FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kome se ide na tekmu, ici ce, kome se ne ide naci ce bilo koji drugi razlog osim tog da ima prenos... Ovako ja u Tuzli mogu gledati tekmu, a da nema prenosa morao bi citati komentare balavaca na ovom forumu... Neka prenosa...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Eh, koliko se godina kukalo kako televizije ne prenose našu ligu i sada napokon dočekamo to, a ti bi zabranjivala.likusa je napisao/la:Ja bi zabranila prijenosumanji posjetu ba

Da ima kakva tehnika da se ne moze dobit signal u krugu 50 kilometara to bi super bilovoltron30 je napisao/la:Eh, koliko se godina kukalo kako televizije ne prenose našu ligu i sada napokon dočekamo to, a ti bi zabranjivala.likusa je napisao/la:Ja bi zabranila prijenosumanji posjetu ba
Nije to u redu prema ljudima koji nisu iz Sa, ili nisu uopšte iz BiH, a vole Želju. Ja sam uvijek za TV prijenos.

Željeznicar za život cijeli !
.
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 09 apr 2013, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci! (sir Amar Osim)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
AHHAHAAHHAHAAHAHAH oj amare kolko te volim.
Sef se nesto opasno sredjuje u zadnje vrijeme,da nije nasao "kakvu"
.Mozda se zaljubio ko ce ga znati.Jel ima citava emisija da se pogleda?

SLOBODA NAVIJAČIMA
ŽeljoTV: 36. epizoda
http://fkzeljeznicar.ba/zeljotv-36-epizoda/5166/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/zeljotv-36-epizoda/5166/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kako ovo dobro zvuci, zao mi je sto ne mogu doci...
Željo je uvezao četiri uzastopne pobjede i imamo priliku ostvariti i petu. To u mnogome zavisi od vas. Ovi fudbaleri zaslužuju vašu podršku i Dolina ćupova u srijedu mora biti puna. Historija, rezultati i navijači čine veliki klub. Pokažimo svima zašto je Željo najveći klub u našoj domovini.

Željo je uvezao četiri uzastopne pobjede i imamo priliku ostvariti i petu. To u mnogome zavisi od vas. Ovi fudbaleri zaslužuju vašu podršku i Dolina ćupova u srijedu mora biti puna. Historija, rezultati i navijači čine veliki klub. Pokažimo svima zašto je Željo najveći klub u našoj domovini.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
likusa je napisao/la:
Vidite ima gori od Colica

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pitam se samo za sta mu desna noga sluzi kad je ne moze u ovakvoj situaciji upotrijebiti sig samo da ne koristi stake pri hodanju.
al dobar je Cola mojne ga,ipak je golman bravurozno intervenis'o 

Amare hvala ti...
ipe brate sredi samo ovo na youtube ove brojeve epizoda i danas je 36. a na youtube pise 35... mislim nije to toliko bitno al ono samo nek rastu lijepo za vidjeti 

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šta tebe briga, ti bi svojom politikom svela regionalni klub na novosarajevsku prćiju.likusa je napisao/la:Ja bi zabranila prijenosumanji posjetu ba
- Trequartista
- Kontakt:
Ma Čolić jedva loptu udario, prepao se prilike. Jačina šuta jednaka maksimalnoj brzini puža, ono bih i ja odbranio.JMs1921 je napisao/la:al dobar je Cola mojne ga,ipak je golman bravurozno intervenis'o
Mislim ono je morao biti gol, još golman stoji ukopan na golu, ne izliječe, ne skračuje ugao, a Čolić je mlitavo kao dijete udara.
Za onaj promašaj ne postoji opravdanje. Svaki put je rokne, lopta ide preko gola, neki dan je našao gađati čošak.

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Ne moze se zanemariti prodor, oslobadjanje igraca, nije ni malo lahko napraviti onakav trk, po onakvom terenu, sa zavidnom kontrolom lopte. Slazem se da je ono morao zabiti, jer je sam sebi stvorio priliku koju nije smio propusiti, ali vjerovatno mu je ponestalo snage za bolji sut, jos je i golman dobro reagovao.Trequartista je napisao/la:Ma Čolić jedva loptu udario, prepao se prilike. Jačina šuta jednaka maksimalnoj brzini puža, ono bih i ja odbranio.JMs1921 je napisao/la:al dobar je Cola mojne ga,ipak je golman bravurozno intervenis'o
Mislim ono je morao biti gol, još golman stoji ukopan na golu, ne izliječe, ne skračuje ugao, a Čolić je mlitavo kao dijete udara.
Za onaj promašaj ne postoji opravdanje. Svaki put je rokne, lopta ide preko gola, neki dan je našao gađati čošak.
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
Imate dva još veća i većim posljedicama promašaja u italijanskoj ligi i to igrači Intera i Rome i to na terenima a ne kaljužama .0sim toga Osim ga stavlja u tim.znači vjeruje mu.Nemam namjeru da ga nešto branim ali mu ni glavu ne treba skidati.I mnogo većima se dešava
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 46 gostiju.