FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Naši igrači zaslužuju praznu Grbavicu, kiks protiv juniora Zrinjskog pa sad protiv Čelika. Čelik ne pređe centar nama daje gol. Ako Sarajevo sutra pobijedi uzima titulu 100% jer će na derbiju Grbavica biti puna a to naše igrače sputava.
Šehić je vrlo blizu otkaza u Mersinu i volio bih da se vrati na Grbavicu.
- anonymousHD
- Kontakt:
S igračem manje ni Manchester United ne igra ofanzivno, a oni hoće da Čelik igra ofanzivno. Vi ste preloši, s igračem više + sudije niste nas mogli dobiti na vašem stadionu.
Dajte ba ljudi eto sad cemo po Antolovicu svi kolektivno da opletemo nema smislu,desava se htio je najbolje a i vadio nas je ove sezone pofino nemojte tako.Podrske malo njemu nije na odmet..Maxi je napisao/la:VRATITE NAM ŠEHU!
SLOBODA NAVIJAČIMA
de broj dilera svega tiSemper je napisao/la:Naši igrači zaslužuju praznu Grbavicu, kiks protiv juniora Zrinjskog pa sad protiv Čelika. Čelik ne pređe centar nama daje gol. Ako Sarajevo sutra pobijedi uzima titulu 100% jer će na derbiju Grbavica biti puna a to naše igrače sputava.

e svašta, remi i odma po komplet Klubu oplest. nigdje veze.

Another hero - another mindless crime.
- samoposteno
- Kontakt:
e ja mislim da ce sad bas redovno dolazitZZtop10 je napisao/la:Da je danas utrpat 3+ komada da ova raja sto danas dodju , a inace ne dolaze , pocnu dolaziti redovno na utakmice

- samir_tm87
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:S igračem manje ni Manchester United ne igra ofanzivno, a oni hoće da Čelik igra ofanzivno. Vi ste preloši, s igračem više + sudije niste nas mogli dobiti na vašem stadionu.
mi nikog ne mozemo dobiti na nasem stadionu, ali zato na strani sve namjestamo

Sramota kupiti domacu utakmicusamir_tm87 je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:S igračem manje ni Manchester United ne igra ofanzivno, a oni hoće da Čelik igra ofanzivno. Vi ste preloši, s igračem više + sudije niste nas mogli dobiti na vašem stadionu.
mi nikog ne mozemo dobiti na nasem stadionu, ali zato na strani sve namjestamo

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Ponekad je bolje i ne napisat komentar nego ovako nesto. Covjek pogrijesio i sta sad?? Hajmo ga zapalit????????????????????????????????????Maxi je napisao/la:VRATITE NAM ŠEHU!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
onom liku sto je NA SILU OTEO DRES I STO SU GA KASNIJE POLOMILI!!!!
MALO SU TE POLOMILI DJUBRE JEDNO ODVRATNO!!!!
A ZA SECURITI, DAT OTKAZ DRUGU AGENCIJU UZET
Gore ekipe od ovog Čelika ja svojim očima ne vidjeh. Šteta, stvarno šteta što smo propustili meč loptu za titulu prvaka i dali pitama nadu. Sutra će sigurno s više volje igrati, nego da smo večeras mlatnuli ove invalide iz Zenice i pobjegli im na 9 bodova. Očito je da se mučimo protiv bunkeraša, jer nemamo kreacije u igri, tj. kreatora tipa Zeba koji je jednim potezom rješavao ovakve utakmice.
Antolovic je dobar golman, desava se i mnogo renomiranijim golmanima da onako pogrijese, sace pamet u glavu i nece se vise desavat. Pustite ove padobrance sto ulijecu sad sa Sehom, Seha ima svoje 

