Da li se ovdje Muhamed nešto zbunio ili je došlo do neke promjene u rasporedu? Zar 9. marta nije planirana utakmica protiv Partizana u Sarajevu, a ne u Beogradu?"Samo se nadam da raspored neće biti kakav jeste - da igramo 9. marta (ponedjeljak) protiv Partizana u Beogradu, a onda odmah u srijedu u Mađarskoj. To mi nema smisla i nadam se da će se to promijeniti", rekao je Pašalić.
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
U ABA smo dostili sto nam je manje vise i vrhunac, koga briga gdje cemo zavrsiti u top 8. A ako cemo vec to ganjati Partizan nije mjesto gdje cemo to uciniti. Cluj, Igokea su nasa meta. Odlicno nam se poslozilo u Europa Cupu i po meni to treba biti trenutni prioritet. Liga i kup su bitni od 14 ABA liga.
PO ti nije osiguran kao 7i i 8i, valja se potruditi ugrabiti to 6o mjestoTETRAPAK je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:53U ABA- smo dostili sto nam je manje vise i vrhunac, koga briga jesmo gdje cemo zavrsiti u top 8. A ako cemo vec to ganjati Partizan nije jesto gdje cemo to uciniti. Odlicno nam se poslozilo u Europa Cupu i po meni to treba biti trenutni prioritet. Liga i kup su bitni od 14 ABA liga.
Jel igramo sa 2 najbolja od ovih ispod nas ako budemo 7 i 8?JHam je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:55PO ti nije osiguran kao 7i i 8i, valja se potruditi ugrabiti to 6o mjestoTETRAPAK je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:53U ABA- smo dostili sto nam je manje vise i vrhunac, koga briga jesmo gdje cemo zavrsiti u top 8. A ako cemo vec to ganjati Partizan nije jesto gdje cemo to uciniti. Odlicno nam se poslozilo u Europa Cupu i po meni to treba biti trenutni prioritet. Liga i kup su bitni od 14 ABA liga.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Slazem se po pitanju prioritetaTETRAPAK je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:53U ABA smo dostili sto nam je manje vise i vrhunac, koga briga gdje cemo zavrsiti u top 8. A ako cemo vec to ganjati Partizan nije mjesto gdje cemo to uciniti. Cluj, Igokea su nasa meta. Odlicno nam se poslozilo u Europa Cupu i po meni to treba biti trenutni prioritet. Liga i kup su bitni od 14 ABA liga.
igraju 7vs8, i 9vs10, onda gubitnik prve protiv pobjednika drugeTETRAPAK je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:58Jel igramo sa 2 najbolja od ovih ispod nas ako budemo 7 i 8?JHam je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:55PO ti nije osiguran kao 7i i 8i, valja se potruditi ugrabiti to 6o mjestoTETRAPAK je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:53U ABA- smo dostili sto nam je manje vise i vrhunac, koga briga jesmo gdje cemo zavrsiti u top 8. A ako cemo vec to ganjati Partizan nije jesto gdje cemo to uciniti. Odlicno nam se poslozilo u Europa Cupu i po meni to treba biti trenutni prioritet. Liga i kup su bitni od 14 ABA liga.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Prioritet kup BIH i fiba cup . ABA liga moze ležernije se igrati do tih utakmica u play inu to je jasno ko dan Bosna ce biti 7 ili 8 tako da treba pametno ovo tempirati. A suštini napravljen je veliki posao ovo sad dalje sve veliki plus.JHam je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:55PO ti nije osiguran kao 7i i 8i, valja se potruditi ugrabiti to 6o mjestoTETRAPAK je napisao/la: ↑12 feb 2026, 11:53U ABA- smo dostili sto nam je manje vise i vrhunac, koga briga jesmo gdje cemo zavrsiti u top 8. A ako cemo vec to ganjati Partizan nije jesto gdje cemo to uciniti. Odlicno nam se poslozilo u Europa Cupu i po meni to treba biti trenutni prioritet. Liga i kup su bitni od 14 ABA liga.
Kakve su nam šanse protiv Szombathelya?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.