http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... car/1/info" onclick="window.open(this.href);return false;Ultras1921 je napisao/la:otkud ti ovi podaci? tesko da ce derbi u srijedu biti
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Ultras1921
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jeste odluceno je, ovo je raspored druze.Ultras1921 je napisao/la:ma nije jos nista odluceno
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- MinjonKocka
- Kontakt:
http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-tv-20-epizoda/4848/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zenit jedan od nas
Zenit jedan od nas
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Gdje su šampioni iz sezone 2009/2010.?
http://fkzeljeznicar.ba/gdje-su-sampion ... 2010/4857/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/gdje-su-sampion ... 2010/4857/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Zna li neko hoce li SEF igrace voditi na neku vrstu mini priprema ili ce igraci ostati trenirati u Sarajevu ? Mislim da nam je ova pauza dosla u pravo vrijeme i da je veoma bitna kako bi se neke kockice poslozile pred odlucujuci mjesec kada su prvenstvo i kup u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Olimpic se vraca na Otoku
extra jos jedna tekma u Sarajevu 

Željeznicar za život cijeli !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ne znam da imamo love vise za takav luksus. Bar koliko ja znam, finansijska sitvacija je veoma losa.amerosm je napisao/la:Zna li neko hoce li SEF igrace voditi na neku vrstu mini priprema ili ce igraci ostati trenirati u Sarajevu ? Mislim da nam je ova pauza dosla u pravo vrijeme i da je veoma bitna kako bi se neke kockice poslozile pred odlucujuci mjesec kada su prvenstvo i kup u pitanju.
Zna Aco vise o ovome, pa bih ga molio da nam malo vise pojasni... Hvala
Situacija je loša, ali ona nema veze sa stručnim štabom i igračima, oni kad žele negdje ići za to sredstava ima. Za ostalo nema.DzoleZeljo je napisao/la:Ne znam da imamo love vise za takav luksus. Bar koliko ja znam, finansijska sitvacija je veoma losa.amerosm je napisao/la:Zna li neko hoce li SEF igrace voditi na neku vrstu mini priprema ili ce igraci ostati trenirati u Sarajevu ? Mislim da nam je ova pauza dosla u pravo vrijeme i da je veoma bitna kako bi se neke kockice poslozile pred odlucujuci mjesec kada su prvenstvo i kup u pitanju.
Zna Aco vise o ovome, pa bih ga molio da nam malo vise pojasni... Hvala
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Bilo bi lose finansijski da derbi bude u srijedu ,treba to pokusati odgoditi za vikend bilo bi sig vise gledalaca.
- champions1921
Ne sikiraj se za derbi.. Na tu utakmicu idu i oni koji ne primirisu Grbavici ostatak sezone.. Za tu tekmu bi stavio duplo skuplje cijene karata da se ja pitam.. Da bi popravili finansijsku situaciju, bar za nijansu, moramo popraviti posjetu u tekmama protiv manje atraktivnih protivnika ali to je izgleda nemoguca misija..terabajt je napisao/la:Bilo bi lose finansijski da derbi bude u srijedu ,treba to pokusati odgoditi za vikend bilo bi sig vise gledalaca.
BUDI ŽELJO !!!
Šampione, sve je to OK što navodiš, ali utakmica osim prestiža neće imati neki rezultatski značaj, tako da neće biti potrebe dizati cijenu karata.champions1921 je napisao/la:Ne sikiraj se za derbi.. Na tu utakmicu idu i oni koji ne primirisu Grbavici ostatak sezone.. Za tu tekmu bi stavio duplo skuplje cijene karata da se ja pitam.. Da bi popravili finansijsku situaciju, bar za nijansu, moramo popraviti posjetu u tekmama protiv manje atraktivnih protivnika ali to je izgleda nemoguca misija..terabajt je napisao/la:Bilo bi lose finansijski da derbi bude u srijedu ,treba to pokusati odgoditi za vikend bilo bi sig vise gledalaca.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Lijep podsjetnik na bivse igrace iz sampionske generacije. Fino ti to radisipetm je napisao/la:Gdje su šampioni iz sezone 2009/2010.?

Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- champions1921
avlami97 je napisao/la:Šampione, sve je to OK što navodiš, ali utakmica osim prestiža neće imati neki rezultatski značaj, tako da neće biti potrebe dizati cijenu karata.champions1921 je napisao/la:Ne sikiraj se za derbi.. Na tu utakmicu idu i oni koji ne primirisu Grbavici ostatak sezone.. Za tu tekmu bi stavio duplo skuplje cijene karata da se ja pitam.. Da bi popravili finansijsku situaciju, bar za nijansu, moramo popraviti posjetu u tekmama protiv manje atraktivnih protivnika ali to je izgleda nemoguca misija..terabajt je napisao/la:Bilo bi lose finansijski da derbi bude u srijedu ,treba to pokusati odgoditi za vikend bilo bi sig vise gledalaca.

BUDI ŽELJO !!!
Na areni snimak Željo - Zvijezda
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Kako gledam ovaj snimak,Hasanovic me pozitivno iznenadio,nema panike,smiren dosta.
Vraca ce olimpic,nama jos bolje posto imamo gostovanje kod njih.adilbeg je napisao/la:kakve su ovo novosti da se olimpic vraca iz tz ?????
Mogli bi oni vec sutra biti u nekom novom gradu.KrajPrice je napisao/la:Vraca ce olimpic,nama jos bolje posto imamo gostovanje kod njih.adilbeg je napisao/la:kakve su ovo novosti da se olimpic vraca iz tz ?????

Neki novi grad s imenon Seazilend
Mozda si mislio u drugom gradu hehehe

Trenutno korisnika/ca: b00t, bablaz1, bvsic, CentarsutNaClanak921, F1921B, Google Adsense [Bot], Hilmo123, Napaceni87, NazorUso, Orvel, perodeformero, Rauber33, Rule_hz, Tarapi, UltraSa46, WeekendOffender, zeljovolimte i 180 gostiju.