nije cener jebreskva je napisao/la:Promjena cjene za sjever, svima 5KM, hajde sad svi svi svi na sjever.
I manite se furke, navijanje 180 minuta!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nije cener jebreskva je napisao/la:Promjena cjene za sjever, svima 5KM, hajde sad svi svi svi na sjever.
I manite se furke, navijanje 180 minuta!
Dođi s obilježijem, nisam ja Ante da mogu prepoznati ko je ko.LeBronfan je napisao/la:eto mene u petak gore, traži dobro autoDrustveniParazit je napisao/la:Dođi sine bujrum, dođite svi koliko vas god ima, obećavamo fin provod. Al' znajući kolike ste vi pi*ke to se neće desiti uskoro. Ja se iskreno nadam da ćemo se jednog dana sresti negdje, da nam se putevi ukrste da vam je*emo mile majke.LeBronfan je napisao/la:
i ja primam slične poruke, poručuju mi da ne smijem doći u Sarajevo jer će me izrafalat odmah na ulasku u grad
Izgleda da je grupa sredila a uprava izasla u susret da cijena na sjeveru svima bude istaMortemHz je napisao/la:Znaci napisao sam bio dobru dojavu za sjever?![]()
Svakako da je solidno, bez Dulje i Benke će biti teško ali hajmo vjerovati da će ovi hladne glave ući u meč bez razmišljanja šta će biti ako kiksaju. Nek odigraju najbolje što znaju, a znaju.uNbx je napisao/la:Solidno je ovo, samo nek daju svoj maksimum i nemamo se šta brinut.
Sezonska za sjever je 20 KM sto ti je otprilike prosjek od 1 KM za svaku utakmicu ali djaba sutra dodje i kaze ma nemam 5 KM da izdvojim svaki put..joker90 je napisao/la:Tek sada vidim koliko mi se godisnja visestruko isplatila, a raja mi govorila puno je dati 60km za istok. Kad ides svaku tekmu Bgm ustedis znacajno.
Konacno! hvalaCashMan je napisao/la:Lebronfan trajni... I vi ostali lakše malo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.