Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

dijalog
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la dijalog » 18 okt 2012, 20:04

bagrcavi je napisao/la:Pozvati ga za utakmicu protiv Alžira, pa nek izabere hoće li igrati protiv selekcije HNL :lol: ili protiv Alžira protiv 40 ili 50 hiljada ljudi.

haha aj pročitaj šta si napisao. :lol: i ja sam bosanac i volio bih da igra za nas, ali brate ovaj post je tako glup...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 okt 2012, 20:07

hahahahahaha jbg znaš na šta sam mislio :oops: :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 18 okt 2012, 20:09

bagrcavi je napisao/la:hahahahahaha jbg znaš na šta sam mislio :oops: :mrgreen:
Može on sam protiv 40 hiljada ljudi. :lol:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 18 okt 2012, 20:09

bagrcavi je napisao/la:hahahahahaha jbg znaš na šta sam mislio :oops: :mrgreen:
trebao je debitovati prije par dana za san marino, igrao bi na velmbiliju pred 80 hiljada ljudi.

rol
Kontakt:

Post Postao/la rol » 18 okt 2012, 20:30

Alen i da zaigra protiv Alzira nebi nesto posebno znacilo jer se radi o prijateljskom susretu, samo ako odigra jednu od kvalifikacionih utakmica za nas prvi tim automatski postaje nas igrac.Znaci Susicu selektore posalji mu pozivnicu za Grcku pa da vidimo gdje se ko nalazi.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 okt 2012, 20:51

rol je napisao/la:Alen i da zaigra protiv Alzira nebi nesto posebno znacilo jer se radi o prijateljskom susretu, samo ako odigra jednu od kvalifikacionih utakmica za nas prvi tim automatski postaje nas igrac.Znaci Susicu selektore posalji mu pozivnicu za Grcku pa da vidimo gdje se ko nalazi.
Nisam 100% siguran,ali mislim da kada igrac odigra i prijateljsku utakmicu za drugu repku da onda nema pravo ponovo igrati za zemlju za koju je prvobitno nastupao.Tj s obzirom da je igrao za mladje selekcije Hrvatske ima pravo da nastupi za nas sve dok ne odigra zvanicni mec za A tim vatrenih.Ali ako se odazove pozivu BiH repke pa makar bila i samo prijateljska,nema vise pravo igrati za Hrvatsku
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 okt 2012, 22:47

rol je napisao/la:Alen i da zaigra protiv Alzira nebi nesto posebno znacilo jer se radi o prijateljskom susretu, samo ako odigra jednu od kvalifikacionih utakmica za nas prvi tim automatski postaje nas igrac.Znaci Susicu selektore posalji mu pozivnicu za Grcku pa da vidimo gdje se ko nalazi.
i prijateljska se broji kao nastup.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 18 okt 2012, 22:48

Hajmo se jednom u zivotu cijeniti i ostaviti se ovog momka sto kao necka se...
Neka igra za njih eto, ako se vec misli...nema se sta misiti, nemas tu sta puno misliti. Ili jesi ili nisi..gotova prica!

Dobro igra i respekt za talenat..ali igrati za mladu jedne drzave i govoriti kao da ne zna je nesto tako glupo i neka slobodno nastavi igrati.. ;)

Kad ne zna cijeniti onda ne zna...gotova prica

Nece BiH propasti ako nece taj Alen...ima nas 2 mil sto volimo, to kad je volis e to je neprocjenjivo :mrgreen:
On ode igrati tamo, mi dobijemo novog koji voli ove boje, a on ce da zavrsi kao Kranjcar...zapamtite da ce da grohne kad tad 8-)

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 18 okt 2012, 22:51

delpiero20 je napisao/la:Hajmo se jednom u zivotu cijeniti i ostaviti se ovog momka sto kao necka se...
Neka igra za njih eto, ako se vec misli...nema se sta misiti, nemas tu sta puno misliti. Ili jesi ili nisi..gotova prica!

Dobro igra i respekt za talenat..ali igrati za mladu jedne drzave i govoriti kao da ne zna je nesto tako glupo i neka slobodno nastavi igrati.. ;)

Nece BiH propasti...ima nas 2 mil sto volimo, to kad je volis e to je neprocjenjivo :mrgreen:
a beg, mujdža, miske i još njih par su odmah odabrali nas? :oops:

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 18 okt 2012, 22:57

dijalog je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Hajmo se jednom u zivotu cijeniti i ostaviti se ovog momka sto kao necka se...

Nece BiH propasti...ima nas 2 mil sto volimo, to kad je volis e to je neprocjenjivo :mrgreen:
a beg, mujdža, miske i još njih par su odmah odabrali nas? :oops:
druga je to situacija bila...

Normalno je da ce Begovic uzeti nas pored Kanade, nije isto Kanada-BIH i Hrvatska-BIH...bilo bi isto da je npr Kanada-USA. Isto Mujdza..ni ga zvali, tamo kao nije imao mjesta..Miske isto nije imao tamo mjesto. Ali to su starija vremena, prije smo mi bili reprezentacija iz petog sesira..a sad se moze reci da smo iznad Srbije i uz rame sa Hrvatskom...

Ono sto se cijeni je-Stevanovic ;) Nema tu igrat cu, pa necu...momak je mogao igrati za Srbiju u roku od godinu dana jer ce sigurno u sljedecem prelaznom roku da ode u veci klub..
E to je ista situacija kao kod Halilovica...

Opet kazem ima nas, nije BiH reprezentacija jedan covjek...

Ima i u toj tvojoj tezi istine, ali ostajem pri ovome sto sam reko...hajmo da naucimo cijeniti sami sebe pa tek onda nesto drugo ;)

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 18 okt 2012, 23:05

druga je to situacija bila...

