FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fczeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fczeljo » 03 apr 2013, 23:44

voltron30 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Samo Zola popravi predaju lopte molim te da mi ne preskace srce svaki put kad mijenjas stranu i to. Kad popravis taj segment igre ti ces bit u potpunosti izgradjen, a mlad igrac. Imas jos prostora za napredak, a hvala Bogu i vrijeme radi za tebe.
Brat bratu po ovim našim krompirištima od terena, ja ne mogu nijednom igraču zamjeriti pogrešan pas, a najmanje Zoli.
Baš mi je drago za Zolu kako je odigrao danas. Polusezonu je počeo loše, pa sam posumnjao na onu našu standardnu "jedna sezona super - pa se idemo nafurati".

Međutim, iz utakmice u utakmicu je sve bolji. Danas odličan. Ono što je Stanić uradio u napadu, otprilike je ekvivalentno onome što je Zola uradio u odbrani.

Sviđa mi se kako smo čvrsto odigrali. Žao mi je i sad što ona Selimovićeva šansa u prvom nije uletila (golman skino u korner).

Antolović je imao onu sjajnu intervenciju kod njihovog slobodnjaka u drugom. Adilović u nekoliko navrata pokazao zašto Amar za njega traži velike pare.

Uglavnom dosta bolje nego što sam očekivao. Posebno sam pozitivno iznenađen kako smo puno bolje stajali na onakvom terenu od domaćina.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 04 apr 2013, 00:09

Hoće li nas pustiti u Lukavicu?

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 apr 2013, 00:15

Braco moja nismo ni svjesni da smo historiju ispisali ;) ..
Ako Grbavicu sad ne dobijemo necemo nikad.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 04 apr 2013, 00:17

Sve fino krasno, a niko da pohvali Upravu što je igračima obezbjedila duple dresove pa su u drugom poluvremenu igrali u čistim dresovima i šorcevima. Nije se korilo blato na njima. :mrgreen:

Dobar je Urdinov, prva utakmica, težak teren, polako dok se prilagodi, Kvesić je u startu bio isti. Igra na prvu, pametno se oslobađa lopte, vidi se da zna. Ja čim vidim da neki naš igrač u našoj ligi igra na prvu i ne komplikuje on je meni dobar. :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 04 apr 2013, 00:28

Pozdrav, zanima me kakav je Tomic kod vas, i dokad ima ugovor? Poznavajuci ga, mislim da zasluzuje vecu minutazu, pogotovo pored Hasanovica ...

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 04 apr 2013, 00:31

zeljocity je napisao/la:Braco moja nismo ni svjesni da smo historiju ispisali ;) ..
Ako Grbavicu sad ne dobijemo necemo nikad.
Ako se neko obezbjedi pare hocemo, ali posto trenutno od toga nema nista treba sutit i trpit.

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 04 apr 2013, 00:41

zrinjke je napisao/la:Pozdrav, zanima me kakav je Tomic kod vas, i dokad ima ugovor? Poznavajuci ga, mislim da zasluzuje vecu minutazu, pogotovo pored Hasanovica ...
Ima ugovor vjerovatno do 30.6.2014, a sto se tice njegove igre, obicno ulazi pred kraj tekme, nesto slicno kao danas i bio je dobar kad god je usao.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 04 apr 2013, 00:50

[youtube][/youtube]

Da se malo nasmijemo, kad je Pekija pucao tačeve iza uha mundirima, a ovi padali ko da ih Tayson udarao :mrgreen:

Šta kaže onaj kvazi doktor Karabeg "Klasican gubitak svijesti sa gubitkom sjecanja" :lol: :lol: :lol: :lol:

