FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 04 avg 2017, 11:48

staragarda je napisao/la:
Sariel je napisao/la:pa naravno da i rezultat igra ulogu..nema rezultata nema ni punog stadio0na..
samo sto je kod nas izuzetno mala jezgra na ovoliki grad ljudi koji ce doc pogledat domacu utakmicu u svakom slucaju, ili broj prodatih sezonskih..
a imamo uvijek ocekivanja.besplatno.
Moras ljudima ponuditi nešto da ih privuces...ne mene i tebe nego potencijalne navijace....nece ljudi u 21. vijeku da gledaju izbijanje lopte na Omegu i mucenje na 0-0 protiv mrtvog viteza u borbi za NISTA....kakva je j e b e n a ambicija ulazak u LZP...to je smijurija....ljudi navijaju za hajduke, dinama,partizane ne zato što oni prave neke strasne rezultate nego zato sto igraju za NESTO...za titulu,za evropske tekme,za Kup...da ne pričam o ovim velikim klubovom... Husic ti je ponudio nesto.... borbu za trofeje...ne moras ti nista osvojiti al si tu....u borbi....doveo je dobre igrace za ovu nasu smijuriju od lige pa si mogao vidjeti lijep go,neku finu akciju....STA Ce ti ovi ponuditi sa Jahom,saletom i Tandirom.... nece ljudi bolan to da gledaju...neceee
Ovdje cu se prvi put u duze vremena sloziti s tobom. Ne mozes ljude vuc na stadion silom ili marketinskim trikovima (ovo upali ali samo na kraci period), moras ih privuci rezultatima. Fudbal se igra na rezultat i tu svaka prica prestaje. Najzalosnije je sto nama TREBAJU takozvani 'derbi' navijaci na gotovo svakoj utakmici jer su oni ti koji ce dodatni influks u kasu kluba donijeti. A, kao sto vidim okolo, takvi ljudi se pljuju, kao sto se pljuju i neki drugi. Kako ocekujes da ti prosjecan gradjanin Tuzle dodje na tekmu ako ces pljuvat po njemu? Ja da ne navijam za Slobodu prvi ne bih dao svoje pare u takvoj situaciji. Ali, kao sto rece Sariel, vrtimo se u krug. Podjele i moj je veci od tvog folovi. Niko nam ne valja, a SVI nam trebaju.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 04 avg 2017, 12:02

e jebga dje se pljuje??

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 04 avg 2017, 12:10

Sariel je napisao/la:e jebga dje se pljuje??
Ma Fejs druze, ubise. Problem je sto je javno. I prije je bilo takvih prica, ali samo s dvolitrom u ruci na klupi. ****, tu te ljudi ne cuju, a na netu je to ipak sve drugacije. Sve u svemu, neki su me ljudi razocarali, ali hajde, da ne gusim temu tim pricama.

Papac Papac,
Papac Papac,

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 avg 2017, 12:11

Rimes87 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:e jebga dje se pljuje??
Ma Fejs druze, ubise. Problem je sto je javno. I prije je bilo takvih prica, ali samo s dvolitrom u ruci na klupi. ****, tu te ljudi ne cuju, a na netu je to ipak sve drugacije. Sve u svemu, neki su me ljudi razocarali, ali hajde, da ne gusim temu tim pricama.

ma fejs je sranje...ubise klik lajk i enter.
imas 2000 lajkova dodje 50...
al da truje truje :lol:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 avg 2017, 12:12

Najjaca izjava ljubitelja nase lige mi je "doveli kvalitetnog igraca" ili "igrac koji nesto znaci u nasoj ligi". Ono, vratis film unazad, pogledas rezultate nasih klubova, transfere igraca vani (ili pogotovo iz kluba u klub u nasoj ligi), vidis sta igraci koji odu vani naprave (ako ne ubrojimo tu u 15 godina 3-4 igraca), dodje mi suzu da pustim. Do jucer skoro ni jedan klub nije imao digitalni semafor, reflektorima se I sad moze pohvaliti par stadiona, Savez ne zna gdje ce s tolikom korupcijom I neznanjem u sopstvenim taborima, nasa liga se nema ama bas nicim pohvaliti.

Kad se podigne ljestvica po pitanju infrastructure stadiona, uslovi igranja utakmica, objektivnost Saveza I sudija, onda se mozemo nadati I boljem I ucinkovitijem fudbalu. A do tad cemo gledati sto I gledamo sve ove godine.

Druga stvar, NIKAD necu shvatiti Jasmina Imamovica, nas UO, udruzenje gradjana niti bilo koga drugog ko je podrzao I/ili podrzava izgradnju Istocne tribune stadiona Tusanj. Trebas biti toliki licemjer, tolika neznalica, traziti u tome takvu licnu materijalnu korist da bi pokrenuo takav projekat gdje imas vec 2 neuslovne/nedovrsene tribune, I to na stadionu na kojem igra klub bez ijednog trofeja (iz 3. najveceg grada u drzavi sa skoro 100 godina postojanja), sa tolikim dugom, bez ikakvih ambicija I gdje te, u najboljim momentima , prati jedva 2500 ljudi. To je presedan covjece.

