Ne mogu to oni razumjeti i ne zele da razumiju. Kakav god Messi je ponizan do te mjere d ase okrene iznad gore onom gore i bude zahvalan za sve sto mu onaj gore daruje. Ja sam i u Zenici vidjeo kako je karakterno mal Ronaldo kada mu je samo 15 000 ljudi izvadilo zivce a on reagovao kako je reagovao. I stvarno da Mesija sjekirom u glavu pogodis ili ko sto je Pepe u prekidu gazao ruku Mesiju - nikako ne mogu da ga u tom momentu vidim kao ovog Ronalda s tim potezom neku noc. Ronaldo je veliki igrac i znalac ali ulicar i nista dalje od toga i zbog mjesta i uticaja na mlade on nema nikakvo opravdanje za to ponasanje.Narin je napisao/la:Ne serem po ronaldu,ne mrzim ga,igrao je u unitedu,donio nam je dosta radosti il srece,ali opet osudjujem onakvo ponasanje.
A ono o Messiu cisto trollanje?
Zasto?
Rekao sam da je covjek,sto pokazuje sa dosta humanih gesti,da je sportista pravi i da se neda iznervirati?
To cisto trollanje? Jesi siguran da trollanje znaci ono sto mislis da znaci?
I necu se vise raspravljati sa vama,tj tobom,jer nemam vremena,a ni pametnijeg posla, trositi vrijeme da se svadjam sa nekim koga ni ne znam.Mogu diskutovati samo.
Znam ja da je Mesi prgav i nezgodan u igri kad ga adenalin pronosa od gola do gola, ali da nije tako nebi bio ni dobar ko sto jest i stalno bi plakao za penalima i slobodnjacima ko ovaj drugi...
p.s. Narin ovo je bio moj realan post - a pazi sad salvi uvreda na mene i ovaj post u stilu... debilu, glupane, da imas pameti, nemas ti pojma, koji si ti slaboumnik i sl.... zato ti iskreno kazem nemoj se truditi... pozdrav..