FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DooVe
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DooVe » 03 apr 2013, 22:21

barbarez je napisao/la:Cestitam momcima i Strucnom stabu,pozitivno su iznenadili laganim i sigurnim triumfom.
Danas sam iz pouzdanih izvora saznao informaciju da je grad Graz,zbog zahvalnosti prema nasm Ivici,bio spreman graditi pomocne terene i infrastrukturu za njih-Trening centar-,i da nije zavrseno zbog naseg poznatog IMT.Na kraju su se ljudi pozalili Ivici ,i covjek je rekao da odustanu i da nema nista od toga.
?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 apr 2013, 22:22

Samo je Adilovic majstorski propustio loptu kod ovog drugog gola. Odlicna reakcija, stvarno me je pozitivno iznenadio.
Sport je lijek za tijelo i duh.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 apr 2013, 22:23

storm_raider je napisao/la:Samo je Adilovic majstorski propustio loptu kod ovog drugog gola. Odlicna reakcija, stvarno me je pozitivno iznenadio.
Bio je Svraka, koji je drugu utakmicu zaredom bio sasvim solidan. Ofanzivnija pozicija mu puno vise odgovara.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 apr 2013, 22:27

A jeste, jeste, sad tek vidjeh ovaj izvjestaj. Zato sam se i iznenadio sto sam mislio da je Adilovic. :lol: Inace Svraka druga utakmica zaredom odlican.

4 i pol godine bez poraza u kupu. 8-)
Sport je lijek za tijelo i duh.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 03 apr 2013, 22:31

Kako nikome od vas željovaca nije zasmetalo ovo 3 uzastopno finale, valjda četvrto.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 apr 2013, 22:35

FCS je napisao/la:Kako nikome od vas željovaca nije zasmetalo ovo 3 uzastopno finale, valjda četvrto.
ko da je bitno šta onaj klovn od komentatora priča
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 apr 2013, 22:35

FCS je napisao/la:Kako nikome od vas željovaca nije zasmetalo ovo 3 uzastopno finale, valjda četvrto.
Ma i ne slusamo levata vise.
NO PYRO NO PARTY

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 03 apr 2013, 22:36

u zadnja 3 izdanja kupa niti jedan primljeni gol na grbavici, u gostima 2. ;)
Sasa Kajkut pitarima tabut!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 apr 2013, 22:36

DooVe je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Cestitam momcima i Strucnom stabu,pozitivno su iznenadili laganim i sigurnim triumfom.
Danas sam iz pouzdanih izvora saznao informaciju da je grad Graz,zbog zahvalnosti prema nasm Ivici,bio spreman graditi pomocne terene i infrastrukturu za njih-Trening centar-,i da nije zavrseno zbog naseg poznatog IMT.Na kraju su se ljudi pozalili Ivici ,i covjek je rekao da odustanu i da nema nista od toga.
?
imal' mene tu.
Ako je istina, onda smo fakat pogan od naroda.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 03 apr 2013, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 03 apr 2013, 22:37

Anonimac je napisao/la:Od komšija ni traga ni glasa, zanijemili su... Željo, Željo šta im radiš :oops:
htcxone je napisao/la:sta reci... mozda vas bas i ne volim, mozda vam na klupi sjedi lik kojeg ocima ne mogu (ne zbog uspjeha nego zbog prepotentnosti) ali uzeti 5 trofeja od 6 mogucih u 3 godine je velika stvar taman da se igra kantonalna liga ... svaka cast (brojim i ova dva kup i prvenstvo jer nije siroki spreman da vvas dobije u 2 tekme realno )
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 03 apr 2013, 22:38

bagrcavi je napisao/la:
DooVe je napisao/la:
?
imal' mene tu.
Ako je istina, onda smo fakat pogan od naroda.
Aaa pa ja stara naša uzrečica. Halalite slabije se konta malo uvečer :mrgreen:, al ako je istina stvarno fuj
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 apr 2013, 22:47

Anonimac je napisao/la:Od komšija ni traga ni glasa, zanijemili su... Željo, Željo šta im radiš :oops:
Nemoj tako, nastelio babo sigurno.... ;)

Ja sam danas jedva gledao utakmicu na poslu radi slabe konekcije, ali kako god, samo zelim Istaci sljedece;
HVALA STRUCNI, HVALA ZELJO...

Stana majstore...

