Kakav samo pokusaj inverzije. Horor.Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2024, 14:36Pa to ti automatski znači da ste i vi opsjednuti Sarajevom s obzirom da i vi kačite krpe posvećene nama, npr. ubica divova, eto i ta koju sam već spomenuo, spominjanje Sarajeva na skupštini...KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:57Gdje si vidio da sam napisao da je cudno?Miljacka je napisao/la: ↑22 jan 2024, 10:26
Baš čudno što se ta krpa okači na derbiju. Gdje je mozak druže? Imali ste i vi odgovor na istu i kačili je svaki derbi, ali...![]()
Nisu na našoj skupštini pričali da je bolje da Zrinjski osvoji nego cigani, misleći na vas.
Ali ti si jedan kralj, uveseljavaš me redovno svojim postovima i stvarno ne bih volio da prestaneš pisati.To je vasa opsesija i opste poznato da vise mrzite Zeljeznicar nego sto volite Sarajevo, sto pokazuje i ta krpa i izjava doticnog predsjednika udruzenja da vam je izgubljena Zeljina utakmica najznacajnija ikad.
Samo malo aktiviras mozak druuuuuze![]()
Kakav si ti kralj, baš je čudno i opsesivno kad navijači imaju pogrdnu krpu o gradskom rivalu.![]()
![]()
Po tvojoj logici su i Grobari opsjednuti Zvezdom jer imaju podgrupu Anti-romi, Ultras Mostar opsjednuti Veležom jer imaju pogrdnu krpu za njih i obrnuto, svaka grupa koja ima krpu o rivalu je istim i opsjednuta. Kakva logika![]()
Tvoj je izgleda odavno iscurio kroz uši.
Vrati se na prvi post druuuuze i procitaj sta se komentarise