- jovanmaksimovic
- Kontakt:
antolovic nas je vadio milion puta... greska mu se desila... pa sta... mozemo se mi gristi zbog trenutka kad mu se desila... ali koliko puta je guso pogrijesio ili kruzik ili cak sehic... polako ljudi... i najvecim se desava ovakva greska
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
E ovako i ja da dam neku svoju analizu….
Antolovic-jbg momak nije zasluzio onakvu gresku al desava se i najboljim..
Kerla-nije lose odigrao,pred kraj tekme Bogija gurnuo u vatru kod greske pred golom i ovaj morao zaraditi zuti zbog njega
Bogi-imao par intervencija,prosjek nista posebno
Benjo-borben,brz,ON DEFINITIVNO NEZNA IZVESTI SLOBODNJAK i vrijeme je da neko drugi uzme loptu..
Urdinov-borio se ali me par puta toliko izbacio iz takta sa svojim potezima(svaki aut je bacio unazad,trci ko muha bez glave,upropastio dosta napada zbog lose komunikacije sa stanom..)i po meni on je tri puta losiji od KVESE nemoze se reci da ulijeva sigurnost u igri
TOMIC-igrac utakmice sigurno,al ne samo zgob gola nego se decko trudio svaka cast…dosta pretrcao imao je i losih pasova ali eto izvikao nas je na kraju…
Hasanovic-prosjek,malo je podbacio nego u Bjeljini,a eto pametan je igrac i vidi se da je skolovan
Stana-iza Tomica odma veceras,trudio se,pretrcao ja mislim najvise u ekipi i imao onu 100% sansu al lopta je pogodila golmana u glavu..
E.Colic-pa nezz sta bi rekao prvih 15 min dobar bio,zadao problem po desnoj strani ali poslije se totalno izgubio
Ara-trudio se u prvom pol.,mislim da nije zasluzio da bude prvi zamjenjen ali eto Amar je tako odlucio,vidi se da zna momak igrati,u 24.min mangupski prodor i potez i asistencija za Adila koji se nasao sam pred golmana ali je stopper izbio u zadnji cas..
Adilovic-trudio se,pokusavao nesto,izborio taj penal ali nazalost “nepisano pravilo” se i ostvarilo i nije on trebao sutati ali sta je tu je…
Izmjene:
Svraka-unio vise agresivnosti,sirine u napadu,imao je par sansi nazalost nije iskoristio…
Jamak-covjek definitivno poslije 10 min hoda na terenu,par puta je usporavao igru,al eto covjek asistira i odradi svoj posao
Selimovic-trudio se po desnoj strani,nije mogao probity kako treba,dobio je dosta udaraca
MANIJACI:
jug:cista desetka,najvise popunjen od proljetnog djela,jos od primljenog gola podrska nije prestala
sjever:vcrs katastrofa,nastavljaju psovati nasim igracima,nisu se ni ukljucivali u navijanje,par puta samo se djeca cula…
Igraci Celika “nezasluzeno” odnijeli bod nisu ljudi kornera imali,al ko te pita,trudili su se i na kraju odnijeli bod s Grbavice..
jedini pomena od gostiju je Vlado koji je dokazao jednim potezom da je kvalitetan trener,kod zadrzavanja njegovog igraca i bespotrebnog valjanja pokazuje mu da ustane…
Nadam se sutra porazu komsija i da cemo ostati nakon ovog kola na +7(prednost se penje ali ovo smo trebali vcrs iskoristiti,samo smo im dali veci motiv za sutra)…
Sve u svemu dobra fudbalska predstava koja je opravdala epitet “derby kola”…
U PRIJEDOR PO POBJEDU!!!
Antolovic-jbg momak nije zasluzio onakvu gresku al desava se i najboljim..
Kerla-nije lose odigrao,pred kraj tekme Bogija gurnuo u vatru kod greske pred golom i ovaj morao zaraditi zuti zbog njega
Bogi-imao par intervencija,prosjek nista posebno
