sta imam kome biti drag..lupus je napisao/la:Jedini uhljupcicu je Gracic stao u zastitu Slobode kada su vas pljackali.Osvijesti se i pravi dusmanina na drugoj strani.Zbog tih izjava i Gracic i Olimpic su kaznjeni od Saveza.Vjeruj nista drazi neces biti nasim dusmanima sto pljujes po nama i sefu.I dalje ce imati o tebi i slicnim sliku koju imaju.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
wienultras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
I mi tebi ali da si ti pregovarao cisto sumnjam jer sam jako dobro informisan.Zajebi pricu i sve najbolje vam u PL. 
-
wienultras
- Kontakt:
hahahaah ja pregovarolupus je napisao/la:I mi tebi ali da si ti pregovarao cisto sumnjam jer sam jako dobro informisan.Zajebi pricu i sve najbolje vam u PL.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
de sad jedno 10 strana laprdajte o gracicu i odakle mu pare,jel bio u Armiji i to
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Nisam ovo prije vidio. Kakav smrad!pitic je napisao/la:Graciću jel te stid višeMancini je napisao/la:Pošten itekako a krivotvorenje dokumenta za licencu to nije vrijedno spomena.ucjenjivao si Sarajevo dok si mogao, ali si pročitan već davno. Evo da podsjetim i tebe i sve navijače Sarajeva kako si javno prijetio da Sarajevo neće dobiti licencu što se može čuti od 10:40, a molio bi sve navijače Sarajeva da još jednom pogledaju ovu emisiju i da se podsjete ko si i šta si, posebno od 6:00 do 13:00. Dino je jedno ispao naivan što je prihvatio gostovanje u ovoj emisiji kod ovog dušmana od novinara.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
E moj lupuse s kim si našao raspravljati?Sa ovim dijasporcem koji sve vrijedža sve redom,sa pitićem koji piše redovno budalaštine.Samo je činjenica da su opterećeni našim predsjednikom.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
na izvoru jedan fin izvjestaj o visockoj bosni i njihovom usponu i padu u bh fudbalu... vrijedno pogledati, govore pekic, ihtijarevic, prepoli itd...
pogotovo je interesantno sto kaze ivica pekic i o neodigranom play-offu 1999. 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
priča gluposti.jovanmaksimovic je napisao/la:na izvoru jedan fin izvjestaj o visockoj bosni i njihovom usponu i padu u bh fudbalu... vrijedno pogledati, govore pekic, ihtijarevic, prepoli itd...pogotovo je interesantno sto kaze ivica pekic i o neodigranom play-offu 1999.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pa i meni tako djeluje... da prica samo da nesto provokativno kaze...VanBasten je napisao/la:priča gluposti.jovanmaksimovic je napisao/la:na izvoru jedan fin izvjestaj o visockoj bosni i njihovom usponu i padu u bh fudbalu... vrijedno pogledati, govore pekic, ihtijarevic, prepoli itd...pogotovo je interesantno sto kaze ivica pekic i o neodigranom play-offu 1999.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ma da opere sebe... radi njega i je Bosna tu gdje je sad. Faruk je to indirektno pri kraju rekao.jovanmaksimovic je napisao/la:pa i meni tako djeluje... da prica samo da nesto provokativno kaze...VanBasten je napisao/la:priča gluposti.jovanmaksimovic je napisao/la:na izvoru jedan fin izvjestaj o visockoj bosni i njihovom usponu i padu u bh fudbalu... vrijedno pogledati, govore pekic, ihtijarevic, prepoli itd...pogotovo je interesantno sto kaze ivica pekic i o neodigranom play-offu 1999.
A, on, ti ej protopit likova kakvi su se u taj vakat motali i vodili klubove (mada i danas situacija nije puno bolja). Zato su danas haman svi u **** do guše. Kad gledam njega, vidim našeg Baljka i kompaniju.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Istina je što Faruk kaže da je tada Bosna bila na "truhlim" temeljima. Isto tako istina je da je neizlazak u Europu te godine finansijski uništio Pekića (jer se čovjek malo uvalio za stadion, igrače) očekivao je profit od Europe ali je samo ostao u minusu i tako se to raspalo.jovanmaksimovic je napisao/la:na izvoru jedan fin izvjestaj o visockoj bosni i njihovom usponu i padu u bh fudbalu... vrijedno pogledati, govore pekic, ihtijarevic, prepoli itd...pogotovo je interesantno sto kaze ivica pekic i o neodigranom play-offu 1999.
