FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
50%
Prolazak u Play off
37
22%
Grupnu fazu
49
28%

Ukupno glasova: 172

spezial
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la spezial » 10 sep 2023, 11:19

E cuj ono bi zabranilo igracima da izadju vikendom :tokralju: :rol:

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 10 sep 2023, 11:24

Aha sad ne valja ni to sto Rozman sam sebi pravi ekipu i cisti one koje nece, treba ih ostavit gotivni su ...hahahahahahahah
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 10 sep 2023, 11:27

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 10 sep 2023, 11:30

Jel ovdje fkt ima ljudi koji misle da je Velez pustio Andjusica jer nema kvalitet ili je spor za NEKU NJIHOVU EPSKU IGRU.Hahahahahahahaa e moji vi,pa normalno da su druge stvari u pitanju.Da li pare ili neki sukob ne znam ali Andjusic je vec neko vrijeme daleko najbolji igrac Veleza.Bar ono sto sam ja gledao.
To je prvo,drugo,on je prirodno prednji vezni i ne znam sto ga porede sa Ikicem koji je krilo.Nemanja je bas tip 10ke kakva nam treba,ako bude na nivou i borio se a vjerujem da hoce,dobili smo veliko pojacanje.

Kyeremeh nije nista bolji igrac od Ikica,cak sta vise meni je slabiji jos je stranac ali vjerujem da je Ivan otisao jer je trazio neku vecu minutazu ili nije mu se svidjelo sto trpamo krila na krila i bilo mu je jasno da ce dobijati nikakvu minutazu jer imamo jos 2 desna krila Kyeremeh i Hasic.Ne vjerujem da ga ne bi nasi ostavili bar zbog sirine.Nije ni njemu u interesu da u ovim godinama grije klupu

Sve u svemu sretno momku dalje gdje god da ode,takva je situacija bila jbg.Bio je korektan i profesionalan,ostat ce mi u sjecanju pisanje po jugu nakon gola.I ja sam zamisljao scenario prosle sezone 15 golova i da vec sad bude igrac nekog Feyenorda ili Anderlechta ali nije nam bilo sudjeno.
Sto se tice Kyeremeha,ako se drasticno ne popravi mi ga trebamo pustiti na zimu i dovesti nekog stranca,ucinkovitijeg od kojeg cemo imati neke golove/asistencije,krilo tipa Fanimo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 10 sep 2023, 11:32

Anđušić zna igrati lopte a Ikić je trkaća kokoš,jednosmjeran igrač i glup.
ISTINA ZA VEDRANA!

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 10 sep 2023, 11:40

Ako je sad problem sto su ljudi izasli jednu noc u toku reprezentativne pauze, onda stvarno ne znam? Uostalom, evo vec jutros su regularno na treningu. Igraci u jacim ligama redovno budu uhvaceni u izlasku, pa godinana igraju na vrhunskom nivou.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 10 sep 2023, 11:45

Sanchez87hz je napisao/la:
10 sep 2023, 11:01
GalileoGalilei je napisao/la:
10 sep 2023, 10:22
Gomis99 je napisao/la:
10 sep 2023, 10:12

Tjeras Ikica i placas mu 3 4 plate za raskid ugovora, a dovodis Andjusica koji nista nije bolji igrac od njega i jos stariji. Besmisao transfer politike. A nije bas da se svi ne sjecamo ocaja koji je Nemanja pruzao kod nas. I njemu ces dati neku divlju platu pa ga opet za pola godine godinu otjerati i isplatiti.
Prvo, niko nikog ne tjera. Ikića ste se svezali kao da je Robben, samo zato što je gotivan momak.

Drugo.. Ikić osim brzine nema nikakvih drugih kvaliteta. U ovoj ligi sve što je uradio jeste na tu brzinu, jer je liga kao liga troma i nikakva. Zato svaki brz igrač koji dođe ovdje ljudima izgleda kao Okocha. Sjećam se onog gare iz Tuzle Cityja, što nas je silovao u Zenici, raja se syebala, govore trebamo ga pokupiti. Lik nema završnicu, ali eto bitno da je brz.
Isti takav je i Ikić. Nema dribling, nema vic, isti slučaj kao i s Kyeremehom.

Treće.. Rožman je još jedan trener koji u njemu ne vidi ništa posebno. Otišao je na posudbu u drugu ligu Turske i šta je pokazao? Ništa, zato se i vratio.

Njemu neka je s srećom, ima potencijala, ali mora on još guzzove oznojiti da popravi dosta segmenata u igri. Od bezglavog trčanja u fudbalu nema ništa, treba imati i mozak.