EDIT: Samo me zanima jedna stvar. Mnogi su se Stani najebali svega i svacega u porodici, a evo na kraju svega nas covjek u finale kupa odvede. Ovo cak nije prvi put da je decko kljucan faktor bio. Sjetite se samo utakmice u Sirokom 2010, i Staninog pasa kada je usao u igru...

" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 03 apr 2013, 22:53, ukupno mijenjano 2 puta.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 apr 2013, 22:49

Treba traziti odgovorne za ovo ako je istina,pa to je za zatvora.

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 03 apr 2013, 22:56

Stana mora igrati krilo,definitivno...i rukama i nogama su ga pokusavali zaustaviti al corak...Stana,Svraka,Adilovic fantasticni danas...tri igraca koja bas i nisu hvaljena u zadnje vrijeme :) A za malog Zolotica nemam rijeci...decko ce biti veliki igrac ako nastavi ovako...sve u svemu otprilike svi na nivou.
Amare hvala ti...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 03 apr 2013, 23:01

Samo Zola popravi predaju lopte molim te da mi ne preskace srce svaki put kad mijenjas stranu i to. Kad popravis taj segment igre ti ces bit u potpunosti izgradjen, a mlad igrac. Imas jos prostora za napredak, a hvala Bogu i vrijeme radi za tebe.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 03 apr 2013, 23:04

htcxone je napisao/la:sta reci... mozda vas bas i ne volim, mozda vam na klupi sjedi lik kojeg ocima ne mogu (ne zbog uspjeha nego zbog prepotentnosti) ali uzeti 5 trofeja od 6 mogucih u 3 godine je velika stvar taman da se igra kantonalna liga ... svaka cast (brojim i ova dva kup i prvenstvo jer nije siroki spreman da vvas dobije u 2 tekme realno )
Momak tebi svaka cast na iskrenosti,u postu si rekao kako se svi trebamo ponasati na forumu.Normalno je da se ne moramo voljeti ali svi se trebamo cijeniti i ne vrijedjati samo sto navijamo za razlicite ekipe ili sto nismo svi iste vjere i nacije,trebamo postovati tudje uspjehe i rad.Tebi i tvojoj ekipi sve najbolje zelim iskreno.
Sto se tice nas,ja bi im danas halalio i da su ispali samo radi one borbenosti,zelje i zalaganja koju su pokazali,to mi je vrijednije od bilo kojeg rezultata,igraj srcem i postuj klub za koji nastupas pa sta bude i niko nece zamjeriti i ako izgubis.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 apr 2013, 23:05

exbabilon je napisao/la:Samo Zola popravi predaju lopte molim te da mi ne preskace srce svaki put kad mijenjas stranu i to. Kad popravis taj segment igre ti ces bit u potpunosti izgradjen, a mlad igrac. Imas jos prostora za napredak, a hvala Bogu i vrijeme radi za tebe.
Brat bratu po ovim našim krompirištima od terena, ja ne mogu nijednom igraču zamjeriti pogrešan pas, a najmanje Zoli.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 03 apr 2013, 23:08

I Zidane je u njegovim godinama griješio u predaji lopte. Za to to treba još pure, a on ima potencijala. Biće to dobro.

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 03 apr 2013, 23:22

Jasno je da kad ova ekipa pojača tempo, sve drugačije izgleda. Čestitke momcima koji su danas svima pokazali ko je Željezničar. Što se tiče generalno terena u BiH, vjerujte da i mnogo bolje evropske ekipe nebi puno više pokazali na ovim gudurama. Zato svi zajedno pomozimo da odbranimo duplu krunu zajedno.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 03 apr 2013, 23:37

Minhi je napisao/la:Jasno je da kad ova ekipa pojača tempo, sve drugačije izgleda. Čestitke momcima koji su danas svima pokazali ko je Željezničar. Što se tiče generalno terena u BiH, vjerujte da i mnogo bolje evropske ekipe nebi puno više pokazali na ovim gudurama. Zato svi zajedno pomozimo da odbranimo duplu krunu zajedno.
E ova pobjeda ako ne privuce raju, onda neka se jebu, realno gledajuci...

Ja ipak mislim da nas problem nije u igracima, njihovim fizickim i taktickim sposobnostima (bar za nase uvjete), nego u moralu ekipe. Kada ima morala, ima borbe i zara. Kada nema morala, onda smo bas odron ali opet pobjedimo na kraju, sto pokazuje da imamo pobjednicki duh, sto je veoma pozitivna stvar...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Ferroviere1987, mavi, NazorUso i 43 gosta.