Benjo-borben,brz,ON DEFINITIVNO NEZNA IZVESTI SLOBODNJAK i vrijeme je da neko drugi uzme loptu..
Urdinov-borio se ali me par puta toliko izbacio iz takta sa svojim potezima(svaki aut je bacio unazad,trci ko muha bez glave,upropastio dosta napada zbog lose komunikacije sa stanom..)i po meni on je tri puta losiji od KVESE nemoze se reci da ulijeva sigurnost u igri
TOMIC-igrac utakmice sigurno,al ne samo zgob gola nego se decko trudio svaka cast…dosta pretrcao imao je i losih pasova ali eto izvikao nas je na kraju…
Hasanovic-prosjek,malo je podbacio nego u Bjeljini,a eto pametan je igrac i vidi se da je skolovan
Stana-iza Tomica odma veceras,trudio se,pretrcao ja mislim najvise u ekipi i imao onu 100% sansu al lopta je pogodila golmana u glavu..
E.Colic-pa nezz sta bi rekao prvih 15 min dobar bio,zadao problem po desnoj strani ali poslije se totalno izgubio
Ara-trudio se u prvom pol.,mislim da nije zasluzio da bude prvi zamjenjen ali eto Amar je tako odlucio,vidi se da zna momak igrati,u 24.min mangupski prodor i potez i asistencija za Adila koji se nasao sam pred golmana ali je stopper izbio u zadnji cas..
Adilovic-trudio se,pokusavao nesto,izborio taj penal ali nazalost “nepisano pravilo” se i ostvarilo i nije on trebao sutati ali sta je tu je…
Izmjene:
Svraka-unio vise agresivnosti,sirine u napadu,imao je par sansi nazalost nije iskoristio…
Jamak-covjek definitivno poslije 10 min hoda na terenu,par puta je usporavao igru,al eto covjek asistira i odradi svoj posao
Selimovic-trudio se po desnoj strani,nije mogao probity kako treba,dobio je dosta udaraca
MANIJACI:
jug:cista desetka,najvise popunjen od proljetnog djela,jos od primljenog gola podrska nije prestala
sjever:vcrs katastrofa,nastavljaju psovati nasim igracima,nisu se ni ukljucivali u navijanje,par puta samo se djeca cula…
Igraci Celika “nezasluzeno” odnijeli bod nisu ljudi kornera imali,al ko te pita,trudili su se i na kraju odnijeli bod s Grbavice..
jedini pomena od gostiju je Vlado koji je dokazao jednim potezom da je kvalitetan trener,kod zadrzavanja njegovog igraca i bespotrebnog valjanja pokazuje mu da ustane…
Nadam se sutra porazu komsija i da cemo ostati nakon ovog kola na +7(prednost se penje ali ovo smo trebali vcrs iskoristiti,samo smo im dali veci motiv za sutra)…
Sve u svemu dobra fudbalska predstava koja je opravdala epitet “derby kola”…
U PRIJEDOR PO POBJEDU!!!
Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 20 apr 2013, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- samoposteno
- Kontakt:
sta ima veze sto nemate kreatora igra kad imate sudiju.........prvo polu vrijeme ste imali samo jedan sut na gol celika a celik dva suta drugo polu vrijeme celik sa manje igracem a ti ocekujes otvorenu igru trebo le celik tad igrati sa tri spica po tvomvoltron30 je napisao/la:Gore ekipe od ovog Čelika ja svojim očima ne vidjeh. Šteta, stvarno šteta što smo propustili meč loptu za titulu prvaka i dali pitama nadu. Sutra će sigurno s više volje igrati, nego da smo večeras mlatnuli ove invalide iz Zenice i pobjegli im na 9 bodova. Očito je da se mučimo protiv bunkeraša, jer nemamo kreacije u igri, tj. kreatora tipa Zeba koji je jednim potezom rješavao ovakve utakmice.

