BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Tarik14
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Tarik14 » 23 jan 2010, 16:02

Mnogi ljudi nesmatraju njemacku ligu kao jednu od najjacih liga Evrope pa sad vi vidite. :|

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 jan 2010, 16:06

Tarik14 je napisao/la: Nema korist velike da nam igraci igraju u Ligi Petici ako ce oni igrati u najslabijim klubovima u tim ligama. Ali imas pravo, mozda malo previse ocekujem. Jednostavno nevjerujem da cemo otici na EP sa igracima koji igraju u Wolfsburgu, Valladolidu, Eskisehirsporu itd.
ne valjaj gluposti ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 jan 2010, 16:26

Mirza_Hordas je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la: Nema korist velike da nam igraci igraju u Ligi Petici ako ce oni igrati u najslabijim klubovima u tim ligama. Ali imas pravo, mozda malo previse ocekujem. Jednostavno nevjerujem da cemo otici na EP sa igracima koji igraju u Wolfsburgu, Valladolidu, Eskisehirsporu itd.
ne valjaj gluposti ;)
Ja samo govorim svoje misljenje. Opet kazem, nema korist da gradimo buducnost tako.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 23 jan 2010, 16:49

bavarian_bk je napisao/la:[
Moracu pitati Nurdina ,inace dobar je igrac ,nekad pogledam neke utakmice ,kad bude pregled na ovim svabskim programima !
Bavarian jesil provjerio :).Ja vjerujem da je istina posto sam cuo od poprilicno povjerljivog izvora ;)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 jan 2010, 16:56

Tarik14 je napisao/la:
ne valjaj gluposti ;)
Ja samo govorim svoje misljenje. Opet kazem, nema korist da gradimo buducnost tako.

naši reprezentativci koji igraju (u klubovima kao što si ti naveo) wolfsburgu valjadolidu eskisehirsporu su pokazali da su jedni od boljih igrača u klubu i mogu igrati u puno većim klubovima ;) naravno neki su na pragu odlasla iz kluba npr. džeko a neki sjede na klupi iako mogu svaku utakmicu odigrati kvalitetno npr. medunjanin

ne znam ćemu toliki pesimizam :o
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 23 jan 2010, 17:45

delija je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:[
Moracu pitati Nurdina ,inace dobar je igrac ,nekad pogledam neke utakmice ,kad bude pregled na ovim svabskim programima !
Bavarian jesil provjerio :).Ja vjerujem da je istina posto sam cuo od poprilicno povjerljivog izvora ;)
Ja sam pričao sa Nurdinom, istina je! ;)

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 24 jan 2010, 02:55

Jackie_Chan je napisao/la: Ja sam pričao sa Nurdinom, istina je! ;)
I sta kaze hocel ista biti od tog

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 jan 2010, 08:00

Tarik14 je napisao/la:Sanjam dan kada ce nam glavni igraci u reprezentaciji igrati u klubovima poput Milana, Manchestera Uniteda, Arsenala, Barcelone itd. 8-)
Tarik14 je napisao/la:Nema korist velike da nam igraci igraju u Ligi Petici ako ce oni igrati u najslabijim klubovima u tim ligama. Ali imas pravo, mozda malo previse ocekujem. Jednostavno nevjerujem da cemo otici na EP sa igracima koji igraju u Wolfsburgu, Valladolidu, Eskisehirsporu itd.
Tarik14 je napisao/la:Mnogi ljudi nesmatraju njemacku ligu kao jednu od najjacih liga Evrope pa sad vi vidite. :|
Kako se ne umoris vise, kako ti ne dosadi lupati gluposti non-stop
100% sportski i krajnje opušten potpis

