Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

adnan_hz
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la adnan_hz » 05 jun 2009, 18:31

Ada je napisao/la:Dijamantu idi i u premiership, samo ne idi u inter...italiju!
Ja bi licno volio da ode u arsenal, pa da pokaze onom hrvatskom brazilcicu kako se igra!
Hvala Dragom Bogu kad imamo EDINA DJEKU (DIJAMANTA)
pozdr. ga veceras na kosevu! :ugeek: :ugeek: :ugeek:
nek ne ide u italiju ne mogu onog vugdalica smisliti... najezim se kad pomislim da on komentarise italijansku ligu
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 jun 2009, 18:33

Arsenal ili Čelzi bi za njega bili najbolji timovi. U Arsenalu bi bio u startnoj postavi i iza sebe bi imao Fabregasa, Nasrija, Aršavina, Walcota, a u Čelziju bi igrao u tandemu sa Drogbom ili Anelkom, a iza sebe bi imao Lamparda i Balacka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 05 jun 2009, 18:54

Vidim neki navode Manchester City kao dobru opciju za Dzeku, dajte navedite barem nekoliko dobrih razloga za taj transfer osim para?? a pare kvare covjeka pa tako i igraca...

Ako mu Wolfsburg ponudi dobar ugovar nek ostane u Wolf. ako dobije bolji od Arsenala il' Chelsea nek' ide kod njih...

U Italijansku seriu A moze ici i kad bude imao 30 godina, kao i sve zvijezde... :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 05 jun 2009, 19:09

Vidim neki navode Manchester City kao dobru opciju za Dzeku, dajte navedite barem nekoliko dobrih razloga za taj transfer osim para??
jarane ja bi ga volio vidjeti u city-u iz jednog jedinog razloga , a to je da će igrati 90% , a on nek pređe u Chelsea i odigra jednu tekmu nepostigne pogodak , drugu isto - znamo šta ga sleduje treću - to je klupa ;) , mada bi i ja volio da pređe u Chelsea i odmah zabije hat-trick i začepi nam svima usta :mrgreen:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 jun 2009, 00:33

Jedno je sigurno, gdje god Džekson da pređe, taj klub će imati podršku oko 4 miliona ljudi još, tako nekako... ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 06 jun 2009, 06:38

zasad je prema Daly Maily Dzeko najblizi Arsenalu no po meni ne bi mu bila losa opcija i odlazak u Chelseu :)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 06 jun 2009, 08:08

Dzeko neka tebe u vucijem gradu osvoji jos koju titulu pa onda furaj dalje!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 06 jun 2009, 09:07

Dzeko ba ne idu u Englesku, idi igra fudbal u Spaniju... ;)
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 jun 2009, 10:56

Crveni_1922 je napisao/la:Dzeko neka tebe u vucijem gradu osvoji jos koju titulu pa onda furaj dalje!!
sta ce ako im ode pola sampionske generacije nece dzeko moci sam osvajati zato je bolje da ode
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 06 jun 2009, 11:14

Garincha je napisao/la:Onaj arsenal je stvarno ciganska ekipa,ej oni hoce najtrazenijeg napadaca evrope za 13,5 mil eura!!!!!!!!!!Mislim da je odg na ponudu biio:''PISAM SE NA VASU PONUDU,,!!! :) :) :) :) Ja bih volio da ode u city,nemaju neke napadace,bio bi 1 izbor 100%,a tek pare,a tek srce kad bosanac gleda premieship a tamo dzeko trese mrezu svima!!! e to bio volio dozivit
Funti, ne eura...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 jun 2009, 11:18

za njega bi spanija bila idealna timovi kao atletico ili valencia u engleskoj ce mu nogu prepoloviti na 2 djela :lol:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 06 jun 2009, 12:18

pa dijamantu nas najbolji si svaka ti cast ,ja mislim da ce dzeko na kraju ipak ostati u vucijem gradu jer kako on sam kaze tamo se super osjeca.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

fifa09
Kontakt:

Post Postao/la fifa09 » 07 jun 2009, 02:51

oko 21:00h (veceras) sletio VIP charter letom Adriano Galliani(AC MILAN) na Sarajevski Aerodrom !!!

i jos

Ekskluzivno: Galliani u Sarajevo došao po Džeku, Kaka pakuje kofere za Madrid
Postavio : Esad Moralić Datum : June - 6 - 2009

Kao što je bilo i najavljeno, Galliani je došao po svog napadača koji će zamjenuti Kaku koji ide u Real Madrid.

