Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Normus90
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Normus90 » 28 feb 2025, 22:11

On je na ovaj način pokušao da skrene pažnju iz FS Srbije, i u tome je uspio, čim je promjenio mišljenje. Nek igra tamo, al se svakako neće zaigrati za njih. Nas j... ko kako stigne. Ovaj mali Deket samo čeka priliku da pređe da igra za Srbiju. Solde, Šutala, ne treba spominjati, sve je to isto.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 28 feb 2025, 22:16

Surreal je napisao/la:
28 feb 2025, 21:40
Hajde da se pravim da sam @brigada insajder:

"opaaaaa ne znate šta slijedi :njanjanja: "

Jasno, ukoliko se slučajno desi da neko novi bude na spisku - on je mastermind, nevjerovatni agent koji ima informacije iz prve ruke, a ukoliko ne - pa on je mastermind, opet, jer htio je samo da pokaže koliko smo naivni.

Trebao si makar ostati dosljedan sebi i napustiti forum, nakon tolikog broja opraštanja od istog.
Postujem, svacije misljenje pa i tvoje, ali nisi u toku iskreno niti je meni stalo do toga , ali samo ne volim sto su me vrijeđali bas oni koji danas lazu a ja nikad laz neku napisao

Cudno u ovoj drzavi kod ovog balijskog naroda ako samo malo si korak ispred tih nistarija odmah si napadnut jer odstupas od standarda balijskog swljackog.
Evo nrp ti si lijepo iznio svoje misljenje i zato cijenim bez da me vrijeđas i ne zelim nista lose da kazem.

I nije istina da sam nekad rekao da se oprastam od foruma eto i ti malo izmisljas osim sto nemam potrebu da dam stalno tu osim nekad kad mi je dosadno.

P.s. i evo bas kad god se malo povucem dobijam mejl smarajj me da imam odg na temi ne daju mi mira i kad se umirim. :|
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 28 feb 2025, 22:17

fanatik19 je napisao/la:
28 feb 2025, 21:26
Al Biereth trpa li trpa :tokralju: :tokralju:
Mislim da ce ravno svjetskom cudu bit ako ga Danska vec u martu ne kaparise. Covjek je vec sad bolji igrac od Hojlunda za klasu koji je kod njih btw. prvi izbor..

Sad mi ovo izbaci :tokralju: :tokralju:
Ma kaparisaće ga, nema sumnje.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 28 feb 2025, 22:18

Coolpanda24 je napisao/la:
28 feb 2025, 22:17
fanatik19 je napisao/la:
Mislim da ce ravno svjetskom cudu bit ako ga Danska vec u martu ne kaparise. Covjek je vec sad bolji igrac od Hojlunda za klasu koji je kod njih btw. prvi izbor..

Bice im jos prvi napadac. :urnebes:

Jbg trebalo se prije godinu-dvije reagovati. :yawn:

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 28 feb 2025, 22:25

fanatik19 je napisao/la:

+ onaj dok je igrao za Sturm protiv Salzburga :)
Ybg, ako je iko urgirao za njega ovdje i dosadjivao ja sam a objektivno je tada puno realnije bilo privolit ga s obzirom da ni u mladoj repki Danske nije imao status sigurnog startera..
Tinja u meni jos uvijek nada da ga nisam dzaba gledao protiv Hartberga, BW Linza i slicnih ekipa :think:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 28 feb 2025, 22:42

Sumnjam da ista ima od njega, cim ga Nodi nije uvrstio na spisak
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 28 feb 2025, 22:51

Nadam se da vise necemo ganjati otpad koji bi samo pristao igrati za nas kada nisu dovoljno dobri za sumadiju i kroaciju
Bog Bosna i Bošnjaci

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 28 feb 2025, 22:52

fanatik19 je napisao/la:
28 feb 2025, 22:25
fanatik19 je napisao/la:

+ onaj dok je igrao za Sturm protiv Salzburga :)
Ybg, ako je iko urgirao za njega ovdje i dosadjivao ja sam a objektivno je tada puno realnije bilo privolit ga s obzirom da ni u mladoj repki Danske nije imao status sigurnog startera..
Tinja u meni jos uvijek nada da ga nisam dzaba gledao protiv Hartberga, BW Linza i slicnih ekipa :think:
Ja vjerujem da je Spaha pokušao doći do njega, sumnjam da je prošao neopaženo. I Sergej u zadnjem intervjuu reče da su upoznati sa svima koji imaju veze sa BiH i da ih prate.
Jbg, ako ne bude ništa od toga, to znači da je isključivo Mikina odluka. Znaš kako kažu, nada zadnja umire :D

