FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ali neka sevap je.

Podsjećamo, Fudbalski klub Sarajevo je prethodno donirao sportsku opremu FK Iskra Stolac, NK Trijumf Podvinci, a permanentnu podršku i saradnju FK Sarajevo ima i sa NK Bosna Visoko, FK Hrid Sarajevo, Škola fudbala "Respekt" Sarajevo, Školom fudbala "Šampion Junior" i Školom fudbala "Novi grad" Sarajevo čime FK Sarajevo na najdirektniji način podržava i razvija fudbal i sport u cijeloj Bosni i Hercegovini.Buba00 je napisao/la:svaka cast donirajte ja sa tim nemam problem , a ni sa tim sto nasi mozda nemaju tu mogucnost ... stvar je kome je donirano da ste upoznati u situaciju sutio bi !MCMXLVI je napisao/la:@bubica, jeste vi nekom sta donirali ove sezone?![]()
![]()
Opet te pitam, jeste donirali sta ove sezone? Ipak ste vi "velikani".
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Po titulama za vas velikani!!!!MCMXLVI je napisao/la:Podsjećamo, Fudbalski klub Sarajevo je prethodno donirao sportsku opremu FK Iskra Stolac, NK Trijumf Podvinci, a permanentnu podršku i saradnju FK Sarajevo ima i sa NK Bosna Visoko, FK Hrid Sarajevo, Škola fudbala "Respekt" Sarajevo, Školom fudbala "Šampion Junior" i Školom fudbala "Novi grad" Sarajevo čime FK Sarajevo na najdirektniji način podržava i razvija fudbal i sport u cijeloj Bosni i Hercegovini.Buba00 je napisao/la:svaka cast donirajte ja sa tim nemam problem , a ni sa tim sto nasi mozda nemaju tu mogucnost ... stvar je kome je donirano da ste upoznati u situaciju sutio bi !MCMXLVI je napisao/la:@bubica, jeste vi nekom sta donirali ove sezone?![]()
![]()
Opet te pitam, jeste donirali sta ove sezone? Ipak ste vi "velikani".
Ma pusti malenog, poenta svega je upravo ovo :MCMXLVI je napisao/la:@bubica, jeste vi nekom sta donirali ove sezone?
Podsjećamo, Fudbalski klub Sarajevo je prethodno donirao sportsku opremu FK Iskra Stolac, NK Trijumf Podvinci, a permanentnu podršku i saradnju FK Sarajevo ima i sa NK Bosna Visoko, FK Hrid Sarajevo, Škola fudbala "Respekt" Sarajevo, Školom fudbala "Šampion Junior" i Školom fudbala "Novi grad" Sarajevo čime FK Sarajevo na najdirektniji način podržava i razvija fudbal i sport u cijeloj Bosni i Hercegovini.
@Buba vec 5 dana tvoja braca brani Saviju i Sokolove i daje im podrsku u kleveti da smo kupili utakmicu i nakon sto su stigli demanti igraca i nakon sto je pokazano da Valjic nije pogrijesio oni jos uvijek drze se iste price a to su ljudi koji su nam **** grad,drzavu na toj utakmici i ti si dosao da mi pricas o nekoj sramoti. Da ne spominjem Kokota u kojeg se kunete vise nego u djecu vasu belog vam orla plavog.
Ti si opet šampion !
Zasto promjeni temu bolan.
Evo ti jos.
FK Sarajevo donirao 8.780.00 KM za izgradnju Roditeljske kuće
http://www.fcsarajevo.ba/bs/klub-u-zaje ... -kuce/2270" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bi me iznenadilo da i vi zatrazite neku donaciju, naravno izasli bih u susret i pomogli svojim komsijama.
Evo ti jos.
FK Sarajevo donirao 8.780.00 KM za izgradnju Roditeljske kuće
http://www.fcsarajevo.ba/bs/klub-u-zaje ... -kuce/2270" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bi me iznenadilo da i vi zatrazite neku donaciju, naravno izasli bih u susret i pomogli svojim komsijama.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Konacno je pocela normalna rasprava i onda uleti ovaj padobranac 
Ti si opet šampion !
