Bice jos posudbi. Ima tu igraca u nssem rosteru koje treba na kaljenje kod vas, necemo ih sve u Celik i Slobodu slati ne briniteOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:32Cim je skinuo onaj oxygen tank ljetos preporodio se jeVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:01Selam buraz...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:00
Jednom pobjedili Atromitos i Orebro i umislili da su neki gigant![]()
![]()
Kakav nam je Gulli...?
Uziva u Mostarskom zraku
Cak je zabio gol jucer evrospkom gigantu Sahtaru
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A šta ako ne zavrne,vi o našem gašenju maštate godinama,i da ode Mirvić opet se borimo za vrh,preveliko je Sarajevo da bi doživjelo sudbinu koju mu vi priželjkujetebagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:47Dobro mi cvajta a vi pod stečaj kad Mirvić zavrne pipu a dugovi ostanuAnex je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:32A kad ode vicko opet cvajta,a mi bez obzira na sve situacije i okolnosti uvijek u borbi za trofeje i evropu i nikad u borbi za opstanakbagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:51
Majstore vas ne treba niko podjebavati vi ste šega sami od sebe, sa tolikim parama i ulaganjima gola borba za 3 mjesto i tako iz godine u godinu....![]()
To vam je vrhunac moći ali samo na polusezoni,sačekaj kraj možda vas i željo stigne a iza Sarajeva ćete biti svakakoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:38Valjao nam je, hvala sto ste nam pomogli da završimo prošlu polusezonu ispred sarajevskih klubovaVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:35Neka hvala Bogu, bas mi je drago, znaci da ce u optimalnoj formi zapoceti slijedecu sezonu u svom maticnom klubu...Hvala, ali eto valjao je i on vama...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:32
Cim je skinuo onaj oxygen tank ljetos preporodio se je
Uziva u Mostarskom zraku
Cak je zabio gol jucer evrospkom gigantu Sahtaru![]()
Gledaj anexa sto se upalio, deset postova za deset minuta. Boli ga kurko, sad se može kurrčit ipak su dobili veliku Romaniju, i to sa dva gola razlike. Golemo.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- bagniadiluca
- Kontakt:
Šta ako Vico dobije još jedan mandat?Anex je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:06A šta ako ne zavrne,vi o našem gašenju maštate godinama,i da ode Mirvić opet se borimo za vrh,preveliko je Sarajevo da bi doživjelo sudbinu koju mu vi priželjkujetebagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:47Dobro mi cvajta a vi pod stečaj kad Mirvić zavrne pipu a dugovi ostanu![]()
LETS GO FIGHTER
-
19vendetta87
- Kontakt:
Anexić je vaš psić, a ne naš
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mama ti je moj psić tj kujica
Ja vam čestitam na svakom trofeju prije vice a i ako dobije opet mandat za svaki pošten trofej pružam ruku a ti što su uzimali pare za spletke dabogda im se sve vratilo bez obzira o kojem se klubu radibagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:23Šta ako Vico dobije još jedan mandat?Anex je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:06A šta ako ne zavrne,vi o našem gašenju maštate godinama,i da ode Mirvić opet se borimo za vrh,preveliko je Sarajevo da bi doživjelo sudbinu koju mu vi priželjkujetebagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 12:47
Dobro mi cvajta a vi pod stečaj kad Mirvić zavrne pipu a dugovi ostanu![]()
između ostalog hvala ti što se brinete za nas ali mi smo i bez Vice osvajali i prvenstvo i kup
a i da znaš kao što ne znaš, u ovom momentu da Vico ode i Borac preuzme čovjek koji je u par navrata trebao da preuzme Borac ali nije mogao zbog više sile, a to je Vedran Pušić, Banjalučanin koji živi za Borac a ima love ne može je krava pojesti, tek tad bi bila totalna dominacija ! Al doćiće i to na svoje ne brini...trenutni cilj je da se onih 100k što je Žepče Limorad uplatilo na račun bahatog Željezničara naplati u vidu selidbe u drugu ligu
![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nije ti to lijepo kolegaAnex je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:35Mama ti je moj psić tj kujica
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Pa brate, ako je to sve sto si ti naveo, onda vi ne bi smjeli da se nazivate cak ni bh Dinamom, jer porediti bilo koga sa Dinamom na balkanu, izuzev mozda CZ je sramotno, da ne spominjemo druge. Sam sebe potkopavas kaad nekome nesto prebacujes, a realno svako se ima sa kim sprdati, jednostavno svako od ovih 5 6 klubova ima uzasnih trenutaka u hisotriji i ima razloga da se sprdaju sa njimaVanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:33Tako je potpuno se slezam, istina nikom ja ne zabranjujem da pokusava nekog zayebavati, moze to naravno...bagniadiluca je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:23Koliko nadobudnosti u jednom postu, strašno...šta sada navijači Brightona ne smiju da prcaju navijače Uniteda kada ih pobjede 3 utakmice za redom? Evo primjer, Newcastle, po čemu bi njima United trebao biti veći klub i da se tako odnose prema njima? Imaš takvih primjera 10000× ne samo u engleskoj....zapamti svakom je njegov klub najveći a to ko ima više titula i ostalo je rubrika uspjesi kluba...Vanja8 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 11:00Fakat je smijesno citati koliko su ovdje pojedinci optereceni Fk Sarajevo...
