AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- rastafarian
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nešto kontam da ne bi bilo loše kad bi se opet aktivirala ona priča o dolasku Balotelija. Nije upitan njegov kvalitet, njegovo baratanje sa loptom i tehnika, samo što mu fali daska u glavi. Al si me ranije razuvjerio svojim postovima da su se veće "mudonje" od njega ohladile u Milanu poput Ibre, Cassana i tako pa ne znam.. od večeras sanjam da se opet pokrene stara ljubav između naše uprave i Balonje.

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hahaha, a jbt, nasmija me ova slika drama

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
apsolutno sam ubijeđen da će jedan dan balonja nositi dres milana. pitanje je samo kada?rastafarian je napisao/la:Nešto kontam da ne bi bilo loše kad bi se opet aktivirala ona priča o dolasku Balotelija. Nije upitan njegov kvalitet, njegovo baratanje sa loptom i tehnika, samo što mu fali daska u glavi. Al si me ranije razuvjerio svojim postovima da su se veće "mudonje" od njega ohladile u Milanu poput Ibre, Cassana i tako pa ne znam.. od večeras sanjam da se opet pokrene stara ljubav između naše uprave i Balonje.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Vozdra raja,ja sam novi na forumu ali sam dugogodinji navijac milana ,negdje od 1995-96 ta.
Evo odmah da donesem radosnu vijest,sinoc je gallani zavrsio licne detalje sa acerbijem i on ce potpisati 5.godisnji ugovor a imat ce 0.7 mil platu.
http://twitpic.com/9y0osc" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo odmah da donesem radosnu vijest,sinoc je gallani zavrsio licne detalje sa acerbijem i on ce potpisati 5.godisnji ugovor a imat ce 0.7 mil platu.
http://twitpic.com/9y0osc" onclick="window.open(this.href);return false;
Takoder potvrdeno je da ce nova podloga(trava biti postavljena na san siru)to je ovo najnovije sto se koristi i na euru-(ko je gledao francuska ukrajina vidio je kakv kvalitet je to).
flamini odbio zadnji prijedlog i tako je zavrsio sa milanom a muntari sa druge strane potpisao 3 godinji ugovor a zarazdjivat ce 1.7 mil +0,3 mil bonusa.
flamini odbio zadnji prijedlog i tako je zavrsio sa milanom a muntari sa druge strane potpisao 3 godinji ugovor a zarazdjivat ce 1.7 mil +0,3 mil bonusa.
Isto tako je bio izvjestaj od prije nekoliko dana u kojem stoji da cemo imati 104 mil platni spisak a bio nam je 161 mil-ovo ce tek da nam pomogne sljedece ljeto jer vise necemo imati minus ,mozda mali ali ne 67mil kao ove godine.znaci ustedjeli smo preko 55 mil na platama.
Sky navodi da ce milan dovesti jos jednog veznog igraca pored aqulania a da ce izbor pasti od sahina-strootmana i witsela.
a jube ce platiti cak 36 mil za dvojac isla -asamoah ove godine 15+21 mil sljedece.
Criscitiello: "Juventus, Isla e Asamoah a Torino per 36 milioni"
a jube ce platiti cak 36 mil za dvojac isla -asamoah ove godine 15+21 mil sljedece.
Criscitiello: "Juventus, Isla e Asamoah a Torino per 36 milioni"
Dobro dosao @ Celo
Ma to je 100% da ce doc jedan od Strootman/Witsel/Sahin jer su rekli da nece nikog dovodit
Ma to je 100% da ce doc jedan od Strootman/Witsel/Sahin jer su rekli da nece nikog dovodit
- IlPrincipe
- Kontakt:
@galijani ne moraš svaku vijest u posebnom postu mogo si to sve u jedan post stavit
možeš dobit ban zbog toga ... u svakom slucaju dobro nam došao
Balotelli će doć u Milan kad se opameti
Balotelli će doć u Milan kad se opameti
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Hvala brate,evo sad tmw izvestava a i bilo je na sportitaliji gallani je rekao da kaka nece doci 100% jer nema sanse da neko placa njegovu platu,isto tako potvrdio je da boateng nigdje ne ide aaa i sto je jako bitno malaga jeste zainteresovana ali za sada je bilo samo mali razgovor nista konkretno.u tom trebu je naisao agneli i novinar blizu gallani ja ga je pitao aa ko ce kupiti acerbija aa agnelii je rekao maa kupio ga je galljani .ahmad_tz je napisao/la:Dobro dosao @ Celo![]()
Evo maloprije gallani kaze da su za robihnja za sada smo informtivne price sa malagom nista konkretno ali da ce VIDJETI(njegova omiljena rijece) vediamo.tu treba izvuci 12-15 mil i onda dovesti witsela ili strootmana jer ne vjerujem da cemo moci sahina dovesti .
Hvala na informacijama, @galijani, te ujedno ti želim i dobrodošlicu na forum i topic AC Milana. Feel free and don't spamm.
Ja se iskreno nadam da će, s obzirom da je Flamini napustio klub, doći još barem jedan dobar veznjak (2 po mogućnosti), te dobar bek(ovi).
Ja se iskreno nadam da će, s obzirom da je Flamini napustio klub, doći još barem jedan dobar veznjak (2 po mogućnosti), te dobar bek(ovi).
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Žiku @galijanija, poznatijeg kao @Don Silvio što se zado, vuk dlaku mjenja, al čud nikad. 
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
zato ima ona -- zato cuvaj te me se jubentusi jer ja sam stari morski vuk,i pazi te da mi ne bi stali na put i daaa ima te svoju temu adioo.GaziHusrevbeg je napisao/la:Žiku @galijanija, poznatijeg kao @Don Silvio što se zado, vuk dlaku mjenja, al čud nikad.
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?a ... l0LTgzNDM5" onclick="window.open(this.href);return false;
i da stara dama reci te ciaoo i acerbiju on ce postati novi milanov igrac.
Teško sam podnio ovu vijest.
Šta ima novo?
Šta ima novo?
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
forza galliani! samo nedaj se provocirati i budi korektan da ne bude problema
acerbi će biti dobro pojačanje. možda neće biti dovoljno jak za startnih 11 ali mlad je i već sada igra dobro. samo mora će taj madež na licu da riješi ipak je ovo milan
to je gotov deal a mene sada više brine merkel
što se juventusovih pojačanja tiče asamoah je već sada odličan igrač. nije moža world class ali zna seriju a i bit će dobro pojačanje za juve. mlad je jak puno trči i nije loš sa loptom. isla? pa ne znam možda rizik jeste ali jbg nekad se mora i rizikovati i nešto uložiti nekad bude ok nekad si donji.
@gazija de kruha ti ohladi pusti momka. baš se ti našo da ga kritikuješ? opustite se
acerbi će biti dobro pojačanje. možda neće biti dovoljno jak za startnih 11 ali mlad je i već sada igra dobro. samo mora će taj madež na licu da riješi ipak je ovo milan
to je gotov deal a mene sada više brine merkel
što se juventusovih pojačanja tiče asamoah je već sada odličan igrač. nije moža world class ali zna seriju a i bit će dobro pojačanje za juve. mlad je jak puno trči i nije loš sa loptom. isla? pa ne znam možda rizik jeste ali jbg nekad se mora i rizikovati i nešto uložiti nekad bude ok nekad si donji.
@gazija de kruha ti ohladi pusti momka. baš se ti našo da ga kritikuješ? opustite se
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
jesam jarane odavno sam na forumu. samo stari nick mi je bio baresi tako nešto i zaboravio pass a registrovao na fejk mail pa se ponovo registrovao tako da sam i ja na neki način klonGaziHusrevbeg je napisao/la:@baresi
Ti uopšte nisi bio član ovog foruma kad je @Don Silvio žario i palio istim u svom prvom mandatu, ne znaš uopšte kakav je, ja jesam troll i volim provocirati i sve to, ali nekom psovati i vrijeđati ga, nikad u životu.
Brani ti njega, ali s vremenom ćeš vidjeti kakav je on ustvari, kolege interisti će ti potvrditi ove moje riječi.![]()
e sada ćeš probati vlastitu supu made by ćelo
btw prema svim medijima cassano je jučer bio igrač utakmice, goal.com, CDS, GDS itd.

