Premijer liga BiH - aktuelno

Arvid
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Arvid » 07 feb 2024, 09:33

fks74 je napisao/la:
07 feb 2024, 09:31
Treba se starija raja i jednih i drugih udružiti i namlatiti dobro ovu balavurdiju, tako ih namlatiti da im nijada više ne padne na pamet. Sada su i policiji ruke vezane, boga mi u moje vrijeme to nije bilo tako.
:thumbup: :thumbup:

Koji su ovo nedojebani retardi, neovisno o klubu za koji "navijaju".
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 07 feb 2024, 09:35

TMmanija2012 je napisao/la:
07 feb 2024, 00:55
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
07 feb 2024, 00:39
TManija2012

Kako je covjek stariji, tako je oprezniji. Mladost - ludost. Isti sam.
Naravno da je problem u centru grada praviti belaje, nije lijepo al sad salu na stranu bodu, ali ovi u tvom nicku. I to vise puta do sad.

@let3 slucajno se srelo 10 ljudi i kroz pricu skontali ko za kog navija i tako. Desavanja u proteklom periodu nisu to mogla naslutiti?
Kad ti isti “narkomani” navijaju, prave sou i slicno tad smo svi dio toga.

@JVVVT
To je ocito u srzi ovog sporta. Vidi engleza, sjede metar do aut linije bez mreze?? Haj zamisli kod nas to? To su utegli Ali opet bude ferke u navijackim krugovima.
Kad bi tako te sve pojedince izolovao to bi postao golf. Malo je to tesko, i prvo bi ti nestala organizovana navijacka podrska klubu npr.
Nek se ne dira onaj ko nije krenuo na tucu, nek se to razgranici. Onaj koji je donio sam takvu odluku nek ispasta. Ne koristi oruzje, ne napadaj u coporu itd ne napadaj random ljude
Problem je sto nijedna grupa nema damu i da kaze mi ovo osudjujemo , uvije se traze izgovori kako su nevini u cijeloj prici. Balavci od 15-16 godina koji dogovaraju tucu u centru grada zbog svojih nakaradnih furki da bi to objavili na tik toku nemaju moju podrsku.
Jel nam treba mrtva glava zbog skupine narkomana i nafurane djecurlije.
Nekad smo derbi pratili zajdeno na sjeveru ,sad doslo vrijeme da te juri oko zgrade neki naduvani klinjo sa nozom ili palicom,u njemu nema 30 kila zajedno sa tenama i bundom.Jbg nikom se ne robija zbog papka narkomana ili nafuranog klinje od 30- 40 kila zive vage.
ako je uopste sukob navijaca u pitanju. Tako bi trebalo, da postoje neka hijerahija u grupi da je taj neki "vrh" upoznat i da zna gdje su mu pripadnici i sta rade i kako. Za isti da budu odgovorni.
Snaga navijackih grupa se u teskim vremenima istice.
Za nadigravanje na tribinama i u navijanju sam uvijek. Protiv sam svake vrste nasilja

@zeljonevolimte

haj moralista. sta ima zakljucak poziv na ubistva. Poziv je na samoodbranu od drogirane budale s nozem. i treba po rukama i nogama tupim predmetom. Jos humana metoda
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

NavojKontra5491
Kontakt:

Post Postao/la NavojKontra5491 » 07 feb 2024, 09:39

Po kodeksima dozvoljena je upotreba ostrice ako nije veca od 4 prsta 🤣

Madrilenho
Kontakt:

Post Postao/la Madrilenho » 07 feb 2024, 10:07

Polako, bit će opet Mirzi i Mesi, samo ovaj put nema solidarisanja, ko vam **** mater klosarsku

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 07 feb 2024, 10:23

neko napisa da se momku bore za zivot
klixx objavi da su lakse povrede
jel moras biti toliki retard da pises na forumu neprovjerene vijesti
il su ipak retardirani portali
balavurdija je u svakom slucaju otisla u qrc i bice samo gore
povrijedjenom brz oporavak

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 07 feb 2024, 10:29

Ali lik od preko 30 godina koji vadi nož na golorukog maloljetnika :bow: .
Dno ste dotakli, a bit će i niže.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 07 feb 2024, 10:41

nofearhz je napisao/la:
06 feb 2024, 19:47
slika
Samo da pozdravim @pitarsam, mozes sanjat ovo.
Imas li ti potvrdu o porijeklu novca, da li je stecen na legalan nacin?
Ili ti je ta alijansa sluzila samo za pranje novca preko 4 sponzora koja si spominjao?
Ovdje ce policija morati malo da proceslja te stvari, a i tuzilastvo ce imati posla izgleda
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 07 feb 2024, 10:54

