Chinaglia je napisao/la: zbog toga preduslov za angazovanje novog trenera mora biti obecanje da se naredne godine osvaja titula
Vlado podigao standarde kao Asmir Husic Azemica

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la: zbog toga preduslov za angazovanje novog trenera mora biti obecanje da se naredne godine osvaja titula
a idi u picku materinu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju:wobly92 je napisao/la:Chinaglia je napisao/la: zbog toga preduslov za angazovanje novog trenera mora biti obecanje da se naredne godine osvaja titula :mrgreen:
Sakib zvani Sok je doktor za sve trenere koji su ikad bili u Tuzli. On bi u svlačionici zaveo red za dan a ne duže. Sa ovom ekipom jake odbrane kako on voli uz jake napadace rodio bi izvodjaca prekida.Chinaglia je napisao/la:nisam ni ja ljubitelj Vladinih formacija i taktika, medjutim, ako to donese rezultat, koga boli k, neka radi sta hoce, ko ce mu sta moc prigovorit, niko nista, al ako ne bude imao rezultata, bit ce problema
licno, jucer mi se nista nije dopalo, prvo pol preskakanje igre i duge lopte na Tandira i Husica, uz to jedno krilo igra Zilkic (nije isto igrat krilo i krilnog napadaca, a on je krilni napadac), a drugo krilo igra klasican vezni igrac
drugo pol smo vec apsolvirali, defanzivna igra odlicna, al bez ijednog napada, ijedne kontre, lose, katastrofa...
neka prica ko sta hoce, al nama nema boljeg trenera od Soka, sutra bih ga vratio, mnoge stvari su se promijenile otkad je on posljednji put bio u Slobodi, od same Slobode, pa do Premijer Lige
covjek je klasicni trener na rezultat, a Slobodu je uvijek vodio s uspjehom, eh sada, malo se plasim da nije zastranio po pitanju klupskog fudbala, obzirom da vec dugo ne trenira niti jedan klub
Vlado se muci 10 mjeseci, Sok bi uspostavio sistem za mjesec dana, imal neko da ne misli tako
Krpic puno jači i žustriji nego ranije,tako mi se učinio juce. Skakači sve odlični nema sta a dobro si primijetio da Aco ostaje zadnji kad je Culum i Krpic u skoku. Biće to ozbiljna ekipa 100%. Kalezicu ce vjerovatno Osmanagic uzeti mjesto ili ce se ovaj vise truditi i zapeti.TzBulevar87 je napisao/la:Hare, Ignjatovic, Culum, Kalezic, Husic, Krpic - pet nebodera/skakaca u prvih jedanaest, iako bi ja volio da Kalezica ne gledam u startnoj postavi vise. Ono sto mi je takodje cudno bilo jucer na utakmici je to da je Ignjatovic dva puta ostajao na centru kod prekida. Nije mi nikako islo u glavu to da on 'cuva kontru'...
TotalnobenTzley je napisao/la:Kako je lijepo citat danas postove bez pljuvanja, vrijedjanja napokon lijepe teme, lijepa razmisljanja![]()
![]()
.
Imamo dosta igraca koji nisu dokazani u ekipi i ne znamo kako ce odigrati i sta od njih ocekivati i koji je njihov maksimum. Mehmedagic, Ordagic i Krpic su jedini sto znamo kolko i sta mogu ovo ostalo cemo da vidimo sad kad krene liga jer ovo sa pripremnih je isto ko kad kuckas po lubenici da vidis kakva je.
Jedno je sigurno da je nasa liga izjednacena i da niko po kvaliteti ne odskace nesto posebno samo je pitanje ko vise zeli pobjedu, bori se i trci.
Tacno tako, osjecaj punih tribina je nesto najljepse za nas navijace a tek kakav je osjecaj kad igraci izadju na teren u takvoj atmosferi. Samo sto se ta borbenost mora usadit u ekipu jer mi mozemo na Tusnju nabrijat igrace ali na strani su prepusteni sami sebi i tu dolazi do izrazaja mentalitet ekipe.FrantoBauzek je napisao/la:TotalnobenTzley je napisao/la:Kako je lijepo citat danas postove bez pljuvanja, vrijedjanja napokon lijepe teme, lijepa razmisljanja![]()
![]()
.
Imamo dosta igraca koji nisu dokazani u ekipi i ne znamo kako ce odigrati i sta od njih ocekivati i koji je njihov maksimum. Mehmedagic, Ordagic i Krpic su jedini sto znamo kolko i sta mogu ovo ostalo cemo da vidimo sad kad krene liga jer ovo sa pripremnih je isto ko kad kuckas po lubenici da vidis kakva je.
Jedno je sigurno da je nasa liga izjednacena i da niko po kvaliteti ne odskace nesto posebno samo je pitanje ko vise zeli pobjedu, bori se i trci.Pored svega navedenog, dodao bih jos da navijaci moraju odigrati svoju ulogu ove sezone, zeliti pobjedu i prenositi htijenje na igrace sa tribina
To je onda skroz druga dimenzija
Ja sam tako prošle godine radio, i nije bilo problema. Ove godine čekam, možda dobijem na poklon, a ako ne i ja ću gledati da kupim penzionersku. Mislim glupo bi bilo da ti ko pravi problem, pogotovo na ulazu. Ali ako su karte opet one na "senzor" onda ti je niko i ne pogleda.DarioTZ je napisao/la:Momci do kad traje prodaja sezonskih , i jel moze neko slikat ako ima penzionersku sezonsku , kako izgleda i jel ima razlike u odnosu na obicnu . Mozel mi roditelj uzet posto je penzioner pa da ja ulazim . Poz svima
cccc pa kako bi dao za klub kakvu donaciju????DarioTZ je napisao/la:@zlatnakoka
Hvala druze na odgovoru , ako jos neko ima slicna iskustva , neka napise . Vjerovatno cu tako i uzeti i nadam se da nece biti problema .
Vidimo se na Tusnju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.