ali tuttosport se ne slaže, jesu ofirni

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Evo balzareti odbio ugovor novi sa palermom i kako se navodi jako je zainteresiran da igra za milan a kako navodi mediaset on bi mogao biti novi nocerino.
TOOOOOOOOOOOOOOOO
Evo ja sad pricam o lopovima kad ovvooooo ,najnovija vijest koja je potvrdzena ,izjave koje je dao carrobio su istinite i sad ima i materijalnih dokaza tako da conte je zestoko najebaoo.sve se svodi na to da su jucerasnje kazne klubovima dokaz protiv contea(lopova)
SCOMMESSE: CONTE, È ALLARME ROSSO
Carobbio credibile: il tecnico rischia
http://www.sportmediaset.mediaset.it/ca ... osso.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ja sad pricam o lopovima kad ovvooooo ,najnovija vijest koja je potvrdzena ,izjave koje je dao carrobio su istinite i sad ima i materijalnih dokaza tako da conte je zestoko najebaoo.sve se svodi na to da su jucerasnje kazne klubovima dokaz protiv contea(lopova)
SCOMMESSE: CONTE, È ALLARME ROSSO
Carobbio credibile: il tecnico rischia
http://www.sportmediaset.mediaset.it/ca ... osso.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: galijani, dana/u 19 jun 2012, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
Evo da malo presijecem ove rasprave.
Galiliani izjavio da nema nista od povratka Kake u Milan.
"Kakina plaća je daleko iznad plaće u svakoj italijanskoj momčadi i ako on odluči otići iz Reala, onda neće doći u Italiju. Ne dolazi u Milan, stoposto sam siguran. Može ići bilo gdje, ali Italija si ga ne može priuštiti", izjavio je Galliani, koji je zadovoljan zbog toga što je klub zadržao Thiaga Silvu.
"Sada kada je završen posao sa Silvom, malo smo mirniji, ali ima tu još stvari. Da li je Real zainteresiran za Boatenga? Oni nas nikad nisu kontaktirali i nema istine u tim pričama, to su samo stvari koje se mogu pročitati u novinama. Robinho u Malagu? To je samo ideja, ništa više...".
De mu sad vjeruj,poslije svega..
Galiliani izjavio da nema nista od povratka Kake u Milan.
"Kakina plaća je daleko iznad plaće u svakoj italijanskoj momčadi i ako on odluči otići iz Reala, onda neće doći u Italiju. Ne dolazi u Milan, stoposto sam siguran. Može ići bilo gdje, ali Italija si ga ne može priuštiti", izjavio je Galliani, koji je zadovoljan zbog toga što je klub zadržao Thiaga Silvu.
"Sada kada je završen posao sa Silvom, malo smo mirniji, ali ima tu još stvari. Da li je Real zainteresiran za Boatenga? Oni nas nikad nisu kontaktirali i nema istine u tim pričama, to su samo stvari koje se mogu pročitati u novinama. Robinho u Malagu? To je samo ideja, ništa više...".
De mu sad vjeruj,poslije svega..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.