KONTRASVIH je napisao/la:
06 feb 2024, 23:29
Sve ovce su tu :thumbup:
Samo ih malo popisas nakon sto su iskocili i prvi poceli sa ispoljavanjem kompleksa i nepotrebnom pricom.
Ostaje zapisano po ko zna koji put da uvijek prvi pisu spinove o belajima po forumima. :bih:

Brz oporavak :salut:
A mozemo li znati tvoju ulogu u Manijacima? U Mostaru nisi bio, na Kupresu nisi bio, nema gdje te nema ali si uvijek raspolozen za diskusiju o navijackim incidentima u kojima, ponavljam, ne ucestvujes?

Zasto osjecas potrebu braniti ili pravdati ili komentarisati konstantno belaje i navijacku scenu a cinjenica je da si na Jugu ponekad kuci i to je to. Okej je bacit komentar jedan, dva, ali ovo je tvoj petstoti o belajima a ne ucestvujes.

Zasto, cobane?
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 07 feb 2024, 11:18

Kakvi kurcevi kodeksi, ne postoji fer ulicna tuca, sto zna svako ko se ikad igdje potukao. Kad se tuces na ulici, ocekuj coporativne napade, nozeve, sabere, palije, stolice u glavu. Bio navijac ili ne. Pustite se izromantiziranih prica o ulicnim vitezovima i slicnih nebuloza, sve je to suplja. Batalit cijelu furku, jer to nista dobro ne moze donijeti nikome.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 07 feb 2024, 11:19

killafrommanilla je napisao/la:
07 feb 2024, 10:54
06 feb 2024, 23:29
Sve ovce su tu :thumbup:
Samo ih malo popisas nakon sto su iskocili i prvi poceli sa ispoljavanjem kompleksa i nepotrebnom pricom.
Ostaje zapisano po ko zna koji put da uvijek prvi pisu spinove o belajima po forumima. :bih:

Brz oporavak :salut:
A mozemo li znati tvoju ulogu u Manijacima? U Mostaru nisi bio, na Kupresu nisi bio, nema gdje te nema ali si uvijek raspolozen za diskusiju o navijackim incidentima u kojima, ponavljam, ne ucestvujes?

Zasto osjecas potrebu braniti ili pravdati ili komentarisati konstantno belaje i navijacku scenu a cinjenica je da si na Jugu ponekad kuci i to je to. Okej je bacit komentar jedan, dva, ali ovo je tvoj petstoti o belajima a ne ucestvujes.

Zasto, cobane?
Ovo selektivno odgovaranje kako tebi pase prelazi sve granice tvog podanistva. Bukvalno su ispisali 2-3 stranice gluposti prije odgovora, koji pazi sad nemaju nikakve veze od sinoc. Kad vec pratis sve moje postove trebao si nauciti do sada da nikad nisam pokreno diskusiju, sve su odgovori sabanima kao sto si ti mnon46 avnoj i slicni koji spinuju i kukaju po forumu. Da ne spominjem ove sto prizeljkuju scenarije Mirze i Mese a ponavlja se vec par puta, njima niko od vas dezurnih sudija i podanika nije a napisao. Jeste li vi svi sabani hz red army robijasi, jer uvijek prvi pisete po forumima kad se nesto desi?!
I ovaj post sto si citirao, ako imas oci vidjet ces da sam napisao da je nepotrebno pisati ista o tome, ali valja prvo izvuci glavu iz supka
Ili samo smeta kad se odgovori argumentovano, pa vas 20 ostajete neprimjeceno :wave:
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 07 feb 2024, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

nofearhz
Kontakt:

Post Postao/la nofearhz » 07 feb 2024, 11:21

19vendetta87 je napisao/la:
07 feb 2024, 10:41
nofearhz je napisao/la:
06 feb 2024, 19:47
slika
Samo da pozdravim @pitarsam, mozes sanjat ovo.
Imas li ti potvrdu o porijeklu novca, da li je stecen na legalan nacin?
Ili ti je ta alijansa sluzila samo za pranje novca preko 4 sponzora koja si spominjao?
Ovdje ce policija morati malo da proceslja te stvari, a i tuzilastvo ce imati posla izgleda
Naravno, obratite se mom advokatskom timu prilozit cemo sve dokaze. Meni je ta alijansa samo minus donijela, ulozio sam 25 hiljada maraka u projekat i na kraju propadne sve jer nema sanse da se sklopi dogovor… Okrecem se ulaganju u Republiku Srbiju mislim da tamo ova moja ideja moze da uspije…

