bagrcavi je napisao/la:Pozvati ga za utakmicu protiv Alžira, pa nek izabere hoće li igrati protiv selekcije HNLili protiv Alžira protiv 40 ili 50 hiljada ljudi.
haha aj pročitaj šta si napisao.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
bagrcavi je napisao/la:Pozvati ga za utakmicu protiv Alžira, pa nek izabere hoće li igrati protiv selekcije HNLili protiv Alžira protiv 40 ili 50 hiljada ljudi.
Može on sam protiv 40 hiljada ljudi.bagrcavi je napisao/la:hahahahahaha jbg znaš na šta sam mislio![]()
trebao je debitovati prije par dana za san marino, igrao bi na velmbiliju pred 80 hiljada ljudi.bagrcavi je napisao/la:hahahahahaha jbg znaš na šta sam mislio![]()
Nisam 100% siguran,ali mislim da kada igrac odigra i prijateljsku utakmicu za drugu repku da onda nema pravo ponovo igrati za zemlju za koju je prvobitno nastupao.Tj s obzirom da je igrao za mladje selekcije Hrvatske ima pravo da nastupi za nas sve dok ne odigra zvanicni mec za A tim vatrenih.Ali ako se odazove pozivu BiH repke pa makar bila i samo prijateljska,nema vise pravo igrati za Hrvatskurol je napisao/la:Alen i da zaigra protiv Alzira nebi nesto posebno znacilo jer se radi o prijateljskom susretu, samo ako odigra jednu od kvalifikacionih utakmica za nas prvi tim automatski postaje nas igrac.Znaci Susicu selektore posalji mu pozivnicu za Grcku pa da vidimo gdje se ko nalazi.
i prijateljska se broji kao nastup.rol je napisao/la:Alen i da zaigra protiv Alzira nebi nesto posebno znacilo jer se radi o prijateljskom susretu, samo ako odigra jednu od kvalifikacionih utakmica za nas prvi tim automatski postaje nas igrac.Znaci Susicu selektore posalji mu pozivnicu za Grcku pa da vidimo gdje se ko nalazi.
a beg, mujdža, miske i još njih par su odmah odabrali nas?delpiero20 je napisao/la:Hajmo se jednom u zivotu cijeniti i ostaviti se ovog momka sto kao necka se...
Neka igra za njih eto, ako se vec misli...nema se sta misiti, nemas tu sta puno misliti. Ili jesi ili nisi..gotova prica!
Dobro igra i respekt za talenat..ali igrati za mladu jedne drzave i govoriti kao da ne zna je nesto tako glupo i neka slobodno nastavi igrati..![]()
Kad ne zna cijeniti onda ne zna...gotova prica
Nece BiH propasti...ima nas 2 mil sto volimo, to kad je volis e to je neprocjenjivo
druga je to situacija bila...dijalog je napisao/la:a beg, mujdža, miske i još njih par su odmah odabrali nas?delpiero20 je napisao/la:Hajmo se jednom u zivotu cijeniti i ostaviti se ovog momka sto kao necka se...
Neka igra za njih eto, ako se vec misli...nema se sta misiti, nemas tu sta puno misliti. Ili jesi ili nisi..gotova prica!
Dobro igra i respekt za talenat..ali igrati za mladu jedne drzave i govoriti kao da ne zna je nesto tako glupo i neka slobodno nastavi igrati..![]()
Kad ne zna cijeniti onda ne zna...gotova prica
Nece BiH propasti...ima nas 2 mil sto volimo, to kad je volis e to je neprocjenjivo
koje je to velesile hrvatska dobila do sada u ovim kvalifikacijama? wales i makedoniju? bas me zanima to...bekicamir je napisao/la: Pobjedis Litvaniju,Letoniju,Luksemburg euro velesile i odmah si uz bok Hrvatskoj reprezentaciji,malo realnosti nije na odmet,a Halilovic ce propasti do 19 godine!
STEVIE je napisao/la:koje je to velesile hrvatska dobila do sada u ovim kvalifikacijama? wales i makedoniju? bas me zanima to...bekicamir je napisao/la: Pobjedis Litvaniju,Letoniju,Luksemburg euro velesile i odmah si uz bok Hrvatskoj reprezentaciji,malo realnosti nije na odmet,a Halilovic ce propasti do 19 godine!
jedino ti pises ovdje gluposti @bekicubekicamir je napisao/la:STEVIE je napisao/la:koje je to velesile hrvatska dobila do sada u ovim kvalifikacijama? wales i makedoniju? bas me zanima to...bekicamir je napisao/la: Pobjedis Litvaniju,Letoniju,Luksemburg euro velesile i odmah si uz bok Hrvatskoj reprezentaciji,malo realnosti nije na odmet,a Halilovic ce propasti do 19 godine!
Hahahahah,ma samo je razvalila Irsku ne euru,a protiv vicesampiona eura igrala 1:1 a protiv prvaka svjetskog i europskog izgubila 1:0!
Ma tu ste vi negdje sa Hrvatskom ,uz bok,steta sto na zadnjem euru vas zapala jaka skupina!
Pokrij se po glavi prije nego sto napises gluposti!
Pa zasto sada ne igra za mladje selekcije BiH?!Papastathopoulos je napisao/la:pa mi samo cekamo da ga maminjo utali nekom velikanu pa da mali na miru moze reci da ce igrati za nas...sad to ne smije, al polako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.