne znam evo, koliko me pamcenje dobro sluzi ti si taj koji se cesto sluzi izrazima tipa: "pijacari", "magistralci" i da ne nabrajam dalje. Pa sad ja ne znam jesu li uvrede dozvoljene kada ih pises ti i takvi kao ti, a drugima nisu ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:31Uvijek prvi pocinjete sa uvredama,to vam je zastitni znak.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:28Hahahahahaha malo bolje pogledaj, valjda ce ti biti jasno kome je ponestalo cinjenica. Ili mozda zapravo i ti imas istu osobinu kao gore navedeni ? Moguce.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:26
To uvijek tako zavrsi kad vrapcicanima ponestane cinjenica,mada to nije tesko isto kao da Tyson udje u ring sa Felix Sturmom muha kategorijom.
Prije da nije bistar onaj kome svaki dan po više puta moraš ponavljati istu stvar a on ne konta i pravi se lud,ponavljanje je majka znanjaVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:31Pa nije vrijeđanje prijatelju dragi, covjek je rekao da nisi najbistriji sto je zapravo istina i cinjenica. Znam da ti je tesko priznati ali to je tako, ne moze biti bistar lik koji pise jednu te istu stvar svaki dan i jos misli uz to da je duhovit a zapravo ispada samo...da ne govorim bojim se da ces mi se opet uvrijediti.Anex je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:28E ti si bistar u pm,ne znam čemu potreba za vrijeđanjem pa kad vam neko uzvrati onda belaj19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:24
Ma to Anex pise za titulu, nije on najbistriji, nemoj mu zamjeriti.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Primjecujem da je u zadnje vrijeme strahovito porastao broj forumasa zabrinutih za finansije Ismira Mirvica. Preovladavaju ovi koji trose pare svih nas. Zanimljivo.
-
- Kontakt:
Te nazive ja nisam nikad koristio,samo vrapcicani.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:34Ne znam evo, koliko me pamcenje dobro sluzi ti si taj koji se cesto sluzi izrazima tipa: "pijacari", "magistralci" i da ne nabrajam dalje. Pa sad ja ne znam jesu li uvrede dozvoljene kada ih pises ti i takvi kao ti, a drugima nisu ?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:31Uvijek prvi pocinjete sa uvredama,to vam je zastitni znak.
-
- Kontakt:
Milion ipo,solidno. Mogli su barem jos pola miliona al eto, ta jedini gradimo 30 godina konstantno, vazda nesto.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Za razliku od tebe, ja nikad nikome nisam opsovao majku na forumu, bez obzira sta mi neko pise prije toga.
A ti si forumasu iznad, prije par minuta, to uradio. A i Virtualu si jos odvratnije stvari pisao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A sta se treba skontati u tvom ponavljanju ? Da Velez nije nikada uzeo titulu ? Covjek bi rekao da stvarno pises nesto pametno pa da se treba potruditi da shvati tvoje recenice, zapravo ti pises u rangu dijeteta uzrasta od nekih 14 godina, ako zapravo to i nisi. Ustvari kad bolje razmislim, mozda je i bolje da jesi neko dijete, jer ako nisi zaista je tuzno da jedan zreo covjek pise takve gluposti bez ikakvog smisla i za sta.Anex je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:35Prije da nije bistar onaj kome svaki dan po više puta moraš ponavljati istu stvar a on ne konta i pravi se lud,ponavljanje je majka znanjaVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:31Pa nije vrijeđanje prijatelju dragi, covjek je rekao da nisi najbistriji sto je zapravo istina i cinjenica. Znam da ti je tesko priznati ali to je tako, ne moze biti bistar lik koji pise jednu te istu stvar svaki dan i jos misli uz to da je duhovit a zapravo ispada samo...da ne govorim bojim se da ces mi se opet uvrijediti.
-
- Kontakt:
Vidim slabo pratis postove tvojih kolega,iznenadio bi se kakva je to kultura,elokventnost,postovanje,posebno od tvog kolege Cire.Veeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:39A sta se treba skontati u tvom ponavljanju ? Da Velez nije nikada uzeo titulu ? Covjek bi rekao da stvarno pises nesto pametno pa da se treba potruditi da shvati tvoje recenice, zapravo ti pises u rangu dijeteta uzrasta od nekih 14 godina, ako zapravo to i nisi. Ustvari kad bolje razmislim, mozda je i bolje da jesi neko dijete, jer ako nisi zaista je tuzno da jedan zreo covjek pise takve gluposti bez ikakvog smisla i za sta.Anex je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:35Prije da nije bistar onaj kome svaki dan po više puta moraš ponavljati istu stvar a on ne konta i pravi se lud,ponavljanje je majka znanjaVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:31
Pa nije vrijeđanje prijatelju dragi, covjek je rekao da nisi najbistriji sto je zapravo istina i cinjenica. Znam da ti je tesko priznati ali to je tako, ne moze biti bistar lik koji pise jednu te istu stvar svaki dan i jos misli uz to da je duhovit a zapravo ispada samo...da ne govorim bojim se da ces mi se opet uvrijediti.
Treba da skontaš da ste bez titule mali klub u odnosu na Sarajevo, Željezničar,Zrinjski i da nemaš argumente za raspravu o veličini kluba a vi svaki dan ponavljate o Mirvićevim parama i vi ste onda bistri kad svaki dan ponavljate a ja nisam bistar,nema dvostrukih aršina,vi možete ponavljati da Mirvić pere pare a ne znate jeli to tako a ja ne mogu ponavljati da Velež nema titulu a to je čista istinaVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:39A sta se treba skontati u tvom ponavljanju ? Da Velez nije nikada uzeo titulu ? Covjek bi rekao da stvarno pises nesto pametno pa da se treba potruditi da shvati tvoje recenice, zapravo ti pises u rangu dijeteta uzrasta od nekih 14 godina, ako zapravo to i nisi. Ustvari kad bolje razmislim, mozda je i bolje da jesi neko dijete, jer ako nisi zaista je tuzno da jedan zreo covjek pise takve gluposti bez ikakvog smisla i za sta.Anex je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:35Prije da nije bistar onaj kome svaki dan po više puta moraš ponavljati istu stvar a on ne konta i pravi se lud,ponavljanje je majka znanjaVeeemooo je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:31
Pa nije vrijeđanje prijatelju dragi, covjek je rekao da nisi najbistriji sto je zapravo istina i cinjenica. Znam da ti je tesko priznati ali to je tako, ne moze biti bistar lik koji pise jednu te istu stvar svaki dan i jos misli uz to da je duhovit a zapravo ispada samo...da ne govorim bojim se da ces mi se opet uvrijediti.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Treba mi jedna informacija, ako moze neko da me podsjeti: da li je Velez ikad uzeo titulu?
Nađi samo jedan primjer gdje sam prvi nekoga uvrijedio19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jan 2024, 01:38Za razliku od tebe, ja nikad nikome nisam opsovao majku na forumu, bez obzira sta mi neko pise prije toga.
A ti si forumasu iznad, prije par minuta, to uradio. A i Virtualu si jos odvratnije stvari pisao
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Google Adsense [Bot], TylerBurey i 36 gostiju.