FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BelminM23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BelminM23 » 07 maj 2015, 14:36

Ali neka sevap je. :D :urnebes:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 maj 2015, 14:49

Buba00 je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:@bubica, jeste vi nekom sta donirali ove sezone?
svaka cast donirajte ja sa tim nemam problem , a ni sa tim sto nasi mozda nemaju tu mogucnost ... stvar je kome je donirano da ste upoznati u situaciju sutio bi ! :shh: :shh: :shh:
Podsjećamo, Fudbalski klub Sarajevo je prethodno donirao sportsku opremu FK Iskra Stolac, NK Trijumf Podvinci, a permanentnu podršku i saradnju FK Sarajevo ima i sa NK Bosna Visoko, FK Hrid Sarajevo, Škola fudbala "Respekt" Sarajevo, Školom fudbala "Šampion Junior" i Školom fudbala "Novi grad" Sarajevo čime FK Sarajevo na najdirektniji način podržava i razvija fudbal i sport u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Opet te pitam, jeste donirali sta ove sezone? Ipak ste vi "velikani".
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 07 maj 2015, 14:50

MCMXLVI je napisao/la:
Buba00 je napisao/la:
svaka cast donirajte ja sa tim nemam problem , a ni sa tim sto nasi mozda nemaju tu mogucnost ... stvar je kome je donirano da ste upoznati u situaciju sutio bi ! :shh: :shh: :shh:
Podsjećamo, Fudbalski klub Sarajevo je prethodno donirao sportsku opremu FK Iskra Stolac, NK Trijumf Podvinci, a permanentnu podršku i saradnju FK Sarajevo ima i sa NK Bosna Visoko, FK Hrid Sarajevo, Škola fudbala "Respekt" Sarajevo, Školom fudbala "Šampion Junior" i Školom fudbala "Novi grad" Sarajevo čime FK Sarajevo na najdirektniji način podržava i razvija fudbal i sport u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Opet te pitam, jeste donirali sta ove sezone? Ipak ste vi "velikani".
Po titulama za vas velikani!!!! :shh: :shh: :shh: :shh: :shh:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 07 maj 2015, 14:52

Ma pusti malenog, poenta svega je upravo ovo :

@Buba vec 5 dana tvoja braca brani Saviju i Sokolove i daje im podrsku u kleveti da smo kupili utakmicu i nakon sto su stigli demanti igraca i nakon sto je pokazano da Valjic nije pogrijesio oni jos uvijek drze se iste price a to su ljudi koji su nam **** grad,drzavu na toj utakmici i ti si dosao da mi pricas o nekoj sramoti. Da ne spominjem Kokota u kojeg se kunete vise nego u djecu vasu belog vam orla plavog.
Ti si opet šampion !

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 07 maj 2015, 14:55

Zasto promjeni temu bolan.

Evo ti jos.

FK Sarajevo donirao 8.780.00 KM za izgradnju Roditeljske kuće
http://www.fcsarajevo.ba/bs/klub-u-zaje ... -kuce/2270" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne bi me iznenadilo da i vi zatrazite neku donaciju, naravno izasli bih u susret i pomogli svojim komsijama.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 07 maj 2015, 15:02

Konacno je pocela normalna rasprava i onda uleti ovaj padobranac :facepalm:
Ti si opet šampion !

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 07 maj 2015, 15:03

Tema je oprema. A kao drugo, imat cemo kamp koji se uveliko gradi, vrijedniji od vaše arheološke iskopine :shhh:

Na kraju krajeva nije ti mjesto na ovoj temi :wave:
U INAT SVIMA 1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 maj 2015, 15:15

Na ovoj teritoriji gdje god dodjemo domaci smo, sigurne tri bobe. Grbavica, Otoka, Lukavica.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 07 maj 2015, 15:15

Bezveze se osvrćete na njegove komentare, ja ne znam ni jedan naš potez a da su pohvalili; čast izuzecima ali ih je veoma malo.
Pomažemo razvoj sporta u Bosni i Hercegovini, okrenuli smo se budućnosti, dosta je prošlosti koja nas u svemu koči.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BoskoAntic
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la BoskoAntic » 07 maj 2015, 15:29

hilmo je napisao/la:Bezveze se osvrćete na njegove komentare, ja ne znam ni jedan naš potez a da su pohvalili; čast izuzecima ali ih je veoma malo.
Pomažemo razvoj sporta u Bosni i Hercegovini, okrenuli smo se budućnosti, dosta je prošlosti koja nas u svemu koči.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa i ne očekujem da pohvale, jer im je objektivnost uvijek bila misaona imenica. Ali ne mogu da vjerujem da kritikuješ nešto kod nekoga, a ti još gori u tome...Nikad mi to neće biti jasno, a HVALA BOGU pa i neće :salut:
U INAT SVIMA 1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 maj 2015, 15:36

I onda neko osporava nasu velicinu... :facepalm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 maj 2015, 16:42

Bravo administracija, skidam vam kapu jos jednom. Lik psuje, vrijedja, post se samo izbrise, ali on i dalje smara na nasoj temi... Svaka cast na objektivnosti.
Malo im i to, pa mi i na pp pisu... Alal vam vjera velikani.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 maj 2015, 16:45

Ako je vjera, onda je halal. Jbg, ne mozes mijesati. Kao da pola recenice napises cirilicom, a pola latinicom.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 maj 2015, 16:49

ackeey je napisao/la:Ako je vjera, onda je halal. Jbg, ne mozes mijesati. Kao da pola recenice napises cirilicom, a pola latinicom.
Halali lektore ! Btw, vidim jos jedan u nizu koji ´´vise´´ na nasoj temi. Mashallah (pise li se ovako)

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 maj 2015, 16:50

Samo mi te diraju, moj beli, sta Him je? :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 maj 2015, 16:54

uNbx je napisao/la:Samo mi te diraju, moj beli, sta Him je? :crazy:
Komplex bate moj. Ja na njihovoj temi slova nisam napisao, a oni zive ovdje. Jos psuju, vrijedzaju...al znas da to mene ne dotice toliko, to samo o njima govori.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 07 maj 2015, 16:55

Sta je ba sa utakmicom u subotu,slabo se nesto pise :!: jel' upisujemo nova 3 boda u veoma bitnoj utakmici ili nismo bas optimisticni,sta je rec' :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 07 maj 2015, 16:56

Cuj sta je, 3 bobe, leon proslavlja gol uz skidanje dresa i cisti se za derbi. :opaopa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 maj 2015, 16:57

MortemHz je napisao/la:Sta je ba sa utakmicom u subotu,slabo se nesto pise :!: jel' upisujemo nova 3 boda u veoma bitnoj utakmici ili nismo bas optimisticni,sta je rec' :mrgreen:
Cek da pitamo kone jesmo li kupili ili cemo morati igrati :urnebes: :urnebes: :urnebes:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 maj 2015, 16:57

MortemHz je napisao/la:Sta je ba sa utakmicom u subotu,slabo se nesto pise :!: jel' upisujemo nova 3 boda u veoma bitnoj utakmici ili nismo bas optimisticni,sta je rec' :mrgreen:
Ja lozim raju i to uspjesno da dođu. Dvojicu sam nafurao za sada. Valjda nece izostati rezultat pa da ih moram slusati poslije kako kenjaju ko da sam ja kriv za kiks. :D A ocekujem tesku tekmu i minimalnu pobjedu, slicno kao protiv listice. Ovaj put bi Benkara mogao jednu glavom pospremiti. :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.