Da imam još jednu opciju za gubljenje vremena u sobi.Greivis je napisao/la: Sta ce ti TV Charlie?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
pustio sam te da sam izađeš na pravi putDex je napisao/la:@Gre ta će Donnie da me upozna s Kanyetom, sam sam to uradio
Radi sklekove.Kawhi je napisao/la:Da imam još jednu opciju za gubljenje vremena u sobi.Greivis je napisao/la: Sta ce ti TV Charlie?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
zbog radi čega? ja sam fin čojek. jedini ban koji sam dobio je onaj na temi GS i jedan prije na temi Kalcopoli(kakva tema, strašna tema, ima jače teorije nego Najveće misterije svijeta)legenda reala je napisao/la:zar nisi banovanDANTES je napisao/la: ja sam duša od cojeka...
Nek nam vrate titule, Mođija i sve
krali su i drugi zar ne?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: Odg: Chat
Al zato ima Happy TVKawhi je napisao/la:Ima li neko ovaj D3GO? Što im je ovako loš izbor kanala? Nemaju ni prvu ni b92 ni hrvatske rtlove.
Imal ko da bi mi sastavio sastav na njemackom jeziku , tema je fudbal u BiH.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Mogao sam da okacim i u smesne slike, ali ajde...
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphot ... 0339_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Beograd.
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphot ... 0339_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Beograd.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Trebala bi mi mala pomoć ako neko zna.
Tražim knjigu za prijateljicu od Danielle Steel (Danijela Stil) "Prsten".
Pokušao sam na piku, ali bez mnogo sreće.
Ako neko zna gdje bi mogao naručiti...
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Zar ovo nije zabranjenoTribalian je napisao/la:Mogao sam da okacim i u smesne slike, ali ajde...![]()
Beograd.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
http://www.dobra-knjiga.com/home.asp?AutorID=3205" onclick="window.open(this.href);return false;NeverGiveUp je napisao/la:Trebala bi mi mala pomoć ako neko zna.
Pa valjda jeste, ali vidis da taj zakon nije primenjiv u realnosti.topnik1 je napisao/la:
Zar ovo nije zabranjeno
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I koje pobjedio?Tribalian je napisao/la:Mogao sam da okacim i u smesne slike, ali ajde...![]()
Beograd.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ovaj sa dzipom.Unofficialpage je napisao/la:
I koje pobjedio?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Brat hladno stavio xenone
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Kako je pocelo prespavat cu citav zivot 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni je žao vremena koje provedem spavajući po danu.Otelo je napisao/la:Kako je pocelo prespavat cu citav zivot
Do prošle godine sam po danu spavao samo kada sam bolestan, a sad kako sam prva smjena, svaki dan od 15h do 19h spavam, jbg smorim se i dođem kući, nizašta nisam.
A naveče uglavnom od 12 do 6 spavam, a nekad kad sa jaranom zapratim NBA do 3 ostanemo.
Kako je počelo, život će mi ostat u C++u
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
BelminM23 je napisao/la:Meni je žao vremena koje provedem spavajući po danu.Otelo je napisao/la:Kako je pocelo prespavat cu citav zivot
Do prošle godine sam po danu spavao samo kada sam bolestan, a sad kako sam prva smjena, svaki dan od 15h do 19h spavam, jbg smorim se i dođem kući, nizašta nisam.
A naveče uglavnom od 12 do 6 spavam, a nekad kad sa jaranom zapratim NBA do 3 ostanemo.
i meni,zato i ne spavam po danu
Al ja sam od 5h ujutro na nogama i tok stignem kuci, jedem, tamo-vamo vec mi se spava i onda moram makar 2-3h.filip13 je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Meni je žao vremena koje provedem spavajući po danu.Otelo je napisao/la:Kako je pocelo prespavat cu citav zivot
i meni,zato i ne spavam po danu
Ne radim nista fizicki previse ali psihicki sam mrtav umoran.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma i ja spavam, zato što nemam gdje, nigdje nikog, svi mi jarani druga smjena, jedino ja prva
. Ovi što su završili školu rade.
Pa to je to, psihički se umoriš, to je najgore.
Pa to je to, psihički se umoriš, to je najgore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.