Ma dobro i ja sam pretpostavljao da su iz opstine ili kantona ljudi, ali dajte imena. Pa neka mediji o tome pricaju. Ovako izadjes sa djelimicnom informacijom na nekom forumu i tu treba da se zavrsi prica? Ako je ovo istina, onda je to jedna od najvecih steta koje smo prosli.zaboljisportuBiH je napisao/la:Evo ja postavih par pitanja i dobio sam samo odgovor da su iz opštine i kantona, a to sam i pretpostavljao jer da je neko iz Želje opleo bi po njemu. Pitao sam za koga (jer u postu piše rečenica kao da nije za Želju) i gdje su trebali graditi (znali bi odmah koja je opština)? Naravno to se ne zna. Da je Željo uključen u to ne bi se šutilo i Ivica bi to objelodanio vjerovatno i on otišao u opštinu i kanton i onda bi možda davali uslove koje bi ovi iz Graca mogli ispuniti, a ne odje.ali ih u startu. To je moje objektivno realno razmišljanje na osnovu onoga što znam i što je napisano.storm_raider je napisao/la:Dajte barem imena u javnost kada se takve informacije iznose.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sport je lijek za tijelo i duh.
Dobar post ali ako je iko zasluzio VELIKO HVALA I VELIKO POSTOVANJE ZA SVE STO RADI JE AMAR OSIMPL BiH -1 je napisao/la:Bilo je lijepo ponovo biti pod Bijelim Brijegom. Na nagovor sam otisao, malo se pokislo, malo se zezalo sa starom Mostarskom rajom sve u svemu bilo je lijepo. Vidio sam se sa nekim ljudim iz ranijih uprava Zrinjskog a o tome na njihovoj temi.
Mimo nas bilo je jos par "maskiranih" navijaca Zeljeznicara. Imamo snimljenu tekmu ali ja je jos nisam na tv-u gledao. Onako uzivo izgledali smo dobro. Sve one izvlakuse do sada kako nam teren ne odgovara na Grbavici je bilo sam izvlakusa jer je jucer bilo gore. Ja sam mislio da necemo pasa satativi eto kakav je teren bio. Ali plavim igracima se igralo. Bas im se igralo. Nije bilo srkleta, nije bilo nervoze. Pomalo mi zao Bekrica mislio sam da nije nista da ce nastaviti ipak nije mogao. Ali imam osjecaj da smo bolje igrali kada je on izasao. Iako je Bekrija imao dva strasna prodora. Mozda to na tv-u tako ne izgleda ali u jednom trenutku je nanizao 2 igraca jednom kroz noge provukao petom pa treceg pretrcao da bi mu lik uletio klizeci. Ono ja rijetko vidjam na nasim terenima. Ono sa tribina izgleda kao nesto sto rade Ronaldo i Messi.
- Antolovic bio fantastican jucer. Nekako opusten i smiren a kao takav je strasan golman.
- Colic podize formu ali imao je on i bolje prestave.
- Bogicevic jedna greska u cijeloj utakmici.
- Vasilic cak i previse smiren jucer. Nisam ga nikad onako smirenog gledao.
- Urdinova sam gledao protiv Gorazda i bio je medju najgorim na terenu ali nisam smio nista reci reko hajd da ga ocjenimo svi zajedno. Jucer prolaznu ocjenu dobio. Imao pa sitnih gresaka ali ce nam valjati. Ali Kvesic je daleko bolji.
- Zolotic je buduci reprezentativac samo da mu Bog zdravlja podari. Presjekao je jucer vise pasova nego Jamak i Svraka za cijelu sezonu.
- Hasanovic je veoma zanimljiv igrac. Nisam ovo ocekivao od njega. Mada mislim da je Tomic bolji.
- Tomic je veoma smiren, nesto poput Prosineckog ne srkleti. Mislim nije na tome levelu ali krasi ga ta smirenost.
- Stanic je jucer pobjedio Zrinjski. On i Amar Osim. Momak je odigrao lavovski. Nemam zamjerke ni na jedan njegov potez.
- Selimovic ima taj dribling koji moze valjati kada se niko ne nada. A jucer je bio rastrcan. Ima fin udarac sa tribina nije izgledalo da je golman ono dirao.
- Svraka trci vise nego na pocetku ove polusezone, fakinsko propustanje lopte za Stanica ja vec poceo u sebi da psujem ali ispalo dobro. Moze on i mora puno bolje.
- Adilovic je uz Stanica i Zolotica najbolji bio. Dobio je batina onih sitnih udaranja sto se ne sviraju mali milion ali pokazao da iz jedne sanse zna zabiti mada je ono tesko promasiti.
Amar Osim smiren ali izgleda zanimljiva mu utakmica bila. Svo vrijeme je prestojao na kisi.
Domace navijace i njihovo j...nje Bosne utisao gol Adilovica.
BEZ ZEBE,BESLIJE,SMAJICA,KVESICA,SMAJICA,BRKOVICA BEZ PRAVE PODRSKE NAVIJACA USPIJEVA DA SVE DRZI POD KONTROLOM JEDAN JE SIR AMAR OSIM
- Armageddon2012
- Kontakt:
sreća pa postoji borac da vas povremeno spusti na zemlju,inače biste stvarno pomislili da ste neka ekipa
čestitam ulazak u finale!

Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 04 apr 2013, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
hvala manijaceArmageddon2012 je napisao/la:sreća po postoji borac da vas povremeno spusti na zemlju,inače biste stvarno pomislili da ste neka ekipa![]()

Ja sam to nacuo ima 10 dana, mahala je cudosamozeljo1987 je napisao/la:Bučan se vraća ?

Ko god može, neka dođe u Lukavicu i da podršku, zaslužili su to Amar i momci. Idemo po nova tri boda i odbranu duple krune.
Sad je najvaznije ici utakmicu po utakmicu dobijati, ne upisivati unaprijed bodove... solvirali zrinjski uspjesno, sad idemo u lukavicu... PO POBJEDU i tako sve do kraja!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svi veliki klubovi imaju te neke manje da im ponekad prave probleme.Armageddon2012 je napisao/la:sreća pa postoji borac da vas povremeno spusti na zemlju,inače biste stvarno pomislili da ste neka ekipa![]()
United ima Norwich, Barca ima Sociedad, Željo ima Borac... tako...
07-04-2013 g u 16.00 h FK Slavija-FK Željezničar------ 10-04-2013 g 18.00 h FK Željezničar-HŠK Zrinjski ----------- 13-04-2013 16.30 h FK Radnik-FK Željeznicar
Evo Dino objavio
Evo Dino objavio
Takodje jos nesto:
Cijena ulaznice za nedelju u Istocnom Sarajevu je 8.00 KM
SVI U LUKAVICU!
SVI U LUKAVICU!
Sarajevo ima GoskDukeOfWellington je napisao/la:Svi veliki klubovi imaju te neke manje da im ponekad prave probleme.Armageddon2012 je napisao/la:sreća pa postoji borac da vas povremeno spusti na zemlju,inače biste stvarno pomislili da ste neka ekipa![]()
United ima Norwich, Barca ima Sociedad, Željo ima Borac... tako...

- champions1921
Zna li neko koliki je kapacitet gostujuce tribine u Lukavici?? Moze li stati 1500 ljudi??
BUDI ŽELJO !!!
Bucan pred potpisom, bilo bi to dobro pojacanje.
Brzonogi Sejo
Brzonogi Sejo

Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
- Armageddon2012
- Kontakt:
đe ćeš ovo napisati,jednom ste bojkot utakmice slavija-željo napravili zbog ovoga,prije godinu, dvijenime_tm87 je napisao/la:Takodje jos nesto:
SVI U LUKAVICU!

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Armageddon2012 je napisao/la:đe ćeš ovo napisati,jednom ste bojkot utakmice slavija-željo napravili zbog ovoga,prije godinu, dvijenime_tm87 je napisao/la:Takodje jos nesto:
SVI U LUKAVICU!![]()
Nisi informiran.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
zna li neko kada je izvlačenje u kupu tj ko je prvi domacin... ako se to jos ne zna onda kada ce biti izvlacenje?
"Truth begins in lies."
Kako pratis svoj klub... Ti si Željovac u dusi armagedoneArmageddon2012 je napisao/la:đe ćeš ovo napisati,jednom ste bojkot utakmice slavija-željo napravili zbog ovoga,prije godinu, dvijenime_tm87 je napisao/la:Takodje jos nesto:
SVI U LUKAVICU!![]()
cijena za tribinu na kojoj su sokolovi (identicna) je inace 2 KM, za ovu utakmicu vjerovatno ide na 5 KM. ili bar "u prici", treba to provjeriti na dan utakmice...Armageddon2012 je napisao/la:đe ćeš ovo napisati,jednom ste bojkot utakmice slavija-željo napravili zbog ovoga,prije godinu, dvijenime_tm87 je napisao/la:Takodje jos nesto:
SVI U LUKAVICU!![]()
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Zar nepostoji pravilnik u vezi ovih cijena? Ako su iste tribine nesmiju nama naplatiti vise nego svojim navijacima??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Izvlacenje sutra ili u ponedjeljak tako ja kontam nesto ?fibonacci je napisao/la:zna li neko kada je izvlačenje u kupu tj ko je prvi domacin... ako se to jos ne zna onda kada ce biti izvlacenje?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, Grbavica786, knoa, Lokomotifa, relativizam, svemalim1 i 61 gost.