Ne moze niko , to morate shvatiti, bez obzira koliko se namecete u kontekst derbija i velicine dva Sarajevska kluba...
Iskreno, niko vas od nasih navijaca i ne gleda u nekom smislu ravnopravnosti...
Imas navijace kluba koji svakih 33 i kusur godina osvoji kup i zeli nekom nesto pokazati svoju velicinu, nekog uvrijediti podcijeniti, ali ne mogu shvatiti koliko samo time pokazuju koliko su ova dva kluba daleko, daleko ispred njih...To kao da pojedini navijaci Brightona ismijavaju Liverpool i M.United...
Sto se mi potpucavamo, zayebavamo, to radimo jer nam se moze jer i Zeljo i Sarajevo su dvije najvece fudbalske institucije u zemlji, svi ostali uz duzno postovanje,mnogo stepenika nize...
Eto i navijaci Iskre iz Bugojna to mogu raditi sa Borcem, opravdano ili ne, to je druga stvar, ali da su se vucarali po drugim ligama ,jesu, pa bi imalo smisla.
Da, u pravu si,malo sam ja smetnuo s uma i zato se izvinjavam, postoje uspijesi kluba i olimpijsko geslo vazno je ucestvovati...
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sampioni nicega i pripadnici politicke prcije jos orgijaju i pricaju o uspjesima? Najveci uspjeh dugogodisnjeg drugoligasa nakon 20 godina 2 izlaska u evropu i kup cak nisu u stanju bili barem da se bore za cetvrto mjesto eto toliko su mizerni. Zna se i u evropi koji su najuspjesniji timovi iz ove lige nema potrebe pisat to sampionima nicega. Koliko su jadni i bijedni da su poceli da se hvale sa uspjesima Zrinjskog
Zna se ko su velikani,sampioni i prije i sad bili,tesko je tu ljubomoru i bjesnilo iskorijeniti.
Sa ovih 100 milja od vijeća ministara željkan može platiti ove igrače što su im došli. Golem si željkane.
A lijepo je ničim izazvan (tebe nigdje nisam pomenuo) kolegu nazivati nečijim kerom19vendetta87 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 13:43Nije ti to lijepo kolega
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nisam ti rekao da si ker nego psić, jos sam ti tepao.
Pri tome nisam spominjao tvoju majku, nego iskljucivo tebe koleginice
-
VictoriasFikret
- Kontakt:
Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, na 22. vanrednoj sjednici, održanoj 29.12.2023. godine, donijelo je
ODLUKU
71. FK Željezničar, Sarajevo, 100.000,00 KM
http://www.sluzbenilist.ba/page/akt/xjs ... 76kjn45hU=
59. Škola nogometa, nogometnog kluba Čelik, Zenica, 24.380,00 KM
Željini navijači ponovo spasili klub članskim kartama i ulaznicama.VictoriasFikret je napisao/la: ↑04 feb 2024, 15:00Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, na 22. vanrednoj sjednici, održanoj 29.12.2023. godine, donijelo je
ODLUKU
71. FK Željezničar, Sarajevo, 100.000,00 KM
http://www.sluzbenilist.ba/page/akt/xjs ... 76kjn45hU=
59. Škola nogometa, nogometnog kluba Čelik, Zenica, 24.380,00 KM
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Nema potrebe mene da vrijeđaš kad te uopšte ne pominjem a tako tepaj nekome ko ti je najmiliji,ja nikoga neću prvi vrijeđati ali ću uzvrattiti tri puta gore,zato molim te zaobiđi me da se nebi vrijeđali komšinice19vendetta87 je napisao/la: ↑04 feb 2024, 14:49Nisam ti rekao da si ker nego psić, jos sam ti tepao.
Pri tome nisam spominjao tvoju majku, nego iskljucivo tebe koleginice
Radnički klub, navijača.....bla,bla,bla
Klasični parazit, priključen na Državni budžet i trošenje novca poreskih obveznika. Politički klub i podanici svih politika koje su viđene ovde.

Klasični parazit, priključen na Državni budžet i trošenje novca poreskih obveznika. Politički klub i podanici svih politika koje su viđene ovde.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.