Nasi hajvani - https://www.facebook.com/nfsbih?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; 9,190
Hrvatski savez - 323,790
Srpski savez - 98,070
Montenegro - 18,428
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Odbor za dodjelu gradova ,moli da im se javiš sluzbenim dopisom, čeka te posao ,sve plaćeno i ocu su ti pripremili neku simboličnu nagradu jer je majstor cim te takvog napraviostaragarda je napisao/la:siroki mora biti prvo GRAD da bi bio VECI...to sto ste vi lobijima i politickim pritiscima izgurali da vas proglase gradom je drugi par rukavica...neznam dal je na balkanu i jedna manja sredina proglasena gradom i tu naravno nisu cista posla...u sirokom sam bio i ako je ono grad ja se nadam da ce nama oduzet tu titulu jer me je sramota da se stavljamo u istu recenicu...nicija nije do zoreBurningLegion je napisao/la:Da, toliko smo jednostavno mocni. Zato valja se zahvaliti Bogu sto Široki Brijeg nije veci grad, jer smijesno bi bilo sta bi radili ostatku u ovoj drzavi.
HZ_ilidzaa je napisao/la:Da smo slozni i pametni ko ovi iz sirokog daleko bi nam bolje bilo.
Mozete pricati sta hocete ,ali ljudi ocitavaju lekciju na svim poljima kako sportskim tako i ekonomskim. Oni dole cuvaju i paze svoga kod nas janje okrenu kad cuju da im je komsija bankrotirao.
pa nije ni ovdje baš bajno al eto ...HZ_ilidzaa je napisao/la:Da smo slozni i pametni ko ovi iz sirokog daleko bi nam bolje bilo.
Mozete pricati sta hocete ,ali ljudi ocitavaju lekciju na svim poljima kako sportskim tako i ekonomskim. Oni dole cuvaju i paze svoga kod nas janje okrenu kad cuju da im je komsija bankrotirao.
sad ih mozda i uspijete pobjediti kad ste postali superkulj moderan klubbordoakapitar je napisao/la:Listica je Listica uvijek bila i ostala. Ipak razumijem ljude koji su prihvatili ovaj novi naziv, jer je zaista do '92 vrlo malo ljudi znalo da ovo mjesto postoji... SARAJEVO CE BITI, SVE DRUGO CE PROCI...!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
**** ga, da ste sami pokusavali nikad nebi uspjeli. ovako mozda i hocete s ovim indijancem iz malezije, al opet ste tu negdje sa svima. jednostavno ste prenesposobni da bi bilo sta napravili bez tudje pomocibordoakapitar je napisao/la:Proslo je vrijeme poremecenih parametara i stvari polako dolaze na svoje mjesto... Svi ce doci na red, samo polako molim vas, nema potrebe da se ubacujete preko reda.... Pozz...
Sposobni su u Manchesteru C, Celziju, PSG-u, Romi itd itd pa ide to bez vlasnika ko halvarigotina je napisao/la:**** ga, da ste sami pokusavali nikad nebi uspjeli. ovako mozda i hocete s ovim indijancem iz malezije, al opet ste tu negdje sa svima. jednostavno ste prenesposobni da bi bilo sta napravili bez tudje pomocibordoakapitar je napisao/la:Proslo je vrijeme poremecenih parametara i stvari polako dolaze na svoje mjesto... Svi ce doci na red, samo polako molim vas, nema potrebe da se ubacujete preko reda.... Pozz...
tako je, samo sto se normalnim navijacima tako nesto gadiaS_Roma je napisao/la:Sposobni su u Manchesteru C, Celziju, PSG-u, Romi itd itd pa ide to bez vlasnika ko halvarigotina je napisao/la:**** ga, da ste sami pokusavali nikad nebi uspjeli. ovako mozda i hocete s ovim indijancem iz malezije, al opet ste tu negdje sa svima. jednostavno ste prenesposobni da bi bilo sta napravili bez tudje pomocibordoakapitar je napisao/la:Proslo je vrijeme poremecenih parametara i stvari polako dolaze na svoje mjesto... Svi ce doci na red, samo polako molim vas, nema potrebe da se ubacujete preko reda.... Pozz...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Poklopi se fudbal je postao biznis
Poremecenih parametara??bordoakapitar je napisao/la:Proslo je vrijeme poremecenih parametara i stvari polako dolaze na svoje mjesto... Svi ce doci na red, samo polako molim vas, nema potrebe da se ubacujete preko reda.... Pozz...
Zar Zrinjski nije bio prvak i bez Tana, a jedno Sarajevo bez istoga nije moglo uzeti kup?aS_Roma je napisao/la:Ostali su i kod nas svi normalni navijaci, vidis i sam protiv Veleza je doslo opet istih 4-5 milja bolesnika koji prate Sarajevo sa Tanom i bez Tana, pun bi stadion bio sutra bio on tu ili ne.
Sad ko radi u upravi kluba, kako radi, to nikoga ne zanima bas toliko dok ima rezultata, nas samo teren zanima.
A i sam bi ti volio sigurno da Zrinjski ima nekog jakog covjeka pa da i tvoj klub izadje iz ovog sivila
Pa onako realno govoreći Zrinjski bez takozvanih jakih ljudi osvoji prvenstvo tri puta.....aS_Roma je napisao/la:Ostali su i kod nas svi normalni navijaci, vidis i sam protiv Veleza je doslo opet istih 4-5 milja bolesnika koji prate Sarajevo sa Tanom i bez Tana, pun bi stadion bio sutra bio on tu ili ne.
Sad ko radi u upravi kluba, kako radi, to nikoga ne zanima bas toliko dok ima rezultata, nas samo teren zanima.
A i sam bi ti volio sigurno da Zrinjski ima nekog jakog covjeka pa da i tvoj klub izadje iz ovog sivila
Glavni grad- glavni klub, gdje ovo raste?bordoakapitar je napisao/la:Normalan parametar je da glavni grad ima glavni klub... Normalan parametar je kad poslije svih tih lopovskih uprava dodju normalni ljudi sa idejom i privuku investitora... Normalan parametar je da cemo biti sve jaci i jaci... I najnormalniji parametar je DA DOLAZITE "NA KANAL" SVI LAGANO!!! SVI VI KOJI STE GODINAMA MESETARILI I HINJSKI SE SMIJALI!!! Pozz...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.