u PM nema prenosa prosijaci ovi iz sarajevaRaz_ba je napisao/la:Ima li gdje kakav prenos?

Moderator/ica: vlakanje
u PM nema prenosa prosijaci ovi iz sarajevaRaz_ba je napisao/la:Ima li gdje kakav prenos?
Nije odgođena niti mi je jasno koje "stvari" kako "stoje." Vodio je Borac 1-0.Necromacer je napisao/la:Kako stvari stoje ova utkamica je odgođena. Ali niko od ovih Banjalučana da napise sta se desava?
nisu se valjda raspali usred utakmiceelSaik je napisao/la:Nije odgođena niti mi je jasno koje "stvari" kako "stoje." Vodio je Borac 1-0.Necromacer je napisao/la:Kako stvari stoje ova utkamica je odgođena. Ali niko od ovih Banjalučana da napise sta se desava?
barbarez je napisao/la:nisu se valjda raspali usred utakmiceelSaik je napisao/la:Nije odgođena niti mi je jasno koje "stvari" kako "stoje." Vodio je Borac 1-0.Necromacer je napisao/la:Kako stvari stoje ova utkamica je odgođena. Ali niko od ovih Banjalučana da napise sta se desava?
Na cemu si ti vidio da Borac vodi, gdje pratis?elSaik je napisao/la:Nije odgođena niti mi je jasno koje "stvari" kako "stoje." Vodio je Borac 1-0.Necromacer je napisao/la:Kako stvari stoje ova utkamica je odgođena. Ali niko od ovih Banjalučana da napise sta se desava?
On je procitao to na temi Zvijezda-Gradačac i sada pametuje. Ko fol "ono" nesto znaCasper_kb je napisao/la:Na cemu si ti vidio da Borac vodi, gdje pratis?elSaik je napisao/la:Nije odgođena niti mi je jasno koje "stvari" kako "stoje." Vodio je Borac 1-0.Necromacer je napisao/la:Kako stvari stoje ova utkamica je odgođena. Ali niko od ovih Banjalučana da napise sta se desava?
Pa što ti nisi pročitao? Na svoju ruku pišete "kako stvari stoje." Koje stvari? Kako stoje?Necromacer je napisao/la:On je procitao to na temi Zvijezda-Gradačac i sada pametuje. Ko fol "ono" nesto znaCasper_kb je napisao/la:Na cemu si ti vidio da Borac vodi, gdje pratis?elSaik je napisao/la:
Nije odgođena niti mi je jasno koje "stvari" kako "stoje." Vodio je Borac 1-0.
Ma to ja od sekiracije za lovu.elSaik je napisao/la:Nema potrebe da me prozivaš. To što ne znaš koristit internet i što izmišljaš i lažeš tvoj problem, ne moj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.