Edin Višća
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Višća
Da da, to za zavrsnicu je apsolutno tacno. To mu je nedostajalo kad je igrao za mladu repku. Ima lijep broj golova u Turskoj i onaj gol danas nije lako zabit. Dosta tezak ugao i naravno treba ostat miran pod onakvim pritiskom.
Prije svega je veliki borac, brz je i vrlo direktan. Nesto sto nam je nedostajalo. Jednostavno friska krva koja nam je prijeko potrebna. Opet bravo za Edina. Drago mi je i sto je igrac iz PL BiH napravio nesto. Treba se izborit od Banovica do ovoga.
Prije svega je veliki borac, brz je i vrlo direktan. Nesto sto nam je nedostajalo. Jednostavno friska krva koja nam je prijeko potrebna. Opet bravo za Edina. Drago mi je i sto je igrac iz PL BiH napravio nesto. Treba se izborit od Banovica do ovoga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Znači da bi mogao kod tebe na instrukcijeCartman je napisao/la:Treba se izborit od Banovica do ovoga.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Znači da bi mogao kod tebe na instrukcijeCartman je napisao/la:Treba se izborit od Banovica do ovoga.![]()

Od Visce iznajmljujem stan uvijek. Vise sam od njega tamo.

lijepe li noci
Bravo Edine 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- BakrenaZica
- Kontakt:
Edinova Višća matematika!

- Omerbavarac
- Kontakt:
Fenomenalno.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
U Decembru treba da dobijem sina! Bice vala Edin 1000000 % !!!
I zena se slozila! 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Covjek je iz Olova, samo je igrao u Buducnosti iz Banovica na pocetku karijere, prije nego je presao u Zeljeznicar.Cartman je napisao/la:Da da, to za zavrsnicu je apsolutno tacno. To mu je nedostajalo kad je igrao za mladu repku. Ima lijep broj golova u Turskoj i onaj gol danas nije lako zabit. Dosta tezak ugao i naravno treba ostat miran pod onakvim pritiskom.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
To Vili doktore
Strašno mi je drago zbog momka, ako je iko zaslužio ovo onda je to on.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sa srecom. Da je ziv i zdrav 100 godina. Izvinjavam se za offtopic, ali uvijek mi drago kad neko ceka djecu pa sam moraosoccerfan je napisao/la:U Decembru treba da dobijem sina! Bice vala Edin 1000000 % !!!![]()
![]()
I zena se slozila!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pazi da se Seo ne naljuti.soccerfan je napisao/la:U Decembru treba da dobijem sina! Bice vala Edin 1000000 % !!!![]()
![]()
I zena se slozila!

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sretnosoccerfan je napisao/la:U Decembru treba da dobijem sina! Bice vala Edin 1000000 % !!!![]()
![]()
I zena se slozila!

Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Ako ikako moze neka bude i Almir.adoo11 je napisao/la:Sretnosoccerfan je napisao/la:U Decembru treba da dobijem sina! Bice vala Edin 1000000 % !!!![]()
![]()
I zena se slozila!
očekujemo i Asmira, Emira, Harisa, Muhameda, Vedada... Nemoj nas iznevjeriti

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
A Emir?soccerfan je napisao/la:U Decembru treba da dobijem sina! Bice vala Edin 1000000 % !!!![]()
![]()
I zena se slozila!

Cestitam momcino.

Definitivno utakmica karijere. Nadam se da će mu ovo pomoći da ostvari transfer u neki jači klub, a mjesto u prvih 11 je svakako zabetonirao.
Cista 10-tka veceras, bravo i svaka cast!
Mene nije iznenadila ova dobra igra, dugo je Visca bio nas najpotcjenjeniji igrac. Vidi se da je u formi za razliku od vecine reprezentativaca. Abd sad u neki bolji klub, zasluzuje to.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Hvala!!Bosniacum Lilium je napisao/la:Sa srecom. Da je ziv i zdrav 100 godina. Izvinjavam se za offtopic, ali uvijek mi drago kad neko ceka djecu pa sam moraosoccerfan je napisao/la:U Decembru treba da dobijem sina! Bice vala Edin 1000000 % !!!![]()
![]()
I zena se slozila!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....