?barbarez je napisao/la:Cestitam momcima i Strucnom stabu,pozitivno su iznenadili laganim i sigurnim triumfom.
Danas sam iz pouzdanih izvora saznao informaciju da je grad Graz,zbog zahvalnosti prema nasm Ivici,bio spreman graditi pomocne terene i infrastrukturu za njih-Trening centar-,i da nije zavrseno zbog naseg poznatog IMT.Na kraju su se ljudi pozalili Ivici ,i covjek je rekao da odustanu i da nema nista od toga.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- storm_raider
- Kontakt:
Samo je Adilovic majstorski propustio loptu kod ovog drugog gola. Odlicna reakcija, stvarno me je pozitivno iznenadio.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Bio je Svraka, koji je drugu utakmicu zaredom bio sasvim solidan. Ofanzivnija pozicija mu puno vise odgovara.storm_raider je napisao/la:Samo je Adilovic majstorski propustio loptu kod ovog drugog gola. Odlicna reakcija, stvarno me je pozitivno iznenadio.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- storm_raider
- Kontakt:
A jeste, jeste, sad tek vidjeh ovaj izvjestaj. Zato sam se i iznenadio sto sam mislio da je Adilovic.
Inace Svraka druga utakmica zaredom odlican.
4 i pol godine bez poraza u kupu.

4 i pol godine bez poraza u kupu.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Kako nikome od vas željovaca nije zasmetalo ovo 3 uzastopno finale, valjda četvrto.
-
- Kontakt:
ko da je bitno šta onaj klovn od komentatora pričaFCS je napisao/la:Kako nikome od vas željovaca nije zasmetalo ovo 3 uzastopno finale, valjda četvrto.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma i ne slusamo levata vise.FCS je napisao/la:Kako nikome od vas željovaca nije zasmetalo ovo 3 uzastopno finale, valjda četvrto.
NO PYRO NO PARTY
u zadnja 3 izdanja kupa niti jedan primljeni gol na grbavici, u gostima 2. 

Sasa Kajkut pitarima tabut!
imal' mene tu.DooVe je napisao/la:?barbarez je napisao/la:Cestitam momcima i Strucnom stabu,pozitivno su iznenadili laganim i sigurnim triumfom.
Danas sam iz pouzdanih izvora saznao informaciju da je grad Graz,zbog zahvalnosti prema nasm Ivici,bio spreman graditi pomocne terene i infrastrukturu za njih-Trening centar-,i da nije zavrseno zbog naseg poznatog IMT.Na kraju su se ljudi pozalili Ivici ,i covjek je rekao da odustanu i da nema nista od toga.
Ako je istina, onda smo fakat pogan od naroda.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 03 apr 2013, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Anonimac je napisao/la:Od komšija ni traga ni glasa, zanijemili su... Željo, Željo šta im radiš
htcxone je napisao/la:sta reci... mozda vas bas i ne volim, mozda vam na klupi sjedi lik kojeg ocima ne mogu (ne zbog uspjeha nego zbog prepotentnosti) ali uzeti 5 trofeja od 6 mogucih u 3 godine je velika stvar taman da se igra kantonalna liga ... svaka cast (brojim i ova dva kup i prvenstvo jer nije siroki spreman da vvas dobije u 2 tekme realno )
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Aaa pa ja stara naša uzrečica. Halalite slabije se konta malo uvečerbagrcavi je napisao/la:imal' mene tu.DooVe je napisao/la:?barbarez je napisao/la:Cestitam momcima i Strucnom stabu,pozitivno su iznenadili laganim i sigurnim triumfom.
Ako je istina, onda smo fakat pogan od naroda.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nemoj tako, nastelio babo sigurno....Anonimac je napisao/la:Od komšija ni traga ni glasa, zanijemili su... Željo, Željo šta im radiš

Ja sam danas jedva gledao utakmicu na poslu radi slabe konekcije, ali kako god, samo zelim Istaci sljedece;
HVALA STRUCNI, HVALA ZELJO...
Stana majstore...
EDIT: Samo me zanima jedna stvar. Mnogi su se Stani najebali svega i svacega u porodici, a evo na kraju svega nas covjek u finale kupa odvede. Ovo cak nije prvi put da je decko kljucan faktor bio. Sjetite se samo utakmice u Sirokom 2010, i Staninog pasa kada je usao u igru...
" onclick="window.open(this.href);return false;