A što se tiče para kojim je finansirao Bosnu, većina raje zna da te pare nisu produkt nekog velepoštenog rada i posla, zato je i Faruk naveo to što je naveo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
O plastici priča navijač kluba koji je osnovala kriminalna organizacija UDBA,kakvo licemjerje.Head je napisao/la:Prvo ovo nije forum nijaz.gracic.ba i on nije ucesnik istog ( barem da se predstavlja kao on ) tako da ne mozes zabraniti da raja iznosi svoje misljenje, jer nicim ne krsi pravila foruma.
Inace, covjek je seoska varalica koja ti obeca jedno, pa ti ne da platu po 3-4 mjeseca i sve tako. Patoloski lazov koji pokusava da naprkosti pojedinim klubovima, ali djaba, plastika je plastika.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
[youtube][/youtube]Mancini je napisao/la:O plastici priča navijač kluba koji je osnovala kriminalna organizacija UDBA,kakvo licemjerje.Head je napisao/la:Prvo ovo nije forum nijaz.gracic.ba i on nije ucesnik istog ( barem da se predstavlja kao on ) tako da ne mozes zabraniti da raja iznosi svoje misljenje, jer nicim ne krsi pravila foruma.
Inace, covjek je seoska varalica koja ti obeca jedno, pa ti ne da platu po 3-4 mjeseca i sve tako. Patoloski lazov koji pokusava da naprkosti pojedinim klubovima, ali djaba, plastika je plastika.
To je ta plastika, sta da ti kazem.
1946
Moze li mi neko odgovorit koja je starosna dob/granica za igrace u juniorskob pl BiH ? 19 ili 21 godina ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Osnovala Partija, PODRŽALA ČARŠIJA, Nijaze!Mancini je napisao/la:O plastici priča navijač kluba koji je osnovala kriminalna organizacija UDBA,kakvo licemjerje.Head je napisao/la:Prvo ovo nije forum nijaz.gracic.ba i on nije ucesnik istog ( barem da se predstavlja kao on ) tako da ne mozes zabraniti da raja iznosi svoje misljenje, jer nicim ne krsi pravila foruma.
Kadeti su do 17 godina, a juniori do 19 godina. Ove sezone su junior 96.-97. godiste.brazzo je napisao/la:Moze li mi neko odgovorit koja je starosna dob/granica za igrace u juniorskob pl BiH ? 19 ili 21 godina ?
@hed,žvake Baš ste mi odgovorili sa argumentima nema šta.
Apsolutno nemam formirano nikakvo mišljenje o Graciću,
ali želim samo da skrenem pažnju da sav onaj metež oko Slobode NIJE on izazvao.
Mogučnost fuzije Olimpica i Slobode je bila ideja konja koji su bili okupljeni oko načelnika Tuzle. To je bio njihov prijedlog, motivi su opće poznati, a Gracić je pristao (kao što bi svi sa strane pristali). Međutim, čim je vidio reakcije tuzlaka čovjek se povukao, a naši konji se zavukli u rupe.
Kako god, znam da ljudi iz Sarajeva ga ne gotive, ali sam samo želio skrenuti pažnju na ovaj detalj.
ali želim samo da skrenem pažnju da sav onaj metež oko Slobode NIJE on izazvao.
Mogučnost fuzije Olimpica i Slobode je bila ideja konja koji su bili okupljeni oko načelnika Tuzle. To je bio njihov prijedlog, motivi su opće poznati, a Gracić je pristao (kao što bi svi sa strane pristali). Međutim, čim je vidio reakcije tuzlaka čovjek se povukao, a naši konji se zavukli u rupe.
Kako god, znam da ljudi iz Sarajeva ga ne gotive, ali sam samo želio skrenuti pažnju na ovaj detalj.
tuzlanska Sloboda
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ja jeste licemjerni, prije 2 god, kad je to bilo svi ste svrsavali na temu slobode o toj fuziji sa olimpicom 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
@zlajci Kao da je mišljenje sarajlija bitno i mjerodavno.Evo ja kao rodžen u Sarajevu naježim se na riječ sarajlije jer ustvari malo ih je pravih.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 16 avg 2014, 02:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.