nije... posljednji je igrac bio golman...moustapha je napisao/la:Crveni je preostar.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nije... posljednji je igrac bio golman...moustapha je napisao/la:Crveni je preostar.
To pravilo nigdje nikad nije napisano. Ja koliko znam, sudijama se sugerise ako svijraju penal, onda je zuti dovoljna kazna, jer sa crvenim kaznjavas dvostruko.jovanmaksimovic je napisao/la:nije... posljednji je igrac bio golman...moustapha je napisao/la:Crveni je preostar.
Eh pa eto Hodzic je izaso a on osto na terenu... Mislim volim Amara ali stvarno to nije okFrobidden je napisao/la:Elviru Čoliću zabraniti igrati fudbal. on je odron za Sveti dres.
treba njima podobro definisati pojam Ključna utakmica.Rikardo je napisao/la:Sta oni rade u kljucnim utakmicama kad mogu da ovjere titulu, golman pravi greske, ovaj hoce da se inati bratu.
kakav bod... sramota je ako ne pobjedimo...sajo10 je napisao/la:Ovdje je i bod kuca...
Slazem se drug ali tesko...jovanmaksimovic je napisao/la:kakav bod... sramota je ako ne pobjedimo...sajo10 je napisao/la:Ovdje je i bod kuca...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 12 gostiju.