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 03 apr 2013, 22:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Treba traziti odgovorne za ovo ako je istina,pa to je za zatvora.
Stana mora igrati krilo,definitivno...i rukama i nogama su ga pokusavali zaustaviti al corak...Stana,Svraka,Adilovic fantasticni danas...tri igraca koja bas i nisu hvaljena u zadnje vrijeme
A za malog Zolotica nemam rijeci...decko ce biti veliki igrac ako nastavi ovako...sve u svemu otprilike svi na nivou.

Amare hvala ti...
Samo Zola popravi predaju lopte molim te da mi ne preskace srce svaki put kad mijenjas stranu i to. Kad popravis taj segment igre ti ces bit u potpunosti izgradjen, a mlad igrac. Imas jos prostora za napredak, a hvala Bogu i vrijeme radi za tebe.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Momak tebi svaka cast na iskrenosti,u postu si rekao kako se svi trebamo ponasati na forumu.Normalno je da se ne moramo voljeti ali svi se trebamo cijeniti i ne vrijedjati samo sto navijamo za razlicite ekipe ili sto nismo svi iste vjere i nacije,trebamo postovati tudje uspjehe i rad.Tebi i tvojoj ekipi sve najbolje zelim iskreno.htcxone je napisao/la:sta reci... mozda vas bas i ne volim, mozda vam na klupi sjedi lik kojeg ocima ne mogu (ne zbog uspjeha nego zbog prepotentnosti) ali uzeti 5 trofeja od 6 mogucih u 3 godine je velika stvar taman da se igra kantonalna liga ... svaka cast (brojim i ova dva kup i prvenstvo jer nije siroki spreman da vvas dobije u 2 tekme realno )
Sto se tice nas,ja bi im danas halalio i da su ispali samo radi one borbenosti,zelje i zalaganja koju su pokazali,to mi je vrijednije od bilo kojeg rezultata,igraj srcem i postuj klub za koji nastupas pa sta bude i niko nece zamjeriti i ako izgubis.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Brat bratu po ovim našim krompirištima od terena, ja ne mogu nijednom igraču zamjeriti pogrešan pas, a najmanje Zoli.exbabilon je napisao/la:Samo Zola popravi predaju lopte molim te da mi ne preskace srce svaki put kad mijenjas stranu i to. Kad popravis taj segment igre ti ces bit u potpunosti izgradjen, a mlad igrac. Imas jos prostora za napredak, a hvala Bogu i vrijeme radi za tebe.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I Zidane je u njegovim godinama griješio u predaji lopte. Za to to treba još pure, a on ima potencijala. Biće to dobro.
Jasno je da kad ova ekipa pojača tempo, sve drugačije izgleda. Čestitke momcima koji su danas svima pokazali ko je Željezničar. Što se tiče generalno terena u BiH, vjerujte da i mnogo bolje evropske ekipe nebi puno više pokazali na ovim gudurama. Zato svi zajedno pomozimo da odbranimo duplu krunu zajedno.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
E ova pobjeda ako ne privuce raju, onda neka se jebu, realno gledajuci...Minhi je napisao/la:Jasno je da kad ova ekipa pojača tempo, sve drugačije izgleda. Čestitke momcima koji su danas svima pokazali ko je Željezničar. Što se tiče generalno terena u BiH, vjerujte da i mnogo bolje evropske ekipe nebi puno više pokazali na ovim gudurama. Zato svi zajedno pomozimo da odbranimo duplu krunu zajedno.
Ja ipak mislim da nas problem nije u igracima, njihovim fizickim i taktickim sposobnostima (bar za nase uvjete), nego u moralu ekipe. Kada ima morala, ima borbe i zara. Kada nema morala, onda smo bas odron ali opet pobjedimo na kraju, sto pokazuje da imamo pobjednicki duh, sto je veoma pozitivna stvar...
Trenutno korisnika/ca: b00t, Ferroviere1987, mavi, NazorUso i 43 gosta.