GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Zoran kaže da mu je u odbrani najveća želja povratak Sigalia koji je sa Racingom osvojio prvenstvo Argentine. Održavaju kontakt, on govori jezik, žena mu je Hrvatica, želi sa porodicom živjeti u Hrvatskoj kad završi karijeru, ostati u fudbalskom poslu. Postoji interes kod obje strane da se vrati u Dinamo.
Ovih dana je u Zagrebu, a pored njegovog dolaska spominje se odlazak Dilavera koji ne igra kako Zoran svira. Velika vecina igraca Dinama je rekla Zoranu da ga ne zele za trenera i trenutno je faza u kojoj ce se vjerojatno rijesiti onih najglasnijih u pokusaju da naprave poslusnu svlacionicu. Dilaver je jedan od onih koji ne slusaju. Dinamo se s najjacim sastavom zestoko mucio nakon odlaska Bjelice, a onda je s B ekipom dobio Varazdina koji je uz Osijek najbolja ekipa lige u nastavku poslije korone. Ti klinci su podredjeni treneru i pokazalo se da Dinamo nije zaboravio igrati nego da igraci jednostavno ne zele, tj. ne zele ovi koji su do sad igrali. Bit ce tu svega, ne bih se iznenadio da Dinamo napusti 10+ igraca. Vjerojatno jedini klub u kojem ne vrijedi ona 'lakse je zamjeniti jednog trenera nego 20 igraca', al tako je to kad je povlasteni na klupi. Do pocetka nove sezone je jako malo, tesko je ocekivati da ce se stvari popraviti, al ostaje nam nadati se.
A što je Bjelica otpušten?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Dinamo je u vrijeme korona-krize odlucio srezati place svim igracima, trenerima, strucnim stozerima. Svi igraci B ekipe i svi treneri B ekipe kao i omladinskih kategorija su pristali na smanjenje. Smanjeno je kompletnoj radnoj zajednici koja je bila placena preko 8.000kn mjesecno. Prvi tim i strucni stozer prve ekipe su se pobunili protiv smanjenja. Dinamo tu nije ispao fer, jer nije postupio ljudski. Svi su rekli da bi pristali da ih se nazvalo, objasnilo situaciju i slicno. Dinamo je bacio bombu u medije da smanjuje place i da ih ne zanima nista. S igracima su se stvari nekako izgladile dok Bjelica nije pristajao na kompromis. U znak protesta Dinamo je prvo otpustio citav njegov strucni stozer. Sta mislis kakva je to usteda kad otpustis 10 ljudi kojima isplatis kompletan ugovor i onda zaposlis tu nove ljude koje opet treba platiti. Bjelicu nisu htjeli otpustiti jer je otpremnina milijunska. Bilo je tu svega, ali je dogovor postignut. Bjelici je sigurno isplacena jako velika otpremnina i Dinamo je ovim losim potezima jako izgubio i u kadrovskom i u financijskom smislu. Ekipa od tad strajka i to je vidljivo na rezultatima. Dinamo je uspio pobjediti samo Varazdin, Inter i Slaven Belupo, tri od cetiri ekipe na zacelju tablice. Bit ce ovo burno ljeto i burna jesen ako se igracima ne dovede trener po volji, tj. kvalitetan trener. Ne mozes im dati Jovicevica koji je tu dosao na takav nacin, logicno da ce ga busiti. Ne mozes im dati Zorana koji je glavni krivac zasto je Bjelica otpusten. Igracima treba vodja, treba im autoritet kakav bi recimo imali u vidu Keka. Zoran okolo pljuje po navijacima s kojim igraci valjda prvi put nakon 15 godina imaju neku povezanost.
monstrum samo pokazuje da ostaje monstrum,kakav je sad cirkus napravio bjelici da brata uguzi
nadam se da će uskoro i mlađi seronja dobiti još veću kaznu u ovom drugom slučaju pa da će se sjetiti druge države i pokupiti prnje
ovaj šipac dobar za polukontru,na postavljenu dobru obranu ništa special,nebi me začudilo novi atiemwen kojeg su masno platili gorici,iako je bilo u tom transferu klasičnog lopovluka od daltona,pa lik je na besplatnim igračima uzimao pare od kluba i mislio da ga neće skužiti

ovaj šipac dobar za polukontru,na postavljenu dobru obranu ništa special,nebi me začudilo novi atiemwen kojeg su masno platili gorici,iako je bilo u tom transferu klasičnog lopovluka od daltona,pa lik je na besplatnim igračima uzimao pare od kluba i mislio da ga neće skužiti

Tezak zdrijeb danas, Cluj je tvrd i cvrst protivnik + igramo u gostima - definitivno smo mogli bolje proci. No, kako god, ovo se mora proci ukoliko se zele igrati skupine LP, a to je cilj svake godine.
Izgleda da je Dilaver pred odlaskom u turski Rizespor koji vodi Stjepan Tomas.
Ukoliko se ovo realizira, ostajemo na Theophile-Catherineu, Pericu, Gvardiolu i Leskovicu. Trebat ce nam jos jedno ime jer mi Leskovic ne ulijeva povjerenje, ali svakako Gvardiola treba sto vise forsirati, radi se o nevidjenom talentu.
Ukoliko se ovo realizira, ostajemo na Theophile-Catherineu, Pericu, Gvardiolu i Leskovicu. Trebat ce nam jos jedno ime jer mi Leskovic ne ulijeva povjerenje, ali svakako Gvardiola treba sto vise forsirati, radi se o nevidjenom talentu.
Nisam ni znao da je Damjan Danicic presao kod vas..
Kada, koja je pozadina price?

