Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

BurningLegion
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la BurningLegion » 19 avg 2014, 23:23

Da, toliko smo jednostavno mocni. Zato valja se zahvaliti Bogu sto Široki Brijeg nije veci grad, jer smijesno bi bilo sta bi radili ostatku u ovoj drzavi. :cool:

UltraSA
Kontakt:

Post Postao/la UltraSA » 19 avg 2014, 23:32

DukeOfWellington je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:obzirom na one živopisne stolice, na furku balet i čajkovski...sve je jasno moj nijaze
uključili ste se u najjači lobi na svijetu , i to sa pravom. Duke , izvini a što ti stalno držiš stranu olimpica i mancinija a nisi navijač tog minornog kluba
Ja ne držim stranu Olimpica ni Mancinija, samo reagujem kad neki trivijalac pametuje o stvarima o kojima veze nema, kao što je recimo balet. Jedan Čajkovski vrijedi daleko više nego sepet takvih šuša.
Čajkovski mi se može samo sageti.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA

brazzo
Kontakt:

Re: $: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la brazzo » 19 avg 2014, 23:38

BurningLegion je napisao/la:Da, toliko smo jednostavno mocni. Zato valja se zahvaliti Bogu sto Široki Brijeg nije veci grad, jer smijesno bi bilo sta bi radili ostatku u ovoj drzavi. :cool:
ruku na srce ima istine u tome cak i kao navijacka grupa imate potrebnu organizaciju al nema mase i to automatski ponistava sve ostalo. Al fino je vidjet da i manje sredine 'zive'
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 avg 2014, 23:50

BurningLegion je napisao/la:Da, toliko smo jednostavno mocni. Zato valja se zahvaliti Bogu sto Široki Brijeg nije veci grad, jer smijesno bi bilo sta bi radili ostatku u ovoj drzavi. :cool:
siroki mora biti prvo GRAD da bi bio VECI...to sto ste vi lobijima i politickim pritiscima izgurali da vas proglase gradom je drugi par rukavica...neznam dal je na balkanu i jedna manja sredina proglasena gradom i tu naravno nisu cista posla...u sirokom sam bio i ako je ono grad ja se nadam da ce nama oduzet tu titulu jer me je sramota da se stavljamo u istu recenicu...nicija nije do zore
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 20 avg 2014, 00:03

rammstein je napisao/la:
york je napisao/la:
Nk Široki Brijeg 5.425
znači vi ste dole svi lajkali :mrgreen:
oplakah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 avg 2014, 00:07

:urnebes:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

TobeJarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeJarabi » 20 avg 2014, 00:30

rammstein je napisao/la:
york je napisao/la:
Nk Široki Brijeg 5.425
:urnebes: :urnebes: :urnebes: Ludilooo
Sta reci?

Koju posluku porati?

BordoMahala
Kontakt:

Post Postao/la BordoMahala » 20 avg 2014, 00:44

rammstein je napisao/la:
york je napisao/la:
Nk Široki Brijeg 5.425
:urnebes: Pojedini su lajkali i sa duplih profila pa su nabrali jos tih 400 :P

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 20 avg 2014, 00:56

aS_Roma je napisao/la:Malo sam "prošvrljo" facebook.om da vidim kakva je situacija sto se tice promocije kluba na drustvenim mrezama.

FK Zeljeznicar 146,967

FK Sarajevo 134,412

Zrinjski 38,046

Sloboda 38,177

Čelik 27,886

Velez 7,229

Ovo ostalo dno dna, mada Velez nema ono za obavjesti iz kluba, Čelik tanko se radi takodjer
Mladost 559 kuknjava
Radnik 5340 :clap:
003871312

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 20 avg 2014, 01:59

Ako smo oko ovih stranica onda bar uzmi i Savez :D

Nasi hajvani - https://www.facebook.com/nfsbih?ref=ts&fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; 9,190

Hrvatski savez - 323,790

Srpski savez - 98,070

Montenegro - 18,428

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 20 avg 2014, 04:12

staragarda je napisao/la:
siroki mora biti prvo GRAD da bi bio VECI...to sto ste vi lobijima i politickim pritiscima izgurali da vas proglase gradom je drugi par rukavica...neznam dal je na balkanu i jedna manja sredina proglasena gradom i tu naravno nisu cista posla...u sirokom sam bio i ako je ono grad ja se nadam da ce nama oduzet tu titulu jer me je sramota da se stavljamo u istu recenicu...nicija nije do zore
Odbor za dodjelu gradova ,moli da im se javiš sluzbenim dopisom, čeka te posao ,sve plaćeno i ocu su ti pripremili neku simboličnu nagradu jer je majstor cim te takvog napravio
Ledja me nesto bole ,ne mogu spavat, pa cu "neuka poučiti"
Evo popisa gradova samo u Hrvatskoj koji imaju manje stanovnika i manji su od Širokog Brijega:
Koprivnica,Djakovo,Zaprašić,Solin,Metkovic,Rovinj,Petrinja,Kutina ,Požega,Virovitica,Makarska,Nova Gradiska,Županja,Križevci,Sinj,Knin,Slatina,Trogir,Poreč(provjeri slobodno)

