Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Raspad sistema u Zrinskom, opsta bjezanija najvaznijih igraca.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Sumnjam da je samovoljno odlucio otici iz kluba gdje je dobra plata koji se bori za titulu i koji je imao evropsko ljeto iz snova. Qrac bi ga Zrinjski pustio da sporazumno raskine i da ode u drugi klub dzabe ako ga neko vec trazi. I dragi susjed ako sam na rezultatima vidio da je Chancel Mbemba dao gol ne mora znaciti da sam gledao Kongo - Gvineja. Ne budi PlocoRigoletto je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:23Ok prema napisanom smo shvatili da ne znaš o čemu je riječ. Ono u što smo sigurni je da si gledao utakmice Zrinjskog iz Armenije![]()

Meni je drago da se sjećaš tko ga je dao.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:31Sumnjam da je samovoljno odlucio otici iz kluba gdje je dobra plata koji se bori za titulu i koji je imao evropsko ljeto iz snova. Qrac bi ga Zrinjski pustio da sporazumno raskine i da ode u drugi klub dzabe ako ga neko vec trazi. I dragi susjed ako sam na rezultatima vidio da je Chancel Mbemba dao gol ne mora znaciti da sam gledao Kongo - Gvineja. Ne budi Ploco![]()
Ontopic: jesu li svi pitari na ovom forumu ograničeni ili ih je samo jako puno?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- bagniadiluca
- Kontakt:
Važimosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:14Sta je bilo "pametni" nije valjda to sve sto imas da kazes? Cudno bas da svi sportisti,kondicioni treneri,bilderi,fitnes treneri nikad ni jedan kad prave plan ishrane nije rekao jedite svinjetinu vec puretina,piletina,teletina,govedina,riba? Nemoj se vise pravit pametan svega ti.
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Drago mi je da je ovaj brdjanin Cirilo ispao pametan,drma livadic klempetinu kao veliki
- tutankamon1905
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Upravu si,od tebe ucimo posto si ti pametan,covjek sirokih shvatanjaRigoletto je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:36Meni je drago da se sjećaš tko ga je dao.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:31Sumnjam da je samovoljno odlucio otici iz kluba gdje je dobra plata koji se bori za titulu i koji je imao evropsko ljeto iz snova. Qrac bi ga Zrinjski pustio da sporazumno raskine i da ode u drugi klub dzabe ako ga neko vec trazi. I dragi susjed ako sam na rezultatima vidio da je Chancel Mbemba dao gol ne mora znaciti da sam gledao Kongo - Gvineja. Ne budi Ploco![]()
Ontopic: jesu li svi pitari na ovom forumu ograničeni ili ih je samo jako puno?

Ma ne jedem ja meso pa me ne zanima. Furam se na Djokovica.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:16Jbga sta da ti kazemSuvorov je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:11Ne zanima me vasa rasprava oko mesa, ali otkad se u Hrasnici placa u evrima?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 18:42Uporedi malo cijene sve ce ti se samo ukazat strucnjak,najvece smece je sve sto se od svinjetine pravi. Jede svoja vanago,pacove itd najslicnije ljudskom organizmu toliko o tome,malo edukacije ti nece skoditi. Kod mene je mali steak 21 euro u prodavnici,svinjetine kakve hoces mozes uzet za 4 eura do 6 eura klasicno smece i nista vise. Tu svoju pricu mozes prosipat nekom ko nije izasao iz te sume,odi vani u neki restoran pa vidi sta narod jede al valja platiti papreno. Sami ispadnete glupi bez da vas neko tjera,teletina i krompir ispod saca,koljenica,steaks mjera. Mogu ti uslikat da vidis koliko to smece kosta pa da uporedis? Javila se opet neka bolest sa svinjama pa su je masovno povukli,mada svako malo neka bolest od tih vanago.Morate se prvo dogovoriti odakle sam. Neces da se mjesas jer ces ispast glup kao tvoj sugradjanin,inace mi se umijesao kao i uvijek.

Nego, nisi valjda pobjegao u Njemacku iz jaceg entiteta?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ti bi i na forum trebao dolaziti pod pratnjom staratelja.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:41Upravu si,od tebe ucimo posto si ti pametan,covjek sirokih shvatanjaRigoletto je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:36Meni je drago da se sjećaš tko ga je dao.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:31
Sumnjam da je samovoljno odlucio otici iz kluba gdje je dobra plata koji se bori za titulu i koji je imao evropsko ljeto iz snova. Qrac bi ga Zrinjski pustio da sporazumno raskine i da ode u drugi klub dzabe ako ga neko vec trazi. I dragi susjed ako sam na rezultatima vidio da je Chancel Mbemba dao gol ne mora znaciti da sam gledao Kongo - Gvineja. Ne budi Ploco![]()
Ontopic: jesu li svi pitari na ovom forumu ograničeni ili ih je samo jako puno?Jedno je sigurno da vam je humor strasan.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sta je tocno smjesno ovde? Kakvi bolesnici dan te *ebo
Pitanje vremena kad ce neko poginut na ovim prijateljskim udarcem glavom u zid, ali ajmo se zajebavat na taj racun jer je sad proslo bez problema
zamislite smradova koji se smiju ovom
potražite ko je bio Hrvoje Ćustić, i šta mu se desilo
stoko
potražite ko je bio Hrvoje Ćustić, i šta mu se desilo
stoko
- TMmanija2012
- Kontakt:
Kakva debilcina mora biti da mu je drago ili smijesno sto neko umalo nije stradao, ali to je rumenim krezubim pitarima sega.
Sjetite se prije 10 godina kada je igrac u HNL stradao u Sibeniku ili Zadru .
-
- Kontakt:
Ma dok si ti tu sve ok. Kako je Cabir,flautate mu i dalje? Vidim obilkezava redovno ove sarene praznike,u klubu isto imate zastave,sta ti je reci svjetsko a nase.Rigoletto je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:53Ti bi i na forum trebao dolaziti pod pratnjom staratelja.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 19:41Upravu si,od tebe ucimo posto si ti pametan,covjek sirokih shvatanjaJedno je sigurno da vam je humor strasan.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ali igrac Zelje je u pitanju. Sve je sad smjesno u vezi tog kluba, pa je opravdano. Za stojka znam da je bolestan pa me nije to ni zacudilo, ali ovi sto mu odgovarajuTMmanija2012 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:09Kakva debilcina mora biti da mu je drago ili smijesno sto neko umalo nije stradao, ali to je rumenim krezubim pitarima sega.

Stojko 15 postova dnevno. Kakva posebna vrsta pacenika ovo je za izucavanje.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Pa vidi nika Stojko ili qrchina u prevodututankamon1905 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:14Ali igrac Zelje je u pitanju. Sve je sad smjesno u vezi tog kluba, pa je opravdano. Za stojka znam da je bolestan pa me nije to ni zacudilo, ali ovi sto mu odgovarajuTMmanija2012 je napisao/la: ↑05 feb 2024, 20:09Kakva debilcina mora biti da mu je drago ili smijesno sto neko umalo nije stradao, ali to je rumenim krezubim pitarima sega.
Sjetite se prije 10 godina kada je igrac u HNL stradao u Sibeniku ili Zadru .![]()