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 28 feb 2025, 22:54

Mogli je napisao/la:
28 feb 2025, 22:18
fanatik19 je napisao/la:

Bice im jos prvi napadac. :urnebes:

Jbg trebalo se prije godinu-dvije reagovati. :yawn:
Da se moglo ranije reagovati, jeste ali ko? Neće sigurno naš cijenjeni spaček :urnebes:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 feb 2025, 22:55

Nodi, rjesavaj Bieretha kako znas. Ko ce ako neces ti :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 28 feb 2025, 23:04

arelinho je napisao/la:
28 feb 2025, 16:17
SetoKaiba je napisao/la:
28 feb 2025, 16:06
babino je napisao/la:
28 feb 2025, 15:35
ovaj ludjak nodi se bas uzivio u svemu ovome, cuj on najavljuje satnicu objavljivanja svog spiska hahaha

a tamo nicim izazvan lupa tacan dan i satnicu Barbarezovog spiska, koji lik yebote:-)
Bolestan dečko, vjerovatno je u nekoj instituciji pa mu samo ponekad daju pristup internetu.
Gori su oni koji ga citiraju i ulaze u fol neke diskusije sa njim. Najgore što mi je na listi gnjavatora, ali ga ovi citiraju.
To je najveci problem.
Pa da makar ne pise svakih 10 minuta, neka ga i citiraju, ne bi to bilo tako često, ali...

Zamisli frajer na temi košarkaške reprezentacije i nakon pobjede protiv Kipra pise nebuloze i potom priznaje da nema pojma o košarci, a nakon toga brze bolje otvara temu za eurobasket da ga ne bi neko preduhitrio. Ne znam sta bih vise rekao.
Mislim, ništa specijalno protiv NoDija, samo nek malo manje piše i to je to. :) ne mora svakom loncu biti poklopac. Nek je zdrav i živ.

Za Bieretha se bezveze toliko piše iz kola u kolo. Ako postoji realna šansa da zaigra za nas, onda ce i zaigrati. Znat ćemo vrlo brzo, kao i po pitanju Markovića i jos nekih pojedinaca. Ako iko moze nesto uraditi po tom pitanju, onda su to selektor i direktor.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 01 mar 2025, 00:10

Je li to nodi potencijalni reprezentativac ili vam je trn u oku hahah

Vi ste ocito zaboravljeniiiiii, cim vam je problem sto druge citiraju hahahaha

Ne vjerujem cime se bavite, sreca pa se vi nista ne pitate
U sobu se zatvorite i odredjujte pravila hahah
Ako necete pisati o igracima razligu s teme
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 mar 2025, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 mar 2025, 00:26

HZbec je napisao/la:
28 feb 2025, 22:51
Nadam se da vise necemo ganjati otpad koji bi samo pristao igrati za nas kada nisu dovoljno dobri za sumadiju i kroaciju
I nasi su krampe dzaba sto igraju srcem..najbolje bi bilo da probamo sredjivat drzavljanstva igracima tipa Guliasvili Al Jaber i slicno kao sto je onomad igrao iz Zelje Dialiba za rep. pa posle u Mechelenu

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 01 mar 2025, 00:40

RajvoSA03 je napisao/la:
28 feb 2025, 22:08
Ghuraba je napisao/la:
28 feb 2025, 22:02
U cemu je sad fazon, ovaj hoce da ga molimo da ipak ostane insajder i da nam nastavi prenositi najfriskije informacije do kojih dodje? :think:
Pogresan utisak stices, ne mora me niko nista moliti jer sam rekao da vise necu pisati. Samo odgovaram korisniku foruma na njegove stalne prozivke.
Bez ikakve potrebe mu se daje na vaznosti. Ignorisanje je lijek za takve. Frajer na sve moguce nacine pokusava skrenuti paznju na sebe i besmisleno je nasjedati na njegove postove. U pocetku je evidentno smarao ljude po dustvenm mrezama pokusavajuci da dodje do nekih informacija i, kako je to presusilo, sad se jadan pojede od muke. Najpametnije bi mu bilo da se 'povuce' ko Sindikat i da normalno ucestvuje u diskusijama ko i svi mi.