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ti ili si klasicni debli ili veze nemas u nogometu, ali fakat, bez uvrede.hz033 je napisao/la:Evo da citiram sam sebe od prije par kola, šta reći...!hz033 je napisao/la:Vi samo kući možete kiksati, valjda vam ofirno kupovati domaće tekme!
Jbg, sranja se dogadaju, mada realno ljudi na gol nisu opalili. Mi smo imali sve, ali opet gostujuci tim remi izvude. Sada sam jos vise ubjeden, da mi nemamo igru za domaceg terena, kada se protivnig brani, dok kada nas napada, tu smo trenutno najbolji...
Treba napomenuti, veliku borbenost nasih, ali to nije to. Neko od igraca ne odraduje sto mu se zadalo. Predpostavljam Adilovic, koji je skoro na svaki nas moguci centar sut prerano ulazio. Penal nije on smio pucati, trebao je Svraka to uzeti i gotovo. Kako god igracima kapa za borbenost, i igra je bila dosta bolja. Najvise bih pohvalio malog Tomica koji je odigrao utakmicu za 10.
Takoder me je posjeta pravo iznenadila, svaka cast svima na ovakvom odazivu...

EDIT: Samo me zanima, zasto je onaj KRETEN skinuo Stanicu dres, i da li je isti vracen nasem igracu? Jer kada ga je skoro cijeli jug nagazao, dresu vise traga nije bilo...
@Southboy - veoma dobra analiza...

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 20 apr 2013, 22:30, ukupno mijenjano 2 puta.
nisam u toku,kad je to bilo.moze na ppjug-onostalgicar je napisao/la:onom liku sto je NA SILU OTEO DRES I STO SU GA KASNIJE POLOMILI!!!!
SLOBODA NAVIJAČIMA
Vi ste kar'na od ekipe,to vas zaebaje.Lahko je protiv Gradine i Radnika.voltron30 je napisao/la:Gore ekipe od ovog Čelika ja svojim očima ne vidjeh. Šteta, stvarno šteta što smo propustili meč loptu za titulu prvaka i dali pitama nadu. Sutra će sigurno s više volje igrati, nego da smo večeras mlatnuli ove invalide iz Zenice i pobjegli im na 9 bodova. Očito je da se mučimo protiv bunkeraša, jer nemamo kreacije u igri, tj. kreatora tipa Zeba koji je jednim potezom rješavao ovakve utakmice.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Pogledaj statistiku utakmice pa se vrati opet.Ne mogu da vjerujem koliko se ljudi raduju bodu i onda još dođu ovamo sa dječijim provokacijama.samoposteno je napisao/la:sta ima veze sto nemate kreatora igra kad imate sudiju.........prvo polu vrijeme ste imali samo jedan sut na gol celika a celik dva suta drugo polu vrijeme celik sa manje igracem a ti ocekujes otvorenu igru trebo le celik tad igrati sa tri spica po tvomvoltron30 je napisao/la:Gore ekipe od ovog Čelika ja svojim očima ne vidjeh. Šteta, stvarno šteta što smo propustili meč loptu za titulu prvaka i dali pitama nadu. Sutra će sigurno s više volje igrati, nego da smo večeras mlatnuli ove invalide iz Zenice i pobjegli im na 9 bodova. Očito je da se mučimo protiv bunkeraša, jer nemamo kreacije u igri, tj. kreatora tipa Zeba koji je jednim potezom rješavao ovakve utakmice.![]()
al ipak cestitke na bodu zasluzili ste bod

DRUG NEBI TI PUNCA
- samoposteno
- Kontakt:
neznam ko se na stadionu radovo bodu mi il vi kad ste izjednacilibagrcavi je napisao/la:Pogledaj statistiku utakmice pa se vrati opet.Ne mogu da vjerujem koliko se ljudi raduju bodu i onda još dođu ovamo sa dječijim provokacijama.samoposteno je napisao/la:sta ima veze sto nemate kreatora igra kad imate sudiju.........prvo polu vrijeme ste imali samo jedan sut na gol celika a celik dva suta drugo polu vrijeme celik sa manje igracem a ti ocekujes otvorenu igru trebo le celik tad igrati sa tri spica po tvomvoltron30 je napisao/la:Gore ekipe od ovog Čelika ja svojim očima ne vidjeh. Šteta, stvarno šteta što smo propustili meč loptu za titulu prvaka i dali pitama nadu. Sutra će sigurno s više volje igrati, nego da smo večeras mlatnuli ove invalide iz Zenice i pobjegli im na 9 bodova. Očito je da se mučimo protiv bunkeraša, jer nemamo kreacije u igri, tj. kreatora tipa Zeba koji je jednim potezom rješavao ovakve utakmice.![]()
al ipak cestitke na bodu zasluzili ste bod