Četvrto.. Ikić je desno krilo, a Anđušić lijevo. Nemanja je drugi profil igrača u odnosu na Ikića. Dobar asistent, dobro je zna podvaliti, dobar je tehničar. Podržavam njegov dolazak.
Jednog sutnuli iz druge Turske,jednog iz Veleza,ne treba da nam budu pojacanja takvi igraci,nikakvog sistema nema opet,isto smo ko buvljak neki,ostavlja stranca iste kvalitete kao sto je Ikic sto je glup potez,pa na ljeto ce opet biti tjeraj 10igraca,i daj novih 10.
Ako se već deklarišeš kao navijač nekom tima, moraš početi pratiti stvari. Anđušić nije šutnut, već nije htio produžiti ugovor s Veležom. Tvojom logikom, šutnuli najkorisnijeg igrača u ekipi.. :damn:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 sep 2023, 11:50

NajvecaRadosti je napisao/la:
10 sep 2023, 11:30
.
Sto se tice Kyeremeha,ako se drasticno ne popravi mi ga trebamo pustiti na zimu i dovesti nekog stranca,ucinkovitijeg od kojeg cemo imati neke golove/asistencije,krilo tipa Fanimo
Daj ljudi sta lupetate Bgt,pa momak je je prošle sezone zadnjih 6 kola kao desno krilo imao 1 gol i 5 asistencija,pa sta ocekujete da ima 10+10 za 10 utakmica . Ove sezone ima 4 utakmice od toga samo dvije na poziciji desnog krila ,hocemol suditi za 2 kola ?

Recimo Fanimo kojeg spominješ je kroz citavu epizodu u Sarajevu skupio 3 asistencije na skoro 50 utakmica.

Ne kažem ja da je bez mana i da je savršen,da nema mana nebi ni igrao u Sarajevu svakako,ali bukvalno vecina ljudi ovdje piše kako vjetar puše,kad ih 5 napiše da je igrac NN loš i ostalih 5 ce isto napisati cisto da se ne suprostavi toj "vecini".
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 10 sep 2023, 11:52

Ismir Mirvic je debil! 90% poteza oko kluba su mu debilni i granice cesto sa retardacijom. Realno, slabe su sanse da on nekad prestane biti debil neizivljeni kakav jeste, zato se treba navici da je Zrinjski u ovoj ligi novi Dinamo, a mi ove Rijeke, Osijeci, Hajduci.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 10 sep 2023, 12:03

10 sep 2023, 11:45
Sanchez87hz je napisao/la:
10 sep 2023, 11:01
10 sep 2023, 10:22

Prvo, niko nikog ne tjera. Ikića ste se svezali kao da je Robben, samo zato što je gotivan momak.

Drugo.. Ikić osim brzine nema nikakvih drugih kvaliteta. U ovoj ligi sve što je uradio jeste na tu brzinu, jer je liga kao liga troma i nikakva. Zato svaki brz igrač koji dođe ovdje ljudima izgleda kao Okocha. Sjećam se onog gare iz Tuzle Cityja, što nas je silovao u Zenici, raja se syebala, govore trebamo ga pokupiti. Lik nema završnicu, ali eto bitno da je brz.
Isti takav je i Ikić. Nema dribling, nema vic, isti slučaj kao i s Kyeremehom.

Treće.. Rožman je još jedan trener koji u njemu ne vidi ništa posebno. Otišao je na posudbu u drugu ligu Turske i šta je pokazao? Ništa, zato se i vratio.

Njemu neka je s srećom, ima potencijala, ali mora on još guzzove oznojiti da popravi dosta segmenata u igri. Od bezglavog trčanja u fudbalu nema ništa, treba imati i mozak.

Četvrto.. Ikić je desno krilo, a Anđušić lijevo. Nemanja je drugi profil igrača u odnosu na Ikića. Dobar asistent, dobro je zna podvaliti, dobar je tehničar. Podržavam njegov dolazak.
Jednog sutnuli iz druge Turske,jednog iz Veleza,ne treba da nam budu pojacanja takvi igraci,nikakvog sistema nema opet,isto smo ko buvljak neki,ostavlja stranca iste kvalitete kao sto je Ikic sto je glup potez,pa na ljeto ce opet biti tjeraj 10igraca,i daj novih 10.
Ako se već deklarišeš kao navijač nekom tima, moraš početi pratiti stvari. Anđušić nije šutnut, već nije htio produžiti ugovor s Veležom. Tvojom logikom, šutnuli najkorisnijeg igrača u ekipi.. :damn:
Zeljkovic bio standardni u Velezu od Andjusica pa kod nas skoro zavrsi na listi otpisanih,al haj pred nama je da vidimo na terenu jel pojacanje ili ne.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 10 sep 2023, 12:08

miky_hz je napisao/la:
10 sep 2023, 11:50
.
Daj ljudi sta lupetate Bgt,pa momak je je prošle sezone zadnjih 6 kola kao desno krilo imao 1 gol i 5 asistencija,pa sta ocekujete da ima 10+10 za 10 utakmica . Ove sezone ima 4 utakmice od toga samo dvije na poziciji desnog krila ,hocemol suditi za 2 kola ?

Recimo Fanimo kojeg spominješ je kroz citavu epizodu u Sarajevu skupio 3 asistencije na skoro 50 utakmica.

