Nek mi se javi bavarian da odigramo tekmu
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Sredjene su i novine za ovo kolo. @Bosniacum Lilium je sredio 1. ligu a ja drugu.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Wigan nije imao pravo nastupa radi neisplacenih dugova prijasnjem treneru Ivi Istuku.
Svaka čast Emire za novine
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
haha hvala brate

Volim te Celik ! ! !
Napravio sam listu igraca koji su dosli i napustili klubove do sad, ako uočite greške samo javite 
Atletico Madrid:
Dosli: Nagatomo, Meireles, Joaquin, Luis Suarez, Adriano, Busquets
Otisli: Reus, De Jong, Givinco, Gaitan, Soldado, Uscudero, Pienar, Kompany, Warnock, Jagielka
Juventus:
Dosli: Giovinco, De Gea, Gaitan, Soldado, Rolando, Matthieu
Otisli: De Sanctis, Beck, Joaquin, Luis Suarez, Petrov, Maxwell, Campagnaro, Stoch
Manchester City:
Dosli: De Jong, Cavani, Van Der Wiel, Barry
Otisli: Klose, Lulic, J. Baptista, Meireles, Upson, Veloso
Liverpool:
Dosli: Lulic, Klose, Pirlo, Navas, Ayew, Van Der Vaart, Milito
Otisli: Cavani, Cech, Lahm, Sagna, Adebayor, Hangeland, Melo, Dempsey, Aquilani, Grosskreutz,
Barcelona:
Dosli: Falcao, Obi Mikel, Pedro, Subotic, Evra, Madanda, Robben, Sahin, Casanni, Matip, Landreau, Montreal
Otisli: Balotelli, Guarin, Stankovic, Ljajic, Kuyt, Corluka, Demichelis, Handanovic, Robinho, Diego Lopez, Javi Martinez, Chivu, Silva, Aogo, Perotti
Real Madrid:
Dosli: Balotelli, Raul, Ramos, Inler, Javi Martinez, Chivu, Silva
Otisli: Falcao, Robben, Sahin, Xavi, Lucio, Del Piero,
QPR:
Dosli: Del Piero, Robinho, Van Nistelrooy, Diego Lopez, Knight, Crouch
Otisli: Raul, Evra, Madanda, Garay, Van Buyten, N'Zogbia, Capel, Joe Cole, Cabaye
Milan:
Dosli: Lennon, Lloris, Adebayor, Milner, Llorente, Valbuena, J. Baptista, Tery, Garay, Van Buyten, Kjear, Maxwell,
Otisli: Thiago Silva, Ben Arfa, Green, Ayew, Gomez, Abate, Van der Wiel, Knight, Gutierez, Matthieu, Andre Santos, Gargano, Salihovic, Denisov, Maxi Rodriguez, Luisao
Sampdoria:
Dosli: Ben Arfa, Green, Rooney, Eriksen
Otisli: Belamy, Lennon, Lloris, Forlan, Iniesta,
Red Bull New York:
Dosli: Beck, De Sanctis, Gomez, Abate, Gutierez,
Otisli: De Gea, Milner, Llorente, Valbuena, Kjear,
Roma:
Dosli: Cech, Forlan, Iniesta
Otisli: Pirlo, Rooney, Eriksen, Frey, Nolito
Wigan:
Dosli: Reus, Lahm, Sagna
Otisli: Nagatomo, Navas
Manchester United:
Dosli: Aquilani
Otisli: Van der Vaart
Siena:
Dosli: Guarin, Stankovic, Ljajic, Kuyt, Corluka, Handanovic, Demichelis, Aogo, Perotti
Otisli: Cassani, Montreal, Landrea, Matip, Obi Mikel, Subotic, Pedro, Muvaba, Rodwell
Lazio:
Dosli Bellamy,
Otisli Milito, Rodriguez, Pazienza
River Plate:
Dosli Xavi, Lucio, Muller
Otisli Huntellar, Ramos, Inler, Iraola, Tremmoulians, Cahill
Bayern Munchen:
Dosli: Thiago Silva, Kaka, Kompany, Petrov, Huntellar, Veloso
Otisli: Muller, Rolando, Bosquets, Pepe, Tery, Crouch, Barry
PSG:
Dosli: Pienar, Pepe
Otisli Adriano, Kaka, Caroll, Alvarez, Behrami, Schmelzer, Nainggolan
Wolverhampton
Dosli: ---
Otisli ---
Arsenal
Otisli Mathijsen, Etherington , Marin
Otpusteni igraci: Escudero, Hangeland, Melo, Dempsey, Muvaba, Rodwell, Grosskreutz, Upson, Warnock, Jagielka, Iraola, Tremmoulians, Cahill, Frey, D. Santon, Andre Santos, Gargano, Salihovic, Denisov, Maxi Rodriguez, Luisao, Caroll, Alvarez, Behrami, Schmelzer, Nainggolan, Nolito, Campagnaro, Stoch, Rodriguez, Pazienza, Mathijsen, Etherington , Marin, N'Zogbia, Capel, Joe Cole, Cabaye
