Uvijek realan.RealMoudrid je napisao/la:Jesam, zato ovo ne mogu nazvati utakmicom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Uvijek realan.RealMoudrid je napisao/la:Jesam, zato ovo ne mogu nazvati utakmicom.
Mata je trebao zaigrati umjesto Cazorle, ali ne znam zasto ga Brko nije stavio.VahaCFC je napisao/la:Mata ? Azpilicueta ?![]()
Valjda zaigraju u sljedecih 10 godina od prve minute.
Mata je ove sezone bolji i od Silve ali ovaj uvijek ima prednost.M4kaveli je napisao/la: Mata je trebao zaigrati umjesto Cazorle, ali ne znam zasto ga Brko nije stavio.
Mozda zato sto Mata ne moze igrati tu poziciju.M4kaveli je napisao/la:Mata je trebao zaigrati umjesto Cazorle, ali ne znam zasto ga Brko nije stavio.VahaCFC je napisao/la:Mata ? Azpilicueta ?![]()
Valjda zaigraju u sljedecih 10 godina od prve minute.
Južnjak, odličan post.juznjak> je napisao/la:Nisu svi igraci Barce Catalonci . Kada bi i otisli, jedino bi mi bilo zao zbog Xavia i Puyol koji su klase za sebe i igraci koji su uvijek igrali srcem za Spaniju . Ovi igraci tipa Pedro,Fabregas ,Bosqets su itekako nadoknadivi . Evo imas samo Navasa,Joaquina,Adriana(kada je u formi) koji su bolji od Pedra koji ama bas nikako nije zasluzio da igra za repku . Takodje ni Fabregas . Oba su duze vrijeme u losoj formi . Pogotovo je grijeh staviti Fabregasa (igraca sredine terena) u napad da izigrava neku laznu devetku...Pored Torresa i ostalih napadaca . Recimo, Soldada nije ni pozvaoTo mozda moze proci u Barci jer ima Messia koji sam zavrsava 95% njihovih akcija. Navas i Martinez igraju odlicnu sezonu,dok kod krstiya griju klupu . Arbeloa ni u jednoj ozbiljnoj repki ne bi imao mjesta, bolji od njega su Azpilicueta i Juanfran .Spanija je to sto jeste danas zahvaljujuci Luisu Aragonesu,ne igracima Barce kojih je na Euru 2008 bilo svega tri ako se ne varam . Tada je Spanija dosta akratkivnije,leprsavije i ucinkovitije. Aragones koji je od jednog Senne napravio MVP-a Prvenstva po Gazzeti . Tada je bilo igraca iz raznih klubova,Aragonesa nije bilo strah da ih rotira ma kako se oni zvali,svi su igrali i imali svoje uloge . A danas ovaj klaun samo vjeruje igracima Barce i Reala .
pa baš tako.Mancini je napisao/la:Klaun čovjek koji je donio svjetsku i evropsku titulu!?Djeco idite pišite zadaću.
Del Bosque je racionalan i pragmatican trener.L_blancos je napisao/la:Treba biti realan.
Vecina jacih klubova kao kolektiv je jaca od reprezentacija, pogotovo ako je rijec o Realu, Barci, Manchesteru, Juventusu, Bayernu...
Vecina selektora ne moze sebi priustiti taj luksuz da bira igrace prema sistemu, svako uzme najbolje sto ima pa po njima kroji sistem. Brko vec ima sistem, onaj iz Barce, i do sad je bio uspjesan. Simpatisem furiju i ne gade mi se toliko Xavi i co. dok ih ne vidim u ciganskom dresu, tako da nemam nista protiv ovoga.
Svaki kolektiv je jaci od pojedinca, i ako strucnjak poput Del Bosqea vidi da mu se Arbeloa, Cazorla, Pedro ili ko vec bolje uklapaju u sistem od Mate, Soldada, Silve, Isca i drugih onda je to stvaro tako.
Igraci koji su u prvom timu znaju se u dusu i svakom novinom u timu se slabi kohezija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.