FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

biskitt
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la biskitt » 25 apr 2015, 10:54

DrustveniParazit je napisao/la:Meho jeste dobar trener ali u nekim drugim uslovima.
I ja sam otprilike tog misljenja. Nekako mislim da je Kodro precijenio igrace, tj. njihove kapacitete i ambicije, i trazio je od njih neke stvari koje nisu mogli ili nisu htjeli. To ti je kako u nekoj firmi, radis svoj neki posao vec si postao rutiner u tome i nesto i ne razmisljas da se unaprijedis. Onda dodje novi manager i od tebe trazi neke stvari na koje nisi navikao i ti mentalno imas otpor prema tome, a ne razmisljas da ces se licno nadograditi i da ce ti dugorocno donijeti napredak.
Tako ja to nekako vidim, Kodrin je cilj bio nadograditi ih i postaviti neke vise standarde, ali ocito to nije za ovih nasih livada i mentalitet. Ja ipak respektujem Kodru i nadam se da je barem malo svog iskustva i znanja uspio prenijeti na igrace.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 25 apr 2015, 10:55

DrustveniParazit je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
THEC je napisao/la:Jah kod Mehe nisu znali sastaviti dva pasa kod Dzene igraju ko barcelona, jbg mora da su kod Mehe zaboravili igrati pa se preko noci sjetili kako se igra fudbal...mislim necemo pretjerivati, Meho jeste poceo da sere sa formacijom i prevelikim rotiranjem ali onako odigrati protiv celika pa onda par dana kasnije pogledas tekmu protiv olimpika i vidis da lete terenom dovoljan je pokazatelj zasto 'nisu znali' dva pasa odigrati kako treba, ne umanjujem Dzenin kvalitet i znanje ali najveci krivci za lose igre su igraci sami
To je to! Ja ovim pickicama od igrača nikad neću halaliti ovo pišanje po nama i očigledno bojkotovanje Mehe, taman da nam oni zajedno sa Dženom donesu titulu Lige Prvaka a ne pišljive BIH Premijer Lige. Da sam ja neko... na kraju sezone bih uradio remont cijele ekipe i molio na koljenima Mehu da se vrati. Žalit' ćemo mi za Kodrom polahko
Ako ovo skraćenje lige dadne rezultata i kroz koju godinu se tereni poprave da ne budu njive tad možda hoćemo žaliti za Kodrom do tada čisto sumnjam. Meho jeste dobar trener ali u nekim drugim uslovima.
ljudi ne znaci ako si bio svjetski igrac da ces biti dobar trener a isto obrnuto ne znaci ako si los fudbaler da ces biti los trener ...a ako cemo iskreno meho nista nije pokazao ni karizmu ni da je sposoban udariti sakom od sto niti je pokazao da je dobar takticki jer mi laici znamo da je igrace koristio na pogresnim pozicijama,dulja koliko god losoj formi bio je jedino nase krilo i vidjeli ste na otoci da on svojom brzinom non stop pravi visak ali fali mu zavrsnica ali momak je mlad treba ga malo istrpiti ali jok mi svi samo znamo kritikovat a pricat kako je bekic dobar jer je izborio penal a kao krilo je momak upotunosti neiskoristen jer je momak spor i on jednostavno nemoze probijati bokove dzaba borbenost i sve ak ti nes ne ide,e sad ce neko reci mehi ne gode tereni ozbiljni treneri za sve uslove imaju spremne taktike i znaju se prilagodjavati,dok meho iako je veliki gospodin nista nije pokazao osim da ponizava igrace treninzima poslije utakmice vjerujte to je veliko ponizenje i sta drugo ocekivati vec da ga sabotiraju.,tako da siguran sam da meho nikada nece biti dovoljno veliki trener za nas klub
Samo Sarajevo

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 25 apr 2015, 11:34

Sta je tu je, sto prije zaboraviti Mehu , meni prvom je itekako krivo sto je Meho smijenjen, ali sta je tu je. Sutra igramo jednu od najvažnijih utakmica i moramo je pobijediti.