Atletico Madrid:
Dosli: Nagatomo, Meireles, Joaquin, Luis Suarez, Adriano, Busquets
Otisli: Reus, De Jong, Givinco, Gaitan, Soldado, Uscudero, Pienar, Kompany, Warnock, Jagielka
Juventus:
Dosli: Giovinco, De Gea, Gaitan, Soldado, Rolando, Matthieu
Otisli: De Sanctis, Beck, Joaquin, Luis Suarez, Petrov, Maxwell, Campagnaro, Stoch
Manchester City:
Dosli: De Jong, Cavani, Van Der Wiel, Barry
Otisli: Klose, Lulic, J. Baptista, Meireles, Upson, Veloso
Liverpool:
Dosli: Lulic, Klose, Pirlo, Navas, Ayew, Van Der Vaart, Milito
Otisli: Cavani, Cech, Lahm, Sagna, Adebayor, Hangeland, Melo, Dempsey, Aquilani, Grosskreutz,
Barcelona:
Dosli: Falcao, Obi Mikel, Pedro, Subotic, Evra, Madanda, Robben, Sahin, Casanni, Matip, Landreau, Montreal
Otisli: Balotelli, Guarin, Stankovic, Ljajic, Kuyt, Corluka, Demichelis, Handanovic, Robinho, Diego Lopez, Javi Martinez, Chivu, Silva, Aogo, Perotti
Real Madrid:
Dosli: Balotelli, Raul, Ramos, Inler, Javi Martinez, Chivu, Silva
Otisli: Falcao, Robben, Sahin, Xavi, Lucio, Del Piero,
QPR:
Dosli: Del Piero, Robinho, Van Nistelrooy, Diego Lopez, Knight, Crouch
Otisli: Raul, Evra, Madanda, Garay, Van Buyten, N'Zogbia, Capel, Joe Cole, Cabaye
Milan:
Dosli: Lennon, Lloris, Adebayor, Milner, Llorente, Valbuena, J. Baptista, Tery, Garay, Van Buyten, Kjear, Maxwell,
Otisli: Thiago Silva, Ben Arfa, Green, Ayew, Gomez, Abate, Van der Wiel, Knight, Gutierez, Matthieu, Andre Santos, Gargano, Salihovic, Denisov, Maxi Rodriguez, Luisao
Sampdoria:
Dosli: Ben Arfa, Green, Rooney, Eriksen
Otisli: Belamy, Lennon, Lloris, Forlan, Iniesta,
Red Bull New York:
Dosli: Beck, De Sanctis, Gomez, Abate, Gutierez,
Otisli: De Gea, Milner, Llorente, Valbuena, Kjear,
Roma:
Dosli: Cech, Forlan, Iniesta
Otisli: Pirlo, Rooney, Eriksen, Frey, Nolito
Wigan:
Dosli: Reus, Lahm, Sagna
Otisli: Nagatomo, Navas
Manchester United:
Dosli: Aquilani
Otisli: Van der Vaart
Siena:
Dosli: Guarin, Stankovic, Ljajic, Kuyt, Corluka, Handanovic, Demichelis, Aogo, Perotti
Otisli: Cassani, Montreal, Landrea, Matip, Obi Mikel, Subotic, Pedro, Muvaba, Rodwell
Lazio:
Dosli Bellamy,
Otisli Milito, Rodriguez, Pazienza
River Plate:
Dosli Xavi, Lucio, Muller
Otisli Huntellar, Ramos, Inler, Iraola, Tremmoulians, Cahill
Bayern Munchen:
Dosli: Thiago Silva, Kaka, Kompany, Petrov, Huntellar, Veloso
Otisli: Muller, Rolando, Bosquets, Pepe, Tery, Crouch, Barry
PSG:
Dosli: Pienar, Pepe
Otisli Adriano, Kaka, Caroll, Alvarez, Behrami, Schmelzer, Nainggolan
Wolverhampton
Otisli ---
Arsenal
Otisli Mathijsen, Etherington , Marin
Otpusteni igraci: Escudero, Hangeland, Melo, Dempsey, Muvaba, Rodwell, Grosskreutz, Upson, Warnock, Jagielka, Iraola, Tremmoulians, Cahill, Frey, D. Santon, Andre Santos, Gargano, Salihovic, Denisov, Maxi Rodriguez, Luisao, Caroll, Alvarez, Behrami, Schmelzer, Nainggolan, Nolito, Campagnaro, Stoch, Rodriguez, Pazienza, Mathijsen, Etherington , Marin, N'Zogbia, Capel, Joe Cole, Cabaye
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo da napomenem da smo se ja i senaid dogovirli da je transfer aquilani - van der vaart dio paketa u koje se i broji pirlo koji ce nastupati za mene od iduce sezone. Znaci oni zajedno vrijede 24 mil. dok je v.d.vaart 25 miliona
senaid je to zaboravio napisati
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Gledaj Barcelone
bravo @juventus0244

bravo @juventus0244
Volim te Celik ! ! !
