nije cener jebreskva je napisao/la:Promjena cjene za sjever, svima 5KM, hajde sad svi svi svi na sjever.
I manite se furke, navijanje 180 minuta!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Dođi s obilježijem, nisam ja Ante da mogu prepoznati ko je ko.LeBronfan je napisao/la:eto mene u petak gore, traži dobro autoDrustveniParazit je napisao/la:Dođi sine bujrum, dođite svi koliko vas god ima, obećavamo fin provod. Al' znajući kolike ste vi pi*ke to se neće desiti uskoro. Ja se iskreno nadam da ćemo se jednog dana sresti negdje, da nam se putevi ukrste da vam je*emo mile majke.LeBronfan je napisao/la:
i ja primam slične poruke, poručuju mi da ne smijem doći u Sarajevo jer će me izrafalat odmah na ulasku u grad
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
TI NE BRINI, TI NE BRINI ......
Cijena karte za sjever je 5 KM za sve !!!
Cijena karte za sjever je 5 KM za sve !!!
Ti si opet šampion !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ja teme i qrca, FORCA ZRINJSKI (nadam se da mi nadasve objektivni administratori nece zamjeriti) yebes navijace Sarajeva. Sta ce njima tema.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znaci napisao sam bio dobru dojavu za sjever?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako pretpostavimo da ovi koji su ostali u pogonu svi mogu nastupiti u srijedu, jer vidim na slikama da i Cimirot trenira sa ekipom i da nema zvaničnih informacija oko njegove eventualne povrede, moj neki sastav za narednu utakmicu bi bio

Ne polažem neke velike nade u Kovačevića ni na bilo kojoj poziciji (stoper ili vezni) pa zato moramo rizikovati na ovaj način. Pa ili ćemo biti pokojnici ili pukovnici.
S obzirom da protivnik nije iz vrha vjerujem da Protić može dostojno zamjeniti Puzigaću na boku, jer nam je Puzi potrebniji u subotu.
Okić kao i Kovačević, nekako je mnogo pao, još i ta suspenzija. Dok npr na Bilbiji nisam primjetio neke posljedice suspenzije, osim naravno da je formacijski bio zavaljen. Zato bih Stojčeva prebacio lijevo s nekim malim zadatkom da ulazi u sredinu ili ga rotirati sa Bekićem, jer nije mi baš poznato koliko Bekić može odigrati kvalitetno na lijevoj strani. A Stojčev je igrao na lijevoj strane.

Ne polažem neke velike nade u Kovačevića ni na bilo kojoj poziciji (stoper ili vezni) pa zato moramo rizikovati na ovaj način. Pa ili ćemo biti pokojnici ili pukovnici.
S obzirom da protivnik nije iz vrha vjerujem da Protić može dostojno zamjeniti Puzigaću na boku, jer nam je Puzi potrebniji u subotu.
Okić kao i Kovačević, nekako je mnogo pao, još i ta suspenzija. Dok npr na Bilbiji nisam primjetio neke posljedice suspenzije, osim naravno da je formacijski bio zavaljen. Zato bih Stojčeva prebacio lijevo s nekim malim zadatkom da ulazi u sredinu ili ga rotirati sa Bekićem, jer nije mi baš poznato koliko Bekić može odigrati kvalitetno na lijevoj strani. A Stojčev je igrao na lijevoj strane.
Solidno je ovo, samo nek daju svoj maksimum i nemamo se šta brinut.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Izgleda da je grupa sredila a uprava izasla u susret da cijena na sjeveru svima bude istaMortemHz je napisao/la:Znaci napisao sam bio dobru dojavu za sjever?![]()
Ti si opet šampion !
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Imamo najgluplji savez na svijetu!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Svakako da je solidno, bez Dulje i Benke će biti teško ali hajmo vjerovati da će ovi hladne glave ući u meč bez razmišljanja šta će biti ako kiksaju. Nek odigraju najbolje što znaju, a znaju.uNbx je napisao/la:Solidno je ovo, samo nek daju svoj maksimum i nemamo se šta brinut.
U zadnjoj tekmi na Koševu smo ih pošteno napucali i sve će uraditi da nam se osvete. Prepostavljamo da će pokušati da zatvore Miloš (kao našeg glavnog igrača veze
Pobjeda dole nam donosi mnogo!
EDIT.
I ja se nadam da ćeš zaigrati u nekoj jačoj lizi
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 12 maj 2015, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Tek sada vidim koliko mi se godisnja visestruko isplatila, a raja mi govorila puno je dati 60km za istok. Kad ides svaku tekmu Bgm ustedis znacajno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@obiteljskicovjek!!!sta ba ti ono naskraba aaa 
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sezonska za sjever je 20 KM sto ti je otprilike prosjek od 1 KM za svaku utakmicu ali djaba sutra dodje i kaze ma nemam 5 KM da izdvojim svaki put..joker90 je napisao/la:Tek sada vidim koliko mi se godisnja visestruko isplatila, a raja mi govorila puno je dati 60km za istok. Kad ides svaku tekmu Bgm ustedis znacajno.
Za istok te izađe 4KM po tekmi, za sjever 1,33KM, a za zapad 5,33KM, pa nek neko kaže da se ne isplati... 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi kup utakmice racunao ?
a popust za europske ''metni'' negdje 
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Smanjiti Zapad na 12 KM , Istok 10, Jug 8 , Sjever 5 KM sa clanskom... Sa ovim cijenama uz lijepo vrijeme 20-25 hiljada sigurno.
A i sve da ne budu snizili cijene mislim da 10 KM za kartu nije puno... Ko je namjeravao doci doci ce , zbog 2-3 marke skuplje karte da ne odem na najzanimljiviji derbi u zadnjih 15 godina nema sanse.
Duznost je svakom gradjaninu Sarajeva koji imalo voli fudbal(a 95% takvih voli il Zelju il Sarajevo)da ode na derbi, ne samo zbog derbija vec zbog grada ko grada. Svi pricaju lijepi moj seher ,a nismo sposobni napuniti stadion od 30-40 hiljada... Nema u tom gradu srece , to je grad mrtvih ljudi.
A i sve da ne budu snizili cijene mislim da 10 KM za kartu nije puno... Ko je namjeravao doci doci ce , zbog 2-3 marke skuplje karte da ne odem na najzanimljiviji derbi u zadnjih 15 godina nema sanse.
Duznost je svakom gradjaninu Sarajeva koji imalo voli fudbal(a 95% takvih voli il Zelju il Sarajevo)da ode na derbi, ne samo zbog derbija vec zbog grada ko grada. Svi pricaju lijepi moj seher ,a nismo sposobni napuniti stadion od 30-40 hiljada... Nema u tom gradu srece , to je grad mrtvih ljudi.
-
nukleusmember
- Kontakt:
recite mi da je ovo shkaf za cimija molim vas
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Lebronfan trajni... I vi ostali lakše malo 
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Pa evo gdje ćemo igrati narednu tekmu, fina ravnica...
http://www.panoramio.com/photo_explorer ... er=3881882
http://www.panoramio.com/photo_explorer ... er=3881882
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Konacno! hvalaCashMan je napisao/la:Lebronfan trajni... I vi ostali lakše malo