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 07 feb 2024, 11:22

Meni je samo smiješno kako se svi svaki put iznenade, eto isto kao da je prvi put da se ovako nešto dešava. Nož i pištolj start pack svakog wannabe ultrasa na ulicama Sarajeva, ali eto, odjenom se dižu alarmi, pitaju se ljudi kako, otkud. Presmiješno sestremi.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 07 feb 2024, 12:01

Jel ovo neki business forum , divi ovog biznismena :urnebes:

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 07 feb 2024, 12:04

06 feb 2024, 23:39
slika

slika

slika
Tetrijebe mozes li izdvojiti nekih pola sata svog jako interesantnog zivota da isjeces "the best off" i od mene. Osjecam se tako zapostavljeno posto si ispisao samo curvu a nisi mene :thumbdown:

Ne moras zuriti kada pokupis jaja nahranis koke i ocistis kokosinjac ♥️

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 07 feb 2024, 12:06

07 feb 2024, 11:19

Ovo selektivno odgovaranje kako tebi pase prelazi sve granice tvog podanistva. Bukvalno su ispisali 2-3 stranice gluposti prije odgovora, koji pazi sad nemaju nikakve veze od sinoc. Kad vec pratis sve moje postove trebao si nauciti do sada da nikad nisam pokreno diskusiju, sve su odgovori sabanima kao sto si ti mnon46 avnoj i slicni koji spinuju i kukaju po forumu. Da ne spominjem ove sto prizeljkuju scenarije Mirze i Mese a ponavlja se vec par puta, njima niko od vas dezurnih sudija i podanika nije a napisao. Jeste li vi svi sabani hz red army robijasi, jer uvijek prvi pisete po forumima kad se nesto desi?!
I ovaj post sto si citirao, ako imas oci vidjet ces da sam napisao da je nepotrebno pisati ista o tome, ali valja prvo izvuci glavu iz supka
Ili samo smeta kad se odgovori argumentovano, pa vas 20 ostajete neprimjeceno :wave:
To su ljudi van navijackog svijeta i kad prokomentarisu tucu, to bude isto ono sto vidjas i na kliksu i na drugim platformama sa komentarima. Odgovaras li na sve njih?

Gluposti njihove = gluposti tvoje. Upitao sam te zasto se ti osjecas prozvanim kada nisi dio tog pokreta niti ucestvujes u tome, i znas isto tako neprovjerene stvari kao i ostali forumasi. Cak si i pitao po forumu sta se desilo u proslom navijackom incidentu, sto dovoljno govori o tebi. Zasto smatras da si relevantan da pricas o stvarima za koje si nacuo nesto?

I hoce li ti biti dovoljna satisfakcija ako kazem da npr. Pitarsam i Tobe i neki drugi pitari nisu normalni? Ponasas se kao dijete koje zasere, pa povali drugo dijete jer je radilo nesto slicno ili isto.

Opet pitanje koje si vjesto preskocio, mora ti se ponoviti izgleda: zasto ulazis u raspravu i zasto te pogadja to sto neko tamo napise o necemu o cemu pojma nemas i nisi DIO toga? Kako da znam da su tvoje informacije tacne i zasto ih iznosis ako znamo da si po forumu trazio informacije? Svako napise nesto nekad o tucama, ali ti si dezurni a veze nemas. Kontas.

I jos nesto. Ljudima koji su u tom svijetu nije bitno sta neko pise na nekom forumu. Valjda ti je to jasno.
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 07 feb 2024, 12:09, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 07 feb 2024, 12:08

SamoDaKazeem je napisao/la:
07 feb 2024, 08:05
JVVVST je napisao/la:
07 feb 2024, 02:06
holyman je napisao/la:
07 feb 2024, 00:29

Ne gledaj povrsno stvari, nije to samo ta tvoja zadnja recenica - hajmo se tuci.
Drugacije bi razmisljao da odvojis radni dan za gostovanje, uzbudjen i spreman cekas tekmu, a ono iza ledja 100 narkomana s nozevima i palicama trce prema tebi s namjerom da ti oduzmu zivot.
Naravno da kuha u tebi i da cekas osvetu.
I ovo veceras kad su ga zboli, kakvu drugu namjeru su mogli imati osim da ubiju osobu?
Ne odvajam citav dan, a pogotovo radni, za gostovanje. Imam zenu, dijete, roditelje, prijatelje, posao, milion stvari u zivotu koje su mi prece za odvajanje dana. Dva sata kad je domaca utakmica odvojiti mogu.

