drugim rijecima ... glume mangupe i budaleKlare je napisao/la:On je car, on je kralj. Ali moram priznati da mi se sviđaju ovakvi komentari, na sve moguće načine se unosi nemir među ostale kluboveUli, Rummenigge, a evo sada i Christi
, ne zna se koji je luđi
, pa njih trojica daju negativne komentare i na najpozitivnije stvari kada su u pitanju ostali klubovi, naravno.
![]()
Od mene imaju veliki + za ovo, svaka čast samo tako nastavite.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Jadna Vam majka, ako Daniela bude igrala u odbrani. Sigurno "paprika" zaprijetila.
[youtube][/youtube]
Nadam se da ste sretni gol u Vasoj produkciji, jos i na pravoj strani. Daniela, Schweini, Mueller i Klose.
[youtube][/youtube]
Nadam se da ste sretni gol u Vasoj produkciji, jos i na pravoj strani. Daniela, Schweini, Mueller i Klose.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
e moj buturo nikad od tebe igracaamerosm je napisao/la:Jadna Vam majka, ako Daniela bude igrala u odbrani. Sigurno "paprika" zaprijetila.![]()
![]()
[youtube][/youtube]
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Ma to znaju vise i ptice na grani da od njega nema nista, al' haj sto je napravio ovu strasnu gresku tj. poklonio loptu ali jos se vratio u sesnesterac da se izvuko samo bio bi cist opsajd tri igraca.
Zaista nevjerovatne reakcije sve četvorice. Schweinsteiger je ovdje reagovao protiv fizičkih zakona, rekao bih
, samo me zanima kada će Klose početi sa ovakvom lakoćom zabijati u Bayernu, kao na Socceru 
Ma igraci u "Elfu" i svojim klubovima su dva razlicita pojma. Cist primjer su Podolski i Klose, koje sam ja kritikovao, i isto tako Loewa sto im je uputio poziv za SP, a oni prebace neku sklopku i pocnu igrati ko ludi. Sada ne znam do cega je to, mozda do atmosfere u ekipi, povjerenja koje im pokaze jedan trener, ili neki drugi faktori za koje niko nema objasnjenje.
Ah kada smo vec kod Daniele, Bayern je platio 12 miliona eura, jer su mislili da ce HSV oduzeti jako oruzije, sada sam zahvalan za taj transfer, a dobili smo puno jaceg stopera u Mathijsenu za dosta manje novca.
No evo tek sada primjetih da je Mueller i dalje rezervisao legendarnu #13 "Elfa" i bas me zanima sta ce biti kada se Ballack vrati hoce li ga lobi Bayerna i medija najtjerati da promjeni broj. Nekako meni ova #13 bas dobro lezi Muelleru i da sam na mjestu Loewa ne bi je ponovo dao nazad Ballacku.
Ah kada smo vec kod Daniele, Bayern je platio 12 miliona eura, jer su mislili da ce HSV oduzeti jako oruzije, sada sam zahvalan za taj transfer, a dobili smo puno jaceg stopera u Mathijsenu za dosta manje novca.
No evo tek sada primjetih da je Mueller i dalje rezervisao legendarnu #13 "Elfa" i bas me zanima sta ce biti kada se Ballack vrati hoce li ga lobi Bayerna i medija najtjerati da promjeni broj. Nekako meni ova #13 bas dobro lezi Muelleru i da sam na mjestu Loewa ne bi je ponovo dao nazad Ballacku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ostaviti sve po strani i gledati ovu caroliju.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jao golcine, Hamit ubica 
Ja jes mu sjela, ovo se hvata jednom u karijeri... svaka cast 
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Kad pocne dobijati lopte, kao na SocceruKlare je napisao/la:Zaista nevjerovatne reakcije sve četvorice. Schweinsteiger je ovdje reagovao protiv fizičkih zakona, rekao bih, samo me zanima kada će Klose početi sa ovakvom lakoćom zabijati u Bayernu, kao na Socceru
Kako Bayern igra pod vodstvom Van Gaala, klasicni spic napadaci nemogu nikako doci do izrazaja.