Mi smo prvo trebali vratiti dugove koliko je moguce (da ostane eto samo reprogram kojeg grad vraca), onda postaviti jakog covjeka da vodi klub (kad smo vec izgubili Azmira, jer se nije imalo sluha za njega) sa jakim I predanim UO (uz jakog covjeka I postojeci UO nije los, sa jos par dodatnih ljudi), postaviti jasna pravila u klubu da svaki clan UO placa toliko I toliko, Sjevernu tribinu dovesti maksimalno u red kao I Zapad nasminkati maksimalno, probati jos jednom izaci u Evropu pa onda napasti Istocnu tribinu svim silama, traziti donacije sa svih strana, podici cijeli grad, sve ljude sirom svijeta kojima Sloboda nesto znaci ili je znacila, kada svi vide da se dosta toga uradilo za klub te stadion pripremljen za tu tribinu.

Ovako cekam samo jos da se pocne pricati o Juznoj tribini I postavi neka maketa I da se objesim ovdje u Bagramu, odmah.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 04 avg 2017, 12:22

Pa moj Krpa, sto nasjede onako olako na mucke provokacije... Valja istrpit Tandira u tri utakmice bog ti jadan...

Papac Papac,
Papac Papac,

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 avg 2017, 12:23

juzna trEbina :mrgreen:
slika

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 avg 2017, 12:25

Rimes87 je napisao/la:Pa moj Krpa, sto nasjede onako olako na mucke provokacije... Valja istrpit Tandira u tri utakmice bog ti jadan...

mamu im **** lopovsku...
a kakvih je kaznica bilo...za igrace drugih klubova...
ispadne ko nagrada za ovo :lol: :(

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 04 avg 2017, 12:26

Sariel je napisao/la:
Rimes87 je napisao/la:Pa moj Krpa, sto nasjede onako olako na mucke provokacije... Valja istrpit Tandira u tri utakmice bog ti jadan...

mamu im **** lopovsku...
ispadne ko nagrada za ovo [emoji38] :(
Fakat. Sjecal se ko koliko je ono Krosevski dobio suspenzije za ono sranje na Bilinom?

Papac Papac,
Papac Papac,

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 avg 2017, 12:28

5 ja mislim

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 avg 2017, 12:30

i opet paradzik... :lol: :lol:
nije ovo vise ni lagano nego pun gas na ebavanje... :twisted:

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 04 avg 2017, 12:34

Rimes87 je napisao/la:
Sariel je napisao/la:

mamu im **** lopovsku...
ispadne ko nagrada za ovo [emoji38] :(
Fakat. Sjecal se ko koliko je ono Krosevski dobio suspenzije za ono sranje na Bilinom?

Mislim 5 utakmica. Ali po meni su tu pogrijesili a ne ovdje. Realno direktan karton, jos ti je sviran prekid, dobro smo i prošli s obzirom da smo Sloboda.
Krpić nije bio pametan, da ne kažem drugačije, i to ga/nas je koštalo. Valjda Husić bude dobro.

I još nešto, ja koliko sam pročitao Paradžik nam sudi. Jel ima igdje da isti sudija sudi istom klubu u 2 kola zaredom? Il su oni željini djelitelji "pravde" još pod suspenzijama, pa nam fali sudija u ligi? Svejedno su mogli izmiksat.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 avg 2017, 12:35

Hoce presidente da se zamjeri ljudima iz saveza preko ljetne pauze,evo nam ga sad ;)

A on nista,usutio se za slucaj Zec i ostale probleme,samo nam savez navukao na ledja i ljudi hebu ne vade :clap:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 04 avg 2017, 12:37

Dobro, to za Krpu, svi znamo da je zeznuo, mada, neki su prolazili samo s jednom utakmicom za gore stvari, ali hajde. Mislim, svi smo znali da će nas Savez pritisnuti za one marifetluke sa licencom, ali da će odmah i ovako očigledno to raditi, nisam ni u snu pomišljao. Mi se fakat borimo sa vjetrenjačama na svim frontovima...
Papac Papac,
Papac Papac,

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 avg 2017, 12:48

hehe cuj vlade gostovanje u krupi u najtezi trenutak...
alo bolan. pa krupa. ko god da igra da odete gore,da dobro svezete uckure na sorcevima i da se pofajtate za bodove..mani izgovora kraca palaca...
trunje ti naograjisano...

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 04 avg 2017, 12:54

Počeli su vraćat omladince nazad u juniore. Uprava napolje

boomboom
Kontakt:

Post Postao/la boomboom » 04 avg 2017, 13:00

RollingPaper je napisao/la:Počeli su vraćat omladince nazad u juniore. Uprava napolje
Koje? :crazy:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 avg 2017, 14:25

Sariel je napisao/la:hehe cuj vlade gostovanje u krupi u najtezi trenutak...
alo bolan. pa krupa. ko god da igra da odete gore,da dobro svezete uckure na sorcevima i da se pofajtate za bodove..mani izgovora kraca palaca...
trunje ti naograjisano...
E to ti je taj gubitnicki mentalitet...jaka Krupa, dobar Radnik,Zrinja prvak,Sarajevo divovi,Zeljo trofejni, Mladost se dobro pojacala.....pa ima li neko da ga se ne bojiš ,pizda vam materina gubitnicka
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 04 avg 2017, 14:32

EVo ga dobar alibi za Vladu u slučaju neosvajanja bod(ov)a .
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 04 avg 2017, 14:36

Mortus je napisao/la:

EVo ga dobar alibi za Vladu u slučaju neosvajanja bod(ov)a .
Nesto se uozbiljio Vladika na pressu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DRŽAVA TUZLA!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 3 gosta.