FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 18 maj 2015, 23:36

hajde ba sta ste se ufatili transparenta kad svi znamo da je to bilo upuceno komsijama klasicno navijacko sukanje ,nikakva diskriminacija ili politicka parola. bit ce sigurno neka kazna ali mislm da nece biti velika , idemo mi o vitezu pricati 90 minuta do titule :opaopa: :opaopa:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 19 maj 2015, 00:12

Kad malo bolje procitas parolu i nije nekad uvreda na račun ti drugacije orjentisani,,,ne piše na paroli ubije **** il nesto slicno..samo je sala koja je upucena manijacima, kao sto i oni nama slicne poruke salju....

Balasevic je jednom rekao:kad vidim da se dva jelena krpe u sumu onda cu reci da je to normalno..morao sam ovo napisat, halalite. :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2015, 00:13

Nadam se da ce gospodin Tan biti zadovoljan i da ce otici sa Koseva sretan za desetak dana :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 19 maj 2015, 00:35

Gledam ovu emisiju na BHT o premijer ligi sa Dženom i Odovićem ... brate ovaj naš Dženo ili ima yebeno veliku tremu pred kamerama ili mu je stvarno loš vokabular :D .... Kako se zove, Hajd¨da kažem , Znači xd

Al' sve dok su tu rezultati i dok je titula izvjesna, ovakve stvari su simpatične. xd
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 19 maj 2015, 01:01

Poz braco!ja janpi hebai ga :lol: sta trans,sta frka?!idemo klepit titulu pa onda da naglabamo :salut: al nemojte hebavat trans je biovodlican :lol:
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 maj 2015, 01:05

AlanSmith14 je napisao/la:Gledam ovu emisiju na BHT o premijer ligi sa Dženom i Odovićem ... brate ovaj naš Dženo ili ima yebeno veliku tremu pred kamerama ili mu je stvarno loš vokabular :D .... Kako se zove, Hajd¨da kažem , Znači xd

Al' sve dok su tu rezultati i dok je titula izvjesna, ovakve stvari su simpatične. xd
Sam je priznao da ima stah od kamere i da se zaledi sav pred njom. :D Mehagu je bila milina slusati, ali nije islo na terenu. Dok nas Iskreni ima rezultate nek slobodno prica kako hoce.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 maj 2015, 01:08

AlanSmith14 je napisao/la:Gledam ovu emisiju na BHT o premijer ligi sa Dženom i Odovićem ... brate ovaj naš Dženo ili ima yebeno veliku tremu pred kamerama ili mu je stvarno loš vokabular :D .... Kako se zove, Hajd¨da kažem , Znači xd

Iskreno, mene je stid da nas onakav neko predstavlja :?

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 maj 2015, 05:48

Popisam se na FIFU I UEFU I NOGOMETNI SAVEZ KOLEKTIVNO.

Basara je najbolji igrac viteza, ima strahovit sut a delacU je to najveca mana sute vi iz daljine. Ako uspijemo njega ustopat, i benko nastavi davat golove moglo bi se uzet prem da ce bit **** jer ce i nasim igracima sve teze bit ako odma napocetku zabijat.

U toku ove godine sa evro tekmama plus sloboda za titulu abd prodali smo oko 150000 ulaznica znaci preko milion km.

Ako budemo prvaci Uefa daje 550€ ako bi prosli do play off moglibi vec do ispadanja iz evrope na ulaznicama premasit cifru od 1 milina km plus CCIMIROT €800 K PLUS TA OKO 5 MILIONA KM BUDZET AMIDZI MILION NAMA 4 .

Bibliju okica i barica dat borcu za subica. Ja bi uzo tomica free agent je .i ljevog i desnog beka. To bi bilo dovoljno uz alispahica saida benku dulju samira nadam se da delac ostane kod nas jos jednu bar godinu. TO BI BILO TO ZA EVROPU I SEZONU 2015/2016

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 19 maj 2015, 07:23

Pitar6785 je napisao/la:Popisam se na FIFU I UEFU I NOGOMETNI SAVEZ KOLEKTIVNO.