Kada, koja je pozadina price?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Presao je on u prvom mjesecu, ali je igrao u drugoj momcadi. Tad su dosli i bivsi kapetan Arsenalove mlade momcadi Barton i Argentinac Godoy koji je igrao za njihovu u17 momcad prosle godine na SP i zabio tri gola.
Sjecam se da se nesto pominjao u nasoj omladinskoj, ali nisam znao da je dosao kod vas...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Inače cijeli intervju je odličan, ali ovo je zanimljivo,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pogledao sam mislim sve videe, uzitak ga je slusati.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Bukvalno nikad nisam slušao nekog s naših prostora ko ovako zna fudbal, ljepota.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Jedva
Trebat ce puno toga popraviti ako misle neki rezultat u LP napraviti. Ovo danas je bilo dobro samo prvih pola sata.
Petkovic klasa iznad svih na terenu, ali covjece potrci barem 10m

Trebat ce puno toga popraviti ako misle neki rezultat u LP napraviti. Ovo danas je bilo dobro samo prvih pola sata.
Petkovic klasa iznad svih na terenu, ali covjece potrci barem 10m
Sarena utakmica, Cluj je dosta kvalitetna ekipa a opet sam imao dojam da bi Dinamo to rijesio bez problema da nije bilo crvenog kartona.
Sumnjam da ova ekipa moze bilo sta uraditi u LP, Mamic nije ta klasa trenera, i igracki kadar je dosta oslabljen jer su prodali nekoliko igraca a nijedno pravo pojacanje nisu doveli. Mozda Kastrati i mozda Tolic u nekoj perspektivi, po meni to nisu trenutno adekvatna pojacanja za Europu.
Sumnjam da ova ekipa moze bilo sta uraditi u LP, Mamic nije ta klasa trenera, i igracki kadar je dosta oslabljen jer su prodali nekoliko igraca a nijedno pravo pojacanje nisu doveli. Mozda Kastrati i mozda Tolic u nekoj perspektivi, po meni to nisu trenutno adekvatna pojacanja za Europu.
Lille prodao Gabriel Magalhãesa za velike pare pa sad hoce Gvardiola za sicu.
10 milijuna nude.
10 milijuna nude.
Bjelica je trebao biti trener koji ce voditi Dinamo godinama, ali izgleda da je bio preuspjesan, koliko god to smijesno zvucalo. Zoran je prosjecan trener za Dinamove prilike, Dinamo s njim i Bjelicom je ko nebo i zemlja, ni blizu ta razina cvrstine i odgovornosti u igri.
Olmo fali u ofanzivi, Moro u defanzivi, Petkovic nije spreman (vrijeme mu je da krene sportski zivjeti ukoliko zeli nesto napraviti na vecoj razini od ove), ostalo je uglavnom isto s tim da sigurno fali svjeze krvi. Najvise bih volio vidjeti pojacanje u veznom redu, desnoj krilnoj poziciji i desnom boku. Majer mi se kao igrac ne svidja i mislim da bi ga trebali prodati ako mogu nesto dobiti za njega, takodjer ne razumijem vracanje Gavranovica. Taj covjek je totalno neupotrebljiv, kao nekada ranije Beqiraj.
Olmo fali u ofanzivi, Moro u defanzivi, Petkovic nije spreman (vrijeme mu je da krene sportski zivjeti ukoliko zeli nesto napraviti na vecoj razini od ove), ostalo je uglavnom isto s tim da sigurno fali svjeze krvi. Najvise bih volio vidjeti pojacanje u veznom redu, desnoj krilnoj poziciji i desnom boku. Majer mi se kao igrac ne svidja i mislim da bi ga trebali prodati ako mogu nesto dobiti za njega, takodjer ne razumijem vracanje Gavranovica. Taj covjek je totalno neupotrebljiv, kao nekada ranije Beqiraj.
Kadzior otisao u Eibar za 2m.
Nevjerojatno.
Sramotno.
Nevjerojatno.
Sramotno.
Izgleda da Gvardiol ide u Leeds, nije bio u zapisniku veceras protiv Osijeka.
Spominje se cak 20m eura odstete

Spominje se cak 20m eura odstete

Glavati narkoman dosa prodat sve sta valja i spremit lovu u dzep.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.