AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 14 jun 2012, 13:59

baresi#6 je napisao/la:
Dedé's agent: "Dedé's price? It's negotiable and my client wants wear the Milan shirt."
Mediaset reports that Milan today will officially announce to PSG that they're keeping Thiago Silva.
forza berlusconi!!! deri te arape u pakaš i nabij im te njihove milione tamo gdje sunce ne sija 8-)

a danas naprijed hrvatska!!!

slika
Sta kog vraga spominjes hrvatsku ovdje,kakve veze imaju Hrvati sa Milanom, haj da si mak rekao Italija ipak ima neke veze jer Milan je Italijanski klub,ali ne ti ovdje spominjes hrvatsku ,idi ba na temu hrvatske ili na temu eura i tamo spominji hrvatsku a ne ovdje i samo jos nesto Forza Italija ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jun 2012, 14:02

haha nemoj tako ja navijam za italiju protiv svakoga osim protiv bih i hrv naprijed vatreni :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 14 jun 2012, 14:09

baresi#6 je napisao/la:haha nemoj tako ja navijam za italiju protiv svakoga osim protiv bih i hrv naprijed vatreni :lol:
i Srbije je li :lol: i oni su nam komsije pa cak i crnogorci
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jun 2012, 14:12

pa imam familije u srbiji može onda dodaj i srbiju a i đetiće gdje ćeš protiv njih :lol:

ajde neću u off neki me prenos spucao :roll:

ontopic. izgleda silva bi mogao dobiti novi ugovor 7m po sezoni. agent kaže da ukoliko ostane da će to u milanu znati cijeniti...

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 14 jun 2012, 17:11

Galatasaray have signed Gattusso!

:shock: :oops:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jun 2012, 17:31

ma gdje si to iskopao??? fejk 120% ni ime mu nisu napisali kako treba.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 14 jun 2012, 17:32

Gattusso will sign a 1 year contract with Galatasaray - MediaSet

;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jun 2012, 17:41

je, u pravu si evo stižu vijesti mene baš iznenadi...
Mediaset reports that Gattuso is already on his way to Istanbul to sign a 1-year contract with Galatasaray, worth around €1.5-2 million.
Meanwhile,market news:Gattuso very close to sign for Galatasaray. Very very close
ništa navijam sad za galatu nema druge :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 jun 2012, 17:44

Forza Galata, Galata campione :!: :mrgreen:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 14 jun 2012, 17:44

Melo - Gattuso, ima da se ore zemlja. :lol: :mrgreen:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 jun 2012, 19:02

GaziHusrevbeg je napisao/la:Fakat ne kontam šta ti je smiješno u ovoj mojoj konstantaciji. :roll:

S obzirom na finansijku situaciju u Milanu ostanak Silve i jeste mač sa dvije oštrice, Milan mora prodavati da bi mogao kupiti.

Fino sam ti objasnio, šta znači ostanak Silve, to što ti ne znaš ili ne želiš da to shvatiš, nije moj problem. Hajd npr. da Milan ima pare da može dovesti nekog dobrog igrača da ojača odbranu, onda ja ovo ne bih ni pisao, ali fazon je što Milan nema pare, tako da će odbrama Milana i dalje u cjelini biti sasvim prosječna.

Misliš da će Silva uspjeti ispraviti svaku grešku koju naprave Abate, Bonera ili Antonini? Ma kako da ne. Fudbal je timska igra, a ne igra pojedinca, dobar odbrambeni igrač nikad nije činio prevagu, niti će je činiti. U odbrani je bolje imati 3 ili 4 podjednako dobra igrača, nego jednog odličnog i 3 loša.
Prijatelju bolje sa Silvom i par polovnjaka,nego bez Silve sa polovnjacima da se razumijemo,posto ovi nasi kad prodaju nekoga obicno ne dovedu zamjenu kako treba tako da,bolje ova ostrija strana maca nego ona druga tupa,s druge strane Bonera se stabilizovao koliko toliko a nije starter,startni stoperi su Silva i Mexes sto je odlican stoperski par,tako da ono odbrana Milana sa ovakva dva stopera NE MOZE nikako biti prosjecna.
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 14 jun 2012, 19:10, ukupno mijenjano 3 puta.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 14 jun 2012, 19:02

