FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta ima nije teren valjo.... I njima nije valjo, pa su uvalili dva gola. Hasic je jedan od tehnicki najpotkovanijih igraca u ekipi pa zavali dva gola. Problem je pristup i priprema bila. One pare koje su se dali za njih i koje primaju, trebali bi jesti teren pa makar na sljaci igrali. Vazda nakvi izgovori, teren, vjetar, pichke materine, ko pichkice vazda im nesto smeta.... Losa priprema ss-a i kurcobolja igraca eto sta je, vidjet cemo jel se sta promjenilo protiv svinja...
-
- Kontakt:
Da opet ponovimo,nikakve vidljive pomake neces ni vidjet u skorije vrijeme,nit je prosao pripreme sa njima niti ima u planu mnoge koji su tu,drugo je sto neki misle video igra,promijenist trenera i igraci tj koji su bili curice i vukle se po terenu nece postati lavovi niti ce preorati terenStroj1946 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:41Sta ima nije teren valjo.... I njima nije valjo, pa su uvalili dva gola. Hasic je jedan od tehnicki najpotkovanijih igraca u ekipi pa zavali dva gola. Problem je pristup i priprema bila. One pare koje su se dali za njih i koje primaju, trebali bi jesti teren pa makar na sljaci igrali. Vazda nakvi izgovori, teren, vjetar, pichke materine, ko pichkice vazda im nesto smeta.... Losa priprema ss-a i kurcobolja igraca eto sta je, vidjet cemo jel se sta promjenilo protiv svinja...

Hvala i prijatno
Slazem se ja stobom da je igra bila potanka, i kvalitet koji mi imamo na sprem gabele, al ljudino zidar sa 20 godina iskustva kad dodje na ogromnu baustelu gdje radi 25 zidara (koji vec na toj bausteli rade 2 godine) nece odma pocet zidat mora prvo inzinjer pa onda sef pa onda brigadir da odrade svoje da ga uvedu u poso da ga pitaju koji dio zidarstva je specijaliziro. I sve to kad prodje opet njemu treba 1-2 sedmice da se navikne sa irgetima i ostalim zidarima.Stroj1946 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 15:41Sta ima nije teren valjo.... I njima nije valjo, pa su uvalili dva gola. Hasic je jedan od tehnicki najpotkovanijih igraca u ekipi pa zavali dva gola. Problem je pristup i priprema bila. One pare koje su se dali za njih i koje primaju, trebali bi jesti teren pa makar na sljaci igrali. Vazda nakvi izgovori, teren, vjetar, pichke materine, ko pichkice vazda im nesto smeta.... Losa priprema ss-a i kurcobolja igraca eto sta je, vidjet cemo jel se sta promjenilo protiv svinja...
Ja ocekujem od Rozmana 2 stvari a to je da Sehinovic i stoperi se malo bolje uigraju, i da bekovi prave sto manje korneta i skraceni kornera.. i da zadrzi kvalitet dosad sto je imo igro..
Ako to bude uspio i bude izmjenama mogao da zadrzi kontinuitet igre isti bar do 80 minute (da ne izduhamo) uzecemo zrinjski 2-0.
Ako ispusemo u 35 min zrinjski ce nas uzet to nek se niko ne nada, ako bude to dignuto na 60 min moguce neki remi
Al bez obzira na sve TORPEDO prva utakmica he pokazala da je ekipa spremna za 25 min. (Znaci stoje Diego Simeone Rozman) prico nije lago ili trazio alibi i ponovo je trzo 10 boba od 12 i sa spremom kantonalne lige.
Bilo kako bilo Rozmana moramo iztrpit taman hdz da nam uvali petaka
- napoleon72
- Kontakt:
Brate nije stvar samo u terenu, nego generalnoj atmosferi, voljnom momentu itd. U Gabeli nas docekao haman praznik, otvorenje reflektora, pune tribine, nabrijan domacin... I opet nismo izgubili, da su bile malo bolje reakcije u napadu i dobili bismo. Da je do terena, ne bi nas Celik i Siroki godinama gazili na ponajboljim travnjacima u drzavi (do renoviranja Grbavice i ovih novih terena). Pa Zelju smo jednom samo dobili na ovom tepihu Grbavice, a pricali smo da ce tepih nama odgovarat, da nas oni samo u blatu mogu dobit i slicno. Nije stvar terena uopste.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Na pocetku fali dio i fali od sredine do kraja. Valjda od muke prekinuoTorino je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:55Puče video u pola rečenice. Šta očekivat od štrumfivskog portala, bitno je klauna ispoštovati. Da nisam dobio na Viber video od kluba ne bi čuo ništa o spremi.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑15 sep 2023, 11:36
Na na na naprijed Sarajvo, na na na na Naprijed Sarajvo! Do zadnjeg dana zivota mog samo Sarajvoo!

