Nešto se ne sjećam da sam pisao, de me podsjeti

Na kraju krajeva ne navijaš za Valverdea, Messija, već za Barcu, kakva god bila. Ako ti se ne sviđa imaš City

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Nešto se ne sjećam da sam pisao, de me podsjeti
Ova trojica su mila maca za ovog gargamela. Niko od njih nije doživio blamaže u vidu Rome i Liverpolla, još ga pune Levante, haman i Sparta. Ejjj šta je Barca dočekala, Sparta ih satjera kao da picigena igraju. Da ne govorim šta je uradio od igrača pojedinačno, to svi vidimo, od Griezmanna napravio Krpića nebo ti nebesko.
Ovog gmaza bi odmah nakon Gargamela nogirao. The match was equal.Busquets: "There is little explanation... The match was equal. They hurt us in the second half."
A zato ga Goat gotiviAlfredNobel je napisao/la: ↑02 nov 2019, 18:02Ova trojica su mila maca za ovog gargamela. Niko od njih nije doživio blamaže u vidu Rome i Liverpolla, još ga pune Levante, haman i Sparta. Ejjj šta je Barca dočekala, Sparta ih satjera kao da picigena igraju. Da ne govorim šta je uradio od igrača pojedinačno, to svi vidimo, od Griezmanna napravio Krpića nebo ti nebesko.
Ovo su ozbiljni treneri za Barcinog ublehaša. Bar nisu bacali stotine miliona ni u šta, da bi ih ponižavale ekipe poput Granade, Osasune, Slavije Prag, Levantea
Kako nije, Emery je spušio 4 gola prednostiAlfredNobel je napisao/la: ↑02 nov 2019, 18:02Ova trojica su mila maca za ovog gargamela. Niko od njih nije doživio blamaže u vidu Rome i Liverpolla, još ga pune Levante, haman i Sparta. Ejjj šta je Barca dočekala, Sparta ih satjera kao da picigena igraju. Da ne govorim šta je uradio od igrača pojedinačno, to svi vidimo, od Griezmanna napravio Krpića nebo ti nebesko.
ima potencijala da postane ljigavac bez imalo obraza ko onaj na klupi... mene su više od uprave, medija i bezmudnih igrača i trenera razočarali navijači koji su k. obični..BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 18:02Ovog gmaza bi odmah nakon Gargamela nogirao. The match was equal.Busquets: "There is little explanation... The match was equal. They hurt us in the second half."Pa ovo samo idiot može reći.
Ekipa Levantea je na današnjoj utakmici uputila tri udarca u okvir gola Barcelone, a svaki od njih je završio u mreži Marca-Andréa ter Stegena. Ovaj meč je tako završen statistikom da njemački golman tijekom cijelog susreta nije upisao niti jednu obranu na svoje ime.
Pa i da smo bili equal to je zalosno jer sam dizelas ima veca primanja od kompletnog tima Levantea.sombrero je napisao/la: ↑02 nov 2019, 18:08ima potencijala da postane ljigavac bez imalo obraza ko onaj na klupi... mene su više od uprave, medija i bezmudnih igrača i trenera razočarali navijači koji su k. obični..BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 nov 2019, 18:02Ovog gmaza bi odmah nakon Gargamela nogirao. The match was equal.Busquets: "There is little explanation... The match was equal. They hurt us in the second half."Pa ovo samo idiot može reći.
Stvarno covjek nema srama, moral 0, jos onako onim pogledom nevinasce izgleda. A ono pokvren do srzi i pohlepan. Majku ti yebem vise odlazi, dodje mi da tekme vise ne pogledam dok ovaj ne ode, matere mi a nastavi li se ovako, tako ce i biti.Ernesto Valverde: "Ne razmišljam o davanju ostavke. Također, ne mislim da sam izgubio povjerenje kod igrača."
"Levante je danas bio uspješniji od nas. Do njihovog prvog gola smo imali kontrolu nad utakmicom, iako ta kontrola nije bila toliko velika."
"Nastojali smo postići drugi gol, ali nismo stvarali dovoljno opasnosti da bi de nešto takvo desilo."
"Odluka da izostavim Dembéléa je samo moja. On će nekad drugi put dobiti priliku za igru."
"Uvijek smo znali odgovoriti na kritike, a ni ovog neće biti ništa drugačije."
"Njihov treći gol nas je jako dotukao."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.