Normalno je da ce Begovic uzeti nas pored Kanade, nije isto Kanada-BIH i Hrvatska-BIH...bilo bi isto da je npr Kanada-USA. Isto Mujdza..ni ga zvali, tamo kao nije imao mjesta..Miske isto nije imao tamo mjesto. Ali to su starija vremena, prije smo mi bili reprezentacija iz petog sesira..a sad se moze reci da smo iznad Srbije i uz rame sa Hrvatskom...

Ono sto se cijeni je-Stevanovic ;) Nema tu igrat cu, pa necu...momak je mogao igrati za Srbiju u roku od godinu dana jer ce sigurno u sljedecem prelaznom roku da ode u veci klub..
E to je ista situacija kao kod Halilovica...

Opet kazem ima nas, nije BiH reprezentacija jedan covjek...

Ima i u toj tvojoj tezi istine, ali ostajem pri ovome sto sam reko...hajmo da naucimo cijeniti sami sebe pa tek onda nesto drugo ;)[/quote]

Pobjedis Litvaniju,Letoniju,Luksemburg euro velesile i odmah si uz bok Hrvatskoj reprezentaciji,malo realnosti nije na odmet,a Halilovic ce propasti do 19 godine! ;)

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 18 okt 2012, 23:08

bekicamir je napisao/la: Pobjedis Litvaniju,Letoniju,Luksemburg euro velesile i odmah si uz bok Hrvatskoj reprezentaciji,malo realnosti nije na odmet,a Halilovic ce propasti do 19 godine! ;)
koje je to velesile hrvatska dobila do sada u ovim kvalifikacijama? wales i makedoniju? bas me zanima to... ;)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 18 okt 2012, 23:11

na tvoje provokatorske postove necu odgovarati... ;)

a priznao ti ili ne BIH ide naprijed dok ostale selekcije EX YU stagniraju..Problem je samo sto vi mislite da ste krema svjetskog fudbala ali niste..to nije u fudbalu tamo, nego ovako u svim stvarima. Velicanje svoga, omalozavanje tudjeg...majstori u tome.

I onda odu u Grcku i prime par komada...te se nadju pisati ovdje, to je tesko dokuciti :lol:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 18 okt 2012, 23:11

STEVIE je napisao/la:
bekicamir je napisao/la: Pobjedis Litvaniju,Letoniju,Luksemburg euro velesile i odmah si uz bok Hrvatskoj reprezentaciji,malo realnosti nije na odmet,a Halilovic ce propasti do 19 godine! ;)
koje je to velesile hrvatska dobila do sada u ovim kvalifikacijama? wales i makedoniju? bas me zanima to... ;)

Hahahahah,ma samo je razvalila Irsku ne euru,a protiv vicesampiona eura igrala 1:1 a protiv prvaka svjetskog i europskog izgubila 1:0!
Ma tu ste vi negdje sa Hrvatskom ,uz bok,steta sto na zadnjem euru vas zapala jaka skupina!
Pokrij se po glavi prije nego sto napises gluposti! :lol:

PS: vidim Hrvatska pogotovo stagnira! :lol:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 18 okt 2012, 23:14

bekicamir je napisao/la:
STEVIE je napisao/la:

Hahahahah,ma samo je razvalila Irsku ne euru,a protiv vicesampiona eura igrala 1:1 a protiv prvaka svjetskog i europskog izgubila 1:0!
Ma tu ste vi negdje sa Hrvatskom ,uz bok,steta sto na zadnjem euru vas zapala jaka skupina!
Pokrij se po glavi prije nego sto napises gluposti! :lol:
jedino ti pises ovdje gluposti @bekicu ;) tko je pominjao euro 12' i opcenito gdje sam to ja rekao da je BIH uz bok hrvatskoj? dobili ste po' usima u sred atine dok smo recimo mi tu otkinuli bod tim istim grcima, znaci ipak napredujemo iako to naravno smeta takvim poput tebe @bekicu ;) znam da te pucaju zivci kad vidim kako vas prca @harishp tamo na onoj temi zrinjskog al' nemo bola ovdje siriti svoj negativitet :D
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 18 okt 2012, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 18 okt 2012, 23:15

I izgubila lijepa od Grcke...Velemajstori sve

Omalovazavaj Dzeku, napadaca koji je npr 10 puta kvalitetniji od svih hrvatskih napadaca ili Begovica koji je kvalitetniji od svih hrvatskih golmana, Pjanica, Ibisevica, Spahica..sve su to mali igraci za majstore iz Hrvatske..Sto jest jest..zna ih maminjo dobro utrapit

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 18 okt 2012, 23:17

Sto bi mi smetao napredak BiH,samo malo realnosti u pisanju postova jer sto se vise dizete u nebesa to ce vise portugala da se desi!
Za ovoga Halilovica bi bilo bolje da izabere Hrvatsku jer ce tako lakse doci do transfera u neki jaci klub !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 okt 2012, 23:19

pa mi samo cekamo da ga maminjo utali nekom velikanu pa da mali na miru moze reci da ce igrati za nas...sad to ne smije, al polako...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 18 okt 2012, 23:21

Mozes li mi reci npr zasto je Hrvatska uzela Eduarda i Sammira?

Dva su odgovora, da izigravaju klaune ili jer su bolji od hrvatskih napadaca i veznjaka
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 18 okt 2012, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 18 okt 2012, 23:22

Papastathopoulos je napisao/la:pa mi samo cekamo da ga maminjo utali nekom velikanu pa da mali na miru moze reci da ce igrati za nas...sad to ne smije, al polako...
Pa zasto sada ne igra za mladje selekcije BiH?! :?
Dali im drzavljanstvo isto kao sto je portugal Pepeu !

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.