Cuj klasicni :mrgreen: :lol: eto nek ima neoklasicni i moderni gubitak svijesti

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 apr 2013, 01:18

Eh kad se sjetim ovoga, kao da je prije 20 godina bilo.. a ne prije par godina. Koliko smo od tada napredovali svi, strasno... :) Nema vise cirkusa, pravi ljudi vode Savez, igraci ne smiju ovako prilaziti sudijama, itd... Gdje smo mi bili tad.. ne ponovilo se.
Sport je lijek za tijelo i duh.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 apr 2013, 02:04

Gdje se igra prva utakmica finala kupa,jel to odredjeno ili ce se naknadno odrediti.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 apr 2013, 02:18

"Udario ga sudija"

slika

Jedanaest diletanata na čelu sa vrlim hefendijom Halaimom Teheranskim popne se na glavu sudiji, okupira ga sa svih strana, koji tom prilikom ne može do zraka doći i slučajno u mahanju rukama dotakne nekog diletanta, nakon čega isti pada u klasičnu nesvjest i doživljava nadaleko poznati zamal potres mozga. Tom prilikom vrhi hefendija Halaim od Yazda, kreator čuvenog slogana "Narod zna", odjednom prestaje biti kung-fu raspoložen i odlazi da se žali prvoj kravatiranoj personi u vidokrugu, a sve u nadi da je upravo taj delegat svemira i da će ad hoc donijeti sudbonosnu odluku kojom će Halaim & co izbjeći poraz. Nakon toga stupa na scenu takozvani doktor, koji riječ karakter ne zna naći niti u rječniku stranih riječi i izraza, i nokautira igrača kojeg je sudija prethodno možda dotaknuo. Zatim ga odvode u svlačionicu, gdje mu saopštava da je upravo povratio, samo što se toga ne sjeća. Nakon što se ispovraćao i došao sebi, kvazidoktor ga odvodi pred kameru da izjavi ono što mu je saopšteno. Nakon što fudbaler nije bio ubjedljiv, "doktor", vodeći se starom narodnom "od viška glava ne boli", odluči da već pomenuti broj povraćanja uveća za 200%.

A onda je došao korumpirani komitet i u potpunosti ukinuo ovakve plemenite načine da se pokuša doći do pobjede ili barem ponovljene utakmice. Nažalost, možda nikad više nećemo imati priliku uživati u ovom originalnom performansu kojeg se ni Broadway ne bi postidio.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 04 apr 2013, 02:32

DukeOfWellington je napisao/la:"Udario ga sudija"

slika

Jedanaest diletanata na čelu sa vrlim hefendijom Halaimom Teheranskim popne se na glavu sudiji, okupira ga sa svih strana, koji tom prilikom ne može do zraka doći i slučajno u mahanju rukama dotakne nekog diletanta, nakon čega isti pada u klasičnu nesvjest i doživljava nadaleko poznati zamal potres mozga. Tom prilikom vrhi hefendija Halaim od Yazda, kreator čuvenog slogana "Narod zna", odjednom prestaje biti kung-fu raspoložen i odlazi da se žali prvoj kravatiranoj personi u vidokrugu, a sve u nadi da je upravo taj delegat svemira i da će ad hoc donijeti sudbonosnu odluku kojom će Halaim & co izbjeći poraz. Nakon toga stupa na scenu takozvani doktor, koji riječ karakter ne zna naći niti u rječniku stranih riječi i izraza, i nokautira igrača kojeg je sudija prethodno možda dotaknuo. Zatim ga odvode u svlačionicu, gdje mu saopštava da je upravo povratio, samo što se toga ne sjeća. Nakon što se ispovraćao i došao sebi, kvazidoktor ga odvodi pred kameru da izjavi ono što mu je saopšteno. Nakon što fudbaler nije bio ubjedljiv, "doktor", vodeći se starom narodnom "od viška glava ne boli", odluči da već pomenuti broj povraćanja uveća za 200%.