U Crnoj Gori- 25 gradova samo Podgorica i Nikšić veći od Širokog,pa eto negdje na Balkanu ima....izoliran slučaj :urnebes:
Pa i mene je sramota da moj Široki uspoređuju sa Tuzlom :stop:
Molio bih te kad sljedeći put(prvi, jer sumnjam da si stvarno bio,ako jesi onda imaš problem objektivnosti ,neizljecivi) budeš u Širokom Brijegu ,ja cu ti dat 20+ dokaza zašto smo grad ,sve to potkrijepit primjerima

To sum up, tvoj problem i mnogih na ovom forumu je što je vama bitan kvantitet a ne kvalitet, isto tako i kod navijačkih skupina ,pretpostavljam tebi su Fukare u vrhu ,ako ne i vrh bh tifo scene :rol:

Po meni jače je kad 10tak Škripara skupe jaja i odu u Tuzlu bez pratnje ,nego kad dodje vas bus i 3 kombija pod pratnjom od kucnih vrata do kaveza stadiona ,to ja kontam po nekom navijačkom kodeksu pa ti vidi
Pozdrav :salut:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 avg 2014, 04:30

Da smo slozni i pametni ko ovi iz sirokog daleko bi nam bolje bilo.
Mozete pricati sta hocete ,ali ljudi ocitavaju lekciju na svim poljima kako sportskim tako i ekonomskim. Oni dole cuvaju i paze svoga kod nas janje okrenu kad cuju da im je komsija bankrotirao.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 20 avg 2014, 05:17

HZ_ilidzaa je napisao/la:Da smo slozni i pametni ko ovi iz sirokog daleko bi nam bolje bilo.
Mozete pricati sta hocete ,ali ljudi ocitavaju lekciju na svim poljima kako sportskim tako i ekonomskim. Oni dole cuvaju i paze svoga kod nas janje okrenu kad cuju da im je komsija bankrotirao.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 avg 2014, 08:13

HZ_ilidzaa je napisao/la:Da smo slozni i pametni ko ovi iz sirokog daleko bi nam bolje bilo.
pa nije ni ovdje baš bajno al eto ...
ne znam čemu se ovaj tuzlak smije, ruga itd, pa i tuzla je tek sad ovim odlukama postala grad :roll: ..
a malo koga to briga ovdje je li grad ili općina..isti ****..koga briga, šta imamo s tim..ništa..barem što se tiče onog na čemu se stalno prigovara, a to je raspodjela sredstava gdje je široki zakinut u odnosu na ono koliko daje "državi"..

ali glupo je ovdje o politici pričat i takvim stvarima na sportskom dijelu..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 20 avg 2014, 09:00

Grad Široki Brijeg može biti pozitivan primjer ulaganja u sport na lokalnom nivou. Znam da može i treba još više.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 20 avg 2014, 09:06

Stani malo, netko iz TUZLE se smije Širokom Brijegu? :urnebes: :rol: Haj da to Sarajlija kaze, rekao bih u redu, u pravu si. Medjutim, gore navedeni, ma u svakom pogledu ispred takvih, uvijek, i pored malog broja stanovnika u usporedbi, sto je jedini realni ''problem'' u svemu tome, a to sto se ''netko'' smije sto je Široki Brijeg i sluzbeno dobio status grada kao cinjenicno ekonomsko-gospodarstveni, politicki, kulturni, sportski i duhovni centar zupanije i sire hercegovacke regije, a bogami i kompletne drzave, iako je on taj isti status takodjer dobio takodjer tek sada, e to je vec za plac.

'aj vi o svom poslu malo, nije ni vrijeme ni mjesto. ;)

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 20 avg 2014, 09:17

Listica je Listica uvijek bila i ostala. Ipak razumijem ljude koji su prihvatili ovaj novi naziv, jer je zaista do '92 vrlo malo ljudi znalo da ovo mjesto postoji... SARAJEVO CE BITI, SVE DRUGO CE PROCI...!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 20 avg 2014, 09:25

Vazda su i kompleksi bili i ostali i ovako likovi koji nesto pokusavaju jadno provocirati. To je tako jebga, vazda ima gluposti u svijetu.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 20 avg 2014, 10:07

bordoakapitar je napisao/la:Listica je Listica uvijek bila i ostala. Ipak razumijem ljude koji su prihvatili ovaj novi naziv, jer je zaista do '92 vrlo malo ljudi znalo da ovo mjesto postoji... SARAJEVO CE BITI, SVE DRUGO CE PROCI...!!!

sad ih mozda i uspijete pobjediti kad ste postali superkulj moderan klub :zviz:
goveđigulašmajka

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 20 avg 2014, 10:21

Proslo je vrijeme poremecenih parametara i stvari polako dolaze na svoje mjesto... Svi ce doci na red, samo polako molim vas, nema potrebe da se ubacujete preko reda.... Pozz...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.