Blizak izvor RMF zajednici, potvrdio je kako je Adriano Galliani, potpredsjednik AC Milana, večeras u Sarajevu, gdje je došao po Edina Džeku s čijim je menadžerom, Irfanom Redžepagićem, razgovarao oko transfera u AC Milan. Bosanskohercegovački reprezentativac će tako postati najavljeno pojačanje koje bi trebalo zamjeniti Kaku.

Ricardo Kaka je prema Zidaneu, već potpisao ugovor sa Real Madridom, i službena potvrda će doći u ponedjeljak, kad bi Kaka trebao biti predstavljen javnosti u klupskim prostorijama Real Madrida. Uprava AC Milana bi ovim trebala inkasirati blizu €70 miliona.

i jos

Veceras u Vatri sjedi Adriano Galliani, dopredsjednik Milana...fakat on, poneko se slika sa njim, covjek prijatan, normalan....
Pa kontam, nije u jeku svjetskih transfera dosao ponukan spotom Enjoy life in Bosnia.....
Sta bi moglo biti ako ne - Edin Dzeko!

sa raznih sajtova i foruma ko je bio u vatri veceras mogao se i uvjeriti u istinost podataka znaci Dzeko - MIlan 90%

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 07 jun 2009, 09:07

po dobro nije lose ni MILAN ...
to zmaju nas dijamantu nas..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 07 jun 2009, 09:16

Misljenja sam da nece izdvojit toliko love i Dzeku na klupu...Volio bih da s Misketom ostane ak ce vec Zvjezdan ostat u Wolfsburgu...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jun 2009, 09:29

fifa09 je napisao/la: Veceras u Vatri sjedi Adriano Galliani, dopredsjednik Milana...fakat on, poneko se slika sa njim, covjek prijatan, normalan....
Pa kontam, nije u jeku svjetskih transfera dosao ponukan spotom Enjoy life in Bosnia.....

sa raznih sajtova i foruma ko je bio u vatri veceras mogao se i uvjeriti u istinost podataka znaci Dzeko - MIlan 90%
to si ga ti licno vidio u Sarajevu?
ko zna, sve je moguce .juce je Galliani dao intervju, govorio o prodaji Kake i obecao navijacima da ce dovesti napadaca

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 jun 2009, 12:56

calcio je napisao/la:
fifa09 je napisao/la: Veceras u Vatri sjedi Adriano Galliani, dopredsjednik Milana...fakat on, poneko se slika sa njim, covjek prijatan, normalan....

to si ga ti licno vidio u Sarajevu?
ko zna, sve je moguce .juce je Galliani dao intervju, govorio o prodaji Kake i obecao navijacima da ce dovesti napadaca
Nemoj zaboraviti da je naglasio..."visokog" napadaca ;)
Mozda to bude Toni. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 jun 2009, 13:37

Joj ovi bayernovci samo gledaju da otjeraju jadnog, malog tonija :D :D Pa zar ga niste zakivali u zvjezde prije par mjeseci a vidi sad. Banda jedna nezahvalna :mrgreen: :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

bayern_7
Kontakt:

Post Postao/la bayern_7 » 07 jun 2009, 13:57

DZEKO BOLJE TI JE OSTANI U NJEMACKOJ JOS KOJU SEZONU I ONDA SA 25 GOD IDE U ENGLESKU I RAZVALI SVE TAMO DA DOKAZES DA SI MASINA

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 07 jun 2009, 14:00

kad bi dzeko sluso u zivotu neke forumase ovdje propo bi kao kauc...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, NEZALAGANJE, Wilshere10 i 22 gosta.