Ne kažem ja da je bez mana i da je savršen,da nema mana nebi ni igrao u Sarajevu svakako,ali bukvalno vecina ljudi ovdje piše kako vjetar puše,kad ih 5 napiše da je igrac NN loš i ostalih 5 ce isto napisati cisto da se ne suprostavi toj "vecini".
Nemoj zayebavati brate
Lik ima dobar centsrsut,neku brzinu(mada to je vise jer je spreman a drugi brzo ispusu pa nam se cini)i to je to.1 na 1 nikoga preci ne moze,zavrsnica 0 bodova.A vrlo cesto i glupe odluke donosi kao ona u Gabeli kad je trebao pucati desnom iz prve a on nesto trza i zavlaci se.

3 stranca mozes imati.Jel on fkt toliko dobar?Pa uzmi nekog igraca iz Igmana ili Posusja daj mu 3 milje i radit ce isto ovo sto Kyeremeh radi.
Imas citav svijet da biras,znas kakvo krilo mozes dovesti da svaki bek lige ima nocne more i trzanja u po noci.
Zao mi je ali Francis je mozda malo bolji od Hebibovica i to je to.

Pa Fanimo u Mostaru baci 5 igraca Zrinjskog na ledja i iz nemoguce pozicije uvije je u suprotni cosak,protiv Sirokog onakav prijem i sut,protiv Zelje,Buducnosti,protiv Borca u BL prvi gol svaki igrac lige bi golmana direkt napuco sa one blizine a drugi gol svaki igrac lige bi je preko stadiona nabio.Itd itd,ne moze se to porediti.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 10 sep 2023, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 10 sep 2023, 12:13

Ja se još uvijek nadam da je ovo za Anđušića samo dezinformacija.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 sep 2023, 12:33

10 sep 2023, 12:08
miky_hz je napisao/la:
10 sep 2023, 11:50
.

Nemoj zayebavati brate
Lik ima dobar centsrsut,neku brzinu(mada to je vise jer je spreman a drugi brzo ispusu pa nam se cini)i to je to.1 na 1 nikoga preci ne moze,zavrsnica 0 bodova.A vrlo cesto i glupe odluke donosi kao ona u Gabeli kad je trebao pucati desnom iz prve a on nesto trza i zavlaci se.

3 stranca mozes imati.Jel on fkt toliko dobar?Pa uzmi nekog igraca iz Igmana ili Posusja daj mu 3 milje i radit ce isto ovo sto Kyeremeh radi.
Imas citav svijet da biras,znas kakvo krilo mozes dovesti da svaki bek lige ima nocne more i trzanja u po noci.
Zao mi je ali Francis je mozda malo bolji od Hebibovica i to je to.

Pa Fanimo u Mostaru baci 5 igraca Zrinjskog na ledja i iz nemoguce pozicije uvije je u suprotni cosak,protiv Sirokog onakav prijem i sut,protiv Zelje,Buducnosti,protiv Borca u BL prvi gol svaki igrac lige bi golmana direkt napuco sa one blizine a drugi gol svaki igrac lige bi je preko stadiona nabio.Itd itd,ne moze se to porediti.
Ma opušteno,pisalo se ovdje da smo trebali Ahmetovica ostaviti da ce biti tu negdje sa Renanom,pa moze i Kyeremeh biti tu negdje sa Hebibovicem sto da ne .

Sutra ako dobijemo Zrinjskog Durakovic ce biti bek za reprezentacije,standardno.....
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 10 sep 2023, 12:37

Pena na slici iz Akve ofarban u plavo, a na treningu kosa kao i ranije... garant su stare slike sa treninga

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 10 sep 2023, 12:39

N3R3D je napisao/la:
10 sep 2023, 12:37
Pena na slici iz Akve ofarban u plavo, a na treningu kosa kao i ranije... garant su stare slike sa treninga
Oko sokolovo :D

Stare su slike.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 sep 2023, 12:40

N3R3D je napisao/la:
Vidi fakat :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 10 sep 2023, 12:49

Ikić ce razvaliti ako ode u Zrinjski . I neka ode. Kad Hamza dobije priliku umjesto njega na desnom krilu i neka ide. Tako je i Jukić otišao pa igra bolje nego ovdje. Nezdrava smo sredina postala, nažalost
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 sep 2023, 12:52

N3R3D je napisao/la:
Ne znam kako te nije stid to napisati.
Cilj je atmosferu poremetiti, yebavat igračima mrtve, reći da su pijandure, manekeni.. :kafa:
Mi da duplu osvojimo i momci pivu nagnu, ljudi bi kukali.
Znaš ti nas..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 10 sep 2023, 12:55

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
10 sep 2023, 12:52
N3R3D je napisao/la:
Cilj je atmosferu poremetiti, yebavat igračima mrtve, reći da su pijandure, manekeni.. :kafa:
Znaš ti nas..
Jes brate, to mi je cilj :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 10 sep 2023, 13:04

zlo87 je napisao/la:
10 sep 2023, 12:55
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
10 sep 2023, 12:52
N3R3D je napisao/la:
Znaš ti nas..
Jes brate, to mi je cilj :D
Ma znam da nisi ti sa nekim ciljem provokacije stavio, zaletio se i sve ok. Ali raja voli da pljuje, jedva čekaju bilo šta samo da se pljune. Pa ovdje se za Besimom kukalo jer je otjeran, a dok je igrao mrtvi su mu se spominjali.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.