Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Consigliere
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Consigliere » 18 mar 2015, 01:09

GracanicaAA je napisao/la:Znal neko kako se zove ova voditeljica sa Bht-a ?? :D
Tacnije mislim ova sa tekme :D
Neda Tadic
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 mar 2015, 01:32

Donnie Darko je napisao/la:Greivis mi je upravo poslao poruku koja je sadržavala 0% gejpederizma.

Zahtjevam članove gej lobija da ga sanckionišu po zaslugama.
Možemo jedino tebe sankcionisat što se miješaš u politiku našeg lobija. Kazna ti je: nema qrca mjesec dana!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 mar 2015, 02:20

@Tribalian

sta ovo na twitteru galame na Vucica zbog nekog gostovanja u nekoj emisji, mislim Upitnik :hmmmmm:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 mar 2015, 11:59

:rol:
Rođeni Beograđanin izbacio roditelje iz stana jer je saznao da su dođoši

BEOGRAD, 11. mart 2015, (Njuz) – Rođeni Beograđanin Milovan P. (34), izbacio je svoje roditelje iz stana jer su, prema njegovim rečima, „dođoši“, saznaje Njuz.

Prema prvim informacijama, Milovan P, koji je lično rođen u krugu dvojke, je nedavno sa svojim roditeljima gledao stare fotografije. Na jednoj od slika ugledao je sebe sa kozom, a na njegov komentar da se Zoološki vrt mnogo promenio od tad, majka mu je, uz smešak, odgovorila da je fotografija slikana u njenom rodnom selu.
Prema svedočenju komšinice od preko puta, Milovan je, uz povike “Moj ste Beograd došli da prljate!”, “Vratite se u vaše selo!”, “Bacajte đubre kroz prozor negde drugde!”, “Zbog vas rođeni Beograđani nemaju posla!”, izbacio roditelje i zaključao vrata.
Njuz je pokušao da stupi u kontakt sa Milovanom, ali on je odbio svaki razgovor, pravdajući se stresom. Komšinica preko puta je izjavila da je mladić bio prinuđen da potraži stručnu pomoć kako bi se nosio sa posledicama strašnog saznanja.
Radiša C, prvi komšija i profesionalni kladioničar, je u neverici.
- Milovanovi roditelji su bili fini i vaspitani, svi su ih voleli. Svima su se javljali, održavali travnjak i cveće ispred zgrade. Ceo komšiluk je u šoku. Nismo bili svesni pored koga smo živeli sve ove godine – rekao je Radiša.
Dva mladića koja su pila pivo isped ulaza izrazila su duboku zabrinutost dešavanjima.
- Brate, on je mnogo urban lik. Ovo može da mu uništi reputaciju. Ali na nas može da se osloni. Mi smo ortaci iz kraja. Uvek ćemo biti uz njega kad god nas bude zvao na pivo – rekao je jedan od njih.
Stručnjaci se slažu da je ova pojava sve raširenija u društvu.
- U poslednje tri-četiri decenije preovladava model vaspitanja koji podrazumeva da deca moraju biti srećna i da je uloga roditelja da ih usrećuju. Zato su roditelji u fokus stavili Milovanova osećanja, odnosno osećaj sreće. Roditelji nisu želeli da odgaje nesrećno dete i stvorili jedan lažni svet oko Milovana koji se sad srušio – izjavio je naš poznati psihoterapet dr. Zoran Milivojević.
Milovanovi roditelji, inače profesori u penziji, takođe nisu bili raspoloženi za razgovor. Otac je samo promrljao kako mora da pošalje šerpu podvarka sa nogicama na autobus sinu u Beograd.
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 mar 2015, 12:03

Consigliere je napisao/la: - Brate, on je mnogo urban lik. Ovo može da mu uništi reputaciju. Ali na nas može da se osloni. Mi smo ortaci iz kraja. Uvek ćemo biti uz njega kad god nas bude zvao na pivo – rekao je jedan od njih.
:rol: jao kako me ovo podsjeća na jednog forumaša, wannabe metroseksualca :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 mar 2015, 12:14

Ovo se tebi desilo, pa si pobjego u CG :?: :urnebes: :urnebes:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 mar 2015, 12:18

Ja sam vazda bio gradsko dijete, a ne k'o ti - autobusom u grad :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2015, 12:23

Legendo jel istina da si izuo patike kad si prvi put ušo u autobus za Goražde? Konto to tako treba?
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 mar 2015, 12:30

Virtu4l je napisao/la:Ja sam vazda bio gradsko dijete, a ne k'o ti - autobusom u grad :rol:

uff, nemoj lagati ovaj napaćeni narod :P

bagrcavi je napisao/la:Legendo jel istina da si izuo patike kad si prvi put ušo u autobus za Goražde? Konto to tako treba?
aha
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2015, 12:38

A priča se po Goraždu da kad si prvi put gledo utakmicu pito što se ovi ljudi svađaju oko jedne lopte dajte im još koju. Jel' to istina? :mrgreen:
Takođe se priča da si u vezi da unukom jednog goraždanskog biznismena, zgodnom plavušom inicijala M.B. Možeš li potvrditi ili demantovati ovu informaciju?
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 mar 2015, 12:40

e jbg Amare sad pretjeruješ :thumbdown: ja sam rođen sa sportom u malom prstu to znaš i sam tako da to nije istina, drugo pogotovo nije istina

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 mar 2015, 12:44

legenda reala je napisao/la:ja sam rođen sa sportom u malom prstu
:tokralju: :tokralju:
Voli te tvoje Sarajevo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 mar 2015, 12:46

Reče legenda bez imalo hvaljenja, sa ogromnom dozom skromnosti :rol: :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 mar 2015, 12:55

Nisam vam ja kriv, što se vas dvojica ne razumijete u sport :mrgreen:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 mar 2015, 14:07

Zna li ko od vas španski? :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 mar 2015, 14:11

Samo udri legendo i zisko je tako.

Bada zna

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 mar 2015, 14:20

Jutros nisam mogao zakopcati farmerke koje su mi bile udobne prije 2-3 mjeseca kad sam ih zadnji put nosio... :| Mislio sam da se ovo moze desiti samo drugima kuknjava

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 mar 2015, 14:30

Narin je napisao/la:Zna li ko od vas španski? :mrgreen:
Que necesitas? :D
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 mar 2015, 15:47

Bosniacum Lilium je napisao/la:@Tribalian

sta ovo na twitteru galame na Vucica zbog nekog gostovanja u nekoj emisji, mislim Upitnik :hmmmmm:
Brate pojma nemam, otkinuo sam se sinoc nisam ni gledao. :mrgreen: Poceo je on ucestalo da lupa neke gluposti , ko zna sta je sad odvalio. Evo je emisija ovde " onclick="window.open(this.href);return false; . Ovi sto ga prozivaju u vezi Kosova su indijanci, jer zna se dobro ko je to predao strancima jos 1999. Glupo bi bilo Vucica ili bilo koga drugog napadati u vezi toga. A ako ga ko proziva zbog ekonomije, to je vec na mestu.

@ Consigliere :urnebes: :urnebes: :urnebes:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 mar 2015, 17:50

@legenda reala

Šta su ovo Švabe pronašle kod vas (neki objekat pod zemljom), postajete glavni u državi, sve se nešto vrti oko Goražda u zadnje vrijeme :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 15 gostiju.