Ma dobije on i u Bayernu po utakmivi 2-3 lopte za gol, ali nikako da to iskoristiKad pocne dobijati lopte, kao na Socceru
Kako Bayern igra pod vodstvom Van Gaala, klasicni spic napadaci nemogu nikako doci do izrazaja.
M ne dobije Miro ništa u Bayernu....Ribery i Robben babi ne daju loptu, i to je glavni problem zašto napadači u Bayernu ne daju puno golova....Ali opet, s druge strane, svi vezni igrači su jako sposobni da daju gol i to je najveća snaga Bayerna....
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Evo velike prilike napadacima da se nadavaju golova. Robbena nema, a Ribery svaku loptu salje u sredinu, sto je ocigledno naredba trenera.Hare_BvB je napisao/la:M ne dobije Miro ništa u Bayernu....Ribery i Robben babi ne daju loptu, i to je glavni problem zašto napadači u Bayernu ne daju puno golova....Ali opet, s druge strane, svi vezni igrači su jako sposobni da daju gol i to je najveća snaga Bayerna....
Klose je u mecu sa Kaiserom imao 3-4 vrlo izgledne sanse, ali kao nista nije uspio pogoditi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
zato sam ja i dalje za opcije Gomeza u napadu da pokaze sta znaOmerbavarac je napisao/la:Evo velike prilike napadacima da se nadavaju golova. Robbena nema, a Ribery svaku loptu salje u sredinu, sto je ocigledno naredba trenera.Hare_BvB je napisao/la:M ne dobije Miro ništa u Bayernu....Ribery i Robben babi ne daju loptu, i to je glavni problem zašto napadači u Bayernu ne daju puno golova....Ali opet, s druge strane, svi vezni igrači su jako sposobni da daju gol i to je najveća snaga Bayerna....
Klose je u mecu sa Kaiserom imao 3-4 vrlo izgledne sanse, ali kao nista nije uspio pogoditi.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
I vecina je za to. Mislim da mozemo ocekivati vecu minutazu za Gomeza u narednom mecu.S-Y-L-A-R je napisao/la: zato sam ja i dalje za opcije Gomeza u napadu da pokaze sta zna![]()
Ne možete Robben i Riberya stavljati u isti koš. Ovaj drugi će prije dati asistenciju ako je to u mogućnosti nego šutati ili dati gol. Robben je više solista mada i on zna ponekad dati dobar taj zadnji pas i vidi se da ima osjećaja i da to može češće raditi, pa bi i Bayern puno bolje igrao
jednostavno sebičnost je jača od njega.
Dok je Ribery više kreativac za tim nego solista, a to što često dribla
zna se, može se 
Dok je Ribery više kreativac za tim nego solista, a to što često dribla
instrumenti dokazali ono u sto nije ni bilo sumnje:
Ribery najbolji igrac svijeta
http://gol.hr/clanak/nogomet/instrument ... ijeta.html
Ribery najbolji igrac svijeta
41.21.1.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo je bilo u njegovoj prvoj sezoni u Bayernu. Kasnije su pocele povrede i dosta je oslabio, ali sad se vraca i na njemu je da ponovi tu godinu i da ponovo zaokupira medije svojim carolijama.S-Y-L-A-R je napisao/la:instrumenti dokazali ono u sto nije ni bilo sumnje:
Ribery najbolji igrac svijeta![]()
GERONIMO, SECERU, JETSET, ZJAKA I OSTALI BAVARCI ŠTA STE SE UŠUTILI, DAJTE MALO INFORMACIJA, PODGRIJTE MALO ATMOSFERU NA OVOJ TEMI!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema nista svjeze osim da ce Romini navijaci dobiti 1000 ulaznica za prvu utakmicu LP.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.