- BoskoAntic
- Kontakt:
Tema je oprema. A kao drugo, imat cemo kamp koji se uveliko gradi, vrijedniji od vaše arheološke iskopine
Na kraju krajeva nije ti mjesto na ovoj temi
Na kraju krajeva nije ti mjesto na ovoj temi
U INAT SVIMA 1946
Na ovoj teritoriji gdje god dodjemo domaci smo, sigurne tri bobe. Grbavica, Otoka, Lukavica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: Odg: FK Sarajevo
Bezveze se osvrćete na njegove komentare, ja ne znam ni jedan naš potez a da su pohvalili; čast izuzecima ali ih je veoma malo.
Pomažemo razvoj sporta u Bosni i Hercegovini, okrenuli smo se budućnosti, dosta je prošlosti koja nas u svemu koči.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pomažemo razvoj sporta u Bosni i Hercegovini, okrenuli smo se budućnosti, dosta je prošlosti koja nas u svemu koči.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Pa i ne očekujem da pohvale, jer im je objektivnost uvijek bila misaona imenica. Ali ne mogu da vjerujem da kritikuješ nešto kod nekoga, a ti još gori u tome...Nikad mi to neće biti jasno, a HVALA BOGU pa i nećehilmo je napisao/la:Bezveze se osvrćete na njegove komentare, ja ne znam ni jedan naš potez a da su pohvalili; čast izuzecima ali ih je veoma malo.
U INAT SVIMA 1946
I onda neko osporava nasu velicinu... 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
belosevic28
- Kontakt:
Bravo administracija, skidam vam kapu jos jednom. Lik psuje, vrijedja, post se samo izbrise, ali on i dalje smara na nasoj temi... Svaka cast na objektivnosti.
Malo im i to, pa mi i na pp pisu... Alal vam vjera velikani.
Malo im i to, pa mi i na pp pisu... Alal vam vjera velikani.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ako je vjera, onda je halal. Jbg, ne mozes mijesati. Kao da pola recenice napises cirilicom, a pola latinicom.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
belosevic28
- Kontakt:
Halali lektore ! Btw, vidim jos jedan u nizu koji ´´vise´´ na nasoj temi. Mashallah (pise li se ovako)ackeey je napisao/la:Ako je vjera, onda je halal. Jbg, ne mozes mijesati. Kao da pola recenice napises cirilicom, a pola latinicom.
Samo mi te diraju, moj beli, sta Him je? 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
belosevic28
- Kontakt:
Komplex bate moj. Ja na njihovoj temi slova nisam napisao, a oni zive ovdje. Jos psuju, vrijedzaju...al znas da to mene ne dotice toliko, to samo o njima govori.uNbx je napisao/la:Samo mi te diraju, moj beli, sta Him je?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta je ba sa utakmicom u subotu,slabo se nesto pise
jel' upisujemo nova 3 boda u veoma bitnoj utakmici ili nismo bas optimisticni,sta je rec' 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cuj sta je, 3 bobe, leon proslavlja gol uz skidanje dresa i cisti se za derbi. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
belosevic28
- Kontakt:
Cek da pitamo kone jesmo li kupili ili cemo morati igratiMortemHz je napisao/la:Sta je ba sa utakmicom u subotu,slabo se nesto pisejel' upisujemo nova 3 boda u veoma bitnoj utakmici ili nismo bas optimisticni,sta je rec'
Ja lozim raju i to uspjesno da dođu. Dvojicu sam nafurao za sada. Valjda nece izostati rezultat pa da ih moram slusati poslije kako kenjaju ko da sam ja kriv za kiks.MortemHz je napisao/la:Sta je ba sa utakmicom u subotu,slabo se nesto pisejel' upisujemo nova 3 boda u veoma bitnoj utakmici ili nismo bas optimisticni,sta je rec'
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.