UltraAslan nema dalje :mrgreen:

Definitivno uzimam dres TS-a :mrgreen:

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 14 jun 2012, 19:09

ahmad_tz je napisao/la:UltraAslan nema dalje :mrgreen:

Definitivno uzimam dres TS-a :mrgreen:
Ja ga uzeo prije dva mjeseca i to onaj crni :D

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 14 jun 2012, 20:02

Kaze ovaj debil na FTV da je Montolivo i sad u fiorentini, da ne zna gdje ce, i da ce odluciti nakon EURA ahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol:

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 jun 2012, 20:10

i da će mu cijena skočiti :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jun 2012, 20:44

Zamisli koji je stručnjak Alegri kad je odlučio pustiti Pirla a npr zadržati Aquilania.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 14 jun 2012, 20:47

Saurman je napisao/la:Zamisli koji je stručnjak Alegri kad je odlučio pustiti Pirla a npr zadržati Aquilania.
slika

Pirlu je ionako nedostajalo motivacije, nije više igrao za Milan srcem već je trčkarao po terenu i nije igrao u svojim mogućnostima, a zatim prelaskom u Juventus odjednom doživi ekspanziju i pruža svaku tekmu solidne ili sjajne partije.
A kada on ne želi da igra za Milan, ni ja ne opravdavam trošenje novca za njegovu plaću. Nek' mu je kuća dalje od San Sira.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 jun 2012, 20:54

rastafarian je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Zamisli koji je stručnjak Alegri kad je odlučio pustiti Pirla a npr zadržati Aquilania.
slika

Pirlu je ionako nedostajalo motivacije, nije više igrao za Milan srcem već je trčkarao po terenu i nije igrao u svojim mogućnostima, a zatim prelaskom u Juventus odjednom doživi ekspanziju i pruža svaku tekmu solidne ili sjajne partije.
A kada on ne želi da igra za Milan, ni ja ne opravdavam trošenje novca za njegovu plaću. Nek' mu je kuća dalje od San Sira.
Mislim da si pobrkao stvari Pirlo je želio ostati na San Siru ali iskusni stručnjak Alegri više nije želio računati na njega, pa je gospodin Pirlo odlučio preći u Juventus i donijeti im titulu.

A kakvo je opravdanje trošenje novca na plate za Aquilania,Flaminija,Robinha za ove flopove se ima para a za jednog majstora kakav je Pirlo nema.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 14 jun 2012, 20:58

Nisam mislio da cu da dozivim dan kad cu ce slozit sa ovim likom. :lol: :lol:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 14 jun 2012, 21:02

Saurman je napisao/la:
rastafarian je napisao/la:
slika

Mislim da si pobrkao stvari Pirlo je želio ostati na San Siru ali iskusni stručnjak Alegri više nije želio računati na njega, pa je gospodin Pirlo odlučio preći u Juventus i donijeti im titulu.

A kakvo je opravdanje trošenje novca na plate za Aquilania,Flaminija,Robinha za ove flopove se ima para a za jednog majstora kakav je Pirlo nema.
Valjda ću naći linkove u kojima stoji ovo što sam rekao pa ću postati ovdje ili tebi na pp. A po meni je opće poznato da naša uprava ima lošu transfer politiku, a i svi znaju u kakvim je sve problemima Silvio tako da sumnjam da bi se išta riješilo prodajom navedenih igrača. Možda bi se doveli još neki anonimusi, slabiji igrači , otpatci ostalih klubova koji bi se trebali dokazivati i za koje bi se vjerovatno ispostavilo da su propala investicija.
Zato imam osjećaj da je praktično ova sezona što slijedi izgubljena sezona ukoliko za ovaj ljetni period ne dođe neko zvučno i kvalitetno pojačanje uz ostanak Silve. Al' eto, treba još sačekati, dug je prelazni rok.
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.