Bibliju okica i barica dat borcu za subica. Ja bi uzo tomica free agent je .i ljevog i desnog beka. To bi bilo dovoljno uz alispahica saida benku dulju samira nadam se da delac ostane kod nas jos jednu bar godinu. TO BI BILO TO ZA EVROPU I SEZONU 2015/2016
Imaju oni biblija koliko hoces i bez nas :urnebes:
A Bilbiji oni nikad oprostiti nece, pa mu je bolje da ide u Tuzlu, Zenicu ili Mostar.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 maj 2015, 07:38

Naslov iz Sporta
Plavčić ide na Sarajevo bez devet igrača.
Sad jel ovo foluška,ne treba se opuštati.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 maj 2015, 09:00

Cestitam na osvajanju PL!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 19 maj 2015, 09:03

Mene takođe nebi iznenadilo da Tomić zavrsi kod nas od ljeta. Ali vjerujem da bi se do sada vec pricalo o tome, jer kao u slucaju sa Duljevicem nasi su vec mogli pregovarati sa njim. Mozda cekaju da vide da li ce bizi jos neki slobodan igrac na trzistu.
Mislim da nece biti nekog velikog remonta ekipe, mozda se vrate neki igraci sa posudbi, a ako bude nekih dolazaka onda ce to biti u slucaju odlazaka da se pokriju neke pozicije.
A dosad se pokazalo da ukoliko ima neki slobodan igrac a da je iznad nivoa nase lige da svakako tezimo da zavrsi kod nas bez obzira na poktivenost te pozicije.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 maj 2015, 09:05

Probisvjet je napisao/la:Cestitam na osvajanju PL!
Ko garantuje da ce Sloboda da padne..jel ti.. :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 19 maj 2015, 09:07

Asmir Suljić u idealnom timu sezone mađarske lige.
Joj majstora.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 maj 2015, 09:14

mma_hz je napisao/la:
Ko garantuje da ce Sloboda da padne..jel ti.. :D :D
Mi smo svoj cilj ispunili. :zviz: Ipak ste vi daleko najkvalitetniji u PL.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 19 maj 2015, 09:21

GameFKS je napisao/la:Ne serite. Kad se dižu parole " Po terenu vam trče četnici " to ne vrijeđa ljudsko dostojanstvo, kad u sred smrdljivog sela se ističu fašitički simboli to je ništa, skandiranja neću ni da spominjem to je učestalo. Zato **** možete da nas cokite u vršak rumenka i dobro da ga oglabate. **** li vam brat oca bolesnog, i glupog nadasve.
:thumbup: :thumbup: A ako nas Savez baš drastično kazni, onda znamo da tamo sjede topla braća i da ih je dirnula parola :urnebes: :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2015, 09:53

Sto sam zavolio ove tuzlake :D
P.S. Ordagic,Hebibovic,Subic
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 19 maj 2015, 10:07

Ja bi jos dodao Crnova. :mrgreen:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 maj 2015, 10:09

Hebibovic,Subic,Crnov,Said H. i dobar stoper. (moje zelje) . Mada se potajno nadam da ce nam bekovi biti neki stranci,brazilci ili argentinci,kako god treba nam i lijevi i desni bek,dobar stoper i krilni igrac!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 maj 2015, 10:14

Mi vise od Puzigace i Protica i sa druge strane Kalasi Baric nemamo nista.
Za Evropu imamo po meni par kvalitetnih igraca Delac,Cimi,Radovac,Benko,Duljevic,Krste.Ovo ostalo po meni za klupe.
Ovim mlađim dati sansu Rustemovicu,Miholjevicu Andzusicu,pa i Kovacevicu i to je to.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 maj 2015, 10:16, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, Morpheus, perodeformero, propoklopac, Shategabri, Zeko87 i 64 gosta.