crkniArogantni je napisao/la:Pa vi niste 3x presli centar... Da je samo neka bolja ekipa od Zrinjskog ovdje bi vec bilo 3:0... Mislio sam da ste jaci... Al sam se zaebo...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Bola´ljudi nemaju pojma, samo ako zaigramo bolje u 2. poluvremenu mozemo do 3 boda mame mi.
2. poluvrijeme je nase

Jbt ovaj Velagic nemoze hodati,ono jednom kad uze onome loptu,i samo da je nabio for vjerovatno bi isao 1 na 1 sa golmanom,al s obzirom da zna da nemoze trcati,jednostavno se nije pomakao nego je cekao igraca da mu uleti po strani da bi mu ovaj odigrao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Losa igra , trebamo biti mnogo jaci , Mrkva meda ne moze , ali mislim da je ovo takticka varka Mirze , Zrinjski ce se sad morati otvoriti i tu ce gledati sanse , moja prognoza : identican rezultat , kao i 2. poluvrijeme iz srijede !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
vm22 je napisao/la:crkniArogantni je napisao/la:Pa vi niste 3x presli centar... Da je samo neka bolja ekipa od Zrinjskog ovdje bi vec bilo 3:0... Mislio sam da ste jaci... Al sam se zaebo...

Nisam vam ja kriv sto ste losi... Volio bi da vi pobjedite... Al ste brate losi i tesko cete do nje doci...
A odo i ja lagano put po noge i gledat buduceg osvajaca duplerke...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Izvadit Mrkvu sad
Bola Velež počinje igrati tek kada Mrkva izađe negdje oko 60-temiky_hz je napisao/la:Jbt ovaj Velagic nemoze hodati,ono jednom kad uze onome loptu,i samo da je nabio for vjerovatno bi isao 1 na 1 sa golmanom,al s obzirom da zna da nemoze trcati,jednostavno se nije pomakao nego je cekao igraca da mu uleti po strani da bi mu ovaj odigrao

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
drugo poluvrijeme je uvijek naseArogantni je napisao/la:vm22 je napisao/la:crkniArogantni je napisao/la:Pa vi niste 3x presli centar... Da je samo neka bolja ekipa od Zrinjskog ovdje bi vec bilo 3:0... Mislio sam da ste jaci... Al sam se zaebo...![]()
![]()
![]()
Nisam vam ja kriv sto ste losi... Volio bi da vi pobjedite... Al ste brate losi i tesko cete do nje doci...
A odo i ja lagano put po noge i gledat buduceg osvajaca duplerke...

Znao sam.. u 50 sekundi drugog poluvremena vise uradimo nego za citavo prvo......
Koji su ovo cigani u pm , to se ne moze opisati 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
SMIJESNO!!!
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
koje je g o v n o ovaj vukasović
Bože kakav sudija, pa šta je ovo ...
pa ono prvo je bio ofsajd, a drugo nikad ono nije bio penal. Nerazumijem takodjer crveni karton. Smijesna ova liga zaista.
hahah vi fkt ocekivali da prodzete bez poraza ...pa moraju se malo smiriti strasti u Z.Mostaru..vidis da su im kaznu opalili ,sad moraju to nekako kompenzirati...ja se bojim ovakvog sudzenja i kada Sarajevo bude igralo za 2 kola...

kad se ovako sudi kad je prenos ,ko zna sta ce se tu raditi bez prenosa..

kad se ovako sudi kad je prenos ,ko zna sta ce se tu raditi bez prenosa..

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 02 okt 2011, 18:24, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Penal je bio , možda offside kod penala al ovaj crveni i oni ofanzivni prekršaji što nam se sude smijurija
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Smjesan ovaj sudija majke mi
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
yebo sudiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.