Sto se tice informacija koje si prenosio, pa ni Barbarez ni za jednog igraca ne moze garantovati dok mu se on sam ne pojavi na treningu, a kamoli da ti 1000% znas ko ce pristati igrati za nas. Kad se samo sjetim sta je Misimovic ko tadasnji direktor reprezentacije govorio za Huseinbasica, Omeragica i ostale, pa se na kraju sve okrenulo... Nego, pisi sta cujes i saznas, a sta ce od toga na kraju obistini - samo Bog dragi zna. Btw, ramazan mubarek momcima koji planiraju da poste!

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 01 mar 2025, 01:10

@Ghurabijaa brate po vjeri, Ramazan Mubarek...kakva paznjaa, sto ce meni to niti ste vas vecina ovdje neke licnosti da bi ganjao vasu paznju.
Ja samo nekad kad sam raspolozen cinjenicama odgovaram na silne uvrede takvih kao ti i vaših havera, da vas malo izmarišem od zeze.

Mislio sam da si malo pametniji dovoljno da skontas da info o Huseinbasicu, Malicu, Bazdaru, Bajrektarevicu, malom Tubiću, Tahirovicu, Hamziću, i Huskovic bi zaigrao za nas da ne bi one saobracajke, Bierethu,...i mnogi drugi mladi vec znam dokle se doslo s njima i hoce li doci za nas... ne mozes to dobiti na drustvenim mrezama.
Niste valjda nasjeli na zezu kad sam rekao da sa drustvenih mreza dolazim do info, mislim to bi bilo malo previse 😆
Samo sto ste vi buntovni momci ili mislite da ste malo vise pametniji od ostalih nas, pa zivite u geto-u. Jbg sami ste trazili.

Pa vi kad niste smijeli ni spomenuti da ce ova ekipa doci na poziciju selektora i direktora...ja sam to napisao prije na pola godine nego sto su izabrani neki su to forumasi jos tad znali naravno u pp ali vi koji se ovako malo pravite pametni vi ste morali cekati zvanicno predstavljanje da bi saznali😁

P.s. Huseinbasic nikad nije lagao da ce zaigrat za nas vec samo odgodio jer mu ispala fina prilika za Ep i sansa za promociju i on na inzistiranje menadzera odgodio a Omeragic nikad nije ni rekao da ce igrat za nas niti htio. Nije isto razgovor sa misketom obican i pristanak da igra za nas otkud vam tw izmisljotine i gluposti.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 01 mar 2025, 04:18

fanatik19 je napisao/la:

On ce njima biti glavni napadac u to ne sumnjam.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 01 mar 2025, 04:22

Fer odluka od Markovica, lik voli svoje postuje tudje. Bolje ovako, nego da dodje a srce mu kuca za orlove. Repka treba da bude najveci ponos, to naprimjer Katicu, Sunjicu itd nikad nece biti. Ali takvo nam je stanje da to nazalost moramo prihvatit.

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 01 mar 2025, 05:47

Biereth bi bio zvjerka nevidjena i upgrade na trenutnu ekipu mozda cak i 50%.
Ali...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 mar 2025, 10:58

Ovaj Biereth dao za mjesec dana vise golova nego Demirovic u karijeri. Nije on za nas, on je devetka, mi volimo jedanestke.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 01 mar 2025, 11:59

tesko je svariti da se ovoliko pise i bali za ovim Dancem, a nemamo ni 1% sanse, uozbiljite se ljudi.

odgledah zadnje 2 tekme fortune, prvu zbog kelna, a sinoc zbog pejcinovica. Oci bole od igre fortune u obe tekme, gledam sinoc im 1. poraz u 2025., kakve li su onda ostale ekipe u cvajti:-)
Ne znam sta bih rekao za Dzenana, prelose tekme da bi se napadac mogao ocijeniti, bez puno kontakta sa loptom, u obe je imao samo po jedan blokiran udarac.
Sinoc je lijepo prsima spustio jedan centarsut saigracu i to je to.
Za 20 godina, odlicna gradja, snaga. Treba ga pratiti svakako, jer ako sa 20 igra cvajtu, ocekivati ga je za par godina sa ozbiljnom ulogom u nekom boljem klubu.

Kako los trener kod fortune, sinoc gube i uvede lik sve visoke napadace i poreda ih ko bandere pred gol, izbaci kreativne igrace i niko nema da dobaci loptu do ovih bandera. Sve sto je uradio sa klupe, samo unazadio ekipu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], Muumii i 12 gostiju.