Ako nema kupa biće titule :D
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 25 apr 2015, 11:43

Hahahahhah kako oni pišu o Mehi e svašta. Zbog njega smo izgubili kup zbog njega smo se mogli oprostiti od titule, a u nebesa ga dizu. a Dzeno ne valja, Nike da sam sad neki zaljubljenik u Dzenu već mi krivo što se ne poštuje što je on uradio nego se NAGADZA šta bi kodro uradio kad bi bilo vako nakon....
I na kraju za novog menagera i za nadogradnju HAHHAHAHAHHAHA..... Kako bi samo Samira nadogradio da bude krilo hahhaha **** C. Ronalda hhh

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 apr 2015, 11:50

Sabinho je napisao/la:
macahz je napisao/la:Joj kakvi su naši ljudi bože sačuvaj. Tražiti novog skupljeg trenera a imaš već čovjeka koji je u klubu 25 godina. Koji je statistički gledanos nas najuspješniji trener. Koji zna kako sa igračima što je najbitnije.

Ja sve sto sam pisao bilo je uslovno- Ako ode Dzeno ili ako Dzeno nema pravo... Postujem tog covjeka.
Trener sa profi licencom nam treba AKO NISTE znali Đeno je nema a ako je tu Šegrt neka njih dva sjednu na klupu nemam ništa protiv neka Šegrt i Đeno rade itd, mislim da nam sad i ne treba neki trener haman zaman i ne treba biti velike ćistke među igračima i ako se ima para pravi se kamp nema se za bacanje kad već imaš ekipu zašto razbijati bez obzira na rezultate trebaju ostati.Vidi pa mi svakih pola godine pravimo novi tim e to je i Mehi dokundisalo a i svakom če ne može se za dva ttri mjeseca sve posložiti,
Sarajevo ljubavi moja!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 apr 2015, 12:04

Ponavljam, u ovom trenutku, odnosno do kraja sezone nam je neophodan neko ko poznaje igrace i ko zna sa njima a to Dzeno sigurno jeste. Za iducu sezonu, ako Dzeno ne bude mogao biti trener, dovesti PROVJERENO ime, ima nekoliko odlicnih trenera bez angazmana, moj prvi pik je Darko Milanic kojo je bez angazmana kako je dobio otkaz u Leeds-u.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 apr 2015, 13:33

Dženo daj sutra Tatka na Wagneru, ionako je rovit Wagner taman da ga iznesu u 5.oj minuti
1946

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 25 apr 2015, 13:36

BitiSrcemVezan je napisao/la:Dženo daj sutra Tatka na Wagneru, ionako je rovit Wagner taman da ga iznesu u 5.oj minuti
Mihojevica. ;)
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 apr 2015, 13:49

kamenjari :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 25 apr 2015, 14:13

@ Lebron fino imas pdf : opste diskusije i tamo pisi ! ;)
04.10.2009 !!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 apr 2015, 14:18

sarajlija je napisao/la:@ Lebron fino imas pdf : opste diskusije i tamo pisi ! ;)
upravo to !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 25 apr 2015, 14:37

Pobjedom ne dobijamo puno, ali zato svakim drugim scenariom dosta gubimo.
Sutra u 20:00 smo prvi na tabeli !

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 25 apr 2015, 14:48

Ako Bog daaaa,reci te Ako Bog da. !!!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 25 apr 2015, 14:58

xbox je napisao/la:Ako Bog daaaa,reci te Ako Bog da. !!!

Inšallah!!! :D

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 25 apr 2015, 15:59

**** te lištico!! :njanjanja:
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 apr 2015, 16:35

BitiSrcemVezan je napisao/la:Dženo daj sutra Tatka na Wagneru, ionako je rovit Wagner taman da ga iznesu u 5.oj minuti
Volim i ja Tatka, ali realno on je ovu polusezonu najvise receno solidan ;)

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 25 apr 2015, 16:37

Bice raje sutra, fino vrijeme :opaopa:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

High

Post Postao/la High » 25 apr 2015, 16:59

Moglo bi biti kao protiv Borca. Napokon prijatno vrijeme. :thumbup:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 25 apr 2015, 17:13

Kažu da će nas sutra i Pjanke posmatrati :D

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 apr 2015, 17:47

Zatisje na temi opasno, zato sutra poslije tekme ludilo aBd. :opaopa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bilosta, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, Pitaristok, Varijantas8, zagorski i 93 gosta.