Osvetu? Kad se zatvara taj krug? Mislis da ovi sto cekaju osvetu nisu prije 7 dana bili u suprotnoj ulozi, "narkomani s nozevima i palicama koji trce prema drugim navijacima s namjerom da im oduzmu zivot"? To je takav mentalni sklop. Ti ljudi su bolesni, poremecenih prioriteta, poremecenih sistema vrijednosti. **** te fudbal ako ce neko poginuti zato sto mu je draza jedna boja od druge. Sve utakmice ikad odigrane nisu vrijedne jednog ljudskog zivota.
Čudi me da visiš na forumu kad ti je plafon dva sata za odvojiti.Možda da i na ovaj način uštediš malo vremena :?
800 postova u 4 godine

satrah se evo na forumu. nek si ti to izvukao iz svega, najbitnije sto sam rekao.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

ElimGarak
Kontakt:

Post Postao/la ElimGarak » 07 feb 2024, 12:15

Kad vidim ovu tuču između Manijaka i Hordi čini mi se da u ovoj državi jedini koji puštuju kodeks su navijači Širokog Brijega. Mislim na zadnjih 10 godina. Prije tog ne ulazim u to da nije bilo izgreda.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 07 feb 2024, 12:21

Ma dobro kaze lik iznad, koji qrcev kodeks, kad neko ide da ti glavu razbije sakom, branis se svim sredstvima. Ne znas ti da li je nasuprot tebe MMA borac cije ruke su hladno oruzje.
Debilni su razlozi sto se ovo desava. Lafo neka hool scena, mangupi, huligani, po max 300 ljudi na obje tribine, tuku se radi klubova u najgoroj ligi Evrope i snimaju se kamerama da izadju na nekom tifo world portalu. Nisu svjesni kako je lahko zivot izgubit, a kad te radi kluba u zemlju spuste u 17. godini, kasno ce bit za kajanje.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 07 feb 2024, 12:22

killafrommanilla je napisao/la:
07 feb 2024, 12:06
07 feb 2024, 11:19

To su ljudi van navijackog svijeta i kad prokomentarisu tucu, to bude isto ono sto vidjas i na kliksu i na drugim platformama sa komentarima. Odgovaras li na sve njih?

Gluposti njihove = gluposti tvoje. Upitao sam te zasto se ti osjecas prozvanim kada nisi dio tog pokreta niti ucestvujes u tome, i znas isto tako neprovjerene stvari kao i ostali forumasi. Cak si i pitao po forumu sta se desilo u proslom navijackom incidentu, sto dovoljno govori o tebi. Zasto smatras da si relevantan da pricas o stvarima za koje si nacuo nesto?

I hoce li ti biti dovoljna satisfakcija ako kazem da npr. Pitarsam i Tobe i neki drugi pitari nisu normalni? Ponasas se kao dijete koje zasere, pa povali drugo dijete jer je radilo nesto slicno ili isto.

Opet pitanje koje si vjesto preskocio, mora ti se ponoviti izgleda: zasto ulazis u raspravu i zasto te pogadja to sto neko tamo napise o necemu o cemu pojma nemas i nisi DIO toga? Kako da znam da su tvoje informacije tacne i zasto ih iznosis ako znamo da si po forumu trazio informacije? Svako napise nesto nekad o tucama, ali ti si dezurni a veze nemas. Kontas.

I jos nesto. Ljudima koji su u tom svijetu nije bitno sta neko pise na nekom forumu. Valjda ti je to jasno.
Cak si i pitao po forumu sta se desilo u proslom navijackom incidentu, sto dovoljno govori o tebi.
Haj za pocetak ovako jer vidim koliko ne znas gledajuci tako povrsno, eto postavi sta sam ja to pitao za koji navijacki incident i ako se ispostavi da je to tacno i da to govori dovoljno o meni, ja cu ti reci svaka cast sve si u pravu, moze? :rol:

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 07 feb 2024, 12:29

Mamba21 je napisao/la:
07 feb 2024, 09:10
Da je naš navijač izboden, to bi bile herojske priče. Svaki put prvi zakuhate i kad dobijete batine, Manijaci ne poštuju navijački kodeks itd. Vaše pravo lice je onaj "junak" sa vrha sjevera na Grbavici, "hajmo svi dole, hajde" on zadnji na tribini.

Ne podržavam ove sukobe, ali ne možete uvijek biti žrtve.
Stop nasilju nad hordama!
Stas ti s ovakvim debilima raspravljati. Dabogda ti nasilje u kuci bilo majmune jedan! Kakve ba herojske price, u kojem svijetu ti zivis? Digli ste se previse, bojim se da nece se mazge smiriti dok nekom djetetu ne padne glava, nazalost!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: kontra, mosarajvosa83 i 19 gostiju.