Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hodža
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la hodža » 20 okt 2014, 21:54

Cartman je napisao/la:Oj Emire ko udari na te iz Osla pucat ce granate. :bih:
:lol:

Aferim momciluko 8-)
FORZA MARŠAL !!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 okt 2014, 23:25

Virtu4l je napisao/la:Klonovima ne repliciram.
ekspresan povratak Spahića na njemačke terena nakon što je ovdje prenemago se od bolova i nije odradio nijedan trening jasno govori da su u pitanju bili neriješeni računi izmedju njega saveza i selektora..U prilog tome ide i saopstenje Bayera kako je SPahic zavrsio karijeru u rep.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 20 okt 2014, 23:28

Pred Izrael zbog nagle promjene vremena imace povisen tlak , i nece moci igrati!

Covjek je potpuno u pravu, nije budala da spasava telecu glavu :kafa:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la Aragon » 20 okt 2014, 23:51

Jedan dokaz ili samo jedna slika da je Spahic u opste dosao na pripreme u Zenicu i da je pregledan od strane naseg doktora? Mozda i postoji, ali ja je zaista nisam vidio. A znamo svi da su novinari cekali sve igrace gore i slikali ih. Mozda sam u krivi, ali volio bih da me neko demantuje. Smrdi ovo sve opasno i mislim da nema nikakve veze sa povredom koja se pominje.
Ali bar je pao jos jedan mit kako kapiten igra i povrijedjen za reprezentaciju i da mu je repka ispred kluba :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 20 okt 2014, 23:52

Bas me zanima kako cete objasniti kad Emir odigra protiv Izraela, zasto nije igrao dvomec, zasto bi folirao povredu ako vec sljedecu utakmicu igra ? jos malo je do Izraela :kafa:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 20 okt 2014, 23:55

Virtu4l je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ostao si sam Virtualni :mrgreen:
Vidim, baš vidim koliko je Emirovih sljedbenika na posljednjim stranicama. Ostali su samo oni koji nemaju obraza :kafa:
Zaista nikada slovo protiv tebe nisam napisao niti uvrijedio, ali ti baš nekada pretjeraš.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2014, 00:28

HariTz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Vidim, baš vidim koliko je Emirovih sljedbenika na posljednjim stranicama. Ostali su samo oni koji nemaju obraza :kafa:
Zaista nikada slovo protiv tebe nisam napisao niti uvrijedio, ali ti baš nekada pretjeraš.
Samo se sjeti euforije kad je izašao spisak za Vels i Belgiju, kolektivno svršavanje, gazija, ne zaslužujemo ga... gdje nestadoše :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 21 okt 2014, 00:32

Gazija naš, najveci sin Bosanski. :tokralju:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 21 okt 2014, 00:33

Virtu4l je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la: Vidim, baš vidim koliko je Emirovih sljedbenika na posljednjim stranicama. Ostali su samo oni koji nemaju obraza :kafa:
Samo se sjeti euforije kad je izašao spisak za Vels i Belgiju, kolektivno svršavanje, gazija, ne zaslužujemo ga... gdje nestadoše :kafa:
Tu smo ba,tu smo...samo nema nam Gazije. :(
Nadao sam se,da ce Spaha zaigrati....teska srca,moram priznati,bio si u pravu...sejtane.. :mrgreen:
Sve sto si pisao,ostvarilo se.. :(
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 21 okt 2014, 00:43

Virtu4l je napisao/la:
HariTz je napisao/la:
Ja i dalje priželjkujem Spahića u repki i respektujem ga kao bivšeg kapitena. Bio sam oduševljen što je pozvan i što će biti pozivan. Evo još uvijek sam na ovom pdf-u i sada ja nemam obraza jer sam izrazio oduševljenje zbog njegovog pozivanja?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 okt 2014, 00:45

slika
ONI TI GA DOJE EMIREEE, EMIREEE, EMIREEEEEE
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2014, 00:48

HariTz je napisao/la:Ja i dalje priželjkujem Spahića u repki i respektujem ga kao bivšeg kapitena. Bio sam oduševljen što je pozvan i što će biti pozivan. Evo još uvijek sam na ovom pdf-u i sada ja nemam obraza jer sam izrazio oduševljenje zbog njegovog pozivanja?
I ti i ja znamo na koga se sve ovo odnosilo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 21 okt 2014, 01:00

Niko nema konkretan dokaz da je Emir zaista dosao na pripreme u Zenicu? :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 21 okt 2014, 01:00

Emir Spahic vjerovatno nece zaigrati za reprezentaciju dok je kriminalac selektor,to je jasno iz onoga sto mozemo vidjeti iz svega sto se desavalo predhodnih dana.
Osim u avazovom sportu(vrlo sumnjiv izvor)Spahic nikad,nikom i nigdje nije rekao da se vraca sto budi opravdanu sumnju da je to jos jedan u nizu prljavih trikova organzovane kriminalne grupe koja pokusava ucijeniti Emira na dva nacina(to su odmah i rekli i time se odali):
1.Prijetnja mogucom suspenzijom igranja za klub u slucaju neodazivanja.
2.Izlaganje riziku da kod dijela naivne javnosti bude izlozen pljuvanju zbog neodazivanja(igranje na kartu patriotizma,vidi kad je najpotrebnije on nece da se odazove, bla,bla,bla.........

Plus,imaju jos jedan argument za svoju odbranu:Eto,da je Spahic dosao i htio igrati mi bi pobijedili.

Stvari stoje ovako,isti oni koji su uradili ama bas sve da Spahica otjeraju iz reprezentacije sad rade ama bas sve da ga vrate ,samo i iskljucivo zbog svojih licnih interesa,da ih pokusa spasiti jer nezaustavljivo tonu.
Paradoks?

Ja licno mislim da se Spahic ne treba odazvati,opet ja licno na njegovom mjestu,poslije svega se ne bih vratio,ne dok je banda tu,ipak se moraju zadrzati ponos i dostojanstvo po cijenu svega.
Dosta nam je vise pi.ki i prodanih dusa.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 21 okt 2014, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 okt 2014, 01:16

:bih:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 okt 2014, 01:18

Ne mogu vise ovako, hvala ti Zukane, ali Emir mora bit na avataru. :tokralju:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 21 okt 2014, 01:27

Dosta vas je pred isključenjem, a sad ćemo neke odmah ohladiti sa po sedam dana...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2014, 01:35

[youtube][/youtube]
Voli te tvoje Sarajevo.

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 21 okt 2014, 02:55

Aragon je napisao/la:Niko nema konkretan dokaz da je Emir zaista dosao na pripreme u Zenicu? :)
http://www.uefa.com/trainingground/skil ... 61094.html" onclick="window.open(this.href);return false; @ 1:45
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: Emir Spahić

Post Postao/la Aragon » 21 okt 2014, 02:59

pirotehnik je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Niko nema konkretan dokaz da je Emir zaista dosao na pripreme u Zenicu? :)
http://www.uefa.com/trainingground/skil ... 61094.html" onclick="window.open(this.href);return false; @ 1:45
Ako mislis na ovog sto centrira, to je Kvesic. Znaci i dalje niti jedan materijalni dokaz da je Spahic ikako bio na ovom zadnjem okupljanju :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], Belito, General505, HariTz i 55 gostiju.