U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21, U-19, U-17
A sto neciji akademci trpaju pa nije normalno,a glavni golgeter nije sa njima 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
joj frajera, a lik sliku objavio i bio na okupljanju...MrMuscle je napisao/la:Andjusic nije pozvan uopste... imate na str sarajeva ko je pozvan a on nije medju tim igracima... mihojevic, burovic I jos jedan iz sarajeva... dakle trojica..
germanija agentur!sajo10 je napisao/la:Pa sto se tice njegovog imena kluba i nije moglo bolje.soko je napisao/la:Mogao bi ovaj Ismar Hairlahović ubrzo u A-repku.
Imas na fks info ko je pozvan... a on moze stavljati sta hoce... mozda je slika otprije... uglavnom ja prenosim sto sam procitao..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
sajo10 je napisao/la:Pa sto se tice njegovog imena kluba i nije moglo bolje.soko je napisao/la:Mogao bi ovaj Ismar Hairlahović ubrzo u A-repku.

Nego je li mu ime Hairlahovic ili Hajrulahovic? Na uefa.com pise ovo zadnje, a na spisku saveza ovo prv.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Nisam ga gledao. Vidim ja svi ga hvalite ali ne bih davao neko svoje mišljenje. Samo sam rekao moguću soluciju. Ovaj mali Hajrić je isto napadač i gore po SLoveniji zabija gdje stigne, ali ko zna kakav je recimo ovaj Juričić. Možda je bolji a mi ga ovdje ne znamo jer realno se malo zna o igračima Širokog ili Zrinjskog ili Borca. Po našim medijima se promovišu uglavnom igrači Želje i Sarajeva. Eh sad možda Anđušić recimo hoće da igra za SrbijuBenko je napisao/la:andjusic je napadaczaboljisportuBiH je napisao/la:Pustite sad tu priču. Pozitivno je što imamo toliko mladih potencijala pa možemo reći što nema Anđušića, Hadžiahmetovića, Hajrića, Bašića itd. Evo recimo u Želji guraju Amira, a ovdje nije ni među 18 igrača, dok Hiroš i Beganović koji nemaju još minutažu u prvom timu (mada su potpisali ugovore) igraju. MOžda je procjena trenera da ima dovoljno veznjaka, a fali mu napadač i tome slično.![]()
i dao dva gola jucer romi
sad do cega je ne znam a kakva je repka , ova ekipa s kojom igramo nije mjerilo nego neka jaca![]()
a andjusic vec ima skoro sezonu u PL BIHi ja garantujem da je jedan od najvecih potencijala u BIH sto su komentarisali jucer skauti na turniru koji su ga debelo potcrtali

ime mu je ismar.Cartman je napisao/la:sajo10 je napisao/la:Pa sto se tice njegovog imena kluba i nije moglo bolje.soko je napisao/la:Mogao bi ovaj Ismar Hairlahović ubrzo u A-repku.![]()
Nego je li mu ime Hairlahovic ili Hajrulahovic? Na uefa.com pise ovo zadnje, a na spisku saveza ovo prv.

preziva se hairlahović.
Odlazi Safete.
Zvanična obavijest N/FSBiH.
Danas se u hotelu „Park“ u Vogošći okupila juniorska reprezentacija BiH i tako započela pripreme za turnir kvalifikacija za EP koji će biti održan od 8. do 13. oktobra u Skoplju.
Selektor Toni Karačić pozvao je sljedeće igrače:
Goran Karačić (Zrinjski), Nemanja Trkulja (Kozara), Andrej Modić (AC Milan, Italija), Samir Radovac (Sarajevo), Amar Burović (Sarajevo), Mićo Kuzmanović (Jagodina, Srbija), Amer Gojak (Olimpic), Eldar Čivić (Slovacko, Češka Republika), Vladimir Oršolić (Lokomotiva Zagreb, Hrvatska), Ismar Hairlahović (Hajduk Split, Hrvatska), Kerim Memija (Željezničar), Marko Mihojević (Sarajevo), Alen Jurilj (Zagreb, Hrvatska), Luka Juričić (Široki Brijeg), Arman Ćorović (Munchen 1860, Njemačka), Amir Hadžiahmetović (Željezničar), Nemanja Anđušić (Sarajevo), Stanko Čolak (Široki Brijeg), Stipo Lončar (Široki Brijeg), Ismail Duraković (Željezničar), Amer Hiroš (Željezničar), Advan Kadušić (Sarajevo).
Naša reprezentacija se nalazi u kvalifikacionoj grupi 12 sa selekcijama Francuske, Lihtenštajna i Makedonije.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Cuj Gojak nije u prvoj...
Kad trebalo opet ce se pokazat kakva je **** Karacic.
Kad trebalo opet ce se pokazat kakva je **** Karacic.
Vjerovatno ga cuva za Makedoniju i Francusku msm na Gojaka
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pa kako igra Gojak ove sezone? Nesto sam cuo da je bio bolji prosle.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Andjusic pusten u dogovoru sa trenerom
Gojaka se mozda cuva za sutra.
Gojaka se mozda cuva za sutra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
po meni tanak. Previse valja loptu i nije bas koncentrisanCartman je napisao/la:Pa kako igra Gojak ove sezone? Nesto sam cuo da je bio bolji prosle.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- King_James
- Kontakt:
Zna li iko hoce li biti prenosa (mislim kakav stream) u petak protiv Makedonaca?
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

Zavrsiti poso u petak protiv domacina Makedonije, koja je danas porazena sa 2-1 protiv Francuske.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Amir je bio medju 18 igraca i bio je u Vogosci na okupljanju, ali je iznenada zaigrao u Banja Luci...ko zna koji su dogovori pali medju trenerima..Hiros je upao medju 18 zato sto je Amir zavrsio u Banja Luci...ali dobro je da imamo potencijal u mladim igracima
zaboljisportuBiH je napisao/la:Pustite sad tu priču. Pozitivno je što imamo toliko mladih potencijala pa možemo reći što nema Anđušića, Hadžiahmetovića, Hajrića, Bašića itd. Evo recimo u Želji guraju Amira, a ovdje nije ni među 18 igrača, dok Hiroš i Beganović koji nemaju još minutažu u prvom timu (mada su potpisali ugovore) igraju. MOžda je procjena trenera da ima dovoljno veznjaka, a fali mu napadač i tome slično.
-
- Kontakt:
Ovo nije prva postava najvjerovatnije će Hiros preseliti na klupu a Kuzmanovic u prvih 11 i Corovic umjesto Orsolica. Gojak realno nema mjesta u vezi pa bolje mu je na klupu nego da mu se izmislja pozicija
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Mozda je i Amir je pusten u dogovoru sa selektorom,cuo sam i da je dobio poziv od danske U19 reprezentacije..mozda je otisao u Dansku...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.