A onda je došao korumpirani komitet i u potpunosti ukinuo ovakve plemenite načine da se pokuša doći do pobjede ili barem ponovljene utakmice. Nažalost, možda nikad više nećemo imati priliku uživati u ovom originalnom performansu kojeg se ni Broadway ne bi postidio.
Majstorski opis :mrgreen: aferim brate :P što je najluđe u svemu, fakat tako i jest bilo :lol: :lol: bez ikakvog pretjerivanja.
I taj kvazidoktor Karabeg je sad u strucnom štabu Repke :o :shock: To je posebna ljiga od covjeka, koja ce se svugdje žetonirati za male pare. Ne izvire iz Papetovog pakaša.

Dupelizac i uvlakac, mufljuz, pizda, ulizica

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 04 apr 2013, 03:03

bluemania je napisao/la:[youtube][/youtube]

Da se malo nasmijemo, kad je Pekija pucao tačeve iza uha mundirima, a ovi padali ko da ih Tayson udarao :mrgreen:

Šta kaže onaj kvazi doktor Karabeg "Klasican gubitak svijesti sa gubitkom sjecanja" :lol: :lol: :lol: :lol:

Gdje ovo izvadi. :D
Mogao je pitarcic umrijeti!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 04 apr 2013, 03:26

Pazite samo taj doktorski vokabular sa klipa.

Karabeg: " Kad sam prišao fudbaleru, bio je klasiĆan gubitak svijesti sa...klasiĆan gubitak svijesti i našao sam tragove od određenog udarca, što je za mene hmm indirektan dokaz da je udaren i da je izgubio svijest od tog udarca. Dakle, ne ulazim ko ga je udario ali zaista je bio klasiĆan gubitak svijesti lakši, ne bih rekao potres mozga ali gubitak svijesti sa nesjeĆanjem desetak minuta...zaista evo sad je dobro, povratio je tri puta u svlaĆionici, on je rekao jedan put - tri puta je povratio u svlaĆionici (nešto nerazumno promrmlja)...dakle, lakša ce biti povreda nadam se, ali generalno govoreĆi zaista klasiĆan gubitak svijesti i...sa gubitkom sjeĆanja"

E to je doktor naše repke :?

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 04 apr 2013, 07:35

Klasićno mu se sjetim čitave ženske familije!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 04 apr 2013, 07:53

Ne mogu da vjerujem da ovo pitam posto mi nikada nije termin prestavljao problem, no zna li se kada je utakmica protiv Slavije, na dan grada Sarajevo ili 'pak u nedjelju? Ja se iskreno nadam da ce biti u nedjelju, no nesto sumnjam da je to moguce jer se igraju utakmice odmah onda u srijedu gdje mi docekujemo Zrinjski (i onda opet upitno koliko mladih osoba moze doci jer je ispitna sedmica)...

Nemojte me pogresno razumjeti, nije ovo da dovodim u pitanje neciji rad i sl. i da sam nezadovoljan necim, nego cisto ispoljavanje mojih emocija sto postoji velika sansa da necu moci dvije utakmice zaredom pratiti svog Želju uzivo :(

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 04 apr 2013, 08:12

utakmica je u nedjelju u 16:00
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 04 apr 2013, 08:41

bluemania je napisao/la:[youtube][/youtube]

kasnje nakon nekoliko godina pitali su Samira Sarica za ovo, on je rekao da je sa njegove strane sve gluma bila, kao jest malo povratio u svlacionici, al da nije to tako ozbiljno bilo kako se predstavilo nego mu je bilo naredjeno od nekoga ne sjecam se tacno koga da tako uradi :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 apr 2013, 08:55

Mogao je povratiti samo ako se prije tekme dobro najeo cevapa, jogurta, hurmasica i slicnog, a od udarca jok...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 04 apr 2013, 08:59

Trebamo svi napisati mail zbog ovog Kristića Igora ja sam to već učinio da se isti izvine zbog lupanja gluposti samo onaj Belmin nije više u sportskoj redakciji, pa sam poslao samo na sport onu njihovu mail adresu.Da se izvine javno zbog greške koju je napravio da li najmerno ili ne namjerno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.