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 24 jan 2010, 09:55

U Hrvat­skoj se ne sti­ša­va bu­ra, oko Ale­na Ha­li­lo­vi­ća (13), naj­ve­ćeg no­go­me­tnog ta­len­ta u Hrvat­skoj. Ra­di se o pi­oni­ru Di­na­ma i si­nu biv­šeg ve­znja­ka bh. re­pre­zen­ta­ci­je. Hrvat­ski su me­di­ji «pro­va­li­li» ka­ko je ta­len­ti­ra­ni Ha­li­lo­vić bio na pro­bi u ma­drid­skom Re­alu, bez zna­nja Di­na­ma. U Ma­ksi­mi­ru je nas­ta­la pra­va uzbu­na, jer «ma­li» ne­ma ugo­vo­ra, pa se bo­je da će os­ta­ti bez mi­li­ona eura.

Evo što je za naš list re­kao Ale­nov otac, i sam tre­ner mla­đih ka­te­go­ri­ja u Di­na­mu.

- Moj Alen ni­je bio na pro­bi u Re­alu. Mo­gu­će je da su ga ska­uti Re­ala pra­ti­li, gle­da­li na ne­kim tur­ni­ri­ma, ali da je bio u Ma­dri­du, va­ljda bi ja znao. Go­di mi što ta­kav klub po­ka­zu­je za­ni­ma­nje, ali ne že­lim pu­bli­ci­tet, ni­ti da se di­je­te op­te­re­ću­je no­vin­skim na­tpi­si­ma. Ne­ću ni­šta ra­di­ti bez do­zvo­le Di­na­ma, u ko­jem Alen igra i gdje sam i ja tre­ner. Znam je­di­no da Alen že­li igra­ti za re­pre­zen­ta­ci­ju Bo­sne i Her­ce­go­vi­ne - izja­vio je za «San» Se­jad Ha­li­lo­vić, ko­ji je za bh. re­pre­zen­ta­ci­ju igrao sa Bar­ba­re­zom, Bo­li­ćem, Ko­drom, Ba­lji­ćem, Sa­li­ha­mi­dži­ćem, Ko­nji­ćem, Hi­bi­ćem...
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2010, 10:43

Tarik14 je napisao/la:Mnogi ljudi nesmatraju njemacku ligu kao jednu od najjacih liga Evrope pa sad vi vidite. :|
Njemacka liga je itekako jaka, posebno u sirini. Pa zato pokraj jednog Bayerna sa Ribery, Robben, Klose, Gomez, Lahm i da dalje ne nabrajam, ima jos hrpa klubova koji mogu postati prvaci. To mjesto nije rezervisano. Da njemacki prvak Wolfsburg nije onako oslabio pod Vehom, i da je igrao pod Magathom u svojoj staroj formi protiv ManU, bilo bi interesantno vidjeti kako bi izasla utakmica.

Pored svega toga Njemacka ima jednu zdravu ligu, gdje po meni vlada jos razum, i gdje se nemozes priblizavati skoro jednoj milliardi Eura dugova. :| I ta liga je dovoljna da se iz nje rekrutira jedna reprezentacija koja je u nekoliko zadnjih takmicenja bila ili na drugom ili na trecem mjestu. :|

Waah zasto uopste odgovaram na tako nesto? :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 24 jan 2010, 11:38

Tarik14 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Sanjam dan kada ce nam glavni igraci u reprezentaciji igrati u klubovima poput Milana, Manchestera Uniteda, Arsenala, Barcelone itd. 8-)

Puno trazis...da je nama da nam svi igraci igraju u Liga Petice....a kamoli u tim gigantima.
Nema korist velike da nam igraci igraju u Ligi Petici ako ce oni igrati u najslabijim klubovima u tim ligama. Ali imas pravo, mozda malo previse ocekujem. Jednostavno nevjerujem da cemo otici na EP sa igracima koji igraju u Wolfsburgu, Valladolidu, Eskisehirsporu itd.