Hvala nasem klubu!
A veceras ce biti zanimljivo u Novom Sarajevu. Nece se Gabeljani predati.,
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kako idu karte.
Mozemo li na 10.000 .

Mozemo li na 10.000 .
-
- Kontakt:
Meni je Renan bolji od njega.Istinasamo123 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 17:06Jedino vece ime u zadnjih 10 godina koje je opravdalo naziv kapitalca.
Zasluzio je svaku marku svojom lavovskom borbom i golovima.
Dao bih sada sve ove manekencice iz juzne amerike koji su prosli kroz klub za njega.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Evo Viveros def danas bivši. Već u avionu je
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Na osnovu cega?Benkara21 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 17:17Meni je Renan bolji od njega.Istinasamo123 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 17:06Jedino vece ime u zadnjih 10 godina koje je opravdalo naziv kapitalca.
Zasluzio je svaku marku svojom lavovskom borbom i golovima.
Dao bih sada sve ove manekencice iz juzne amerike koji su prosli kroz klub za njega.
Za mene ni blizu...
Pokazace statistika ko je vise doprinjeo Sarajevu.
A u obzir treba uzeti i godine jednog i drugog u Sarajevu a karijere uopceno se ne mogu porediti ovaj na vruncu karijere u Zalgirisu igrao dok Leon u Nurnbergu i Standard liege..
Lista napadača koji su blizu Benke:
1. Ahmetović
2. Niko
1. Ahmetović
2. Niko
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trpa ovaj Vidic
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Leon Benko 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ovaj baš živce dribla.
Trebali smo Balotelija dovesti, da prebije Gigovica ako nista
Notorna laž! Ja sam radio kao prevodilac za Kevina i Peñerandu i Kevinu nikada nije pružena prilika. Prvo ste meni dali otkaz i tako ukinuli svaku komunikaciju Kevina sa klubom jer momak ne zna engleski. Neofirno ste mu rekli kako on treba biti na klupi dok se ne proda Renan ili Peñeranda te da bi tada dobio priliku... Momak od 23 godine, pun snage i želje za igrom je jutros (15.9.'23) otišao kući k'o popišan. Jeste on izrazio želju da ide kući jer 3 mjeseca ste ga ignorisali životom, svi bi isto uradili.
Ovo je napisao stela koji je radio kao prevodilac kevinu
FC United Of Manchester !
- BordoBBoja
- Kontakt:
Pa sadvim logicno da ce to napisatFCUM je napisao/la: ↑15 sep 2023, 17:47Notorna laž! Ja sam radio kao prevodilac za Kevina i Peñerandu i Kevinu nikada nije pružena prilika. Prvo ste meni dali otkaz i tako ukinuli svaku komunikaciju Kevina sa klubom jer momak ne zna engleski. Neofirno ste mu rekli kako on treba biti na klupi dok se ne proda Renan ili Peñeranda te da bi tada dobio priliku... Momak od 23 godine, pun snage i želje za igrom je jutros (15.9.'23) otišao kući k'o popišan. Jeste on izrazio želju da ide kući jer 3 mjeseca ste ga ignorisali životom, svi bi isto uradili.
Ostao lik bez predobro plate
Princip rada mu pretpostavljam bio kezi hljebe da te jedem
I hajde odoh sad po klubu pljuvat