Mi takav oblik transfera nismo definisali, tako da to neće moći. Taj transfer mozete odraditi kasnije, ali pod drugim uslovima.Bosniacum Lilium je napisao/la:samo da napomenem da smo se ja i senaid dogovirli da je transfer aquilani - van der vaart dio paketa u koje se i broji pirlo koji ce nastupati za mene od iduce sezone. Znaci oni zajedno vrijede 24 mil. dok je v.d.vaart 25 milionasenaid je to zaboravio napisati
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
HAAHAH. Šta ćeš,radila Barcelona punom parom.
Od prvih 11 nakon transfernog roka ostaju mi samo srna,pastore i v.persie u ekipi

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa sta da sad radimjuventus 0244 je napisao/la:Mi takav oblik transfera nismo definisali, tako da to neće moći. Taj transfer mozete odraditi kasnije, ali pod drugim uslovima.Bosniacum Lilium je napisao/la:samo da napomenem da smo se ja i senaid dogovirli da je transfer aquilani - van der vaart dio paketa u koje se i broji pirlo koji ce nastupati za mene od iduce sezone. Znaci oni zajedno vrijede 24 mil. dok je v.d.vaart 25 milionasenaid je to zaboravio napisati
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ma nisam te prevario odradit cemo transfer cim se zavrsi ovaj transfer period jer je u ovome dosao i ne moze otici al nakon devetog kola pisemBosniacum Lilium je napisao/la:pa sta da sad radimjuventus 0244 je napisao/la:Mi takav oblik transfera nismo definisali, tako da to neće moći. Taj transfer mozete odraditi kasnije, ali pod drugim uslovima.Bosniacum Lilium je napisao/la:samo da napomenem da smo se ja i senaid dogovirli da je transfer aquilani - van der vaart dio paketa u koje se i broji pirlo koji ce nastupati za mene od iduce sezone. Znaci oni zajedno vrijede 24 mil. dok je v.d.vaart 25 milionasenaid je to zaboravio napisati
ispade da me prevario sada
Liverpool
Cavani, Cech, Lahm, Sagna, Adebayor, Hangeland, Melo, Dempsey, Aquilani,Milito, Grosskreutz,
on je dosao,a ne otisao a kod Lazia ti stoji da je otisao samo zamijeni kod mene je dosao a kod njega otisao
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ja bih se prijavio na listu čekanja ako je moguće.. 
Može, naravno. Biti ćeš obavješten kad netko odustane ili bude izbačen.. Ali imamo prije tebe još par igrača tako da ćeš morati pričekati.goonertz je napisao/la:Ja bih se prijavio na listu čekanja ako je moguće..
Ovdje se prijavi. http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Stavi nick, speedtest i svoj facebook.
Trenutna lista čekanja:
@mesachelsea
@hule
@apocalyps
@MrHC
@mdss
@goonertz
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 15 apr 2012, 23:06, ukupno mijenjano 5 puta.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Moguce je,samo se prijavi u temi "Prijave za PES6 Fantasy Ligu "goonertz je napisao/la:Ja bih se prijavio na listu čekanja ako je moguće..
Ma nije problem..Toxicity je napisao/la:Može, naravno. Biti ćeš obavješten kad netko odustane ili bude izbačen.. Ali imamo prije tebe još par igrača tako da ćeš morati pričekati.goonertz je napisao/la:Ja bih se prijavio na listu čekanja ako je moguće..
Ovdje se prijavi. http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
Stavi nick, speedtest i svoj facebook.
Trenutna lista čekanja:
@mesachelsea
@hule
@apocalyps
@MrHC
@mdss
- zivojinmiric
Koliko je maksimalno dopušteno igrača otpustit?
Jeli mi te pare od otpuštenih igrača dobijamo za transfere za idući transferni rok?
zna li mi netko na ta pitanja odgovorit?
Jeli mi te pare od otpuštenih igrača dobijamo za transfere za idući transferni rok?
zna li mi netko na ta pitanja odgovorit?
minimum 17 igraca moras imati u timu
za ovo drugo pojma nemam, valjda je tako
za ovo drugo pojma nemam, valjda je tako
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Prob'o Cecha, bolje da nisam.. Zna Senaid šta otpušta 
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- zivojinmiric
Davno sam ti ja rekao kupi od mene Weidenfeller-a, a ti se prihvatio Cech-a ko pijan plota

emireeeeeeeeeeeeeeeeeee kacemo igrat 
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- Emir ZENICA
- Kontakt:
kasnije 
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.