braoolyo je napisao/la: Meni stvarno nije jasno kako ste uspjeli pasti na tu priču da je Delijama zabranjen dolazak zbog baklji i lomljenja stolica Grobara? Grobari su organizovano došli na utakmicu, Delije ne prate ABA ligu kao grupa i do tih nereda od kojih strahuju sigurno ne bi došlo ni da su pustili karte u normalnu prodaju/raspodjelu (kao što toga nije ni bilo kada su Delije prošle godine na prijateljskoj bile u dvorani).
Jedino što može dovesti to tih nekih manjih incidenata su upravo te zabrane ulaska u dvoranu ljudima sa Zvezdinim obilježjima i nadam se da policija i redari neće ni pokušati to sprovesti.
Meni nije jasno o kakvom padanju ti pricas?! Ko je igdje rekao ista o nekakvoj zabrani? Ako se hvatas za napise u medijima, onda ti zaista nije lako. Inace, post ti je pun cudnih poredjenja. Za utakmicu sa Partizanom bila je slobodna prodaja ulaznica, Grobari su dosli organizovano, bili odvojeni, i zato i jeste doslo do toga do cega je doslo. Da su se karte za CZT pustile u prodaju, ko kaze da se ne bi desilo isto. I poredis danasnju utakmicu sa prijateljskom, stvarno su za poredjenje. A o izmisljenoj gluposti da ce se braniti ulazak navijacima sa obiljezjima CZ, CZT ili CZBG ili koje vec, ne treba ni trositi rijeci.
U stvari, malo je apsurdno sa navijacima CZT polemisati o problemima sa distribucijom ulaznica, nakon onog protiv Galatasaraja, jasno je da su svi ostali male bebe za CZT.
aco93 je napisao/la:kazu nece NIKO bez karte uci. e bas bih volio da vidim dodika kako s nama "obicnim ljudima" ceka na ulazu sa kartom, i to koju je jos platio

za zvezdu ce navijati 60% gledalaca za igokeu 30% a 10% su guzonje dodikove koji nece ni znati ko igra niti su culi kad za sport. i ovim putem bi pozdravio gospodju sa frckavom kosom koja non-stop hoda po dvorani kad su utakmice (valjda neka iz opstine jer ima propusnicu i cini mi se da sam je vidio u opstini par puta) i nikad ne zna jel dosla il' je posla a kao uvijek negdje zuri a ne bavi se nicim konkretnim (bar u dvorani)

A ti si onaj Aco koji radi u Zavodu za statistiku! Bas lijepo sto si se sa svojih velikih 19 godina snasao za tako lijep posao, i sto si nas pocastio tim egzaktnim statistickim podacima o tome koliko ce ljudi za koga navijati. A izgleda da si i ti u rangu tih "guzonja" koji "nikad nisu culi za sport", posto sam kazes da non-stop gledas u "frckavu gospodju". Eto, ja sam sigurno redovniji u dvorani u Laktasima od tebe, ali odem da gledam kosarku, a ne da non-stop zurim u "frckave gospodje". I mada ona "non-stop" seta, ja ju nikad nisam zamijetio.
A i komentar za tu doticnu gospodju ti je sasvim zreo, bas u skladu sa tvojim godinama. Ako imas i toliko koliko se da nazrijeti iz nika. Ha-ha-ha. U stvari, sto vise puta citam ovaj tvoj post, vise mi ovaj 93 iz tvog nika raste. Cuj, ne znas ni ko je, ni je li mozda iz opstine ili mozda nije, ni zasto je u dvorani, a onda na kraju kazes da se u dvorani ne bavi nicim konkretnim. Nista ne znas, a sve znas.
Svaka cast!