Mislio sam na liguanonimni je napisao/la:e nije, nego kupTheGreatest10 je napisao/la:Sljedeća stanica je "daleka" Otoka, i sudar sa Vukovima![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TheGreatest10
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
Pogledah ovaj klip " onclick="window.open(this.href);return false; i sjetih se price u proslom kolu slabo dajemo golove iz prekida i glavom hehe a prva 2 gola padose kako?? Niko ne spominje Adilovica i njegovu "Panenku" iz penala.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Je l' bilo sta na Vogosci ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- TheGreatest10
- Kontakt:
Manite se vi Vogošće, nego u utorak na Grbavicu 
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
Nije, koliko sam ja pratio.fsdghdsfs je napisao/la:Je l' bilo sta na Vogosci ?
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
http://www.muskiportal.com/wp-content/u ... ognoza.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
$ за "
$ за "
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
Nidje veze . Kakve veze ima to sto ja hocu u miru da pregledam tekmu sa tim u utorak ?TheGreatest10 je napisao/la:Manite se vi Vogošće, nego u utorak na Grbavicu
Hvala zel.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- SarajlijaTM
http://www.sketchtoy.com/30732454pinki je napisao/la:
večeras je snimakfsdghdsfs je napisao/la:Nidje veze . Kakve veze ima to sto ja hocu u miru da pregledam tekmu sa tim u utorak ?TheGreatest10 je napisao/la:Manite se vi Vogošće, nego u utorak na Grbavicu
Hvala zel.
Hvala legendo .pinki je napisao/la:večeras je snimakfsdghdsfs je napisao/la:Nidje veze . Kakve veze ima to sto ja hocu u miru da pregledam tekmu sa tim u utorak ?TheGreatest10 je napisao/la:Manite se vi Vogošće, nego u utorak na Grbavicu
Hvala zel.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
http://www.rtvvogosca.ba/televizija-vog ... -programa/" onclick="window.open(this.href);return false;

to je druga stvarTheGreatest10 je napisao/la:Mislio sam na liguanonimni je napisao/la:e nije, nego kupTheGreatest10 je napisao/la:Sljedeća stanica je "daleka" Otoka, i sudar sa Vukovima![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
LEGENDA " onclick="window.open(this.href);return false; a sjecam se da je Ivica Osim mogao i u Bayern,citao sam taj text/intervju al ne mogu da ga nadjem ako ko ima neka mi posalje na PP .
A da se samo nadovezem vezano za temu golmana,dovodjenja i odlaska Antolovica, moje licno misljenje je kad bi Amar doveo mladog Nikolu Vasilja (17godina) iz Zrinjskog da bi napravio IGRACINU od njega!
A da se samo nadovezem vezano za temu golmana,dovodjenja i odlaska Antolovica, moje licno misljenje je kad bi Amar doveo mladog Nikolu Vasilja (17godina) iz Zrinjskog da bi napravio IGRACINU od njega!
Ma vi stvarno niste normalni !!!
[youtube][/youtube]
- Ultras1921
- Kontakt:
Željo tv- epizoda 52
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
samozeljo1921
- Kontakt:
Sto se tice finala kupa mislim da bi se od danas trebalo pocet furat, sutra dosta intenzivnije, da bude raje bar ko protiv celika 
1921
Apsolutno se slažem.samozeljo1921 je napisao/la:Sto se tice finala kupa mislim da bi se od danas trebalo pocet furat, sutra dosta intenzivnije, da bude raje bar ko protiv celika
Kad smo već kod Finala, jel' u 17:00 ili 18:00 ?
Il club piu titolato al mondo!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Qarabag dobio 0:2, Neftchi i Inter trenutno 0:0 nakon 25 minuta igre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.