Možda u faulovimaBWA je napisao/la:7-1 za Radnicki
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- 7aprildomemoj
Re: NK Bratstvo Gračanica
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
A koliko je to ukupno golova ?BWA je napisao/la:U golovima.
Nek on tebe nosa.......AboveTheLaw je napisao/la:A koliko je to ukupno golova ?BWA je napisao/la:U golovima.
zato vas i zovu lukavac 7 ,podero vas duboki potok 7:17aprildomemoj je napisao/la:BWA je napisao/la:7-1 za Radnicki
Puno ti dečko znaš, Lukavac 7 je odbojkaški klub, a ime je promijenio tačnije dodao broj 7 nakon smrti Elmira Ele Salihovića (koji je i nosio dres sa brojem 7), najboljeg igrača tog kluba i reprezentativca naše zemlje, u njegovu čast klub se zove Lukavac 7 i takođe svake godine se organizuje turnir na sjećanje i djelo velikog sportiste....malo se informiši pa nešto napiši.......role je napisao/la:zato vas i zovu lukavac 7 ,podero vas duboki potok 7:17aprildomemoj je napisao/la:BWA je napisao/la:7-1 za Radnicki
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
NkBratstvoGracanica je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: sjena, dana/u 09 mar 2013, 09:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Mogući sastav za sutra : Prljača - Kadić, Šuša, Timkov, Efendić - Kadrić, Omerović, Diabang, Mevkić - Muslimović (Hafizović), Mujkić . 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Po meni sastav za sutra : Meša,Efendić,Kadić,Šuša,Erko,Timkov,Kadrić,Omerović,Mevkić,Duško(Hafizović ili eventualno Mrković),Mujkić 
www.nkbratstvogracanica.com
Taj STRAH koji trenutno osjecate kad pomislite na danasnju utakmicu to smo MI SIOUX-I i -FK RADNICKI LUKAVAC. I treba da ga osjecate jer danas vasem brkatom stvorenju pravimo dzehenem na terenu.Danas cete dozivjeti sto nikad niste.
STIZEMO NE PANICITE
STIZEMO NE PANICITE
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
GROHOTO SE SMIJEMsjena je napisao/la:Taj STRAH koji trenutno osjecate kad pomislite na danasnju utakmicu to smo MI SIOUX-I i -FK RADNICKI LUKAVAC. I treba da ga osjecate jer danas vasem brkatom stvorenju pravimo dzehenem na terenu.Danas cete dozivjeti sto nikad niste.
STIZEMO NE PANICITE
Hahahahhaha'' de dijete drago...
Idi ba covjece zakasnit ces na okupljanje , pusti ba praznih prica.... Mozete vi navijat kolko god vam volja i skidam kapu al danas gubite utakmicu!sjena je napisao/la:Taj STRAH koji trenutno osjecate kad pomislite na danasnju utakmicu to smo MI SIOUX-I i -FK RADNICKI LUKAVAC. I treba da ga osjecate jer danas vasem brkatom stvorenju pravimo dzehenem na terenu.Danas cete dozivjeti sto nikad niste.
STIZEMO NE PANICITE
Kad si ih već toliko uvećao, dodaj slovo koje fali.NkBratstvoGracanica je napisao/la:GROHOTO SE SMIJEM
Vidimo se danas u Gr i sretno i Bratstvu i Radničkom.
Sportiše pouzdraven!
GROHOTO SE SMIJEMNkBratstvoGracanica je napisao/la:sjena je napisao/la:Taj STRAH koji trenutno osjecate kad pomislite na danasnju utakmicu to smo MI SIOUX-I i -FK RADNICKI LUKAVAC. I treba da ga osjecate jer danas vasem brkatom stvorenju pravimo dzehenem na terenu.Danas cete dozivjeti sto nikad niste.
STIZEMO NE PANICITE
Hahahahhaha'' de dijete drago...
Tacno pokazujes strah o kome pricam.Slova ti ispadaju.
Hukile 
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
nino hrastek
- Kontakt:
Imali kakvi povreda kod nas jesul svi spremni za derbi....volim bratstvo
Svi su spremni , jedino je Susa bio pod upitnikom ali i on je spremannino hrastek je napisao/la:Imali kakvi povreda kod nas jesul svi spremni za derbi....volim bratstvo
pogled van i vidim neke sive opasne oblake iz kojih svakog trenutka može roknut kiša
a valjda neće
naprijed naši do pobjede pa makar sa 2-3 razlike
a valjda neće
naprijed naši do pobjede pa makar sa 2-3 razlike
Undici stelle - ACM 1899
sjena je napisao/la:Taj STRAH koji trenutno osjecate kad pomislite na danasnju utakmicu to smo MI SIOUX-I i -FK RADNICKI LUKAVAC. I treba da ga osjecate jer danas vasem brkatom stvorenju pravimo dzehenem na terenu.Danas cete dozivjeti sto nikad niste.
STIZEMO NE PANICITE
Ja mislim da delije,grobari ni torcida ne najavlju ovako derbi+masovni dolazak
Što se tiče tekme,najviše bi volio da bude X.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: SeadT, successminator i 28 gostiju.