Ovdje cu se prvi put u duze vremena sloziti s tobom. Ne mozes ljude vuc na stadion silom ili marketinskim trikovima (ovo upali ali samo na kraci period), moras ih privuci rezultatima. Fudbal se igra na rezultat i tu svaka prica prestaje. Najzalosnije je sto nama TREBAJU takozvani 'derbi' navijaci na gotovo svakoj utakmici jer su oni ti koji ce dodatni influks u kasu kluba donijeti. A, kao sto vidim okolo, takvi ljudi se pljuju, kao sto se pljuju i neki drugi. Kako ocekujes da ti prosjecan gradjanin Tuzle dodje na tekmu ako ces pljuvat po njemu? Ja da ne navijam za Slobodu prvi ne bih dao svoje pare u takvoj situaciji. Ali, kao sto rece Sariel, vrtimo se u krug. Podjele i moj je veci od tvog folovi. Niko nam ne valja, a SVI nam trebaju.staragarda je napisao/la:Moras ljudima ponuditi nešto da ih privuces...ne mene i tebe nego potencijalne navijace....nece ljudi u 21. vijeku da gledaju izbijanje lopte na Omegu i mucenje na 0-0 protiv mrtvog viteza u borbi za NISTA....kakva je j e b e n a ambicija ulazak u LZP...to je smijurija....ljudi navijaju za hajduke, dinama,partizane ne zato što oni prave neke strasne rezultate nego zato sto igraju za NESTO...za titulu,za evropske tekme,za Kup...da ne pričam o ovim velikim klubovom... Husic ti je ponudio nesto.... borbu za trofeje...ne moras ti nista osvojiti al si tu....u borbi....doveo je dobre igrace za ovu nasu smijuriju od lige pa si mogao vidjeti lijep go,neku finu akciju....STA Ce ti ovi ponuditi sa Jahom,saletom i Tandirom.... nece ljudi bolan to da gledaju...neceeeSariel je napisao/la:pa naravno da i rezultat igra ulogu..nema rezultata nema ni punog stadio0na..
samo sto je kod nas izuzetno mala jezgra na ovoliki grad ljudi koji ce doc pogledat domacu utakmicu u svakom slucaju, ili broj prodatih sezonskih..
a imamo uvijek ocekivanja.besplatno.
Sent from my D6603 using Tapatalk