A nisi spomenuo igrača koji igraju u Lyonu, za kojeg se otimalo pola evrope kojeg smatraju novim Juninhom tima koji je trenutno u 16 najboljih u Evropi, onda Moneplje koji je drugi u Francuskoj, najboljeg strijelca kvalifikacija Džeku i 7 najboljeg strijelca na svijetu(drugog u BL), zaboravljaš rekord Misketa sa 21 asistencijom ikada , zaboravljaš Ibiševića najbolje ocjenjenog igrača bundeslige 18+7=25 bodova u samo 17 utakmica. zaboravljaš igrača koji igra u CSKA MOSKVA koja se nalazi u 16 najboljih u EVROPI, zaboravljaš dvojicu mladih igrača Zeca i Ibričića kojeg žele većinski dio Engleske, zaboravljaš našeg golmana Begovića koji igra u Porsmouthu kojeg želi Totenhem koji je izbacijo iz tima veliku Englesku i Porsmouthevu legendu, onda bivše igrače koji igraju u Juventusu i Rangersu :!: :!:

ZATO MOLIM TE DA SE NE PRAVIŠ PAMETAN
R.I.P Vedran Puljić

-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 24 jan 2010, 19:37

delija je napisao/la:
Jackie_Chan je napisao/la: Ja sam pričao sa Nurdinom, istina je! ;)
I sta kaze hocel ista biti od tog
Ne zna još ništa!

RMFC
Kontakt:

Post Postao/la RMFC » 25 jan 2010, 21:53

MAJDANCIC MIRZA,LIK JE PRED POTPISOM UGOVORA SA RAPIDOM IZ BECA....ZADNJI VEZNI IZ ZIVINICA NASLJEDNIK RAHIMICA...........

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 25 jan 2010, 21:57

Evo ga sad "novi Rahimic", prosle sedmice bio "novi Dzeko". Ma nema radjaju se talenti isto vrganj posle kise.

Ko ce biti sljedece sedmice??? :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 25 jan 2010, 22:04

Adinjo je napisao/la:Evo ga sad "novi Rahimic", prosle sedmice bio "novi Dzeko". Ma nema radjaju se talenti isto vrganj posle kise.

Nasljednik Pjanića :D :D :D :D
R.I.P Vedran Puljić

-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 25 jan 2010, 22:07

Husso97 je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Evo ga sad "novi Rahimic", prosle sedmice bio "novi Dzeko". Ma nema radjaju se talenti isto vrganj posle kise.

Nasljednik Papca posto on nece vise da igra treba mu nasljednik :mrgreen:

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 26 jan 2010, 01:22

bh fanatik je napisao/la:
Husso97 je napisao/la:

Nasljednik Papca posto on nece vise da igra treba mu nasljednik :mrgreen:
Treba nam novi Nikola Nikic :D :D :D :D :D :D

Slovojed
Kontakt:

Post Postao/la Slovojed » 26 jan 2010, 11:48

Mladi reprezentativac(?) BiH Božo Musa potpisao ugovor sa Croatijom Sesvete.Damir Šovšić iz Nk Zagreba dobio hrvatsku putovnicu i vjerovatno će igrati za Hrvatsku.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 jan 2010, 11:52

Slovojed je napisao/la:Mladi reprezentativac(?) BiH Božo Musa potpisao ugovor sa Croatijom Sesvete.Damir Šovšić iz Nk Zagreba dobio hrvatsku putovnicu i vjerovatno će igrati za Hrvatsku.
:evil: :evil: :evil: :evil: :roll:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 jan 2010, 20:32

Slovojed je napisao/la:Mladi reprezentativac(?) BiH Božo Musa potpisao ugovor sa Croatijom Sesvete.Damir Šovšić iz Nk Zagreba dobio hrvatsku putovnicu i vjerovatno će igrati za Hrvatsku.
:evil: :evil: :evil: :evil: :roll:
Mirza druze, nista cudno. Nisu hrvati ko mi, pa da nedaju "strancima" da igraju za njih, jelde?? :) ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: worchester i 7 gostiju.