Nikakvo iznenađenje
Ako Ordaga ostane a nadam se da hoće to bi bilo najjače pojačanje uz Krpu.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Zar ne vidiš da je pdf. "zamrznut"?DoeTz je napisao/la:Stvarno ne razumijem ove sto pisu po temi Sloge. Haj za ovog matorog smo utvrdili da je popuco, al' ovi ostali me iznenadjuju. Hoce li vas bit sramota sutra kad dodjete na Tusanj kao "navijaci" Slobode?
Svi koji podržavaju Slogu ovdje se po pravilima foruma tretiraju kao gosti. Imaš pdf "opšte diskusije".sloboda72 je napisao/la:Zar ne vidiš da je pdf. "zamrznut"?DoeTz je napisao/la:Stvarno ne razumijem ove sto pisu po temi Sloge. Haj za ovog matorog smo utvrdili da je popuco, al' ovi ostali me iznenadjuju. Hoce li vas bit sramota sutra kad dodjete na Tusanj kao "navijaci" Slobode?
Je li ti misliš da neko ,od moderatora "okupiranog" pdf. treba moliti pravo da misli i piše ?
Ja ipak" NK Mramora" razumijem, i neću nikada misliti da je ovaj novi režim njegov pvojekat.
Ako misliš na to da Sloga SH udje u PL BiH ,SVAKAKO DA IH PODRŽAVAM.Ne treba miješati ljubav prema FK Slobodi i podršku FK Sloga SH.NKMramor je napisao/la:Svi koji podržavaju Slogu ovdje se po pravilima foruma tretiraju kao gosti. Imaš pdf "opšte diskusije".sloboda72 je napisao/la:Zar ne vidiš da je pdf. "zamrznut"?DoeTz je napisao/la:Stvarno ne razumijem ove sto pisu po temi Sloge. Haj za ovog matorog smo utvrdili da je popuco, al' ovi ostali me iznenadjuju. Hoce li vas bit sramota sutra kad dodjete na Tusanj kao "navijaci" Slobode?
Je li ti misliš da neko ,od moderatora "okupiranog" pdf. treba moliti pravo da misli i piše ?
Ja ipak" NK Mramora" razumijem, i neću nikada misliti da je ovaj novi režim njegov pvojekat.![]()

Svaki dalji komentar je suvišan.sloboda72 je napisao/la:Ako misliš na to da Sloga SH udje u PL BiH ,SVAKAKO DA IH PODRŽAVAM.Ne treba miješati ljubav prema FK Slobodi i podršku FK Sloga SH.NKMramor je napisao/la:Svi koji podržavaju Slogu ovdje se po pravilima foruma tretiraju kao gosti. Imaš pdf "opšte diskusije".sloboda72 je napisao/la:
Zar ne vidiš da je pdf. "zamrznut"?
Ja ipak" NK Mramora" razumijem, i neću nikada misliti da je ovaj novi režim njegov pvojekat.![]()
Pogledaj ovu fografiju.Na njoj se nalazi moj rahmetli ujak ,fudbaler(bek) Slobode.Nastala je 21.05.1939. na starom Zmajevom igralištu .(Ispred zgrade "pecare".)Ima i kompletna slika ekipe na strani 8. Galerije.Poginuo je u 2. svjetskom ratu.Za 2. godine bit će 80 godina od njenog nastanka.Zar misliš da sve ove godine u mojoj kući postoji drugi Klub, ili da može postojati?
Svi koji podržavaju Slogu ovdje se po pravilima foruma tretiraju kao gosti. Imaš pdf "opšte diskusije".sloboda72 je napisao/la:
Zar ne vidiš da je pdf. "zamrznut"?
Ja ipak" NK Mramora" razumijem, i neću nikada misliti da je ovaj novi režim njegov pvojekat.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.