Stroga linija.FrancescoTotti je napisao/la:Kratka posjeta frizideru pred spavanje i neces morat trosit pare na njih uopsteHigh je napisao/la:Gdje kupiti kvalitetni kaiš? Posljednja dva-tri dobra su mi iz Urban Republica, ali i oni, evo, broje posljednje dane.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Novi ljubimac.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Beduin
- Kontakt:
https://www.klepsoo.com/en/watches/poli ... js-02.html
Da ne uploadujem sad fotku, na poslu sam, ali ovaj moram uzeti uskoro. Samo da vidim rade li shiping za Dubai, jer mi je ovdje skup da uzmem.
Monolog - jaka cuka, ozbilja ovo-ono
Da ne uploadujem sad fotku, na poslu sam, ali ovaj moram uzeti uskoro. Samo da vidim rade li shiping za Dubai, jer mi je ovdje skup da uzmem.
Monolog - jaka cuka, ozbilja ovo-ono
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- alan_kardec
- Kontakt:
kad smo već kod fossilovih satova

kupio ga prije možda 2 mjeseca. Super sat.
a ponovio sam se i patikama

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja sam prije 10ak dana od tetke dobio ovaj guessov sat (tacnije, guess w0379g3) iz Njemacke odozda. Ona valjda sef tih nekih zlatara tamo, sta vec, pa mora da je uhvatila dobro snizenje, dok je i bratu isti donijela, a i ima para, nema sta.
Po netu sam gledao na vise stranica, kosta negdje oko 350KM (manje-vise, u zavisnosti gdje i koja je valuta) i to na nekom snizenju. Imam par satova, uglavnom ona donosila, pa se bas i ne razumijem u te cijene, ne znam vrijedi li ovaj 350. Jest da bih volio da je neki s koznom narukvicom, ne preferiram ovakve, ali poklon je poklon.

Po netu sam gledao na vise stranica, kosta negdje oko 350KM (manje-vise, u zavisnosti gdje i koja je valuta) i to na nekom snizenju. Imam par satova, uglavnom ona donosila, pa se bas i ne razumijem u te cijene, ne znam vrijedi li ovaj 350. Jest da bih volio da je neki s koznom narukvicom, ne preferiram ovakve, ali poklon je poklon.

- samo_lijevo
- Kontakt:
Ljubi vas brat.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Brate pokajaćeš se za patike... Ili bar ja jesamalan_kardec je napisao/la:kad smo već kod fossilovih satova
Koliko je koštao?alan_kardec je napisao/la:kad smo već kod fossilovih satova
![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dobri satovi
Evo mog ljubimca
Evo mog ljubimca
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne znam kako mozete te ogromne satove nosit tipa diesela.
Evo mog ljubimca.
Evo mog ljubimca.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Malo ljetnog "glupiranja"

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Je li ti hladno u ovom džemperu? 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma prva kombinacija nije za ovog vremena ni u ŠveCkoj.High je napisao/la:Je li ti hladno u ovom džemperu?
Mada, kakve su ovo promjene vremena, ne bih se iznenadio da za dvadesetak dana vidimo i neki kaput u opticaju.
- alan_kardec
- Kontakt:
morebit. šta ću, sad je gotovo.bavarian_bk je napisao/la:Brate pokajaćeš se za patike... Ili bar ja jesam
310 km u onoj radnji u Alta-i u prizemlju. city time se zove, čini mi se.High je napisao/la:Koliko je koštao?
Ni meni se diesel satovi ne sviđaju samo zbog dimenzija. Dizajn ok, ali preglomazni su.rob do bagro je napisao/la:Ne znam kako mozete te ogromne satove nosit tipa diesela.![]()
![]()
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Donnie Darko
- Kontakt:
Tačno je ljetno glupiranje, u pravom smislu te riječi. Dugi rukavi i preko džemper/sako. Good luck 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sako, prika. Sako.Donnie Darko je napisao/la:Tačno je ljetno glupiranje, u pravom smislu te riječi. Dugi rukavi i preko džemper/sako. Good luck
Svakako ga ne'š obući na košulju kratkih rukava. Ne znam koliko vas je upoznato, ali ljeto ne znači striktno 30+ stepeni i izlazak u po' bijela dana. Postoji i večernja varijanta izlaska u neki restoran, al' hajde - to je neka druga tema.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ja sam nekada u junu zadnji put obukao sako, navečer naravno, i to na majicu kratkih rukava, i ne pada mi na pamet da ga oblačim opet do septembraMonolog je napisao/la:Sako, prika. Sako.Donnie Darko je napisao/la:Tačno je ljetno glupiranje, u pravom smislu te riječi. Dugi rukavi i preko džemper/sako. Good luck
Svakako ga ne'š obući na košulju kratkih rukava. Ne znam koliko vas je upoznato, ali ljeto ne znači striktno 30+ stepeni i izlazak u po' bijela dana. Postoji i večernja varijanta izlaska u neki restoran, al' hajde - to je neka druga tema.
jedino ako zahladni par dana, kao krajem prošle sedmice
koje su pouzdane stranice s kojih naručujete robu ? osim ebay-a
Tom Tailor, neuništivi.High je napisao/la:Gdje kupiti kvalitetni kaiš? Posljednja dva-tri dobra su mi iz Urban Republica, ali i oni, evo, broje posljednje dane.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
U Federaciji muslimana, na jeziku bosnjackog naroda se kaze sakao
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.